-
Αν γράψω την άποψή μου για αυτά τα θέματα θα με μπανάρουν πλέον μόνιμα.
Όπως άλλωστε έχει γίνει στο παρελθόν, σε αντίθεση με άλλους που με στόλιζαν κάθε τρεις και λίγο με 'ταμπέλες'.Οπότε τουμπεκί ψιλοκοκό.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
αμέσως ξεσηκώνονται οι φίλοι τους οι αλληλέγγυοι (με ή χωρίς κομματικές παρωπίδες) και ξεκινούν τα περί ρατσισμού, ξενοφοβίας κλπ...
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ή θέλουν να γίνουν υπάλληλοι σε Μ.Κ.Ο και παίρνουν διχίλιαρα τριχίλιαρα το μήνα.
Γνωρίζω περιπτώσεις που κάνουν καριέρα σε τέτοια θέματα.
Πιστεύατε ότι οι όποιοι αλληλέγγυοι είναι στην πλειοψηφία τους αγνοί συμπολίτες;
Ξέρω πολύ καλά τι παίζει. Ξέρεις πόσοι κάνουν μόνιμες διακοπές στη Μυτιλήνη με 2-3κ μισθό;;;
Αααα, να αναφέρω ότι παίζουν και κονδύλια από ΕΕ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Πάντως σχεδόν κανείς από αυτούς που έρχονται και 'κατσικώνονται' δεν έρχεται να κατσικωθεί, να φύγουν για την υπόλοιπη Ευρώπη θέλουν. Εκεί έχουν συγγενείς οι περισσότεροι και σε αυτούς θέλουν να πάνε.
Απλά για να μην τους φορτωθεί η υπόλοιπη Ευρώπη, τους αφήνει εδώ και χρηματοδοτεί μερικούς για να γίνει χωρίς πολλά παρατράγουδα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ξέρω πολύ καλά τι παίζει. Ξέρεις πόσοι κάνουν μόνιμες διακοπές στη Μυτιλήνη με 2-3κ μισθό;;;Αααα, να αναφέρω ότι παίζουν και κονδύλια από ΕΕ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Και μετά φταίω εγώ να αναρωτιέμαι αν όλες οι δηλώσεις πρόσκλησης των μεταναστών στην χώρα στην αρχή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυθόρμητες ή είχανε σκοπό να τα τσεπώσουν κάποιοι ''συνεργαζόμενοι''.
-
Αν δεν ήμασταν πάνω στο δρόμο για την 'δική τους γη της επαγγελίας' (λέγε με υπόλοιπη Ευρώπη), ούτε χεσμένη δεν θα την είχαν την Ελλάδα.
Ατάκα από πρόσφυγα το καλοκαίρι στο γκασμαδόνησο αυτή.
Τα ίδια γίνονται και στην Ιταλία με τους πρόσφυγες από Βόρεια Αφρική.
Από ότι φαίνεται είναι πάγια τακτική για φτηνό εργατικό δυναμικό καβάτζα για όταν χρειαστεί.
Ααααα. Αυτοί που έχουν έρθει, είναι αυτοί που δεν ήταν φτωχαδάκια. Μωβ στην Μυτιλήνη πριν τους πρόσφυγες δεν έβλεπαν. Τα φτωχαδάκια δεν είχαν τα 2000+€ για να δώσουν στους διακινητές. Πολλοί μένουν στους καταβλισμούς γιατί πιστεύουν ότι θα βρεθεί πιο εύκολα τρόπος να φύγουν για πάνω.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Το θέμα όλων αυτών που έχουν έρθει στην Ελλάδα δεν προέκυψε πριν δύο ή τρία χρόνια. Δεν είναι όλοι Σύριοι και από τη στιγμή που έρχονται/περνάνε/διακινούνται παράνομα στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι τελικά είναι όλοι αυτοί.
Το θέμα όμως έχει ξεκινήσει από την εποχή του σκατοδρακουμέλ την εποχή 1990-1993 που άνοιξαν τα σύνορα και έγινε της κ@ριόλας στη χώρα. Και συνέχισαν ορδές άλλων λαών που έχουν κατσικωθεί στη χώρα.
Και μην μου πει κανείς ότι έγινε αφομοίωση λαών και όλα αυτά τα κουραφέξαλα.Και το ποιοι ήθελαν και θέλουν η χώρα να διαλυθεί με αυτό το τρόπο το έχουν καταφέρει.
Οι εθνομηδενιστές και οι νεοφιλελεύθεροι που απαιτούν κράτη κιμάδες δεν κρύβονται.
-
Bλέποντας κάποιες ομιλίες στην Βουλή, στάθηκα στου Πικραμένου.
Ο άνθρωπος φαίνεται, λέω φαίνεται γιατί δεν βάζω για κανέναν το χέρι στη φωτιά, να είναι συγκλονισμένος από αυτό που του συμβαίνει. Από αυτό για το οποίο τον κατηγορούν.Βούρκωνε στην ομιλία του, σκούπιζε τα μάτια του και είχε τον Πολάκη από δίπλα να γελάει...
Κατήφορος.
-
Την ίδια ώρα η Μέρκελ έβαλε την 'Μακεδονία της' στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.
Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει υποσχεθεί στον Αλεξομαδούρο και τον έχει στα τέσσερα.
Μάλλον αναδιάρθρωση ή κούρεμα του χρέους.Αλλά δεν τρέχει τίποτα. Αφού δεν έχουν πρόβλημα οι κάτοικοι της Μακεδονίας ( μειονότητα πλέον; ) τότε όλα μια χαρά. Αριστεροσύνη και άγιος ο θεός...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
κριου,
εχεις κολλησει μαν με την οικοδομη...
οκ, καταλαβαινω...
αν διαβασεις καλυτερα και τον τζημερο σου ομως και γενικα το πνευμα της φιλελευθερης οικονομιας, θα δεις οτι η οικοδομη ηταν απλα μια εσωστρεφης και πρακτικα μη συντηρουμενη ψευδης αναπτυξη.
ειχε τερμα. το εφερε ο πιτσαδορος που λες αλλα ηταν και νομοτελειακο.
