-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σβήνουν πρόστιμο 40.000.000euro του Σαββίδη για λαθρεμπορίo τσιγάρων από την εταιρεία ΣΕΚΑΠ που αγόρασε και δεν θέλει φυσικά να πληρώσει. Το πρόστιμο του καταλογίστηκε το 2015 για λαθρεμπόριο που έγινε το 2009/2010.
Η έννοια του αριστερού κράτους και των φίλων του σε όλο το μεγαλείο του.
Και κάτσε εσύ μαlάκα ιδιωτικέ υπάλληλε να πληρώνεις από το μισθό σου τον βόθρο το δημόσιο και τους αριστερούς.
Κάτσε βρε περίμενε. Καθαρά νομικά να σου εξηγήσω.
Ευθύνη του κράτους που πουλούσε ήταν αυτό.
Ο άλλος αγόρασε με κάποιες εγγυητικές ευθύνες ως αγοραστής από τον πωλητή.
Οι επιλογές για τον πωλητή δημόσιο είναι είτε να αποζημιώσει τον αγοραστή για το φέσι που εμφανίστηκε είτε να διαγράψει τελείως το πρόστιμο.
Από τις ημερομηνίες που δίνεις το πρόστιμο δεν ανάγεται στη διοίκηση επι ΣαββιδηΟυχί παγωμένε...
Της αγοράς προηγείται η αποτίμηση που κάνει ο αγοραστής, όπου στη καθαρή θέση συνυπολογίζονται τυχόν ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και μελλοντικά. Αν δεν συμφωνείς, δεν κάνεις προσφορά, αν έκανες όμως αποδέχεσαι τον κίνδυνο.
Οι πρακτικές εδώ είναι τουλάχιστον ύποπτες...
Και επειδή το μυαλό μου είναι βρώμκο, βάλε λίγο και την εύνοια στα μπαόκια, βάλε λίγο την αποτυχία του παλαίου εργολάβου με τα βοσκοτόπια, ψάχνουν ερείσματα όπου νάναι και πλερώνουν μετρητά.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Σβήνουν πρόστιμο 40.000.000euro του Σαββίδη για λαθρεμπορίo τσιγάρων από την εταιρεία ΣΕΚΑΠ που αγόρασε και δεν θέλει φυσικά να πληρώσει. Το πρόστιμο του καταλογίστηκε το 2015 για λαθρεμπόριο που έγινε το 2009/2010.
Η έννοια του αριστερού κράτους και των φίλων του σε όλο το μεγαλείο του.
Και κάτσε εσύ μαlάκα ιδιωτικέ υπάλληλε να πληρώνεις από το μισθό σου τον βόθρο το δημόσιο και τους αριστερούς.
Κάτσε βρε περίμενε. Καθαρά νομικά να σου εξηγήσω.
Ευθύνη του κράτους που πουλούσε ήταν αυτό.
Ο άλλος αγόρασε με κάποιες εγγυητικές ευθύνες ως αγοραστής από τον πωλητή.
Οι επιλογές για τον πωλητή δημόσιο είναι είτε να αποζημιώσει τον αγοραστή για το φέσι που εμφανίστηκε είτε να διαγράψει τελείως το πρόστιμο.
Από τις ημερομηνίες που δίνεις το πρόστιμο δεν ανάγεται στη διοίκηση επι ΣαββιδηΟυχί παγωμένε...
Της αγοράς προηγείται η αποτίμηση που κάνει ο αγοραστής, όπου στη καθαρή θέση συνυπολογίζονται τυχόν ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και μελλοντικά. Αν δεν συμφωνείς, δεν κάνεις προσφορά, αν έκανες όμως αποδέχεσαι τον κίνδυνο.
Οι πρακτικές εδώ είναι τουλάχιστον ύποπτες...
