-
Πολιτική τύφλωση είναι να μην βλέπει κανείς ότι μιλάμε για νεο-Ναζί...
-
Το ότι ήταν μπράβοι ήταν προφανές από τον τρόπο που λειτουργούν, πριν καν γίνει ο φόνος.
Από εκεί και πέρα, ο λαός έχει δικαίωμα επιλογής αφού έχουμε δημοκρατία, αλλά πολλές φορές κάνει και λάθη.
Όπως και να έχει, δεν έχουν καμία σχέση τα κόμματα της Ευρώπης που αναφέρθηκαν, με την Χ.Α .
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Το ότι ήταν μπράβοι ήταν προφανές από τον τρόπο που λειτουργούν, πριν καν γίνει ο φόνος.Από εκεί και πέρα, ο λαός έχει δικαίωμα επιλογής αφού έχουμε δημοκρατία, αλλά πολλές φορές κάνει και λάθη.
Όπως και να έχει, δεν έχουν καμία σχέση τα κόμματα της Ευρώπης που αναφέρθηκαν, με την Χ.Α .
Έλεγαν κάποια πράγματα που ίσως έδειχναν υπερβολικά αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκε ότι είχαν στα περισσότερα δίκιο.
Ο λαός κάνει λάθη αλλά πρέπει να συμβαδίζουμε με τον λαό, και εγώ θα προτιμούσα περισσότερο κάποιο κόμμα του 0.1 ή του 0.2% αλλά είναι σαν να ζητάμε εκδρομή στο φεγγάρι, αναγκαστικά θα προτιμήσουμε το μεγαλύτερο με πιθανότητες. -
Και μιλάμε για μια Χ.Α που πέρα από τα γνωστά ζητήματα, έχει γίνει τέρμα συστημική.
Χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις ψηφοφορίες. Από ΠτΔ, νομοσχέδια, ανεξάρτητες αρχές...https://www.protothema.gr/politics/arti ... ia-fulaki/
-
Και μιλάμε για μια Χ.Α που πέρα από τα γνωστά ζητήματα, έχει γίνει τέρμα συστημική.
Χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις ψηφοφορίες. Από ΠτΔ, νομοσχέδια, ανεξάρτητες αρχές...https://www.protothema.gr/politics/arti ... ia-fulaki/
Σε πολλά από αυτά που έκανε δεν συμφωνώ όπως παράδειγμα το ότι στα περί Novartis στήριξε στα πάντα τον ΣΥΡΙΖΑ σαν να ήταν κυβερνητικοί βουλευτές εκεί με ενόχλησε πραγματικά αλλά μην ξεχνάς πόσο χυδαία την λάσπωσε και την διέσυρε ο Σαμαράς προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποδείχτηκε τελικά.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή δεν τους έχω ούτε αυτούς για σωτήρες αλλά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή για να στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα.Και οι άλλοι για το μήνυμα ψήφισαν τον Αλέξη, και είδαμε τι έγινε...
-
'Γουστάρω' βερύκοκο τα πρωινά στον Αλφα να μας λέει πόσο καλό pet της Ανγκέλας και
των Αμερικάνων έχει γίνει ο Αλάξις (δεν το λέει βέβαια έτσι ακριβώς...)
και πόσο αυτό μας βοηθάει ως οικονομία (σε μνημονιακές υποχρεώσεις που
'δεν υλοποιούνται', στο ότι 'θα βγούμε στις αγορές'), ως έθνος (έχουμε 'ατλαντική
ασπίδα') κ.λ.π. Αυτά σε αντιδιαστολή με τον Κούλι που 'τσίνησε' στο θέμα των Σκοπίων
και θα του πιούν το αίμα και θα μας εύρουν τα ύστερα του κόσμου (αν ο μη γένοιτο πάρει την
εξουσία όπως μας υπογραμμίζει βεβαίως...). Να τονε χαίρονται οι χοροπηδούντες τον αριστερό τον
επαναστάτη/καταληψία/πεκινουά.ΥΓ: Θα επαναληφθώ κουραστικά. Όσοι δεν θεωρούν τραμπούκους τους ΧΑ, έχουν ζήσει κοντά
σε κανέναν ενεργό πυρήνα; Ή ότι ξέρουν το ξέρουν από τις ειδήσεις (που τις θεωρούν
προφανώς και 'φακ νιούζ';). Παίδες, από τα ΒΠ η ΧΑ είναι άκακες θείτσες που μοιράζουν
φυλλάδια στις λαικές, για ρωτήστε κι εμάς στην Β Πειραιά... -
Εγω εχω κολλητο και συγγενη στο Περαμα που εχει και σχεση με ναυτιλια-λιμανι, οποτε μου τα εχει πει απο πρωτο χερι τι αντισυστημικα παιδια ειναι
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή δεν τους έχω ούτε αυτούς για σωτήρες αλλά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή για να στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα.