ουτε προκειται ποτε να επιστρεψει, τουλαχιστον οσο ημεις οι γεροντες υπαρχουμε και συζηταμε.
με το τελος της οικοδομης λοιπον πεθαναν ενα σωρο δραστηριοτητες.
ισως χωρις προγραμμα για το μετα, οκ.
το προβλημα τωρα ειναι οτι και οι δραστηριοτητες που απεμειναν χτυπιουνται αλυπητα. που οταν παψουν και αυτες, τοτε να δεις θεμα...
διαβαζω για τα παιδια που εφυγαν.
καλως εφυγαν, και εγω τα παιδια μου για εξω τα ετοιμαζω.
ας δουμε γιατι...
εχω λοιπον μια εξαγωγικη εταιρεια υψηλης τεχνολογιας.
αυτη τη στιγμη που γραφω αυτο, ηδη 3 απο τους εργαζομενους μου βρισκονται στη μεση ανατολη, σε φρικτες συνθηκες. αλλοι 2 στη σιβηρια. τον 1 την ολλανδια δεν τον μετραω.
αυτοι λοιπον οι υψηλοτατα καταρτισμενοι μηχανικοι, κοστιζουν εκαστος στην εταιρεια (ικα και των δυο πλευρων - εφορια - αυτοκινητο κλπ) κατα μεσο ορο 85000. ξερεις ποιες ειναι πλεον οι καθαρες απολαβες τους με το τσιπροπανο? ουτε 25 χιλιαρικα! πως να τους κρατησω? να τους δωκω παραπανω? ουτε το 1/5 δεν θα φτασει σε αυτους. γιατι να μεινουν? προ τσιπροπανου το αναλογο αποτελεσμα στα 85 ηταν 45.
χειροτερα τα πραματα και οι αναλογιες στα εταιρικα κερδη.
οποτε, στακαμαν.
παμε στο λιγο πιο πισω, στο λιγο καλυτερα και παλευουμε για το μετα...Αρ.Ες.
να σημειωσω και κατι...
αν με προσδιοριζα ταξικα, εγω ΔΕΝ ανηκω στην αστικη σας ταξη, υπηρξα και ειμαι προλεταριος. για αυτο και οι εκνευριστικα μελετημενες-συντηριτικες επιχειρηματικες κινησεις, ποτε δεν υπηρξε μπακ απ. η αριστεριλα μου εχω επιλεξει να βγαινει ομως και πρακτικα μεσα απο το εργασιακο περιβαλλον που προσφερω και επι της ουσιας στην ηθικη της κοινωνικης συνεισφορας. δεν ανεχομαι λοιπον απο αιδειοπανα που φορανε ροζ κυλοτακια να πειραζουν τους εργαζομενους μου κατ'επεκτασην της επιχειρησης μου. αν ο μπλε ειναι καλυτερος για τωρα, ας βγει ο μπλε, τουλαχιστον αυτον τον παλευω.Κάτι τέτοια περι οικοδομής και μη παραγωγικής δραστηριότητας τα έχω ακούσει από πολλούς και διάφορους διαχρονικά .
Ολοι όμως όταν τους ρώταγα γιατί στα επίσημα στοιχεία των οικονομιών της Αμερικής , της Κίνας , της Ευρώπης και γενικά όλου του κόσμου είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ η οικοδομική δραστηριότητα , ο αριθμός νέων οικοδομών , οι αυξομοιώσεις των τιμών . Αυτοί παράγουν της Παναγιάς τα μάτια , η οικοδομή τους μάρανε ?Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω θεωρώ ότι εγώ και μερικά άτομα ακόμα στην χώρα έχουμε θεμελιωμένη άποψη για αυτό τον χώρο , γιατί έχουμε και την επιστημονική , αλλά και την επιχειρηματική γνώση . Ταυτόχρονα διατηρώ στατιστικά στοιχεία , πραγματικά και όχι σαν των τραπεζών θεωρητικά για όλο τον χώρο από το 1984 .
Το χτύπημα της οικοδομής δεν έγινε για να κλείσει ο χώρος , αλλά για να καθαρίσει από τους μικρούς και να τον λυμαίνονται μεγάλες εταιρείες όπως στο εξωτερικό. Λέει ο κάθε ανόητος : Στην Ελλάδα έχουμε ιδιοκατοίκηση , ενώ εξω δεν έχουν . Ναι βρε χρήσιμε ηλίθιε έτσι είναι . Αλλά ο κόσμος έξω στα σπίτια που μένει , μένει τζάμπα ? Τι όχι ? Πληρώνει ενοίκιο ? Σε ποιόν ? Α σε εταιρείες ? Δηλαδή αγαπητέ χρήσιμε το πρόβλημα είναι τα σπίτια να μην είναι ιδιόκτητα , αλλά να ανήκουν σε εταιρείες ? Και αν τώρα που έχουμε κρίση δεν ίσχυε ότι μόνο το 16 % των Ελλήνων πληρώνει ενοίκιο ή στεγαστικό , καταλαβαίνετε τι θα συνέβαινε ? Πόσους άστεγους θα είχαμε ?
Αλλά το σκηνικό στήθηκε αμέσως . Επι ΓΑΠ και συνέχισαν οι υπόλοιποι . Κατέβασαν τον φόρο μεταβίβασης μτχ σπιτιών από 11 σε 3 % , ενώ ανέβασαν τον ΦΠΑ των καινούργιων από 18 σε 24 %
Εφτιαξαν ΝΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ . Εκει για πρώτη φορά μπαίνει η απόσυρση κτιρίου και οικοδομικού τετραγώνου. Αν γκρεμίσεις οικοδομικό τετράγωνο και το κάνεις σύγχρονο το κτίριο τότε σου δίνουν δώρο 40 % του συντελεστή δόμησης .
