-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
μπορείς να είσαι ότι θέλεις....Μέχρι το σημείο του να ενοχλείς τον διπλανό σου ....ή του σημείου της εμμονής.....Σοβαρά; Γιατί εγώ νόμιζα οτι μπορείς να είσαι ότι θέλεις αρκεί αυτό που κάνεις να είναι νόμιμο.
Ο διπλανός μου ενοχλείται που έχω σκούρο δέρμα. Να πάω να πλακωθώ στις ενέσεις να ασπρίσω σαν τον Μιχάλη τον Τζάκσον;
Για όνομα του Νεύτωνα, τι απόψεις είναι αυτές το 2014;
-
σήμερα έχεις μαύρο δέρμα, αύριο μπορεί να του πηδήσεις την κόρη
Καλύτερα θα ήταν να ασπρίσεις λίγο #natalemeafta -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ήμαρτον, λες και υπάρχει καμία γκέι συνομωσία.
Προσπαθω να δω αν υπαρχει καποιο pattern που λεν και στο χωριο μου..
Ειναι πχ gay μηπως γιατι οπως και στην TV και στην διαφημιση,ειναι και η πολιτικη ενας κλαδος οπου αυτο συνηθιζεται;
Μηπως ειναι gay γιατι ειναι πιο ευκολα ελεγξιμοι;Την όποια τυχαιότητα δεν την εξετάζεις; Τι σε απασχολεί αν είναι gay ή δεν είναι; Και ο Κεμάλ Ατατούρκ , και ο Κωσταντίνος Καραμανλής ήταν, αλλά δεν είδα να μην τα καταφέρνουν στην πολιτική... Ειδικά ο πρώτος.
Μηπως λοιπον δεν ειναι 'τυχαιοτητα' αλλα επαναλαμβανομενο pattern;
Πού ακριβώς είναι το επαναλαμβανόμενο;
Κάποιοι (οι λιγότεροι) θα είναι και ομοφυλόφιλοι, τι να κάνουμε τώρα;Δηλαδή, τόσες διαφορές έχουν οι άνθρωποι μεταξύ τους, εσένα σε ενοχλεί αυτό ; Σε άλλους αρέσουν οι ξανθιές, σε άλλους οι μελαχρινές, σε άλλους οι κοντές, σε άλλους οι ψηλές, σε άλλους οι έξυπνες, σε άλλους οι χαζές. Όλα αυτά είναι εντάξει. Αν σου αρέσουν όμως άτομα του ιδίου φύλου, μάλλον είσαι ανίκανος για οτιδήποτε, μιας και θα...οδηγείσαι από τα... πάθη σου!
Τι να σου πω, προτιμώ τον οποιονδήποτε την βρίσκει με καρότα, από τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη ή κάποιους από εδώ μέσα πόσο μάλλον (ονόματα δεν λέμε, γιατί θίγονται... ). Και όσο περισσότερα διαβάζω, τόσο πιο πολύ πείθομαι!
-
Ένα θέμα με την ελεγξιμότητα πάντως υπάρχει.
Γιατί με τέτοια πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, με τέτοιους πολιτικούς Άνδρες και Γυναίκες με κάτι αναστήματα ΝΑ, που δεν κρέμονται από τ@@ κανενός, δικαιολογημένα φοβόμαστε μήπως και μας προκύψει κάποιος που μπορεί να μας βγει ελέγξιμος και μας μαγαρίσει την πολιτική σκηνή. Μόνο οι πούστηδοι αυτά. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σήμερα έχεις μαύρο δέρμα, αύριο μπορεί να του πηδήσεις την κόρη
Καλύτερα θα ήταν να ασπρίσεις λίγο #natalemeaftaΉ τη μάνα...
-
Βλεπω συμπτωση αποψεων (τι περιεργο). Κοινος τοπος σε ολα τα παραπανω ειναι το 'ααααα, ουυυυυ, δεν τον θελετε, σας πειραξε επειδη ειναι gay'. Φυσικα και δεν ειναι αυτο το θεμα (και μαλιστα εχει ξεκαθαριστει απο την αρχη), αλλα τι να κανουμε, για να το λετε εσεις δε μπορει, κατι θα ξερετε παραπανω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Βλεπω συμπτωση αποψεων (τι περιεργο). Κοινος τοπος σε ολα τα παραπανω ειναι το 'ααααα, ουυυυυ, δεν τον θελετε, σας πειραξε επειδη ειναι gay'. Φυσικα και δεν ειναι αυτο το θεμα (και μαλιστα εχει ξεκαθαριστει απο την αρχη), αλλα τι να κανουμε, για να το λετε εσεις δε μπορει, κατι θα ξερετε παραπανω.Και η μπάλα στο γάμο του καραγκιόζη!
