-
Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και καιρό είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου, οπότε παρακολουθώ διάφορα θέματα εδώ στο forum, μέχρι που μπερδεύτηκα τόσο πολύ που αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθεια σας, καθότι και σχετικά άπειρη στο θέμα των αυτοκινήτων. Λοιπόν... θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο μέχρι 4000. Γενικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι στην Αθήνα, αλλά με ενδιαφέρει και να μπορώ να κάνω με σχετική άνεση τυχόν ταξίδια που μπορεί να προκύψουν, χωρίς να σκέφτομαι ότι το αμάξι θα αγκομαχάει. Επομένως κατέληξα να κοιτάω αυτοκίνητα δεκαετίας 1200-1400 cc. Τα μοντέλα που κοιτάω είναι: Polo, Clio, Micra, Fabia. Αρχικά ήμουν προκατειλημμένη κατά του Polo, αλλά όταν μπήκα μέσα, το ένιωσα πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα. Γενικά η εξωτερική εμφάνιση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφού κανένα από τα μοντέλα που προανέφερα δε με ξετρελαίνει. Με ενδιαφέρει όμως η άνεση και η ασφάλεια που μου προσφέρει το αυτοκίνητο. Γενικά δε νομίζω ότι θα το ζορίζω ιδιαίτερα, οπότε το θέμα κατανάλωσης θα το ρυθμίσω. Γενικά δίνω περισσότερη σημασία στην ασφάλεια και την άνεση και το κόστος είναι δευτερεύον (φυσικά αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές είναι και αυτό υπολογίσιμο). Θα χαρώ πολύ να ακούσω απόψεις και εμπειρίες, μπας και επιτέλους καταλήξω κάπου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και καιρό είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου, οπότε παρακολουθώ διάφορα θέματα εδώ στο forum, μέχρι που μπερδεύτηκα τόσο πολύ που αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθεια σας, καθότι και σχετικά άπειρη στο θέμα των αυτοκινήτων. Λοιπόν... θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο μέχρι 4000. Γενικά η χρήση που θα του κάνω θα είναι στην Αθήνα, αλλά με ενδιαφέρει και να μπορώ να κάνω με σχετική άνεση τυχόν ταξίδια που μπορεί να προκύψουν, χωρίς να σκέφτομαι ότι το αμάξι θα αγκομαχάει. Επομένως κατέληξα να κοιτάω αυτοκίνητα δεκαετίας 1200-1400 cc. Τα μοντέλα που κοιτάω είναι: Polo, Clio, Micra, Fabia. Αρχικά ήμουν προκατειλημμένη κατά του Polo, αλλά όταν μπήκα μέσα, το ένιωσα πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα. Γενικά η εξωτερική εμφάνιση δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφού κανένα από τα μοντέλα που προανέφερα δε με ξετρελαίνει. Με ενδιαφέρει όμως η άνεση και η ασφάλεια που μου προσφέρει το αυτοκίνητο. Γενικά δε νομίζω ότι θα το ζορίζω ιδιαίτερα, οπότε το θέμα κατανάλωσης θα το ρυθμίσω. Γενικά δίνω περισσότερη σημασία στην ασφάλεια και την άνεση και το κόστος είναι δευτερεύον (φυσικά αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές είναι και αυτό υπολογίσιμο). Θα χαρώ πολύ να ακούσω απόψεις και εμπειρίες, μπας και επιτέλους καταλήξω κάπου!
-
Καλησπέρα σε όλους!
-
Θα σου πρότεινα να ανεβάσεις το budget σου στα 5.000€ και να δεις τα παρακάτω: Toyota Corolla, Ford Fiesta, Suzuki Swift, Mitsubishi Colt, Nissan Micra.
-
Η αλήθεια είναι ότι το swift θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω σε budget, καθότι άνεργη
-
Ψαξε κατι απο ιδιωτη, αν ειναι δυνατον 1ο χερι κ με μπουκ σερβις. Για τη χρηση που το θελεις προτεινω γιαρις 1,3 κατι σαν κι αυτο (που φαινεται καλη περιπτωση) http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3730386/
-
Για το yaris έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά σκεφτόμουν κάτι με λιγότερα km. Αν και πιστεύω σε ιαπωνικό ίσως να μπορούσα να ανέβω λίγο σε km. Φαίνεται καλό πάντως, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ!
