-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ναι ρε το 'παμε. Ο πιτσιρίκος είναι γελοίος.
Οι σοβαροί ψηφοφόροι επιβραβεύουν τον ζούγκλα.
Όποιος... ψηφοφόρος ( ) θεωρεί τον 'πιτσιρίκο' γελοίο πάει να πει ότι επιβραβεύει τον ακόμα πιο γελοίο Τριανταφυλλόπουλο;
Αναφέρομαι στη συγκριμένη φάση και στις συγκεκριμένες αντιδράσεις. Και δεν είναι ´οποιος δεν κάνει το ένα τότε... Ξεχωριστά είναι.
-
Ok, συγνώμη τότε.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Οι πολιτικοι πρεπει να τηρουν καποια μινιμουμ συμπεριφορας
Δεν ειναι δυνατον ενας υποψηφιος δημαρχος να περναει το βραδυ του με καροτα στον κωλο,δεν ειναι υγιεινο βρε αδερφε,θα παει αυριο στην δουλεια του και δεν θα μπορει να περπατησει.Και να το κανει αυτο μονος του,κατι παει και ερχεται,αυτος το κανει ουσιαστικα σε δημοσια θεα;;Ισως την βρισκει κιολας κανοντας το δημόσια;
Τετοιος πολιτικος δεν στηριζεται,απλα παραιτειται,τέλος.
(Δεν νομιζω να ξανακουσουμε ποτε το ονομα Σακελλαριδης μετα το 2014)Όλοι δηλαδή που αρέσκονται να σοδομίζονται, το κάνουν μόνον ΣΚ, για εργασιακούς λόγους;
Με κυρίες που είχα την χαρά να συζητήσω γι' αυτό, δεν έκαναν κάποιο παράπονο, καμιά φορά βέβαια, χρειάζονταν περισσότερες επισκέψεις στην τουαλέτα ( εάν η κατάληξις ήτο εντός), αλλά όχι κάτι παραπάνω...
Δεν ξέρω βέβαια εάν τα παραπάνω αλλάζουν στην περίπτωση του καρότου, καθώς ισχύουν για απλό πέος.
Μια ερωτησουλα:
Οι κυριες που γνωριζεις
α) ειναι δημοσια προσωπα και
β) τελουν την πραξη σε chat με τυχαιους αγνωστους στην αλλη πλευρα?Αν ισχυουν και τα δυο, τοτε ορθα ομιλεις. Αν δεν ισχυει κατι απο τα δυο, εισαι εκτος θεματος.
Εγώ απάντησα ακριβώς επί του θέματος που έβαλε ο Tiger και την δυσκολία στο περπάτημα. Η συγκεκριμένη πρακτική, αν κρατηθούν οι τύποι (αν βάλεις ένα καρότο πχ και όχι μια αρμαθιά ή αν βάλεις ένα πέος και όχι ένα χέρι κ.ο.κ), δεν έχει καμία επίδραση στην ικανότητα κάποιου/ας να περπατήσει. Διαπιστωμένο από αρκετές αυτό. Φαντάζομαι ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τους άντρες.
Τέλος, σ' αυτό που ρωτάς:
Α) Όχι, δεν ήταν δημόσια πρόσωπα τότε, αλλά πιθανόν να γίνουν στο μέλλον (κανείς δεν ξέρει). Αυτό τους στερεί την δυνατότητα να χαίρονται τον πρωκτό τους όπως το επιθυμούν; Θα ήταν κρίμα...
Β) Δεν βλέπω τον λόγο να ντρέπονται αυτές για κάτι τέτοιο. Απαγορεύεται να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα chat; Το πρόβλημα δεν είναι σ' αυτόν που το κάνει, το πρόβλημα είναι σ' αυτόν που σοκάρεται από αυτό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ με το σώμα του, ανεξαρτήτως θέσης. Το αν σοκάρεται το πόπολο, είναι πρόβλημα του πόπολου.