Και οι άλλοι για το μήνυμα ψήφισαν τον Αλέξη, και είδαμε τι έγινε...
Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο ότι ο ΣΚΑΙ ας πούμε που τώρα του κάνει εμπάργκο ο Αλέξης τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ να γίνει πρωθυπουργός, την Χρυσή Αυγή που την βοήθησε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι;
-
Νέα Δημοκρατία είσαι έτσι δεν είναι, τώρα για πες μας η περίπτωση του Τεμπονέρα τι διαφορές έχει με αυτήν του Φύσσα;
-
Ν. Δ εχω ψηφισει μια φορα μονο για να φυγει η πρασινη λαιλαπα που λεηλατησε τη χωρα 20 χρονια.
Δεν εχει νοημα να συγκρινουμε Τεμπονερα κ Χ. Α.
Ειχε ταγματα εφοδου η Ν. Δ? Εδινε ραντεβου για μαχες? -
Λέμε τώρα γιατί από τον Φύσσα ξεκίνησε και εκεί στηρίζεται όλη η ιστορία κατά τα άλλα τα τάγματα εφόδου που φημολογείται ότι έχει η Χ.Α. σε ενόχλησαν εσένα καμιά φορά? Τα μπερδεύεις 40 ήταν τα χρόνια δεν ήταν 20 και αυτά ήταν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μαζί, πότε ψήφισες Νέα Δημοκρατία, επί Καραμανλή? Αυτός στηρίζει τον Τσίπρα σήμερα και στήριζε το ΠΑΣΟΚ την πενταετία που ήταν πρωθυπουργός.
-
Η ΧΑ είχε την ευκαιρία το 12 να αλλάξει και να πάψει να είναι κόμμα του περιθωρίου αφού μεγάλωσε . Οχι μόνο δεν το έκανε , αλλά γύρισε σε ακραίες λογικές και κυριάρχησε η ίδια ηγετική ομάδα που έχει τις γνωστές εμμονές και ιδεολογίες που μπορεί να παίζουν όταν είσαι στο 0,2 % , αλλά είναι θέμα όταν είσαι στο 8 % . Δεν άλλαξε και είναι ακόμα σε μεγάλα ποσοστά γιατί στον χώρο υπάρχει μεγάλη διάσπαση και η ΝΔ έχει αφήσει πολύ χώρο στα δεξιά της .
Ακόμα στην Αθήνα ο Κασιδιάρης χτυπάει χαλαρά την δεύτερη θέση γιατί στο γκάλοπ που έγινε και έδειξαν τα κανάλια το πρώτο πρόβλημα για τους πολίτες είναι η εγκληματικότητα . Προφανώς όταν έχει βιώσει τόσα χρόνια τον πιο ανίκανο δήμαρχο που πέρασε ποτέ και πληρώνεις ενφια , πας σε ακραίες λύσεις , αφού οι μεσαίοι πληρώνονται από κάποιους καλά , για να κάνουν την πάπια...
Το τι συμβαίνει σε διάφορα μέρη είναι γνωστό . Αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν τσακώνεται μόνη της . Υπάρχουν εκεί κόμματα που απλά εξυπηρετούν συμφέροντα ...
'Αγωνιστές' με καδρόνια υπάρχουν και στα δύο άκρα . Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γιατί αν αφήνουμε την βία ή την διαχωρίζουμε σε καλή και κακή θα μας κατσικωθεί .Εγώ αναφέρθηκα σε όσα συμβαίνουν στα μμε . Είδα τώρα στον Αντένα την είδηση για την πορνοστάρ και μάλιστα έπαιξε και τρέιλερ πριν . Είναι πολλά τα λεφτά Αρη . Κρίμα που τελικά δεν τα έχει ο Σώρρας και τα έχει ο Σόρος...
Ο Λαός αποφασίζει . Αν κάνει λάθος επιλογές , τις ζημιές τις λούζεται ο ίδιος . Αλλά το να κάνει κριτική στον Λαό το κάθε τσογλάνι όπως αυτά που έγραψαν σήμερα τα μμε για την Ιταλία , είναι πράγματα που πρέπει να τιμωρούνται από τον ΠΚ .