Δηλαδή αν γκρεμίσεις ένα οικοδομικό τετράγωνο στην Κυψέλη εμβαδού 4000 τμ και συντελεστή δόμησης 3,6 , δεν θα χτίσεις 14400 τμ αλλά 20160 . Τώρα γιατί θα στο δώσουν ? Μα γιατί έχουν ΕΝΦΙΑ , λάθρο , πρόβλημα ασφάλειας , δεν νοικιάζονται και τώρα σε λίγο θα πληρώνεις ακριβή ΔΕΗ επειδή είσαι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας και το μεγάλο χτύπημα θα είναι η υποχρεωτική ασφάλεια σεισμού ...
Ακόμα ιδρύθηκαν οι ΑΕΕΑΠ . Αυτές επενδύουν μόνο σε ακίνητα αλλά δεν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ . Δινουν όμως μέρισμα και θα ειναι στο μέλλον το συμπλήρωμα της σύνταξης μας .
Αυτά δεν είναι πρωτόγνωρα . Εχουν ξαναγίνει στην Δύση .
Για τα υπόλοιπα αργότερα .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την ίδια ώρα η Μέρκελ έβαλε την 'Μακεδονία της' στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει υποσχεθεί στον Αλεξομαδούρο και τον έχει στα τέσσερα.
Μάλλον αναδιάρθρωση ή κούρεμα του χρέους.Αλλά δεν τρέχει τίποτα. Αφού δεν έχουν πρόβλημα οι κάτοικοι της Μακεδονίας ( μειονότητα πλέον; ) τότε όλα μια χαρά. Αριστεροσύνη και άγιος ο θεός...
Με πρόλαβες...
''Μέρκελ σε Ζάεφ: Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον **Μακεδόνα **πρωθυπουργό''.
Οι Γερμανοί τίποτα δεν κάνουν τυχαία. Ο λόγος που το είπε ήταν για να δώσει ένα τέλος σε όποιον αμφισβητεί ότι δεν θα λέγεται Μακεδονία. Κοινώς, να χαμηλώσουμε τον πήχη της όποια διαπραγμάτευσης...
Μέρκελ: «οι συμβιβασμοί είναι πάντα επώδυνοι»
Ώπα!!! Αυτό με τους επώδυνους συμβιβασμούς κάτι μου θυμίζει...
Κάτι θα του έχει τάξει, δεν μπορεί. Ο καλύτερος μαθητής είναι. Αλλά δεν έχει καταλάβει ότι θα πετάξει και αυτόν σαν στημένη λεμονόκουπα όπως έκανε με τον Σαμαρά που δεν του έδινε το χρέος για να μπορεί να ''ελέγχει'' τον ερχόμενο καβΛαλάρη Τσίπρα.
-
Κατά τα άλλα (σύμφωνα με απόψεις που διαβάζουμε εδώ) ο λαός μπορεί να ξαναψηφίσει Αλεξομαδούρο...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
κριου,
το προβλημα τωρα ειναι οτι και οι δραστηριοτητες που απεμειναν χτυπιουνται αλυπητα. που οταν παψουν και αυτες, τοτε να δεις θεμα...
διαβαζω για τα παιδια που εφυγαν.
καλως εφυγαν, και εγω τα παιδια μου για εξω τα ετοιμαζω.
ας δουμε γιατι...
εχω λοιπον μια εξαγωγικη εταιρεια υψηλης τεχνολογιας.
αυτη τη στιγμη που γραφω αυτο, ηδη 3 απο τους εργαζομενους μου βρισκονται στη μεση ανατολη, σε φρικτες συνθηκες. αλλοι 2 στη σιβηρια. τον 1 την ολλανδια δεν τον μετραω.
αυτοι λοιπον οι υψηλοτατα καταρτισμενοι μηχανικοι, κοστιζουν εκαστος στην εταιρεια (ικα και των δυο πλευρων - εφορια - αυτοκινητο κλπ) κατα μεσο ορο 85000. ξερεις ποιες ειναι πλεον οι καθαρες απολαβες τους με το τσιπροπανο? ουτε 25 χιλιαρικα! πως να τους κρατησω? να τους δωκω παραπανω? ουτε το 1/5 δεν θα φτασει σε αυτους. γιατι να μεινουν? προ τσιπροπανου το αναλογο αποτελεσμα στα 85 ηταν 45.
χειροτερα τα πραματα και οι αναλογιες στα εταιρικα κερδη.
οποτε, στακαμαν.
παμε στο λιγο πιο πισω, στο λιγο καλυτερα και παλευουμε για το μετα...Αρ.Ες.
να σημειωσω και κατι...
αν με προσδιοριζα ταξικα, εγω ΔΕΝ ανηκω στην αστικη σας ταξη, υπηρξα και ειμαι προλεταριος. για αυτο και οι εκνευριστικα μελετημενες-συντηριτικες επιχειρηματικες κινησεις, ποτε δεν υπηρξε μπακ απ. η αριστεριλα μου εχω επιλεξει να βγαινει ομως και πρακτικα μεσα απο το εργασιακο περιβαλλον που προσφερω και επι της ουσιας στην ηθικη της κοινωνικης συνεισφορας. δεν ανεχομαι λοιπον απο αιδειοπανα που φορανε ροζ κυλοτακια να πειραζουν τους εργαζομενους μου κατ'επεκτασην της επιχειρησης μου. αν ο μπλε ειναι καλυτερος για τωρα, ας βγει ο μπλε, τουλαχιστον αυτον τον παλευω.Εννοείται ότι το καλώς έφυγαν πριονίζει τα πόδια της χώρας και του έθνους μας . Οπότε διαφωνώ κάθετα . Μακάρι να βρεθούν δουλειές και να γυρίσουν .
Από την άλλη επειδή η Ελλάδα σαν βιωτικό περιβάλλον δεν παίζεται , ξέρω από τα διάφορα φόρουμ μηχανικών , ότι αν οι φευγάτοι έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα με μισθό τουλάχιστον 1200 € , το 70 % και παραπάνω θα γύριζε πίσω . Γιατί προφανώς ο συνδυασμός αμοιβής - διαβίωσης έξω δεν είναι τόσο ελκυστικός αν δεν παίρνεις πολλάααα λεφτά .