Και επειδή το μυαλό μου είναι βρώμκο, βάλε λίγο και την εύνοια στα μπαόκια, βάλε λίγο την αποτυχία του παλαίου εργολάβου με τα βοσκοτόπια, ψάχνουν ερείσματα όπου νάναι και πλερώνουν μετρητά....Μπορει εν προκειμένω να ειναι ετσι, δεν εχω και εγω την καλύτερη ιδέα για το Σαββιδης, αλλα πολλα πράγματα ειδικά σε μπίζνες με το δημόσιο ειτε δεν τους τα δείχνουν, ειτε τα υποβαθμίζουν, ειτε δεν τα ξέρουν και βγαίνουν μετα.
Οσο due diligence και να κανει ο αγοραστής, αν ο πωλητής δεν λέει όλη την αλήθεια ή υποβαθμίζει καποια ενδεχόμενα, τότε τη λύση νομικά δίνουν οι εγγυητικές δηλώσεις και οι σχετικές ρήτρες στις συμβάσεις αγοραπωλησίας μετοχων. -
Εγώ με τα νομικά δεν τα πάω καλά, ούτε έχω διαβάσει τις συμβάσεις αγοράς της ΣΕΚΑΠ από τον Σαββίδη. Ξέρω όμως ότι αγόρασε το 2013 την ΣΕΚΑΠ ενώ ήδη έτρεχε η έρευνα για το λαθρεμπόριο. Το 2015 βγήκε η απόφαση για το πρόστιμο και αφορά την ΣΕΚΑΠ. Το νομοσχέδιο για τη διαγραφή του προστίμου όπως είπε ο ίδιος ο Τσίπρας αφορά τη ΣΕΚΑΠ.
Αν ήταν να πληρώσει το πρόστιμο το δημόσιο (μέσω ΑΤΕ ΒΑD BANK / Εκκαθαριστής Υπουργείου Οικονομικών) ... τα λεφτά θα πήγαιναν πάλι στο δημόσιο ... Άρα ποιος ο λόγος του νομοσχεδίου;
Είναι φανερό ότι το νομοσχέδιο έγινε γιατί κάτι άλλο συμβαίνει. Μήπως κάτι με τις συμβάσεις αγοράς;;
Πάντως η ιστορία με κάτι τέτοια νομοσχέδια δείχνει ότι συνήθως ψηφίζονται για να βολευτούν επιχειρηματίες και όχι για να κερδίσει το κράτος π.χ. Μέγαρο Μουσικής, Μπόμπολες κλπ...κλπ... -
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι το νομοσχεδιο ειναι ακριβως για να μη πληρωσει ο - τωρινος ιδιοκτητης - σαββιδης το προστιμο απο τη παρανομια της τοτε διοικησης της ΣΕΚΑΠ, που εγινε οταν αυτος δεν ηταν καν γνωστος στην Ελλαδα, ποσο μαλλον ιδιοκτητης της. Και μου φαινεται λογικο. Και ειναι διαφορετικο αυτο απο το πχ να εμφανιστει σημερα καποιος ιδιωτης και να κανει μια αγωγη ζητωντας αποζημιωση για κατι που εγινε τοτε.
Bonus: ποιος ηταν ιδιοκτητης της εταιρειας οταν εγινε η παρανομια?
-
Το 2009 η ΣΕΚΑΠ ήταν ιδιοκτησία της ΑΤΕ (Αγροτική Τράπεζα), δηλ. του κράτους.
-
Ο Αντωνης τότε παρακάλαγε τον Σαββίδη. Να την αγοράσει για να κάνει μια αποκρατικοποίηση. Του έλεγε μάλιστα, ότι το θέμα με την δικαστική διαμάχη που εκκρεμούσε θα το έλυναν νομοθετικά. Δεν το έκανε γιατί θα είχε την ΠΦΑ ανεβασμένη στα κάγκελα. Τώρα όλα καλά.
-
Αριστερός καπιταλισμός και κομουνιστικά κατάλοιπα...