-
Ναι, ο'τι πεις.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ναι, ο'τι πεις.Άσε μας ρε Γκεμπελισκε.
Το γνωστό παρεάκι τα έχει βάλει με τους γκέι (με νοοτροπία που παραπέμπει σε άλλον αιώνα) και ο τρίαινας στην κοσμάρα του.
-
«Αλέξη, μην μαζέψουμε κάθε αποτυχημένο ρετάλι στον ΣΥΡΙΖΑ»
Ένταση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την στρατηγική των συμμαχιών - Θα συνεχιστεί και σήμερα η συνεδρίαση - Υπέρ της συνεργασίας με βουλευτές που θα αρνηθούν να ψηφίσουν πρόεδρο Δημοκρατίας, η προεδρική φρουρά - «Να διατηρήσουμε την πολιτική πρωτοβουλία» λέει ο Νίκος Παππάς
Διχασμό προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η συζήτηση για τις συμμαχίες του κόμματος ενόψει των μεγάλων πολιτικών αναμετρήσεων, όπως είναι η προεδρική εκλογή και οι εθνικές εκλογές.Η πρώτη ουσιαστική συζήτηση που έγινε μετά τις ευρωεκλογές στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, σχετικά με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη της 25ης Μαΐου και πώς μπορεί να διαμορφωθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στο δρόμο προς τις εθνικές κάλπες, έγινε σε κλίμα έντασης και σοβαρών διαφωνιών. Είναι ενδεικτικό ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα προκειμένου να επιτευχθούν κάποιες συγκλίσεις για το κείμενο που θα παρουσιαστεί το σαββατοκύριακο στην κεντρική επιτροπή.
Στη χθεσινή συζήτηση αποδοκιμάστηκε έντονα η πρόθεση της ηγεσίας να επιδιώξει συμμαχίες με βουλευτές που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μην εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει μείζονος σημασίας τη συγκεκριμένη πολιτική.
«Δεν πρέπει να μαζέψουμε κάθε αποτυχημένο ρετάλι και να γίνουμε χαβούζα» ήταν η χαρακτηριστική φράση στελέχους της αριστερής πτέρυγας, που επισήμανε τον κίνδυνο να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ταυτότητα και την ανατρεπτική του φυσιογνωμία. «Θα φανούμε ως δύναμη του παλιού πολιτικού συστήματος, που συναλλάσσεται με ανθρώπους που ψήφισαν μνημόνια» πρόσθεσε, ταράζοντας τη συνεδρίαση.
Στο ίδιο κλίμα, αλλά όχι με τόσο σκληρές εκφράσεις κινήθηκαν και άλλα στελέχη, όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Σόφη Παπαδόγιαννη και ο Αντώνης Νταβανέλλος, ενώ επιφυλάξεις εκφράστηκαν και από την κίνηση των «53», που ζήτησαν να μην υπάρξει μετατόπιση του κόμματος προς το κέντρο.
Η αριστερή πλατφόρμα πιστεύει ότι προέχει η κοινωνική κινητοποίηση η οποία θα αποτρέψει τους βουλευτές να παρατείνουν τη συνέχιση της θητείας της σημερινής κυβέρνησης. Να αποτραπεί δηλαδή η προεδρική εκλογή «από τα κάτω» και όχι με συμφωνίες κορυφής.
Στα επιχειρήματα αυτά αντέδρασαν ηγετικά στελέχη όπως ο Νίκος Βούτσης, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Δημήτρης Βίτσας και άλλοι, που υποστήριξαν ότι είναι αναγκαίες οι συμμαχίες αυτού του είδους εντός του κοινοβουλίου, με δυνάμεις που απομακρύνονται από τα μνημόνια και συγκρούονται με την κυβέρνηση και την τρόικα.
Ο κ. Τσίπρας είχε ήδη μιλήσει για τη συγκρότηση Δημοκρατικής, Προοδευτικής και Ριζοσπαστικής συμμαχίας, προετοιμάζοντας το έδαφος για αυτές τις συνεργασίες, ενώ κείμενο θέσεων με το οποίο καλούσε την ηγεσία να κάνει άνοιγμα σε πασοκογενείς και κεντροαριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις είχε καταθέσει ο Αλέξης Μητρόπουλους επικροτώντας τη σχετική στρατηγική του προέδρου του κόμματος.
Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Νίκος Παππάς υπερασπίστηκε με άρθρο του τη στρατηγική των συμμαχιών με κεντροαριστερές δυνάμεις, μιλώντας για «απεύθυνση σε αριστερές δυνάμεις, αλλά και σε νέες δυνάμεις στη Βουλή και τον λαό, που αυτονομήθηκαν και αυτονομούνται από τα μνημόνια, μία απεύθυνση που πρέπει να είναι σαφής, ρητή και αξιόπιστη».
Ο κ. Παππάς επισήμανε μάλιστα την ανάγκη, πέραν των κοινωνικών ανοιγμάτων να υπάρξει και «διατήρηση της πολιτικής πρωτοβουλίας», καθώς και «τα δύο αυτά στοιχεία θα καθορίσουν την επιτυχία της διαρκούς προσπάθειας για διεύρυνση της επιρροής της Αριστεράς στα κοινωνικά στρώματα που υφίστανται την εκμετάλλευση και τις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών».
http://www.protothema.gr/politics/artic ... on-suriza/
ναι Αλεξη, μην μαζεψετε ολα τα ρεταλια του Πασοκ εκει μεσα!
ohh wait...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μπορείς να είσαι ότι θέλεις....Μέχρι το σημείο του να ενοχλείς τον διπλανό σου ....ή του σημείου της εμμονής.....
Σοβαρά; Γιατί εγώ νόμιζα οτι μπορείς να είσαι ότι θέλεις αρκεί αυτό που κάνεις να είναι νόμιμο.
Ο διπλανός μου ενοχλείται που έχω σκούρο δέρμα. Να πάω να πλακωθώ στις ενέσεις να ασπρίσω σαν τον Μιχάλη τον Τζάκσον;
τι αλγόριθμος είναι αυτός...?
-
μπορείς να είσαι ότι θέλεις....Μέχρι το σημείο του να ενοχλείς τον διπλανό σου ....ή του σημείου της εμμονής.....
Σοβαρά; Γιατί εγώ νόμιζα οτι μπορείς να είσαι ότι θέλεις αρκεί αυτό που κάνεις να είναι νόμιμο.
τι αλγόριθμος είναι αυτός...?
Ελά, πες την αλήθεια, δεν έχεις ΙΔΕΑ τι σημαίνει αλγόριθμος...
Για κάνε μια προσπάθεια να μου απαντήσεις λοιπόν. Λες:
Ο διπλανός μου ο τρίαινας ενοχλείται που είμαι μαυριδερός. Να αυτο-απαγορευτώ;
Το σημείο δεν είναι το που ενοχλείται ο διπλανός μου αλλά το τι ορίζει ο νόμος. Όσο ο νόμος μου επιτρέπει να βάζω καρότα στον κώλο μου στο σπίτι μου, έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να το κάνω δεν πα να 'μαι ο πλανητάρχης (όχι ο Ομπάμας, ο γνήσιος). Ανιτληπτό;
Αν δεν κάνω κάτι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, το αν ενοχλείται ο διπλανός μου ή αν τον ενοχλεί που έχω κάποια εμμονή δεν με αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ. Over n out.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για κάνε μια προσπάθεια να μου απαντήσεις λοιπόν. Λες:
Ο διπλανός μου ο τρίαινας ενοχλείται που είμαι μαυριδερός. Να αυτο-απαγορευτώ;
Το σημείο δεν είναι το που ενοχλείται ο διπλανός μου αλλά το τι ορίζει ο νόμος. Όσο ο νόμος μου επιτρέπει να βάζω καρότα στον κώλο μου στο σπίτι μου, έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να το κάνω δεν πα να 'μαι ο πλανητάρχης (όχι ο Ομπάμας, ο γνήσιος). Ανιτληπτό;
Αν δεν κάνω κάτι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, το αν ενοχλείται ο διπλανός μου ή αν τον ενοχλεί που έχω κάποια εμμονή δεν με αφορά ΚΑΘΟΛΟΥ. Over n out.
μου επιτρεπεις μια προσπαθεια...? μεσα στα πλαισια της νομιμοτητας...
δεν σε νοιαζει αν ο συναιτερος στη δουλεια σου εχει ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις....αλλα θα σε νοιαξει αν αντι να προωθει την δουλεια την πεφτει σε καθε αρσενικο πελατη....