Αν εσύ, ή ο spiros ή οποιοσδήποτε άλλος σοκάρεται, είναι δικό του πρόβλημα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επειδή τη φάση με τα καρότα την έχω χάσει τελείως, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο (πχ. Κορκολής ή Ζαχόπουλος) ή είναι πες-πες κάτι θα μείνει (πχ. ένας με φλουταρισμένο πρόσωπο κάνει κόλπα με καρότα) όπως Γκέμπελς ?Θεωρω οτι η ανακοινωση του..καροτακια δεν αφηνει περιθωρια παρερμηνειων καθοτι δεν διαψευδει απολυτως τιποτα απο τα γραφομενα του Μακη και ασχολειται μονο με το θεμα του εκβιασμου.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επειδή τη φάση με τα καρότα την έχω χάσει τελείως, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο (πχ. Κορκολής ή Ζαχόπουλος) ή είναι πες-πες κάτι θα μείνει (πχ. ένας με φλουταρισμένο πρόσωπο κάνει κόλπα με καρότα) όπως Γκέμπελς ?
Θεωρω οτι η ανακοινωση του..καροτακια δεν αφηνει περιθωρια παρερμηνειων καθοτι δεν διαψευδει απολυτως τιποτα απο τα γραφομενα του Μακη και ασχολειται μονο με το θεμα του εκβιασμου.
Αυτό που περιγράφεις είναι κλασσικό πες-πες κάτι θα μείνει φάση Γκέμπελς
Το τι κάνει καθένας με τον κώλο του δεν με αφορά
Το τι κάνει κάθε δημοσιογράφος με την κοινή γνώμη σαφώς και με αφορά. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι πολιτικοι πρεπει να τηρουν καποια μινιμουμ συμπεριφορας
Δεν ειναι δυνατον ενας υποψηφιος δημαρχος να περναει το βραδυ του με καροτα στον κωλο,δεν ειναι υγιεινο βρε αδερφε,θα παει αυριο στην δουλεια του και δεν θα μπορει να περπατησει.Και να το κανει αυτο μονος του,κατι παει και ερχεται,αυτος το κανει ουσιαστικα σε δημοσια θεα;;Ισως την βρισκει κιολας κανοντας το δημόσια;
Τετοιος πολιτικος δεν στηριζεται,απλα παραιτειται,τέλος.
(Δεν νομιζω να ξανακουσουμε ποτε το ονομα Σακελλαριδης μετα το 2014)Όλοι δηλαδή που αρέσκονται να σοδομίζονται, το κάνουν μόνον ΣΚ, για εργασιακούς λόγους;
Με κυρίες που είχα την χαρά να συζητήσω γι' αυτό, δεν έκαναν κάποιο παράπονο, καμιά φορά βέβαια, χρειάζονταν περισσότερες επισκέψεις στην τουαλέτα ( εάν η κατάληξις ήτο εντός), αλλά όχι κάτι παραπάνω...
Δεν ξέρω βέβαια εάν τα παραπάνω αλλάζουν στην περίπτωση του καρότου, καθώς ισχύουν για απλό πέος.
Μια ερωτησουλα:
Οι κυριες που γνωριζεις
α) ειναι δημοσια προσωπα και
β) τελουν την πραξη σε chat με τυχαιους αγνωστους στην αλλη πλευρα?Αν ισχυουν και τα δυο, τοτε ορθα ομιλεις. Αν δεν ισχυει κατι απο τα δυο, εισαι εκτος θεματος.
Εγώ απάντησα ακριβώς επί του θέματος που έβαλε ο Tiger και την δυσκολία στο περπάτημα. Η συγκεκριμένη πρακτική, αν κρατηθούν οι τύποι (αν βάλεις ένα καρότο πχ και όχι μια αρμαθιά ή αν βάλεις ένα πέος και όχι ένα χέρι κ.ο.κ), δεν έχει καμία επίδραση στην ικανότητα κάποιου/ας να περπατήσει. Διαπιστωμένο από αρκετές αυτό. Φαντάζομαι ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τους άντρες.
Τέλος, σ' αυτό που ρωτάς:
Α) Όχι, δεν ήταν δημόσια πρόσωπα τότε, αλλά πιθανόν να γίνουν στο μέλλον (κανείς δεν ξέρει). Αυτό τους στερεί την δυνατότητα να χαίρονται τον πρωκτό τους όπως το επιθυμούν; Θα ήταν κρίμα...
