-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
...έεεεε δεν περιμένεις από μένα να έχω/προτείνω διεξόδους... δεν είμαι καν πολιτικός... απλά, όσον αφορά το άτομό μου, όπως έχω ήδη γράψει, έπαψα να είμαι ψηφοφόρος και ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι... (αυτό κι αν είναι 'ρομαντικό'... ).
Μπορεις να προτεινεις λυσεις και χωρις να εισαι πολιτικος.
Μα το γκρεμισμα ειναι πανευκολο...Το χτισιμο ειναι το δυσκολο......
Δυστυχως ετσι ειναι.
-
E ναι λοιπον, ο κοσμος αλλαξε, μια νεα μερα ξημερωσε χαρη στις απίστευτες φοροελαφρυνσεις και τις αρσεις των αδικιων από τον ανυπερβλητο, τον απιστευτο τον...Μουλα Σαμαρ, ο οποιος ταζει πιλάφια και παρθενες και εξαπολυει τζιχαντ εναντιων των διαφωνούντων.
Η ακρογωνιαια λιθος των κινήσεων του για αλλαγη πολιτικης είναι η μειωση κατά 30% του φορου (όχι της τελικης τιμης φυσικα) στο πετρελαιο θερμανσης:
http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/491 ... ies-samara
Δλδ...10 λεπτα στην αντλια! Ε ναι ρε, δεν είναι αυτή ελαφρυνση; Αχαριστοι!
Οι αλλοι (σωματα ασφαλειας) μ' αρεσει που θα παρουν αυξησεις. Οσο το ποσοστο της ΜΝΗΜΑΡ και πολύ σας είναι...
Οι δικαστικοι όμως θα παρουν ο,τι επαιρναν, μη σπασει ο διαολος το ποδαρι του και βρεθουν ολοι οι πρασινομπλεδες παρεα με τον Ακη... -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Αφού είναι θέμα ρεαλισμού, να υποθέσω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ(!) (που δεν έχουν κυβερνήσει άρα δεν σε έχουν ξεσκίσει ακόμα...) κι αν αποδειχτεί στην πορεία ότι σε καρόιδεψαν/ξέσκισαν, τότε να περιμένουμε όταν θα ξαναγίνουν εκλογές να μην τους ξαναψηφίσουμε... γιατί μάλλον αυτό θεωρείς 'ρεαλιστικό' - και είναι - αλλά εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ 'ρομαντικούς' όλους όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η ψήφος είναι η μόνη διέξοδος...Αφού ξέρεις οτι είμαι κομμούνι!
Να μην ψηφίσουμε; Να κάνουμε επανάσταση δηλαδή; Δεν στο είχα... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αφού είναι θέμα ρεαλισμού, να υποθέσω ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ(!) (που δεν έχουν κυβερνήσει άρα δεν σε έχουν ξεσκίσει ακόμα...) κι αν αποδειχτεί στην πορεία ότι σε καρόιδεψαν/ξέσκισαν, τότε να περιμένουμε όταν θα ξαναγίνουν εκλογές να μην τους ξαναψηφίσουμε... γιατί μάλλον αυτό θεωρείς 'ρεαλιστικό' - και είναι - αλλά εγώ θα συνεχίσω να θεωρώ 'ρομαντικούς' όλους όσοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η ψήφος είναι η μόνη διέξοδος...
Αφού ξέρεις οτι είμαι κομμούνι!
Να μην ψηφίσουμε; Να κάνουμε επανάσταση δηλαδή; Δεν στο είχα...L for Liostemi
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...
Η ακρογωνιαια λιθος των κινήσεων του για αλλαγη πολιτικης είναι η μειωση κατά 30% του φορου (όχι της τελικης τιμης φυσικα) στο πετρελαιο θερμανσης:http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/491 ... ies-samara
Είδες όμως τι ωραία που ακούγεται το 30%;;;
Το ακούει η γιαγιά και ο παππούς στο χωριό και χοροπηδάνε από την χαρά τους...Αλλά που να καταλάβουν ότι:
...
Μικρότερη μείωση, 7-10 λεπτών ανά λίτρο, «βλέπει», από την πλευρά της, στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, κάνονας λόγο για άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων και έλλειψη θάρρους από την πλευρά της κυβέρνησης.«Η εξαγγελία στη ΔΕΘ του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμάρα για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης» τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της.
«Η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, τη νέα χειμερινή περίοδο», προσθέτει.
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ermansis-/
Και αυτόν το τυπίσκο που ζει σε άλλη χώρα, θα βρεθούν πάλι οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα και θα τον ψηφίσουν...
-
Λοιπόν...