Αρα δεν θέλουμε πολλά . Θέλουμε σοβαρούς πολιτικούς , σοβαρή δημόσια διοίκηση , σταθερή φορολογία , μείωση της διαφθοράς τουλάχιστον στα χαμηλά επίπεδα , ώστε να δημιουργηθεί ευμενές περιβάλλον για επενδύσεις . Ολα μα όλα τα παραπάνω είναι θέμα πολιτικής απόφασης .
Είδαμε χτες στις ειδήσεις ότι κλείνουν και άλλες εφορίες και μειώνεται ο αριθμός των υπαλλήλων κατά 500 άτομα .
Επρεπε να καταστραφεί η χώρα για να δούμε ότι μόλις σε 4-5 χρόνια φτιάξαμε υποδομές που επί δεκαετίες αρνείτο η συμμορία πολιτικών - δημοσίων υπαλλήλων - συνδικαλιστών να υλοποιήσει ?
Πόσοι κοπρίτες ξύστες έφαγαν τα λεφτά μας σε εφορίες , ταμεία , τελωνεία και πολλά ξυστάδικα ακόμα .
Είναι προφανές ότι πάνω από 300.000 ΔΥ είναι υπερβολή . Στα σημερινά δεδομένα πάνω από 5 δις μισθούς και εισφορές είναι εξωπραγματικά νούμερα . 3 δις λιγότερο από όσα δίνουν σήμερα .
Σε ενοχλεί γιατί οι υπάλληλοι σου από 85000 παίρνουν 25000 καθαρά , ενώ πριν έπαιρναν 45000 . Προφανώς 20000 διαφορά είναι πολλά . Δεν ξέρω αν είναι όλα ασφαλιστικές εισφορές , αλλά αν ισχύει αυτό τότε είναι μειωμένη η φορολογία . Βέβαια τώρα έχεις την φορολογία του αυτοκινήτου , αλλά αυτό ήταν μια αλητεία που γινόταν και είναι ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ η φορολόγηση . Γιατί έβλεπα και εγώ κάτι φίλους μεγαλοστελέχη στον τραπεζικό τομέα που έπαιρναν τον μισθό τους και πέραν αυτού έπαιρναν αμάξι των 50-80000 € , κάρτα 10000 € , καύσιμα 4000 € , κινητό 2000 € και αυτό ήταν αφορολόγητα για τους ίδιους , αλλά έξοδα για την εταιρεία . Στους υπόλοιπους πολίτες αυτά ήταν φορολογημένα .
Για τις ασφαλιστικές εισφορές σαν ιδέα είναι σωστότερο το σημερινό σύστημα . Γιατί σε περίοδο κρίσης δεν μπορείς να απαιτείς από κάποιον που έχει ελάχιστη ή καθόλου δουλειά να πληρώνει εισφορές για εισοδήματα 1700 τον μήνα . Τώρα πληρώνουν παραπάνω όσοι παίρνουν πολλά , πράγματι είναι δίκαιο . Το άδικο είναι ότι δεν μπήκε όριο στις εισφορές .
Επρεπε να μπεί το όριο στο ανώτατο σημείο προαιρετικών εισφορών που υπήρχε που ήταν γύρω στα 1000 τον μήνα για τις βασικές εισφορές του 26,9 % και έτσι δεν θα υπήρχαν βασικές εισφορές πάνω από 12-15000 τον χρόνο .
Τώρα ότι υπάρχει μεγαλύτερη φορολόγηση των εταιρειών , έχεις δίκιο . Ηταν αριστερό και έγινε πράξη..
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι που ήρθε ο Τσίπρας μετά από 6-7 χρόνια να συνεχίσει το γαμίσι που μας έκαναν οι προηγούμενοι . Είναι που επί προηγουμένων η ανεργία εκτινάχτηκε από το 5 στο 30 % . Οτι χάσαμε 8 γενιές Ελλήνων . Οτι όλα χειροτέρεψαν και ότι όλη η μάχη και η έννοια τους ήταν να μην πειραχτούν οι πρώην και νύν Καρανίκες .
Και για να σου απαντήσω σαν αστός στην αυτοτοποθέτηση σου ως προλετάριος .
Η Ηθική της κοινωνικής συνεισφοράς δεν είναι να πληρώνεις φόρους και να συντηρείς Καρανίκες και Κρούεζες και λοιπούς λαμογιοξύστες . Είναι να δημιουργείς θέσεις εργασίας , πλούτο για εσένα τους υπαλλήλους και την χώρα σου και να συμβάλλεις στην γενική ευμάρεια με δημιουργικό τρόπο .
Τώρα τις εσωτερικές σας διαφορές ως προλετάριοι , ερυθροί , ρόζ και σωμόν , ας τις λύσετε μόνοι σας .
Εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το μπλέ από τους πράσινους ,τους κόκκινους και τους μαύρους λεκέδες . Και με βαθύ και βιολογικό καθάρισμα .
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Οταν μάλιστα βλέπεις από τα στοιχεία του προυπολογισμού , ότι για 300000 συνταξιούχους του πρώην ΟΑΕΕ , η επιχορήγηση του κράτους είναι μόλις 0,9 δις , δηλαδή 3000 € τον χρόνο ανά συνταξιούχο , ενώ η επιχορήγηση για 50000 συνταξιούχων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ είναι 1,1 δις , δηλαδή πάνω από 22000 € τον χρόνο , 7 ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ περισσότερο από όσα δίνουν για τον ΟΑΕΕ , τότε ξέρεις και από που πρέπει να κόψεις .
Αυτά για ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλπ έγραφα και εγώ ήδη από το 2012-2013 και έκανα ''εχθρούς''.
Να προσέχεις...Αντε παλι...
