-
Εμένα με έπεισε...
ΥΓ Ρε πστη μ, είναι δυνατό να πιάσει 6-7% η Ελιά? Τι έχουν μέσα στο κεφάλι?
-
Προς το παρόν κάποιοι τα έχουν στην τσέπη και φοβούνται τα βραχιολάκια .
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Εμένα με έπεισε...ΥΓ Ρε πστη μ, είναι δυνατό να πιάσει 6-7% η Ελιά? Τι έχουν μέσα στο κεφάλι?
κοιταξε να δεις, ενας 60+ που ψηφιζε πολλα χρονια ΠΑΣΟΚ και εχει μαθει να ακουει το ΜEGA σοβαρα ειναι πολυ δυσκολο να μην ψηφισει ελια. ΝΔ δεν θα ψηφισει ποτε γιατι ειναι δεξια, συριζα και λοιπα δεν θα ψηφισει γιατι ειναι καταστροφη οποτε θα ψηφισει ελια και θα νοιωθει ησυχος οτι εκανε το καθηκον του.
Σ εναν τετοιον ο πατερας μου του πε 'ψηφισε Σαμαρα αν νομιζεις οτι ψηφιζοντας τον Βενιζελο θα εχεις σταθεροτητα. Καλυτερα να παρει μεγαλο ποσοστο Σαμαρας πιο σιγουρη η σταθεροτητα'
και του απαντησε 'Ε τωρα μου λες μαλακιες, λαικιζεις'
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απλά βρίσκουν εμάς που δεν είμαστε κομματόσκυλα -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Εμένα με έπεισε...ΥΓ Ρε πστη μ, είναι δυνατό να πιάσει 6-7% η Ελιά? Τι έχουν μέσα στο κεφάλι?
Εδω επιασαν η χρυση αυγη και το καπα καπα .
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εμένα με έπεισε...
νατα τα δύο άκρα που απασχόλησαν την πολιτική επικαιρότητα .....
-
Ξέρει κανείς αν ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρούς είναι άκυρο;
-
Εγκυρο είναι και μετράει στους ψήφους της παράταξης .
Εννοείταί ότι δεν θα έχει κάποιο άλλο σημάδι επάνω .
-
Τρελαινομαι στις εκλογες!!!
Μ αρεσει να καθομαι στις 6 και να αρχιζω τον μαραθωνιο!!! το τηλεκοντρολ παιρνει φωτια!!!! γραφηματα συνεντευξεις,τσακωμοι!!!
Πιστευω η μπεμπα να ειναι ηρεμη!!!!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγκυρο είναι και μετράει στους ψήφους της παράταξης .Εννοείταί ότι δεν θα έχει κάποιο άλλο σημάδι επάνω .
Ευτυχώς, γιατί οι συγκεκριμένες εκλογές είναι απλά ένα χάος...
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Εμένα με έπεισε...
Ναι, το ιδιο και το αυτο ειναι αυτα τα δυο ιταλακια.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
Ένα μεγάλο και δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πιο κάτω υποψήφιους:
Ευχαριστία (Έφη) Κουτεντάκη Υποψήφια Περιφεριακή Σύμβουλο με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τυλιανάκη - Καλοκύρη Ευαγγελία (Εύα) Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ηρακλείου με το Γιάννη Κουράκη
Πιτσούλη Γιώργο Υποψήφιο Περιφεριακό Σύμβουλο με τον Σταύρο ΑρναουτάκηΚαι οι 3 αξιόλογοι και αξιότιμοι αυτοί συμπολίτες μου, μου άφησαν στη αυλόπορτα μου φυλλάδια. Θέλω να τους ρωτήσω κατά πόσο θα βοηθήσουν τον καθαρισμό όλων αυτών των σκουπιδιών μετά τις εκλογές και επίσης θέλω να μου εξηγήσουν, την ταμπέλα που γράφει ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, που βρίσκεται στην πόρτα - στο ίδιο ακριβώς σημείο που μου άφησαν τα φυλλάδια - δεν την είδαν γαμώ τον αντίχριστό σας? Πρέπει εγώ να μαζεύω τις μαλακίες που αφήνετε στην αυλή μου?
Τα ίδια βέβαια θα ισχύσουν και στους άλλους συμπολίτες μου που θα έχουν την ίδια ιδέα.
-
Οπότε στο τέλος θα την πληρώσουμε εμείς με ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ένα μεγάλο και δημόσιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πιο κάτω υποψήφιους:Σκέψου όμως ότι σε θεωρούν πιθανό εργοδότη τους οπότε σου αφήνουν 'βιογραφικά' μπας και τους προτιμήσεις ώστε να βολευτούν για κάποιο χρονικό διάστημα...
Το σλόγκαν αυτών των εκλογών:
'Είσαι άνεργος; Κατέβα και εσύ σε αυτές τις εκλογές. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ Α.Ε. ζητούν κόσμο για εργασία...' -
Σπυρο, δε μας ενηνερωσε το παρατηρητηριο περι ντιμπειτ ακομα και ανυσηχω. Ηταν και αυτοι οι γιγαντες της πολιτικης σκεψης, απορω πως τολμησε να εμφανιστει διπλα τους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σπυρο, δε μας ενηνερωσε το παρατηρητηριο περι ντιμπειτ ακομα και ανυσηχω. Ηταν και αυτοι οι γιγαντες της πολιτικης σκεψης, απορω πως τολμησε να εμφανιστει διπλα τουςΔεν ήταν κωμικός αυτός ο βέλγος με το περουκίνι;
-
Πολύ κιτσαρία με τις δημοτικές 'εκλογές'...Συγκεντρώσεις με 3000 βαττ μεγάφωνα...τραγούδια...λόγοι...αφίσες...ρύπανση...στη μέση ο υποψήφιος ξεχωρίζει με το γυαλιστερό πάντα κοστούμι...τριγύρω οι ψηφοφόροι..έλεος...
Αν αυτό είναι η δημοκρατία...δεν γίνεται να την καταργήσουμε;
Πού 'σαι ρε Παπαδόπουλε... -
Σε ανοικτή γραμμή με τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί η κυβέρνηση ότι βρίσκεται εδώ και καιρό ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης
Και σε αυτές τις εκλογές έχει δώσει ρέστα ο κομιστής
-
- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μονταζιέρα μοντάρει μέχρι και τον Ομπάμα
Στο «επικό» προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται να δηλώνει πως «οι Έλληνες βλέπουν το φως στο τέλος του τούνελ» - Ο Μπάρακ Ομπάμα, βέβαια, δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο*
http://www.thepressproject.gr/article/61481/I-montaziera-montarei-kai-ton-Ompama
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