οπως δεν σε νοιαζει εαν ο δασκαλος του παιδιου σου πινει δυο ποτηρακια παραπανω....αλλα θα σε ενοχλησει εαν πηγαινει ντιρλα στο μαθημα....κλπ κλπ.
και οταν μιλαμε για πολιτικους που εχουν αμεση σχεση με την καθημερινοτητα πολλων ανθρωπων εχει σημασια....
το τι εκανε ο μπερλουσκονι στις βιλες του δεν αφορουσε το λαο του.....οταν ομως τοποθετουσε σε κυβερνητικα ποστα ατομα με κριτηριο τις νυχτερινες επιδοσεις και τα φυσικα προσοντα ....(νομιμοτατα) εχει και παραεχει σημασια....
και τελος...εχεις καθε δικαιωμα (νομιμα....και το υποστηριζω ) να εχεις τις οποιεσδηποτε αποψεις...αλλα οταν αναιτια μπλεκεις στην κουβεντα χρωματα και αυθαιρετους συνειρμους ....μετατρεπονται οι αποψεις σε εμμονες και οπως και να το κανουμε ενοχλει.... -
δεν σε νοιαζει αν ο συναιτερος στη δουλεια σου εχει ιδιαιτερες σεξουαλικες προτιμησεις....αλλα θα σε νοιαξει αν αντι να προωθει την δουλεια την πεφτει σε καθε αρσενικο πελατη....Ναι, θα σε νοιάξει το ότι την πέφτει σε πελάτες, όχι οι προτιμήσεις του.
Το οποίο βεβαίως είναι ανεξάρτητο του συνδυασμού φύλου πελάτη-συναίτερου.Εξαρτάται όμως βεβαίως από το βαθμό επιτυχίας του, γιατί αν είναι coupeas level τότε δεν λέγεται πέφτουλας αλλά marketing&sales strategy
-
Δηλαδή ο γκέι δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές του, ενώ ο στρέιτ θα συγκρατηθεί;
Για όνομα του Θεού ρε παιδιά, 2014 εχουμε, όχι 1914.....
-
Δεν ξερω ποια περιπτωση ειναι καλυτερη; Εξυπηρετω αυτον που κανω λαμογιες μαζι του και τρωμε λεφτα παρεα και τον τοποθετω σε κυβερνητικη θεση η αν τοποθετω αυτον που μου φερνει καμια βιζιτα...
Επισης αν την πεφτει σε οτι θηλυκο περναει απο το μαγαζι πχ ειναι θεμιτο;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Επισης αν την πεφτει σε οτι θυληκο περναει απο το μαγαζι πχ ειναι θεμιτο;Περιπτωση Λιαπης
Η θητεια στο υπουργειο ηταν κατι σαν σεξοτουρισμος για αυτον
Προφανως δεν ειναι θεμιτο και παραγωγικοΗ περιπτωση Γαβριηλ παντως ειναι αλλο θεμα,εχει να κανει με αποκλινουσα συμπεριφορα,και λεγοντας αυτο δεν εννοω την ομοφυλοφιλία.Εννοω οπως ξαναειπα οτι καποια στιγμη αυτος μπορει να φτιαχνεται μονο αν κρεμαστει αναποδα απο κανα δεντρο και τον σοδομιζουν αραβικα αλογα στην πλατεια συνταγματος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επισης αν την πεφτει σε οτι θυληκο περναει απο το μαγαζι πχ ειναι θεμιτο;
Περιπτωση Λιαπης
Η θητεια στο υπουργειο ηταν κατι σαν σεξοτουρισμος για αυτον
Προφανως δεν ειναι θεμιτο και παραγωγικοΗ περιπτωση Γαβριηλ παντως ειναι αλλο θεμα,εχει να κανει με αποκλινουσα συμπεριφορα,και λεγοντας αυτο δεν εννοω την ομοφυλοφιλία.Εννοω οπως ξαναειπα οτι καποια στιγμη αυτος μπορει να φτιαχνεται μονο αν κρεμαστει αναποδα απο κανα δεντρο και τον σοδομιζουν αραβικα αλογα στην πλατεια συνταγματος
Ο ορισμος της υπερβολης για κατι που δεν εχουμε δει καν. Ντορος για το τιποτα!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αργυρης Ντινοπουλος,στο νησι του ανεμου
-
Μία τοποθέτηση του γνωστού συγγραφέα με αφορμή τον Σακελλαρίδη:
Όταν η αριστερά ηθικολογεί. Από τον Χρήστο Χωμενίδη
http://www.lifo.gr/team/chomenidis/49520
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