Η Αστική Δημοκρατία λέει η Πλειοψηφία αποφασίζει και η Μειοψηφία ελέγχει .
Σήμερα έχουμε διεθνές πρόβλημα Δημοκρατίας με τους Διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών που δεν ελέγχονται από κανένα . Εχουμε και δήλωση σήμερα από τον δικό μας , να μην ελέγχεται από πολιτικούς ή επιχειρηματίες . Ναι ρε φίλε αλλά ασκείς πολιτική . Ποιός σε ελέγχει ? Και γιατί η κρίση του 2008 έγινε λίγα χρόνια μετά την επικράτηση αυτού του αντιδημοκρατικού συστήματος που οι χωρίς δημοκρατικό έλεγχο κεντρικοί τραπεζίτες επέτρεψαν στις τράπεζες να παίζουν τα σύνθετα καζινόχαρτα που οδήγησαν στην Λέμαν Μπρόδερς . Κανονικά ο πρώην δοικητής της φεντ έπρεπε να φοράει πορτοκαλί φόρμα που επέτρεψε στις στεγαστικές τράπεζες να γίνουν καζινοτράπεζες και σαν τον Σημίτη και αυτός δεν έπαιρνε χαμπάρι τι γινόταν .Αλλά έφαγαν και τρώνε πολλοί διεθνώς , για αυτό τα μμε ασχολούνται με τα βρακιά της πορνοστάρ και όχι με την νίκη του Τράμπ , με το ότι πήγε την ανεργία στο 3 % , ότι ανέβηκαν οι μισθοί και το χρηματιστήριο και ότι μαζεύεται από τις χώρες του κόσμου που το έπαιζε χωροφύλακας η υπερδύναμη .
Οπότε το να είσαι πατριώτης , δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ολοκληρωτικός και αντιδημοκράτης ...
-
Εμένα με έχει 'ενοχλήσει' η ΧΑ. Και όταν έκανε συγκεντρώσεις σε πλατεία 100 μέτρα από το σπίτι μου
με πυρσούς και ροπαλοφόρους περιφρούρηση. Και όταν έβγαιναν Σάββατο πρωί 'βόλτα' στην γειτονιά
'απλά για να πετάξουν φυλλάδια' (αλλά μέχρι και Αλβανοί που ζουν εδώ 20 χρόνια έκλειναν τα
πορτοπαράθυρά τους και κρύβονταν). Και όταν έβγαιναν παγανιά το βράδυ στα πέριξ μπας και
πετύχουν κανέναν Μπαγκλαντεσιανό να τον κοπανήσουν. Προσωπικά δεν με έχουν πειράξει αλλά
δεν είμαι και ηλίθιος για να μην καταλαβαίνω ότι ένα τέτοιο μόρφωμα τρέφεται μόνο με το
ξύλο και ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά μου (γιατί όταν τελειώσουν οι
συνήθεις 'εχθροί' μετά θα δέρνουμε τους ψηλούς, τους κοντούς, τους μελαχρινούς, τους
κοντούς κ.λ.π. αναλόγως με την περίσταση). -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Εμένα με έχει 'ενοχλήσει' η ΧΑ. Και όταν έκανε συγκεντρώσεις σε πλατεία 100 μέτρα από το σπίτι μου
με πυρσούς και ροπαλοφόρους περιφρούρηση. Και όταν έβγαιναν Σάββατο πρωί 'βόλτα' στην γειτονιά
'απλά για να πετάξουν φυλλάδια' (αλλά μέχρι και Αλβανοί που ζουν εδώ 20 χρόνια έκλειναν τα
πορτοπαράθυρά τους και κρύβονταν). Και όταν έβγαιναν παγανιά το βράδυ στα πέριξ μπας και
πετύχουν κανέναν Μπαγκλαντεσιανό να τον κοπανήσουν. Προσωπικά δεν με έχουν πειράξει αλλά
δεν είμαι και ηλίθιος για να μην καταλαβαίνω ότι ένα τέτοιο μόρφωμα τρέφεται μόνο με το
ξύλο και ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά μου (γιατί όταν τελειώσουν οι
συνήθεις 'εχθροί' μετά θα δέρνουμε τους ψηλούς, τους κοντούς, τους μελαχρινούς, τους
κοντούς κ.λ.π. αναλόγως με την περίσταση).Πότε; Που; Σε ποια γειτονιά; Εγώ που έχω γυρίσει όλη την Αθήνα και βλέπω παντού μπροστά μου Μπαγκλαντεσιανούς γιατί δεν έχω πετύχει ποτέ κανέναν Χρυσαυγίτη να τους κοπανάει; Έωλα γράφεις τους φοβόμουνα όπως όλοι φυσικά, χαρήκαμε και εγώ φοβάμαι τον Ρουβίκωνα και τις συγκεντρώσεις των Αντίφα, δεν αναφέρεις συγκεκριμένο περιστατικό. Λίγα υπάρχουν μετρημένα στα δάχτυλα που τα αναμασάνε καθημερινά για δεκαετίες όπως ο Φύσσας και εκείνοι οι Αιγύπτιοι εργάτες.