Περαν του αυτονοητου, δλδ ότι οι εν λογω συνταξεις εχουν κοπει μεχρι τωρα κατά 50% και οι επικουρικες κατά 75% κατά μεσο ορο (και το '19 είναι μπροστα), τι άλλο θες ακριβως;
Εχω γραψει τοσες και τοσες φορες τι συνεβαινε με την ΔΕΗ και πως ανα δεκαετια αλλαζε το ασφαλιστικο. Εσυ ως μεγαλύτερος θα επρεπε να ξερεις ότι οι ανθρωποι αυτοι επειδή διαλεξαν το δημοσιο οι μισθοι τους ηταν ΑΣΤΕΙΟΙ τις δεκαετιες 70-80 σε σχεση με εξω (ηλεκτρολόγους) και οι κρατησεις τους ηταν στην πραξη το 75% του μισθου τους. Ακομα πληρωναν μεχρι και τον κοινωνικο τουρισμο του ΙΚΑ (ειχα βαλει screenshot μισθοδοσίας του 1987) και πριν το ευρω φτασμένοι της εκπαιδευσης με 35ετια επαιρναν μισθο 680Ε!
Θα ανταμοιβονταν μετα οπου ΝΑΙ με το καλημέρα η συνταξη ηταν διπλασια του μισθου και την πενταετια 2004-2009 αυξηθηκαν εκθετικα (ο μπλε Αντρεας που λεω).
Οσοι μπηκαν το 80-90 μπηκαν με βυσμα σαφως (επρεπε να δειτε φουρνια 1500 ατομων εξω από τις σχολες στην Ανοιξη τις μερες των εκλογων του '96) και επαιρναν μεγαλύτερους μισθους αλλα ειχαν μπει στο ΙΚΑ με ο,τι αυτό σημαινει για τις συνταξεις που θα παρουν.Είναι εντελως βλακωδη αυτη η επωδος των φιλελεδων οπου ή πετανε μικτα ποσα προ κρισης ακομα και τοσα χρονια μετα τις μειωσεις ή αυτη την εξυπναδα με την χρηματοδοτηση από τον προϋπολογισμο την ωρα βεβαια που δεν τους ενοχλεί το υψος της χρηματοδότησης για τον ΟΓΑ πχ. Η εποχη των μεγαλων επιδοτήσεων δεν τους εχει ενοχλησει, οπου κοσμος επαιρνε 40χιλιαρα, εδινε τα 6-8 σε έναν άλλο να καλλιεργει τα χωράφια και καθοταν τουμπα στο καφενειο. Εχουμε ξεχασει ότι η Λαρισα πχ ειχε αντιπροσωπεια Corvette-Hummer αλλα όχι η Θεσ/κη πχ. Δεν καναν οι γιατροι μονο ταξιδάκια. Καναν και αγροτες και ειδικα στην κοντινη Βουλγαρια στην αντιστοιχη agrotica ειχα βαρεθεί να μετραω Dacia logan να κατεβαζουν 2-2 τα κορίτσια... (θα μου πεις ελα μωρε, φτηνιαρηδες, δεν πηγαν να σπρωξουν ολακερη την Brazzers, αυτά είναι για...assτους.)
Προσοχη, δεν είναι κοινωνικος αυτοματισμος αυτό. ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε δικα μας προϊοντα. Εγω πχ που κανω τα ψωνια της οικογενειας μου φροντιζω επισταμενα το καλαθι μου να είναι τουλάχιστον 80% ελληνικο από όταν ανοιξα το δικο μου νοικοκυριο. Αρα ναι, να επιδοτούμε προκειμενου να μην χανουμε τελειως κλαδους.
Η παπατζα του ρεύματος λοιπον, με την μονιμη κατασυκοφαντηση του προσωπικου που ηχει πολύ ομορφα στα αυτια αρκετων, εχει άλλο στοχο που είναι η εκδιωξη του κρατους από την παραγωγη ενεργειας και απλα ενας ΔΕΔΔΗΕ για φερετζε/λαντζα.
Μολις την πεμπτη συναντησα μια παλια πελατισσα, Βουλγαρα. Η μανα της λοιπον παιρνει μια συνταξη 200λεβα και ζει σε ένα 2αρι με ένα άλλο ατομο. Το ρευμα που πληρωνει αυτό το σπιτι είναι 160 λεβα!!! Από το 2013 και μετα το ρευμα ανεβηκε 100% αλλα 'η Βουλγαρια εχει το φθηνοτερο ρευμα στην ΕΕ'. Σας θυμιζει τιποτα; Είναι σαν την ιατρικη δαπανη που την μειωσαμε στα μνημονια, άλλο αν ο κοσμος αρχισε να πληρωνει μεγαλύτερες συμμετοχες από την δικη του τσεπη. Εμεις τη δαπανη του κρατους τη μειωσαμε όμως...
Ακουμε ότι στη Βουλγαρια ο φορος είναι 10%, μαλιστα. Το επαγγελματικο ρευμα ομως, αυξηθηκε προσφατα άλλο ένα 30%! Σαν τα διοδια ένα πραγμα...
Αυτά θελετε καποιοι να συμβουν;@εχθρος
Είναι η 2η φορα που 'τριβεσαι' σε ατομο με το οποιο εχω ένα πολιτισμενο διαλογο μετα το Θοδωρή (gatoz), με τον οποιο μαλιστα εχω συναντηθεί και 2 φορες με δικη του πρωτοβουλια και τον ευχαριστω γι' αυτό. Βλέπουμε ολοι πως γραφει εδώ μεσα και μας εχει πει και τις πολιτικες του καταβολες. Με αυτόν μπορω να συζητησω μια χαρα, όπως και με τον criuser, όπως και με τον καθενα που δεν θα κανει τον κηνσορα και τον τιμητη εκ του ασφαλους, εχοντας κυριως λογω χρονικης τυχης καβαλησει τα 'σωστα τρενα' και απολαμβανοντας (μεσω των γονιων του) ΚΑΙ κρατικο χρημα, χωρις να το θεωρω κακο, όπως εσυ για εμενα.
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=8544&start=1005
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=8544&start=990
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=8544&start=975
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=8544&start=960Ιδου ΠΑΛΙ λοιπον ο αγωνας σου εναντια στις ΔΕΚΟ από το 2010-2014. Προφανως και θα τα ελεγες, αλλα όχι εδώ παντως. Καπως ετσι είναι και η υγιης κριτικη σου στην ΝΔουλα. Εδώ βεβαια εχεις βεντετα με τον Σαμαρα και αυτό στο αναγνωρίζω, όπως εγω με τον Σημιτη.