Ιβάν Σαββίδης:' Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν'
«Όταν άκουγα την ομιλία του για τη ΣΕΚΑΠ ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω»
Σφοδρή επίθεση για την υπόθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο: «Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ του πρωθυπουργός»
«Με τον Καραμανλή έχω υπέροχη σχέση, τον σέβομαι και τον αγαπώ»
«Μέσα στον Μάιο παίρνω ένα απ' τα κεντρικά κανάλια, ενδιαφέρομαι για ΔΟΛ και Πήγασο»http://www.protothema.gr/politics/artic ... on-poutin/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αριστερός καπιταλισμός και κομουνιστικά κατάλοιπα...Ιβάν Σαββίδης:' Ο Τσίπρας στη Βουλή μου θύμισε τον Πούτιν'
«Όταν άκουγα την ομιλία του για τη ΣΕΚΑΠ ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω»
Σφοδρή επίθεση για την υπόθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο: «Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ του πρωθυπουργός»
«Με τον Καραμανλή έχω υπέροχη σχέση, τον σέβομαι και τον αγαπώ»
«Μέσα στον Μάιο παίρνω ένα απ' τα κεντρικά κανάλια, ενδιαφέρομαι για ΔΟΛ και Πήγασο»http://www.protothema.gr/politics/artic ... on-poutin/
Ιανη, ου διαβάσεις την συνεντευξης... Δεν είσαι από αυτούς... Θα στεναχωρηθείς...
Δια όνομα του κυρίου...
Πολιτική δια φανέλας ασπρομαύρου αποχρώσεως... Τζιμάκος 1986... Ον γιορ φεϊς.
Ούτε σερβιέτα χοντρής μπαμπούσκας τόση βρώμα.... -
Ο σύντροφος έχει αγοράσει και τη παράγκα του γαύρου, πουλάει μούρη, μαγκιά και ΠΑΟΚοφροσύνη τρία-σε-ένα, έχει κάνει -από ότι φαίνεται- ήδη τα κονέ του με τους αριστεροσοσιαληστοκομμουνιστές που είναι 'στα πράγματα' αυτή τη στιγμή, όλα κομπλέ. Πως το βλέπετε το συντρόφι, καλά δεν τα πάει ?
-
Εγώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους τιτανοτεράστιους αριστερους αγωνιστές,με τις υπέρογκες καταθέσεις και περιουσίες,για μια ακόμα υπερήφανη διαπραγμάτευση με απτά θετικά αποτελέσματα για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο πατέρας μου ήδη πανηγυρίζει καθώς η σύνταξη των 320 ευρώ που λαμβάνει θα μειωθεί ακόμα λίγο μετα τα 44 ευρώ που του έκοψαν με τον νόμο του -κατά δήλωση του- κομμουνιστή Κατρούγκαλου ( αλλιώς γνωστός ως ο κύριος 12%).
Η κατηφόρα ΔΕΝ έχει τέλος!
-
Σκούζουν τα δεξιά νεοφιλελέδια...πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια...αδυνατείτε να δεχτείτε ότι μπήκε φρένο στον κατήφορο
Τι ζούμε θεέ μου...
Μπράβο Μπαναή!!!Το Χίλτον να αποδοθεί στον ελληνικό λαΓό!!!
Να μπορεί το πρΩκτολεταριάτο να πίνει το κοκτεϊλάκι του στο γκάλαξυ -
Στημένο έλλεινα
-
Ποτέ την Κυριακή...
ΣΥΡΙΖΑ: «Ποτέ την Κυριακή»....ανοιχτά καταστήματα
Με σύνθημα 'Ποτέ την Κυριακή' σε απεργιακή συγκέντρωση καλεί το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στις 12 το μεσημέρι, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή.
Με σύνθημα «Ποτέ την Κυριακή» σε απεργιακή συγκέντρωση καλεί το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, στις 12 το μεσημέρι, στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας κατά της λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή.
Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για οριστική κατάργηση της κυριακάτικης αργίας από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «εμπαίζουν την κοινωνία, όταν επικαλούνται για την εφαρμογή του μέτρου την τόνωση της αγοράς αυτοί, που με τις άγριες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις, τις φοροεπιδρομές και τα χαράτσια έχουν μειώσει δραματικά τα εισοδήματα και την αγοραστική δύναμη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού».