-
Καθόλου έωλα δεν γράφω. Σου αναφέρω Β Πειραιά γενικώς. Νίκαια, Κερατσίνι, Πέραμα, Κορυδαλλός, εκεί που ήταν το πεδίο δράσης της τοπικής Νίκαιας. Ειδικότερα δεν γράφω για ευνόητους λόγους. έχω αισθανθεί τον φόβο και πιστεύω ότι είχα σοβαρό λόγο για αυτό , δεν είμαι παιδάκι. Είχες εσύ καμιά τοπική δίπλα σου; Πέρασες ποτέ από συγκέντρωση της ΧΑ Νίκαιας; Έκανε ποτέ 'πορεία' η ΧΑ Νίκαιας στην γειτονιά σου να δεις την γλύκα;
ΥΓ: Έκανε ποτέ η Αντίφα συγκέντρωση στην γειτονιά σου με πυρσούς και ροπαλοφόρους και την φοβάσαι; Εκτός και αν μένεις εξάρχεια οπότε πάω πάσο (ναι, ίδιο χάλι εκεί από την ανάποδη).
-
Δεν έρχομαι συχνά στα μέρη σου να είμαι ειλικρινής αλλά ολόκληρος ο Πειραιάς είναι γεμάτος αλλοδαπούς σε έντονα μεγαλύτερο βαθμό από τις υπόλοιπες περιοχές στο λεκανοπέδιο. Άν είχε επιβάλει τέτοια τρομοκρατία στον Πειραιά δεν θα έβλεπες περισσότερους ξένους από Έλληνες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μετά το 2013 διέκοψαν τα πάντα έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Σε οποιαδήποτε περίπτωση μετά το 2013 διέκοψαν τα πάντα έτσι δεν είναι;Δυστυχώς όχι, απλά μειώθηκε η ένταση και η συχνότητα.
Επίσης δεν είναι μόνο η β Πειραιά. Μενίδι, Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργος μερικές περιοχές ακόμα (που δεν είχαν δράση σαν οργανωμένη Χ.Α., αλλά τάγματα εφόδου είχαν από το 2007 και μιλάω από προσωπική εμπειρία).
Απλά εκεί κάνουν κουμάντο άλλοι σε επίπεδο εγκληματικότητας και δεν μπήκαν (ευτυχώς) σε διαδικασία πολέμου (μάλλον επειδή θα τον έπιναν πολύ άσχημα) και έμειναν όρθιες οι περιοχές αυτές.
-
Για Μενίδι, Άνω Λιόσια καλύτερα μην μιλάς γιατί η τρομοκρατία από τους Ρομά εκεί είναι το κάτι άλλο!
-
Ομολογώ ότι ο διαχωρισμός της βίας με ξεπερνάει .
Βία και δη αριστερή υπάρχει από το 1975 . Δεξιά βια τα τελευταία 5-7 χρόνια . Κακές κάκιστες και οι δύο .
Εχεις σκεφτεί να μιλήσεις σε αντίφα που σου γράφει συνθήματα στο σπίτι σου ?
Σε οικοδόμο του συνδικάτου που θέλει να μπει στο γιαπί σου για να κάνει μάθημα στους μαστόρους εν ώρα εργασίας ?Γενικά η βία έχει ξεφύγει στην χώρα και πρέπει να κλαδευτεί άμεσα . Από όπου και αν προέρχεται .
Και επειδή ανέφερες τα Εξάρχεια . Είδαμε τι έγινε με τις εισόδους των πολυκατοικιών για να ανεβαίνουν τα παλληκάρια της φακής στην ταράτσα και να πετάνε μολότωφ .
Οποιος χτυπάει μόνο την μία βία , απλά πατρονάρει την άλλη . Δεν υπάρχει καλή και κακή βία και μακάρι όλα τα κόμματα να το καταλάβουν αυτό και να πάψουν να την χρησιμοποιούν για κομματικούς σκοπούς .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