Να δουμε ποτε θα καταλάβεις ότι το να πετας μπηχτες περι 'παρτης' σε καποιους που εχουν χασει τα αβγα και τα καλαθια όχι για την συνταξη του πατερα τους, όπως ειχες το θρασος να μου επιτεθείς μεχρι και τις μερες του συλλαλητηρίου, αλλα κατά τα αλλα ξεσαλωναν οι Συριζαιοι, αλλα επειδή η δικη τους δουλεια εχει πληγει ασύλληπτα από την κριση, ενώ την ιδια ωρα η δικη σου συμπεριφορα επιβεβαιωνει ΠΛΗΡΩΣ το αρθρο που ποσταρα. Και μονο ότι πχ o criuser συμφωνησε στα αποτελέσματα αλλα διαφωνει στην ερμηνεια, μου φτανει. Γιατι εγω την πολιτικη μου αποψη τη διαμορφωνω βασει του αποτελέσματος, αλλα ονομασε το 'παρτη' εσυ. Για σενα πώς θα το ονομάζεις όταν παρετε τα κλειδιά της ενεργειας (ως κλαδος, ΝΑΙ εσυ εισαι ΑΠΕ) γιατι αυτό θα γινει;Αφου εισαι υγιης, θα επρεπε να προβληματιστείς εξισου και για την επιθεση συνεργατών του Αντωνακη στον Γακη (ο οποιος είναι σαν τον Lassard στην μεγαλη των μπατσων σχολη αλλα αυτό είναι άλλο θεμα) οπου κλασσικα Γραμμος-Βιτσι κτλ και φυσικα για την συμπεριφορα στο βημα της αγιας 4δας Βενιζελου/Γεωργιαδη/Λοβερδου/Σαμαρα. Αυτό ηταν 'ανήφορος' ας πουμε;
Πρεπει να ζησεις σε προσωπικο επιπεδο τον ηθικο αυτουργο της συμφορας σου να κλαιει στο σκαμνι για να καταλάβεις ότι το κλαμα ΔΕΝ είναι απαραίτητα η αληθεια. Μολαταύτα για τον συγκεκριμενο μου φαινεται απιθανο να τα εχει παρει λογω του πολύ μικρου διαστηματος και των θεματων που επρεπε να αντιμετωπισει που σιγα μην αφηναν χρονο για τετοια, Συγκρινε αυτόν λοιπον με ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ και ας μην τα ψηφισες.
ΥΓ: Ελπιζω αν λυθει το σκοπιανο με ονομα με γεωγραφικο προσδιορισμο κτλ, να μην ουρλιάζεις για προδοσιες. Σου θυμιζω ότι εχουμε την ιδια θεση, ότι δυστυχως το Μακεδονια μεσα στο ονομα δεν το γλιτώνουμε...Αμα είναι μακεδονια σκετο, άλλη υποθεση._
ΥΓ2: Όταν φερουν οι Τουρκοι τρυπανι στην Κυπρο το Μαρτη όπως διαβαζουμε, τι πρεπει να κανουμε; Εγω λεω να το βυθισουμε. Οι ευρωπαιοι φιλοι και συμμαχοι μας, θα μας βοηθησουν; Αυτό δεν είναι ειρωνια προς εσενα φυσικα. Tωρα διαβαζω για ενδεχομενη συναντηση των Ιταλων με τους Τουρκοκυπριους. Ποιος νονος... -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Το χτύπημα της οικοδομής δεν έγινε για να κλείσει ο χώρος , αλλά για να καθαρίσει από τους μικρούς και να τον λυμαίνονται μεγάλες εταιρείες όπως στο εξωτερικό.Σε όλους τους κλάδους αυτό γίνεται. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Welcome to παγκοσμιοποίηση... Αλλά μέχρι να το καταλάβει η κυρά Σούλα στον κάτω Μαχαλά, θα είναι αργά για την Ελλαδίτσα...
Κατά τα άλλα (σύμφωνα με απόψεις που διαβάζουμε εδώ) ο λαός μπορεί να ξαναψηφίσει Αλεξομαδούρο... [emoji38]
Φυσικά και θα τον ψηφίσει. Γιατί θα κάνει συμφωνία για το χρέος και τα πρόβατα θα νομίζουν ότι λύθηκε το πρόβλημα. Όταν θα δουν όμως ότι τα παιδιά τους θα παίρνουν από εδώ και πέρα 400€ μισθό και εκείνοι θα πάρουν 200€ σύνταξη, το πουλάκι θα έχει πετάξει...
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Κατά τα άλλα (σύμφωνα με απόψεις που διαβάζουμε εδώ) ο λαός μπορεί να ξαναψηφίσει Αλεξομαδούρο... [emoji38]
Φυσικά και θα τον ψηφίσει. Γιατί θα κάνει συμφωνία για το χρέος και τα πρόβατα θα νομίζουν ότι λύθηκε το πρόβλημα. Όταν θα δουν όμως ότι τα παιδιά τους θα παίρνουν από εδώ και πέρα 400€ μισθό και εκείνοι θα πάρουν 200€ σύνταξη, το πουλάκι θα έχει πετάξει...
Άρα πάλι οι πολίτες θα ψηφίσουν με βάση τα φράγκα. Όλα για τα φράγκα.
Όλα τα υπόλοιπα δεν τους απασχολούν. Δεν τους αγγίζουν. -
Απαντήσεις σε λοιπά σχόλια .
Αρχικά για το μεταναστευτικό . Δεν είμαστε καθόλου τόπος διέλευσης . Μια χαρά χώρος παραμονής είμασταν για το παρελθόν και παραμένουμε και τώρα για πολλούς . Αν ήταν αλλιώς θα είχαν φύγει πολλοί από αυτούς που μένουν εδώ στο διάστημα 2010-2014 πριν αρχίσει το συριακό , ενώ είμαστε σε κρίση εμείς .
Αλλά δεν έφυγαν . Και όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά συνεχίζουν να έρχονται παρ΄ ότι είναι κλειστά τα σύνορα .
