-
60 κομματα κατεβηκαν στις εκλογες, αν δεν σας εκφραζει κανενα, καντε δικο σας αντι να γκρινιαζετε
-
Διαβάζω το ποστ του ανταποκριτή του μαξίμου (Adriver) και προσπαθώ να καταλάβω αν μιλάμε για τον ίδιο Σαμαρά
Ακου εκει μαθηματική ακρίβεια στους στοχους του και κομπιούτερ
-
Ετσι λειτουργουν τα δελτια τυπου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διαβάζω το ποστ του ανταποκριτή του μαξίμου (Adriver) και προσπαθώ να καταλάβω αν μιλάμε για τον ίδιο ΣαμαράΑκου εκει μαθηματική ακρίβεια στους στοχους του και κομπιούτερ
Δεν λέει 'μαθηματική ακρίβεια...', αλλά 'μαθητική ακρίβεια...'... ...οπότε...
Προσωπικά ακόμα δεν καταλαβαίνω τι περίμενε να κερδίσει ο Σαμαράς που έως τώρα μου φαινόταν ότι κινείται με μαθητική ακρίβεια για τους στόχους του...
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό που άκουσα σε σημερινή εκπομπή γνωστής τηλεπερσόνας.
Οτι η κυβέρνηση παραμένει τρικομματική , τρίτος εταίρος γίνεται τώρα το Μητσοτακεϊκο. -
... ...μα τί διάλο, για 'κυβέρνηση' πασοκ πάμε?..
...ο Χρυσοχοΐδης, που δεν είχε διαβάσει καν το μνημόνιο, ξανά υπουργός?..
...και η Φώφη?
Τελικά υπάρχει ελπίδα!!! -
Αβραμόπουλος ΥΠΕΘΑ!!!
'Λοιπόν, ωραίο το Πεντάγωνό σας. Μερικά κάγκελα πρέπει να του βάλουμε όμως και τελείωσε το έργο μου. Όταν ήμουν Δήμαρχος είχα γεμίσει την Αθήνα καγκελάκια... Μεγάλη επιτυχία!!!' -
Καποιος ειχε πει για τον Αβραμοπουλο, 'αδειο σακκάκι'. Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη περιγραφη.
-
'O κύριος τίποτα', πάγκαλος
-
Ελπίζω ο κομψότερος υπουργός να αντικαταστήσει τις στολές του στρατού με κάτι πιο στυλάτο.
πχ -
Εγιναν εκλογες και βγηκε το ΠαΣοΚ παλι; τι επαιξε;
-
Αδωνις Υπουργός υγείας???
-
δεν πιστευω να βαλει τους γλοιωδεις Σπηλιωτοπολο + Κουκουλοπουλο στην κυβερνηση
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
δεν πιστευω να βαλει τους γλοιωδεις Σπηλιωτοπολο + Κουκουλοπουλο στην κυβερνησηεχει Αδωνη,δεν αντεχετε αλλη γλιτσα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δεν πιστευω να βαλει τους γλοιωδεις Σπηλιωτοπολο + Κουκουλοπουλο στην κυβερνηση
εχει Αδωνη,δεν αντεχετε αλλη γλιτσα.
σωστο και αυτο....
-
Ο Άδωνις νομίζω πως πρέπει να επαναφέρει πρακτικές του Ιπποκράτη σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας! Αρχαιοελληνική υγεία και 1 βιβλίο δώρο!
-
ποια ήταν η σύνοδοςτου Μπένυ στο Μαξίμου?
-
Αδωνις υπουργος υγειας
Ενταξει το ειδαμε και αυτο
Και μετα τους φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ ... -
Ειδικά για το υπουργείο υγείας που απαιτεί μια περίπτωση σαν της φωτογραφίας
βαστάτε μικρό καλάθι για το κράξιμο του Μπουμπούκου.
-
Φοβάμαι πως κάποιοι έχετε υπερεκτιμήσει τις ικανότητες των άλλων βουλευτών και σας ενοχλεί μόνο ο Άδωνις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