Β) Δεν βλέπω τον λόγο να ντρέπονται αυτές για κάτι τέτοιο. Απαγορεύεται να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα chat; Το πρόβλημα δεν είναι σ' αυτόν που το κάνει, το πρόβλημα είναι σ' αυτόν που σοκάρεται από αυτό. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ με το σώμα του, ανεξαρτήτως θέσης. Το αν σοκάρεται το πόπολο, είναι πρόβλημα του πόπολου.
Αν εσύ, ή ο spiros ή οποιοσδήποτε άλλος σοκάρεται, είναι δικό του πρόβλημα.Δεν τιθεται θεμα για το αν σοκαρομαι εγω ή ο spiros. Οπως εγραψες, αυτα συμβαινουν, και πιστεψε με, τα εχουμε δει και εμεις, δεν εισαι ο μονος.
Αυτο που δε θελεις να καταλαβεις και το ριχνεις 'στην ελευθερια του να κανει κανεις οτι θελει στο κρεβατι του' (την οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν αρνηθηκε, τουλαχιστον οχι εγω) ειναι το ΔΗΜΟΣΙΟ του πραγματος.
Οι κυριες που αναφερεις σαν παραδειγμα, ακομα και αν εχουν κανει τα περιγραφομενα σε webcam, τα εχουν κανει με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ απεναντι? ΜΠΟΡΕΙ
Ακομα και να το εχουν κανει με αγνωστους απεναντι, ηταν δημοσια προσωπα τη στιγμη που το εκαναν? ΟΧΙ
Γιατι προφανως, αν σε 20 χρονια εκλεγουν, δε θα νοιαζει κανενα τι εκαναν στα 20 τους, ειναι φυσιολογικο οπως ακριβως το περιεγραψες.Το θεμα ειναι τι κανεις την ώρα που εισαι δημοσιο προσωπο. Αν θελεις να το εμπεδωσεις, παρουσιασου εμφανως μεθυσμενος σε κανα δυο συγκεντρωσεις στη δουλεια σου (πχ κοπη πιτας, ή καποια αλλη γιορτη, ειδικα αν εχουν καλεσει και εκπροσωπους πελατων) και θα καταλαβεις εστω απο σποντα τι σημαινει δημοσιο προσωπο και αν θα εχεις δουλεια την αλλη μερα.
Με τη λογικη σου, θα μπορουσε ο εθνικος γαμιας Ανδρέας, να ριχνει κανα γλυκο κωλοχαστουκο τη Μιμη την ωρα που ανεβαιναν μαζι καμμια σκαλα στο Μαξιμου, αφου ολοι βρε αδερφε το κανουμε, σιγα, μη σοκαρεστε.Απο τον καιρο που εφευρεθηκαν οι πετρες, σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης, τα δημοσια προσωπα κινουνται και λειτουργουν με συγκεκριμενους κανονες, γιατι ετσι πρεπει να λειτουργουν σεβομενα τον εαυτο τους και αυτους που εκπροσωπουν. Οταν το 99% των ανθρωπων ΔΕΝ βαζουν καροτα στον πατο τους και οσοι τα βαζουν (γιατι εχουν καθε δικαιωμα οπως ειπαμε) δεν το κανουν δημοσια, ε, δεν το κανεις και εσυ. Προσέχεις για να εχεις.
-
Από τη μία κάτι που κάνει κάποιος σπίτι του, σε ιδιωτική συνομιλία (έστω και με αγνώστους).
Από την άλλη αραδιάζεις τυχαία πράγματα σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους.Ναι. Το ίδιο πρέπει να είναι.
-
μεχρι χθες παντως 'δεν υπηρχε' το βιντεο. Σημερα φαινεται οτι υπαρχει.
το αντικειμενο που εκβιασμου το μαθαμε; -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Από τη μία κάτι που κάνει κάποιος σπίτι του, σε ιδιωτική συνομιλία (έστω και με αγνώστους).