Και βέβαια δεν πρόκειται για Σύρους . Εχουμε πολλούς από το Μαγκρέμπ που σαν κοινωνίες είναι προβληματικές όπως οι Αφγανοί , Πακιστανοί και Γεωργιανοί . Αλλά είναι γραμμένα και στις ανακοινώσεις των διαφόρων του χρηματοπιστωτικού συστήματος που θέλουν μετανάστες στην Ευρώπη επειδή οι ευρωπαίοι δεν κάνουν παιδιά και έτσι θα υπάρχει πρόβλημα μακροπρόθεσμο . Εκεί που παίζεται το παιχνίδι είναι ότι οι χώρες του πυρήνα θέλουν να πάρουν τους καλύτερους και τους άλλους να τους αφήσουν στα γουρουνάκια και στο Βίζεγκραντ .
Ετσι είναι διαχρονικά το σύστημα . Οι μεγάλες δυνάμεις βάζουν τα συμφέροντα τους και οι Σκοπιανοί γίνονται Μακεδόνες . Στην ανάγκη δικάζουν τους ηττημένους για εγκλήματα πολέμου , αλλά εκείνοι ως νικητές κρεμάνε ανήλικους , καίνε παιδιά και κρατάνε ξένους πολίτες χωρίς δίκη επί μήνες και χρόνια .
Στην τωρινή Ευρώπη η Γερμανία θέλει να είναι πιό ίση από τους άλλους . Ετσι οι άλλοι ψάχνουν πάλι την εθνική τους ταυτότητα .
Τώρα για το άγχος αν θα ξαναβγεί ο Αλεξομαδούρο , θα θυμίσω ότι οι Σαμαροβενιζέλοι άνοιξαν τον δρόμο στον Αλεξομαδούρο , με την επίθεση κατά του κόσμου της εργασίας και της παραγωγής και ο Κούλης με την πολιτική που ασκεί σε συνδυασμό με καλή δουλειά που κάνει για τους ξένους ο Αλεξομαδούρο , θα κρατήσουν τον Αλέξη ψηλά και ίσως και ξανακερδίσει τις εκλογές .
Οτι βέβαια οι ξένοι θα τον πετάξουν όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι βέβαιο . Το θέμα είναι ότι η χώρα ακόμα δεν έχει κάνει τις πραγματικές μεταρρυθμίσεις . Δεν έχει γίνει ευρωπαικό κράτος .
Για παράδειγμα . Χτες ένας φίλος με περιουσία βάσει ΕΝΦΙΑ 500.000 € , πουλάει ένα ακίνητο παλιό 35000 . Εχει ρυθμίσει στην εφορία και τηρεί την ρύθμιση 7000 . Για να πάρει ενημερότητα να πουλήσει του ζήτησαν να κρατήσει η συμβολαιογράφος το ποσό των 7000 ή να προσημειώσει άλλο ακίνητο για την εφορία ...
Πόσο μαλάκες οι κοπρίτες .
Είναι προφανές ότι για να αποκτήσουμε ευρωπαική διοίκηση και σοβαρό κράτος χρειάζονται πολλά πράγματα . Και αυτά γίνονται με ρυθμούς χελώνας για να μην θιχτούν τα πελατάκια .
Ο Τσίπρας ελέγχοντας το πεζοδρόμιο , θα τα περάσει πιο εύκολα αυτά . Για αυτό τον θέλουν και θα τον στηρίξουν οι ξένοι για κάποια χρόνια ακόμα . Μετά θα πρέπει να ερθει κάποιος που θα τρέξει την ανάπτυξη .
Πριν λίγο καιρό έτυχε μια μικροδουλίτσα που δεν την πολυ-ήθελα και τελικά δεν την έκανα γιατί ο ιδιοκτήτης είχε εμμονές που θα μου δημιουργούσαν τεχνικά και νομικά προβλήματα .
Αρχικά πήγα για να βγάλω την άδεια . Εκεί με τον υπάλληλο της πολεοδομίας , γνωστός για τις εμμονές του στην ερμηνεία των νόμων , είχαμε διαφωνία για την ερμηνεία μιας διάταξης . Στο παρελθόν που ήμουν αρκετά νεώτερος και είχα κέφια τέτοιες κοντρίτσες μου άρεσαν πολύ γιατί ήμουν βαθύς γνώστης της νομοθεσίας . Τα τελευταία χρόνια δεν έχω πια τέτοια διάθεση . Παρ΄ όλα αυτά ήταν προφανές ότι είχα δίκιο .
Του λέω διαφωνώ μαζί σου να πάω σε ψηλότερο επίπεδο . Πάω στην προισταμένη . Μου λέει εγώ δεν πολυξέρω , είμαι υπό μετάθεση και γενικά κάθε προσπάθεια αποφυγής να πάρει θέση γιατί ήξερε ότι είχα δίκιο , αλλά δεν ήθελε να κοντράρει τον συνάδελφο της .
Ωραία λέω να πάω ψηλότερα . Που πάω . Στην περιφέρεια μου λένε . Πάω στην περιφέρεια βρίσκω τον ανώτερο . Τον ρωτάω . Μου λέει έχεις δίκιο . Μόλις του λέω ότι διαφωνεί ο υπάλληλος δαγκώθηκε . Βρέστα μαζί του μου λέει . Φεύγω πάω στην προισταμένη πολεοδομία όλων της χώρας . Τα ίδια . Εχεις δίκιο . Βρες τα με τον υπάλληλο .
Τελικά κάνω αίτηση για επίσημη απάντηση στην πολεοδομία . Απαντάει ότι ο υπάλληλος έχει αυτή την γνώμη , αλλά το στέλνουν στην περιφέρεια για να λύσει το θέμα . 1,5 χρόνο μετά και 2 χρόνια από την αρχή της ιστορίας , δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση . Τουλάχιστον γλύτωσα από τον περίεργο ιδιοκτήτη και ήταν και μικροδουλειά .
Αν ήταν όμως μεγάλη επένδυση τι θα γινόταν ? Ενας εμμονικός θα μπορούσε να την μπλοκάρει γιατί κανείς δεν βάζει τον όρκο του πάνω από την συντεχνία του .
