-
@adriver....
To να βγάζεις κάποια συμπεράσματα για το Θεοδωράκη, ορμώμενος απο την καταγωγή του, την δουλειά του, την πορεία του συνολικά, τις πολιτικές του θέσεις κλπ, το κατανοώ. Το να βγάζεις συμπεράσματα απο το παραπάνω απόσπασμα που παρέθεσες (με τον νετενεκέ λάδι στο ευφυολόγημα που λέει κι ο HF), δεν το μπορώ να το πιάσω... Τεσπα....
-
Βγηκα ψηφοφορος της ΔΗΜΑΡ
Πηρα -5% στην ΝΔ,ακομα και η ΧΑ πιο κοντα μου κατσε (2%) -
Spartan
σημαίνει ότι έχει ζήσει μεσα στο λαό, κι αυτό αντιστοιχεί σε εμπειρίες και κοινωνικές ευαισθησίες που δεν προσπερνώνται. Και αναδείχθηκε με τις δικές του δυνάμεις. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Spartan
σημαίνει ότι έχει ζήσει μεσα στο λαό, κι αυτό αντιστοιχεί σε εμπειρίες και κοινωνικές ευαισθησίες που δεν προσπερνώνται. Και αναδείχθηκε με τις δικές του δυνάμεις.Ναι, αλλά το παραπάνω δεν προκύπτει απο το κείμενο που παρέθεσες, με τίποτα. Στην τελική, οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το είχε σκεφτεί. Δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο, ξεχωριστό, σπάνιο, απο τα βάθη των αιώνων βίωμα για να είναι τόσο ξεχωριστό.
-
Κοντογιώργης, σωστός!
Και ως συνηθως ο Παπαδάκης δνε τον ακούει, συνομιλεί με το κοντρόλ ενω ο καθηγητής μιλάει, τον διακόπτει διαρκώς, δεν τον παρακολουθεί καν τί λέει.... Πότε θα απαλλαγούμε απο αυτόν....? Κούρασε και κουράστηκε, εδω και πολύ καιρό. Ας κανει στην μπάντα, να έρθει και κανά φρέσκο πρόσωπο, να ανανεωθούμε κι εμείς, να φάει και 'ψωμάκι' κανας άλλος....
-
Υπάρχει κάτι πιο απλό απ' το να απαλλαγείς από τον Παπαδάκη (και τον κάθε Παπαδάκη);
-
Μοναστήρι....?
-
Πλάκα κάνεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι Η ψήφος και όχι ο ψήφος. Συχνά συγχέεται με τον ψόφο. Γιατί είναι Ο ψόφος.σε καποιες μεριες της Ελλαδας καλειται 'ο ψηφος'
-
Είναι τόσο, μα τόσο πολιτικά διαπλεκόμενοι οι καναλάρχες που πριν από λίγο στο Σκάι ο τύπος που έχει εκπομπή ενημερωτική, είπε κοντά χοντρά ότι 'επειδή είμαστε υποχρεωμένοι και αναγκαζόμαστε από το νόμο πρέπει να προβάλουμε και άλλες απόψεις ώστε να είμαστε νόμιμοι' και εννοούσε τη ΧΑ.
Και εγώ νόμιζα ότι είχαν φωνάξει κάποιον εκπρόσωπό της και βλέπω ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων και μετά ξανά πάλι οι πολιτικές σκατόφατσες που βολτάρουν επί 24ωρο σε όλα τα μεγαλοκάναλα.Με το ζόρι να βγουν, αυτοί που θέλουν αυτοί. Αηδία.
Οι δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες πανελλήνιας εμβέλειας στα χέρια απατεώνων που υπηρετούν (υπηρετούνται) την (από την) παλουκωμένη πολιτική παράγκα.
-
Τέτοια καΐλα για το ναζιστικό κόμμα ούτε ο φύρ... συγνώμη, ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
-
Τέτοια καίλα να παραβιάζεται το Σύνταγμα γιά να μην μιλήσει ένα εκλεγμένο κόμμα , ούτε ο πιτσαδόρος .
Αλλά οι φασίστες είναι οι άλλοι αυτοί που παραβιάζουν ασύατολα την Δημοκρατία , παριστάνουν τους δημοκράτες
-
Ρε πουλί μου, έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος που κατηγορείται για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων είναι αθώος;
-
Αν και μπέρδεψες τα θέματα , προφανώς δεν έχω στοιχεία ότι είναι αθώος η ένοχος .
Αλλά οι δικαστικές πηγές έχουν που παραβιάζουν το τεκμήριο αθωότητας ?
Γιά την ενέργκα θα απαντήσεις στο άλλο θέμα ?
-
Εσύ πετάχτηκες να υπερασπιστείς τον Τράγκα που κατηγορείται για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων. Εγώ από που και ως που πρέπει να μιλήσω για την... ενέργκα, που δεν ξέρω και τι είναι κιόλας;
-
Μα ο τραγκας, χρονια ηταν στο μαυρο χρημα... μια ενδειξη ειναι οτι αγορασε 600 εκτ.δρχ τοτε τη βιλλα στην Εκαλη που ειχαν δολοφωνηθει απο τον φιλλιπινεζο ολη η οικογενεια που ζουσε μεσα... ηταν πολλα λεφτα για τοτε αυτο το ποσο....απο μεροκαματο δεν βγαινανε...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τέτοια καΐλα για το ναζιστικό κόμμα ούτε ο φύρ... συγνώμη, ο ΑΡΧΗΓΟΣ.Σε τρελαίνει που δεν είμαστε όλοι σαν και σένα, φίλοι με την διαπλοκή και τις βολεμένες καταστάσεις ε;;;;;;
Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η επιμονή σου να την λες (και καλά) σε όποιον αναφέρεται σε στην ΧΑ.
Σαν τα μικρά παιδάκια με τα γλειφιτζούρια...Εκτός αν υπάρχει ένας άλλος λόγος που το κάνεις αυτό. Κάτι μου πάει στο μυαλό αλλά who cares...
-
μα δεν είπαμε ότι είναι κρυφοεβραίος;
-
Τι κρυφό; Αφού το έχω πει. ΦανεροΕβραίος είμαι. Και φανεροτσιγγάνος.
Γιατί δεν το σκέφτεσαι λίγο πιο απλά, Storm; όταν αποκαλύπτεται ότι κάποιος -ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ- έχει κλέψει, απαιτώ να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον του.
Δεν θα με βρεις να ζητάω ασυλία για τον τάδε, ή τον δείνα επειδή είναι φιλικά προσκείμενοι σε κάποιο κόμμα. Όσο για τις γελοιότητες του στιλ 'πρώτα να πιάσουν όλους τους άλλους και μετά αυτούς (παρόλο που και αυτοί έκλεψαν)'... τι να πω.
-
ολοι ηθικοι
www.dailymotion.com/embed/video/x1ukubq
O Κακλαμανης ηθικος, οι δημοσιαγραφοι δεν μπορουν να δεχτουν οτι υπαρχει συνδεση γεγονοτων και ολα ειναι τυχαια και προχωραμε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