-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Το σύνδρομο STASI έρχεται στην επιφάνεια
Γουει το γκοουΈχεις υπηρετήσεις στις Ελληνικές Ε.Δ.; Αν ναι, τι βαθμό έφερες;
Αν ημουν ανωτερος και σε εβλεπα σε αντιπολεμικη διαδηλωση, θα σου εκανα το βιο αβιωτο.
Θύμησέ μου όταν πάμε για μπύρες να σου πω την ιστορία που ανταλλάσσαμε ραβασάκια με τον Δκτη μου καθώς δεν μιλούσαμε αλλιώς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γουει το γκοουΈχεις υπηρετήσεις στις **ένδοξες **Ελληνικές Ε.Δ.; Αν ναι, τι βαθμό έφερες;
fixed
Για να υπηρετήσεις πρέπει να έχεις Ελληνική υπηκοότητα εκτός αν αλλάξατε κάτι.
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγος -
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγος -
Θύμησέ μου όταν πάμε για μπύρες να σου πω την ιστορία που ανταλλάσσαμε ραβασάκια με τον Δκτη μου καθώς δεν μιλούσαμε αλλιώς.
Θυμησου το εσυ, εγω πινω για να ξεχναω.
-
Γουει το γκοουΈχεις υπηρετήσεις στις **ένδοξες **Ελληνικές Ε.Δ.; Αν ναι, τι βαθμό έφερες;
fixed
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγοςστις ενδοξες ελβετικες δυναμεις; η εκει το επαιξες αγγλος;
-
Πεταγε μαλακιες συνεχεια και τον εβαλαν στο πυροβολικο.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
fixed
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγοςστις ενδοξες ελβετικες δυναμεις; η εκει το επαιξες αγγλος;
Ως υπερήλιξ απερρίφθην
-
fixed
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγοςΠρέπει να είσαι και ολίγον τι άντρας επίσης...
-
fixed
Πάντως αν υπηρετούσα θα ήμουν τουλάχιστον ανθυπουποσμηναλοχαγοςΠρέπει να είσαι και ολίγον τι **άντρακλας **επίσης...
fixed
-
Το 'χεις κι αυτό ρε ατιμούτσικο...
Άνττρακλας, οικονομολόγος και πατριώτης! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το μεγαλείο της είναι ακριβώς το ό,τι σου επιτρέπει να τη σχολιάζεις με αυτό τον τρόπο χωρίς να σε στείλει για διακοπές στα χιόνια :superman
Τι πρωτοτυπο και σοβαρο επιχειρημα. Ομολογουμενως πρωτη φορα το ακουω.
Πες μου οτι το πιστευεις μορφωμενος ανθρωποςΔε μας λες καλύτερα τη δική σου άποψη ?
Κοίτα τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο.
Και για του λόγου το αληθές θα παραθέσω ένα πιο σοβαρό και λιγότερο κοινότυπο επιχείρημα:
Το μεγαλείο του δυτικού κόσμου είναι ότι έβγαλε τα τζην, τα καλσόν και τις κολινός με τα οποία στη σοβιετία έβγαζες γκόμενα. -
Μία με το γκοντζάλες εδώ μία με το θουμπιθαρέτα στο άλλο, δε βαριέστε με τίποτα ρε γμτ...
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Το μεγαλείο της είναι ακριβώς το ό,τι σου επιτρέπει να τη σχολιάζεις με αυτό τον τρόπο χωρίς να σε στείλει για διακοπές στα χιόνια :superman
Τι πρωτοτυπο και σοβαρο επιχειρημα. Ομολογουμενως πρωτη φορα το ακουω.
Πες μου οτι το πιστευεις μορφωμενος ανθρωποςΔε μας λες καλύτερα τη δική σου άποψη ?
Κοίτα τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο.
Και για του λόγου το αληθές θα παραθέσω ένα πιο σοβαρό και λιγότερο κοινότυπο επιχείρημα:
Το μεγαλείο του δυτικού κόσμου είναι ότι έβγαλε τα τζην, τα καλσόν και τις κολινός με τα οποία στη σοβιετία έβγαζες γκόμενα.Οδοντόκρεμες είχανε φίλος. Τζινς και καλσόνς δεν είχαν. Για αυτό και κάθε Ελ έχει και 10 μπάσταρδα στην Βουλγαριά. Το ξανθό γένος κλπ...
-
Βασικα μαστορα, μαλλον νομισαν οτι εισαι της ΕΥΠ.
Ποτέ δεν μου άρεσε αν και μου προτάθηκε να πάω εκεί.
Δεν έχει σημασία. Μπορούσα να τους κάνω τεράστια μανούρα με υπηρεσιακές αναφορές αν ήθελα.Από περιέργεια, η συμμετοχή στελεχών των Ε.Δ. σε διαδηλώσεις πόσο αποδεκτή είναι βάσει ΣΠΚ; Ελέγχεται πειθαρχικά; Η απορία είναι ειλικρινής. Μήπως θα έβρισκες τον μπελά σου σε περίπτωση που μέσω υπηρεσιακής αναφοράς κατηγορούσες αστυνομικούς ότι σε χτύπησαν/εξύβρισαν/κτλ ενώ διαδήλωνες ειρηνικά;
-
Οι ΣΚ 20-1 και 20-2 δεν απαγορεύουν τις ειρηνικές διαδηλώσεις αρκεί να μην γίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και φυσικά ενστόλως. Ενδοϋπηρεσιακά βεβαίως μπορείς να έχει θέμα με την ιεραρχία αλλά αυτό είναι καθαρά διαπροσωπικό θέμα.
-
Δία, στη σοβιετια δεν σε φορολογουσαν γιατι δεν σου εδειναν και καμια αμοιβη για να περισεψει και δυνατοτητα φορου, (στα παρακρατουσαν στην πηγη αν το θελεις ετσι....) αλλα ετσι δεν ηξερες και ποσα σου παρακρατουσαν για να εχεις να διαμαρτυρηθεις!!! οποτε μια η αλλη ηταν η κατασταση, αφου κατεληγες να μην εχεις αγοραστικη δυναμη ειτε υπηρχαν ειτε οχι γεματα ραφια ωστε να εχει νοημα η αγοραστικη δυναμη...
-
-
Διαβάζουμε:
Το προεδρείο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που θα συγκροτήσουν οι:
-
Αθανασίου Κώστας
-
Αναγνωστοπούλου Σία
3.** Βαρδινογιάννης Βαρδής**
- Γιαραλή Μαργαρίτα
κλπ
κλπ