...ας το ξαναγράψω ακόμα μια φορά. Αυτούς τους πολιτικούς έχουμε, μ' αυτούς είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε κι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες/ψηφοφόροι, είναι να βρούμε με ποιόν τρόπο θα τους ελέγχουμε αν κάνουν σωστά τη δουλειά για την οποία τους ψηφίσαμε... και κάτι τέτοιο δεν συζητιέται εδώ μέσα, ούτε βέβαια και πουθενά αλλού... ε, μέχρι να βρεθεί με ποιό τρόπο θα καταφέρουμε να 'ελέγχουμε' το πώς κυβερνούν οι... 'εκλεκτοί' μας, προτιμώ να μένω μακριά από τις κάλπες... αυτό είναι όλο και βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με επαναστάσεις και διάφορες άλλες τσιμπλιμπούρδες που νομίζετε πως ευαγγελίζομαι...@Δία, εσύ γιατί ψηφίζεις ΚΚΕ?.. προφανώς γιατί συμφωνείς με το 'έξω από το ΝΑΤΟ', 'έξω από την ΕΕ', 'έξω από το ευρώ'... και με πολλά άλλα ουτοπικά συνθήματα... πάντως καλό είναι για άλλοθι...
@trident, κι εγώ σ' αγαπάω!..
-
Όσο τα ΜΜΕ και οι γνωστές 5-6 οικογένειες μεγαλοεκδοτών και επιχειρηματιών, κάνουν κουμάντο στην πορεία της χώρας τότε δεν υπάρχει περίπτωση να 'ελεχθεί' από κανέναν και ποτέ το πως κυβερνούν οι διορισμένες κυβερνήσεις τους.
Δυστυχώς οι κάτοικοι της χώρας έχουν βαθειά ριζωμένο στο dna τους τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του προβάτου και του γαϊδάρου. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Η ακρογωνιαια λιθος των κινήσεων του για αλλαγη πολιτικης είναι η μειωση κατά 30% του φορου (όχι της τελικης τιμης φυσικα) στο πετρελαιο θερμανσης:http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/491 ... ies-samara
Είδες όμως τι ωραία που ακούγεται το 30%;;;
Το ακούει η γιαγιά και ο παππούς στο χωριό και χοροπηδάνε από την χαρά τους...Αλλά που να καταλάβουν ότι:
...
Μικρότερη μείωση, 7-10 λεπτών ανά λίτρο, «βλέπει», από την πλευρά της, στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων, κάνονας λόγο για άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων και έλλειψη θάρρους από την πλευρά της κυβέρνησης.«Η εξαγγελία στη ΔΕΘ του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμάρα για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης» τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή της.
«Η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, τη νέα χειμερινή περίοδο», προσθέτει.
http://www.protothema.gr/economy/articl ... ermansis-/
Και αυτόν το τυπίσκο που ζει σε άλλη χώρα, θα βρεθούν πάλι οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα και θα τον ψηφίσουν...
δεν καταλαβατε καλα. πριν εδειναν και ενα επιδομα θερμανσης , αν τα συνυπολογισεις τωρα η τιμη θα ειναι ακριβωτερη . απευθυνονται σε ηλιθιους και ειμαστε ηλιθιοι
-
το εχω ξαναπει, ψηφο σε ατομα που δεν εχουν ξαναεκλεγει.... και που οσο δυνατον ξερουμε την ιστορια τους επαγγελματικη κ.λ.π.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
το εχω ξαναπει, ψηφο σε ατομα που δεν εχουν ξαναεκλεγει.... και που οσο δυνατον ξερουμε την ιστορια τους επαγγελματικη κ.λ.π.Έχμ ...
http://www.koutipandoras.gr/article/121 ... moy-vinteo
-
Αυτά είναι...με σκάρτους 300 σταυρους βουλευτης!!! (και 1 μεγαλο στη βυζοχαραδρα γιατι οι δεξιοι ειμαστε πανω απ' όλα ανθρωποι του θεου, ειδατε και ο Τραγακης τα θεια επικαλεστηκε, βυζιολογικο) Το βλεπες, το παιξες;;;
Συνεχεια επι των καταπληκτικων εξαγγελιων του ανδρεικελου: 30% μειωση της εκτακτης εισφορας. Δλδ μονοφθαλμε, πρεπει να δωσεις πισω ουτε 100 από τα 1000+ € (το μηνα παντα) που εχεις κοψει από μεγαλομισθωτους/συνταξιούχους. Ναι αμε...
Αλλα ακομα και αν το κανεις, θα βαλεις τα παπαγαλάκια να λενε ότι τελος το μνημονιο και αρχιζουν οι αυξησεις...
Πως το λενε αυτό,α ναι, χαντρες και καθρεπτακια στους ιθαγενείς...Για το ΦΠΑ, κουβεντα φυσικα. Μονο αυτό της εστιασης σε κοφτει λιγακι, λογικο βεβαια, τοσο συχνα που πας στο blue pine για φαγητο, εκει βλέπεις τι γινεται...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
το εχω ξαναπει, ψηφο σε ατομα που δεν εχουν ξαναεκλεγει.... και που οσο δυνατον ξερουμε την ιστορια τους επαγγελματικη κ.λ.π.Η λύση είναι μία: http://www.kek.com.gr/
Μπας και πάρουν στο κυνήγι τα ζώα του παλουκωμένου πολιτικού συστήματος...