Από την άλλη αραδιάζεις τυχαία πράγματα σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους.Ναι. Το ίδιο πρέπει να είναι.
Προφανως εχεις ακουσει οτι για τα δημοσια προσωπα ισχυει το 'treat every microphone like it is ON' γιατι καποια πργαμτα ΔΕΝ πρεπει να λεγονται δημοσια.
Ισχυει και για τις κάμερες.
Τιποτα δεν ειναι ιδωτικο αν εισαι δημοσιο προσωπο. Σ' αρεσει δε σ' αρεσει. Αν βγαλει η ξαδερφη μου το βυζι να θηλασει το μωρο, δε θα γινει κατι, οταν το εβγαλε η ΤσιπροΠεριστέρα, σχολιαστηκε το θεμα. Σκεψου μονο οτι τα καρότα ειναι μακραν σπουδαιοτερο θεμα στον κοινο νου.Αυτο που δε θελεε να καταλαβετε, (ειναι θεμα ιδεολογιας, δεν ξερω), ειναι οτι η γνωμη σας η προσωπικη δεν ειναι και κανονας που πρεπει η κοινωνια να ακολουθησει. Στην πολιτικη εισαι ενα χαρτακι σε μια καλπη και τιποτα αλλο. Το τι λεει το συνολο εχει σημασια, και τα καροτα δεν αρεσουν σε πολλους + το οταν βαζεις κατι 'στη βιτρινα' συνηθιζεται να το γυαλιζεις πρωτα.
μεχρι χθες παντως 'δεν υπηρχε' το βιντεο. Σημερα φαινεται οτι υπαρχει.
το αντικειμενο που εκβιασμου το μαθαμε;Εχει μποστανι ο Τριανταφυλλοπουλος και απειλησε οτι αν δεν αγοραζει λαχανικα απο αυτον θα τον ξεφτιλισει.
-
To cut a short story long,τα δημοσια προσωπα δεν ειναι κοινοι ανθρωποι και δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις.
-
Εισαι φασιστας
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εισαι φασισταςΕστω και σαν χιούμορ, έλεγα και γω 'πότε θα το πει κάποιος' ?
Και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, όχι στο 'φασίστας' προφανώς, αλλά στο ότι τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να προσέχουν περισσότερο γενικότερα, όχι μόνο στο τι κάνουν ή δεν κάνουν στον ερωτικό, οικονομικό ή οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής τους (ακόμα και αυτά που κάποτε ευελπιστούν ή σχεδιάζουν να γίνουν 'δημόσια πρόσωπα'). Αυτό δεν πάει μόνο στον συγκεκριμένο που συζητάτε τώρα, είναι παγκόσμια σταθερά, και όλοι όσοι είναι δημόσια πρόσωπα -οφείλουν να- το προσέχουν....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν δικαιούται ο άλλος να στήσει τηλεφακό ζουμάροντας στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σου, αλλά δικαιούται να σχολιάσει, με οποιονδήποτε απώτερο στόχο, αυτά που κάνεις δημόσια.
Δημόσια;
Έγραψα:
Ή αλλιώς, όταν μετατρέπεις τα προσωπικά σου σε δημόσια (πχ γυμνώνεις τον πισινό σου στο μπαρ και πιπώνεις το γκόμενο στο πάρκο), δεν μπορείς να εξακολουθείς να αποζητάς το σεβασμό στην 'ιδιαιτερότητά' και ιδιωτικότητά σου.
Δεν δικαιούται ο άλλος να στήσει τηλεφακό ζουμάροντας στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σου, αλλά δικαιούται να σχολιάσει, με οποιονδήποτε απώτερο στόχο, αυτά που κάνεις δημόσια.
Πού διαφωνείς;
Σημείωση: το 'δημόσια' μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέρος που δεν είναι στενά ιδιωτικό. Το facebook πχ, με 1000 ή 5000 φίλους, ΔΕΝ είναι ιδιωτικός χώρος (βλ. Τσατσόπουλο και Κολοκοτρώνη).