Επιπλέον, με τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, ισοπεδώνονται τα δικαιώματα των εργαζομένων, απορρυθμίζονται οι εργασιακές σχέσεις και δημιουργούνται τεράστια προβλήματα σε χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι από την εφαρμογή του μέτρου ευνοούνται μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες καταστημάτων, ενώ λουκέτο βάζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες δεν αντέχουν την επιβάρυνση της κυριακάτικης λειτουργίας.
«Η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή έρχεται να προστεθεί στα μνημονιακά μέτρα της καταστροφής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της απορύθμισης των εργασιακών σχέσεων, των απολύσεων, των λουκέτων στην αγορά, του ξαφνικού θανάτου του ΕΟΠΥΥ και της κατεδάφισης του δημόσιου συστήματος υγείας, της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας και της εξαθλίωσης του κόσμου της εργασίας, που στην πραγματικότητα, αποτελούν το βασικό στόχο της ασκούμενης πολιτικής των συνεταίρων εντολοδόχων της τρόικα» σημειώνει η ανακοίνωση.
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει πως θα αντισταθεί στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, αλλά και σε πολιτικές «που οδηγούν την κοινωνία σε απόγνωση και τη χώρα στην καταστροφή».
http://www.avgi.gr/article/4768083/1694 ... tastemata#
[spoiler=:16kap2em]17 Ιανουαρίου 2014 17:14 [/spoiler:16kap2em] -
Από τις ψηφισμένες 8 Κυριακές του Χατζηδάκη που τον βρίζανε μέρα-νύχτα, φτάσαμε σε όλες τις Κυριακές ανοιχτά.
Μιλάμε για διαπραγμάτευση, όχι αστεία.
Χαλάλι ο χρόνος που περιμέναμε και η ζημιά που έγινε.Υ.Γ: Ας σηκώσουν το πόδι από το γκάζι τα αριστερά παιδιά...flat out όλη την ώρα το πάνε
-
Τον Χατζηδάκη δεν τον έβριζαν μόνο...
Οι αριστεροί φυσικά έχουν το προνόμιο να κάνουν ότι θέλουν, είτε είναι στην εξουσία, είτε είναι στο 'πεζοδρόμιο των εμπαναστάσεων'... Μένουν πάντα στο απυρόβλητο και πουλάνε ιδεολογία στους σανοφάγους.
υ.γ. εδώ μέσα πριν δυο/τρία χρόνια ήταν φωλιά αριστερών και συριζαίων και μας τα είχαν κάνει καρπούζια με την αριστεροσύνη τους. Που πήγαν όλοι αυτοί;;;
Το Μαξίμου ακούειιιι;;;;;;;; -
Στο άλλο forum
-
Δώσε κανένα λινκ ρε να μπούμε και εκεί να γελάσουμε.
Ανησυχώ...είμαι έτοιμος να βγάλω ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ
-
Απαγορεύεται να βάζουμε εδώ links για ανταγωνιστικά φόρουμς
-
GANGBANG Άδωνη με Συριζαίες και bonus ΠΑΣΟΚΟΣ Κοτρώτσος
Mιλάμε για ανελέητο σεξ...οι Συριζαίες κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια και έχουν καταπιεί πρόκες
Έχουν φτάσει οι Συριζαίοι να υπερασπίζονται το psi, να υπερασπίζονται το mail Xαρδούβελη και άλλα τέτοια ωραία.
Τα έλεγα εγώ...παρτούζα τις πήρε ο Μπουμπούκος χτες
Στέφανος Χίος=για δέσιμο -
http://www.gazzetta.gr/plus/article/108 ... thina-pics
Οχι ρε πούστη!R.S.
...κυριολεκτικώς
μνημόνια και άλλες π@π@ριες δεν μετράνε στου αλέτση τη παρέα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