Άλλωστε το κόμμα ελλήνων κυνηγών είναι το μόνο κόμμα που προβλέπεται τα μέλη του να έχουν όπλα.
Τα μέλη άλλων κομμάτων αν έχουν όπλα μπαίνουν στη φυλακή ...υ.γ. είχα εργασθεί δύο χρόνια σε κυνηγετικό σύλλογο στην Αθήνα και είχα ανανεώσει πάνω από 5000 άδειες όπλων ανά έτος... Πολλοί ερχόντουσαν με τα όπλα στο σύλλογο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
το εχω ξαναπει, ψηφο σε ατομα που δεν εχουν ξαναεκλεγει.... και που οσο δυνατον ξερουμε την ιστορια τους επαγγελματικη κ.λ.π.
Η λύση είναι μία: http://www.kek.com.gr/ (έσοδα: 24.628.08€ - έξοδα: 24.628.08€ - τα 0,08 λεπτά είναι που με κάνουν να απορώ!.. )
...πάντα είχα την απορια: πώς τα καταφέρνουν και τά βγάζουν πάντα (μικροί-μεγάλοι) 'ίσα βάρκα ίσα νερά' που λένε!..
-
Δεν είναι και δύσκολο... Βλέπουν τα έσοδα και όσα κέρδη τους περισσεύουν τα κάνουν 'Έντυπα/Αφίσες'...
Αν τα κάνουν... -
To ετερο κωλοπαιδι (βενιτελος) μιλησε σημερα με τη σειρα του. Ειπε για 5 αξονες πολιτικης που φυσικα δεν αξιζει κανεις να ασχοληθεί μαζι τους, ξεχασε ομως τον 6ο, δλδ την ισοβια χρηση 7αρας BMW και ενός embraer. Και όπως παντα μας ειρωνευεται από πανω, αφου μας απειλεί για νιοστη φορα, αν τολμήσουμε να ακολουθήσουμε άλλο δρομο από τον δικο του, αυτό των χαρατσιων, των τελων επιτηδεύματος και αλλων συναφων κινήσεων που τον κανουν να 'σηκωνει βαρος και τον στεναχωρουν'...
Όλα τα λεφτα βεβαια ο Νο1 υποτακτικος. Απολαυστε τον:
-
Εντάξει, 70 χρονών έφτασε, πόσο ακόμα θέλει να ζήσει;
-
'Χτυπάμε τον κρατισμο και τις συντεχνιες'
http://newpost.gr/post/381537/erxontai- ... os-misthos
Πεφτουν και συνεχιζουν. Μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο στην καρεκλα θα πετσοκοβουν τον κοσμο. Αλλα δεν πρεπει να 'παιζουμε με τους θεσμούς' και πρεπει να τους αφήσουμε να...ολοκληρωσουν το εργο τους!
Bonus:
http://newpost.gr/post/381276/gewrgiadh ... n-thn-xwra
Eκει που λες ότι τερματιζει, σε εκπλησσει και παλι. Ο Μπουμπουκος ενεργοποιεί τον μεταβλητο (δεξιοστροφο) χρονισμο και στροφαρει τερμα δειχνοντας ποσο αχαριστος είναι. Αλλα από μικρο και από τρελο μαθαίνεις την αληθεια. Οντως οι (συστημικοι) δημοσιογραφοι είναι ψευτες και κατεστρεψαν τη χωρα αφου υπηρετησαν το πρασινομπλε μεχρι τελικης πτωσεως. Βεβαια, μετα την αλλαγη σκυτάλης, θα πανε εκει που φυσαει ο ανεμος και θα μας κανουν και τους αγωνιστες από πανω...
-
για μενα ολοι οι δημοσιογραφοι ηξεραν που πηγαιναμε, με τα δανεικα 30 χρονια, αλλα μουγκα σε επιταγη των κομματων και των αφεντικων τους. (υπηρχαν και καποιοι που εγραφαν η ελεγαν τι γινοτανε αλλα αυτοι ετρωγαν θαψιμο και δεν αναφερονταν πουθενα σε μεγαλα δικτυα. ακομα και ο Λεβεντης τα ελεγε και τον παρουσιαζαν ως γραφικο γιατι ηταν ευκολος τροπος να τον αδρανοποιησουν.. τα ψηφουλακια δυστυχως ακολουθουσαν τα παπαγαλακια του καθε κομματος.... και τωρα τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τους εαυτους τους, στρουθοκαμηλισμος...
-
...μα αυτά σπουδάζουν στις σχολές δημοσιογραφίας... όπως αυτή του Τράγκα!..
-
Θυμάμαι μια συνέντευξη λίγο καιρό μετά που έκατσε ο κουρνιαχτός του χρηματοστασίου, από έναν χρηματιστή, μάλλον στο δελτίο του mega επί Χατζηνικολάου.
Του έκαναν ερωτήσεις του στιλ «γιατί δεν λέγατε πως μετά την άνοδο, θα πέσει πολύ το χρηματιστήριο και θα την πληρώσουν οι μικροί;», και απάνταγε πως «κανένας δεν μπορούσε/αφήνανε να χαλάει το πάρτι».
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