Ένα πάρτυ με 200 άτομα επίσης δεν είναι 'ιδιωτικό', όταν κάποιοι τραβάνε -φανερά- φωτογραφίες που μετά μπορούν να τις κάνουν ό,τι θέλουν.Σημείωση 2: κάμποσοι άλλοι πολιτικοί έχουν ιδιαίτερη ερωτική προτίμηση, αλλά δεν το φωνάζουν ως κάτι θετικό ή αρνητικό, δεν το χρησιμοποιούν για ψήφους (βλ. Βαλλιανότο), δεν προκύπτει ότι προτιμήθηκαν πλαγίως για μια θέση στο δημόσιο βίο λόγω αυτής της ιδιαιτερότητάς τους. ΑΝ όμως το έκαναν, φυσικά και η -κατά τ' άλλα απολύτως θεμιτή- προτίμησή τους θα ήταν ζήτημα σχολιασμού.
-
Η πράξη δεν έγινε δημόσια αυτό σου λέει ο mjacob. Οι αναλογίες με μπαρ και πάρκα είναι άστοχες στην προκειμένη περίπτωση.
-
Και δημόσια να γινότανε ποιό ακριβώς το πρόβλημα αφού δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την πολιτική του ζωή/καριέρα.
-
Δεν είμαι νομικός, αλλά οτιδήποτε κάνω στο σπίτι μου, είναι ιδιωτικό. Αν ο άλλος με τραβήξει βίντεο, είτε επειδή έχω ανοιχτό παράθυρο, είτε επειδή κάνω cybersex, δεν αλλάζει κάτι.
Δεν είδα επίσης κάποιον να διαφημίζει κάτι, πέραν του Τριανταφυλλόπουλου.Τελικά, δεν κατάλαβα γιατί δεν έχουμε δει ακόμη το βίντεο του Μάκη, και τι ακριβώς περιμένει για να το δείξει....
Επίσης, αν κάποιος βγαίνει και κατηγορεί κάποιον άλλον πως θα τον εκβιάσει για κάτι τέτοιο, προφανώς και απαντάς πως δεν δέχεσαι εκβιασμούς, είτε είναι αληθές είτε όχι το βίντεο: δεν θα βγεις να διαψεύσεις το αν είσαι ελέφαντας...
Αν ο Τριανταφυλλόπουλος βγάλει το βίντεο στον αέρα (δεν ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμο κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι θα βρεθεί η κατάλληλη 'φόρμουλα'...) και όντως συμμετέχει ο εν λόγω, δεν αλλάζει κάτι: ισχύει το εγώ δεν εκβιάζομαι και δεν υπάρχει και ζήτημα διάψευσης ούτως ή άλλως.
Έτσι την βρίσκω σπίτι μου και σε όποιον αρέσει.Επίσης, είμαι σίγουρος πως όλοι αυτοί που καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές, περνούν μπόλικες ώρες στον υπολογιστή με αντίστοιχα θεάματα, αλλά αφού δεν είναι δημόσια πρόσωπα, δεν τρέχει κάστανο!
Καθόλου υποκριτικό....
-
Εγώ έχω άγνοια για όλη τη φάση, δεν μ' ενδιαφέρει.
Γενικές αρχές έγραψα, δεν αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο κύριο.
jmarr
Έχει σημασία, αν αποδειχθεί ότι κάποιος πήρε το χρίσμα ή τη θέση μπλαμπλα [βλ. σημείωση 2]Παράδειγμα: Δήμητρα 'Μιμή' Λιάνη. Δεν μ' ενδιέφερε ότι η 'κυρία' πήρε πίπες του Αείμνηστου, αλλά ότι μετά την προσκυνούσε το μισό τουλάχιστον υπουργικό συμβούλιο και ότι κρατούσαν ζωντανό τον ετοιμοθάνατο για να μοιράζουν θέσεις και λεφτά.