Αυτή είναι η Ελλάδα μετά από 10 χρόνια καταστροφής και εσείς μιλάτε για Αλεξομαδούρους και ευρωκούληδες...
-
Αυτή είναι η Ελλάδα, όμως κάποιος την έκανε έτσι. Γιατί μην ξεχνάς ότι πολλοί από τον κλάδο σου λαδωναν αβέρτα τους τύπους στην πολεοδομία. Όπως και σε αντίστοιχους κλάδους (γιατροί, δικηγόροι κλπ). Εκεί είναι η διαφορά μας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην 'διαφθορά' των 'μικρών'. Αλλά εμείς από Τουρκοκρατίας το είχαμε το λάδωμα στο αίμα μας... Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να γίνουμε Ευρώπη. Δεν θέλουμε (τουλάχιστον η πλειοψηφία).
-
Αυτή είναι η Ελλάδα, όμως κάποιος την έκανε έτσι. Γιατί μην ξεχνάς ότι πολλοί από τον κλάδο σου λαδωναν αβέρτα τους τύπους στην πολεοδομία. Όπως και σε αντίστοιχους κλάδους (γιατροί, δικηγόροι κλπ). Εκεί είναι η διαφορά μας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην 'διαφθορά' των 'μικρών'. Αλλά εμείς από Τουρκοκρατίας το είχαμε το λάδωμα στο αίμα μας... Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να γίνουμε Ευρώπη. Δεν θέλουμε (τουλάχιστον η πλειοψηφία).Λάθος φίλε μου . Δεν τους λαδώναμε . Επρεπε να πληρώσουμε το γρηγορόσημο ακόμα και αν είμαστε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΙ .Αλλά όταν το λάδωμα είναι καθεστώς , ευνοούνται τα λαμόγια και οι παράνομοι Σου λέει αφού θα τα στάξουμε που θα τα στάξουμε τουλάχιστον να τα ξαναπάρουμε με παρανομίες .
Εγώ επειδή κάποια στιγμή έκανα έναν υπολογισμό και είδα πόσο μου άφηνε μια άδεια μετά τα έξοδα και το γρηγορόσημο και είδα ότι το μεροκάματο μου ήταν λιγότερο από αυτό του εργάτη που καθάριζε τα μπάζα στην οικοδομή , αποφάσισα το 1996 να σταματήσω να κάνω ιδιωτικές άδειες που δεν θα είχα και την κατασκευή και έβγαζα μόνο τις άδειες των οικοδομών . Γιατί δεν γούσταρα και δεν γουστάρω τις λαμογιές .
Παλιότερα είχε γίνει το εξής σκηνικό . Υπήρχε συνάδελφος που μαζί με συναδέλφους πίσω από τον πάγκο σε δήμους , πολεοδομίες και υπουργείο κυνηγούσε αυθαιρεσίες και μετά έβγαζε πολύ φτηνό πρόστιμο το 10 % του αρχικού και βέβαια έπαιρναν μεγάλες μίζες . Βρέθηκα κάποια στιγμή στο μεγάλο αφεντικό στο υπουργείο για άσχετο λόγο . Εγώ ήξερα τι κάνει αυτός προφανώς δεν με ήξερε μια και δεν είχαμε βρεθεί πουθενά .
Εκεί μου έκανε επίθεση , ότι εμείς οι ΕΕ φταίμε δεν τα κάνουμε καλά και διάφορα άλλα γραφικά . Σκέψου πόσο ισχυρός αισθανόταν για να έχει τέτοιο θράσος . Γιατί προφανώς είχε πολιτική κάλυψη .
-
To απέναντι μαγαζι από το δικο μου εχει παραβιασει το σχεδιο πολης που λεει για δρομο πλατους 10μ και βεβαια το κτιριο να είναι τραβηγμενο 'πιο μεσα'. Επειδή αυτό θα προκαλουσε ουσιαστικα γκρέμισμα του μαγαζιου, αφου είναι ακριβως πανω στα 10μ και η ταρατσα ακομα 30ποντους πιο μεσα, ο ιδιοκτητης προσκομισε βεβαιωση ότι είναι κατοικια και όχι κατάστημα, εβγαλε μια αδεια για μια επεκταση και όλα καλα.
Για καλη του τυχη εσκασαν τα μνημονια και αλλα δικαστικα θεματα οποτε δεν τον εχουμε κυνηγησει. Πες ότι το κανουμε τοσα χρονια μετα (το 2009 τα εκανε αυτά) σιγα μη βγαλουμε ακρη...
Αντιστοιχα το 2007 όταν εκανα το φροντιστηριο σε οίκημα που ειχα νοικιασει (σε οροφο) ο υπάλληλος ηθελε νταηλικι αλλαγη χρησης ενώ ειχε βγει εγκύκλιος που ελεγε ότι δεν χρειαζοταν κατι τετοιο... -
Αυτή είναι η Ελλάδα, όμως κάποιος την έκανε έτσι. Γιατί μην ξεχνάς ότι πολλοί από τον κλάδο σου λαδωναν αβέρτα τους τύπους στην πολεοδομία. Όπως και σε αντίστοιχους κλάδους (γιατροί, δικηγόροι κλπ). Εκεί είναι η διαφορά μας με την υπόλοιπη Ευρώπη. Στην 'διαφθορά' των 'μικρών'. Αλλά εμείς από Τουρκοκρατίας το είχαμε το λάδωμα στο αίμα μας... Δεν είναι ότι δεν μπορούμε να γίνουμε Ευρώπη. Δεν θέλουμε (τουλάχιστον η πλειοψηφία).+1
Συνάδελφος μου έλεγε χθες για τι τραβάει αυτός και άλλοι 9 ιδιοκτήτες νεόδμητων κατοικιών σε συγκρότημα στην Ανατολική Αττική από τον κατασκευαστή. Μιλάμε για πολύ ρεμούλα, πολύ μαύρο χρήμα και τρελό φαγοπότι.
Κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν προσφύγει στα δικαστήρια, κάποιοι άλλοι τα έχουν βάλει προς πώληση, άλλοι κλαίνε τα λεφτά τους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