-
Για 10ετων αυτοκινητο μια χαρα ειναι τα χιλιομετρα, αν ειναι πραγματικα φυσικα Στο μεταχειρισμενο πιο σημαντικη απο μαρκα- μοντελο ειναι η προηγουμενη χρηση κ συντηρηση, γι'αυτο χρειαζεται ελεγχος, αν εχουν γινει τα σερβις που πρεπει κι αν δεν εχει κανενα σοβαρο τρακρισμα κρυμμενο απο κατω.
-
Ναι σίγουρα είναι βασικό αυτό, απλά το θέμα είναι τι διαλέγεις τελικά? Όσα κοίταξα έχουν κάνει κανονικά όλα τους τα service, αλλά σίγουρα ένας μηχανικός θα μπορεί να δει περισσότερα.
-
Εγώ σου προτείνω το skoda fabia.. Μπήκα πρόσφατα σε ένα και με εντυπωσίασε με την ποιοτητα του και την άνεση του.. Δες όμως και το Citroen C3 cabrio pluriel είναι εντυπωσιακό!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3780549/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3772801/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3416018/ -
Η αλήθεια είναι ότι με όσους έχω μιλήσει μου λένε μακριά από citroen και peugeot, οπότε έχω κάποιες αμφιβολίες για την αξιοπιστία τους. Εσωτερικά μου φάνηκε ωραίο ωστόσο, αν και εξωτερικά δεν ξετρελάθηκα. Το Fabia καλό μου φάνηκε αν και δεν το οδήγησα. Η θέση μου φάνηκε λίγο ψηλή και δεν είμαι σίγουρη αν είναι άνετο πίσω.
-
μακρια απο pluriel
-
παιδια εχω βρει ενα Volkswagen Golf FSI 1.4 90 αλογα 05' τι λετε αξιζει σαν αμαξι?τι καταναλωση θα εχει!!!
? -
πολυ επιφοβο, απο τα χειροτερα μοτερ της vw
αστο -
Κάτι σε Lancia Ypsilon έχεις σκεφτεί?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3354580/ -
Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δε βρήκα και κάποιο στο εύρος τιμών που ψάχνω. Θα το κοιτάξω κι αυτό. Αξίζει σαν αυτοκίνητο? Η αλήθεια είναι ότι προσανατολίζομαι περισσότερο προς polo, έχω και γνωστό μηχανικό, αλλά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή γι' αυτά που ζητάω.
-
αξιζει μια χαρα για τα λεφτα του το ypsilon!
και δεν εβγαζαν βλαβες, την συντηρηση που χρειαζεται καθε αυτοκινητο μονο!θα το εχεις για μετακινησεις μονο μεσα στην πολη?
αν ναι τοτε κοιτα το 1200 ypsilon και οχι το 1400! για καλυτερη οικονομια...
αν θες επιδοσεις, το 1400 με τα 95 αλογα ειναι καλη επιλογη! -
Το hyundai getz και το citroen c3 λένε τίποτα? Δεν έχω και την καλύτερη άποψη ούτε για citroen ούτε για hyundai (με βάση αυτά που ακούω), αλλά βρήκα κάποια καλά στις τιμές που ψάχνω και είπα να ρωτήσω.
-
Ο χρήστης chrys έγραψε:
Το hyundai getz και το citroen c3 λένε τίποτα? Δεν έχω και την καλύτερη άποψη ούτε για citroen ούτε για hyundai (με βάση αυτά που ακούω), αλλά βρήκα κάποια καλά στις τιμές που ψάχνω και είπα να ρωτήσω.Ναι, ναι, ναι, τα εχουμε ξανακουσει πολλες φορες ολοι.
Αν θες αξιοπιστια, το Getz ειναι απο τις καλυτερες επιλογες που μπορεις να κανεις. ΣΚΥΛΙ.
Θελει μια προσοxη γιατι παρα παρα πολλα ηταν νοικιάρικα ή leasing και οι οδηγοι τους δεν τα σεβονταν. -
Το Fiesta λέει τίποτα?
Επιλογή μεταχειρισμένου