Εκεί και 'αδερφάρα' θα πεις και 'πουτάνα' και οτιδήποτε, χωρίς πολιτικές ορθότητες και δηθενιές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ έχω άγνοια για όλη τη φάση, δεν μ' ενδιαφέρει.Γενικές αρχές έγραψα, δεν αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο κύριο.
jmarr
Έχει σημασία, αν αποδειχθεί ότι κάποιος πήρε το χρίσμα ή τη θέση μπλαμπλα [βλ. σημείωση 2]Παράδειγμα: Δήμητρα 'Μιμή' Λιάνη. Δεν μ' ενδιέφερε ότι η 'κυρία' πήρε πίπες του Αείμνηστου, αλλά ότι μετά την προσκυνούσε το μισό τουλάχιστον υπουργικό συμβούλιο και ότι κρατούσαν ζωντανό τον ετοιμοθάνατο για να μοιράζουν θέσεις και λεφτά.
Εκεί και 'αδερφάρα' θα πεις και 'πουτάνα' και οτιδήποτε, χωρίς πολιτικές ορθότητες και δηθενιές.Στο τελευταίο θα συμφωνήσω, όπως φαντάζομαι αντίστοιχη περίπτωση είναι και η Νατάσσα Καραμανλή με θύμα της την ιατρική επιστήμη και τους υπόλοιπους (μ@λάκες) ιατρούς.
Αυτά είναι συνηθισμένα: όποιος βρίσκεται σε θέση εξουσίας, αυτά κάνει. Εδώ όμως έχουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχουμε κάποιον που εκβιάζεται επειδή έχει σεξουαλικές συμπεριφορές που δεν αρέσουν στον Μάκη ή στον spiros και όχι γιατί πειράζει κάποιον, ούτε λεφτά μοιράζει, ούτε τίποτε.
-
Ελλάδα 2014...
#astadialapithikia
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Η πράξη δεν έγινε δημόσια αυτό σου λέει ο mjacob. Οι αναλογίες με μπαρ και πάρκα είναι άστοχες στην προκειμένη περίπτωση.Εφοσον η πραξη 'εγινε' (δεν την εχουμε δει, απλα χαριν της συζητησης) με αγνωστα ατομα, πολλα τον αριθμό, και μεταδιδεται εκτος σπιτιου, ναι, ΕΙΝΑΙ δημοσια. Ιδιαιτερα δε οταν υπαρχουν και 'αποδειξεις'.
Μπορει να το εχει κανει 100 φορες ακομα. Ποιος τον ειδε, πιος το ξερει. Δεν προσεξε τη δημοσια εικονα του και την πατησε.
Οι υπολοιποι γνωστοι της πολιτικης εχουν κραχτει ποτε ετσι? οχι
ποια ειναι η ειδοποιος διαφορα? Δεν εχουν βγει σε βιντεο ή τουλαχιστον το βιντεο ειναι σε καλα χερια ή κανουν τα χατηρια των κατοχων της καμερας.Τα δημοσια προσωπα εχουν εικόνα και μεσω αυτης εισπραττουν κερδη ή γραφουν ζημίες. Πολλες φορες η εικονα ειναι συμμαχος.
Πχ Κασιδιαρης παρεα με ωραιες γκομενες. Αρεσει στους ψηφοφορους του αυτο, τον συμφερει να φαινεται ετσι και το κυνηγαει. Θα μπορουσε να κρατησει το θεμα κρυφο και να πηδαει τις ιδιες ή και καλυτερες. Η ιδιωτικη του ζωη δε θα αλλαζε, εκει ομως δε θα ειχε κερδος.
Αντιστοιχα ο Αντρεας. Εκανε το 'ελα μωρη' νευμα, βγηκε η Μιμη στη σκαλα, ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ. Εκεινη την εποχη τετοια ηθελε ο ψηφοφορος του, διαβεβαιωση οτι οχι μονο ο αρχηγος ειναι υγιής, αλλα ΓΑΜΑΕΙ κιολας.
Αντιθετα, ο αλλος ο βλακας με το Sieg Heil στο μπρατσο, ΕΧΑΣΕ οταν το εμφανισε. (και εδω μη μου πεις οτι του χαριστηκαν, ισα ισα το 'οτι θελει κανει ο καθενας' πηγε περίπατο, απο τους ιδιους ανθρωπους που τωρα υπερασπιζονται σφόδρα το δικαιωμα του αλλου στα καροτα).
Αλλα θα μου πεις αυτος 'ειναι φασιστας'...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