-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα. -
-
Σταματηστε ρε τις υπερβολες απο καθε πλευρα. Και απο δεξιους και απο αριστερους.
Εχω σκασει στα γελια με τα τελευταια ποστς. Μα τι φανατικλες ρε παιδι μου και ακραιες δηλωσεις
Τσπ.
Εχει στη βουλη τωρα μια υπεροχη εκπομπη, βρηκα και αυτην
Ειμαι απο αυτους που οταν δεν βλεπω ειδησεις στα ιδιωτικα καναλια η τηλεοραση ειναι μονιμα στα κρατικα καναλια και σε αυτο της βουλης. Και οχι μονο για την ενημερωση αλλα για την σαφως ανωτερη ποιοτητα σε καθε επιπεδο. Αυτο για την ερτ και το κλεισημο της.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα.
Έκλεψαν όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Είπαν ψέματα όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Βόλεψαν ένα σωρό δικούς τους? ΝΑΙΟ Τσίπρας δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το έκανε? ΟΧΙ. Έφερε άλλα 2
Ο Τσίπρας δηλώνει παντού ότι είναι αριστερός. Είναι υπέρ του λαού. Πως έκανε συντηρητική πολιτική? Πως έβαλε φόρους? Δεν ήξερε ότι χρωστάμε κάποια δις? Με τί προσόντα βγαίνεις και λες δεν πληρώνω και μετά κάνεις κωλοτούμπες? Με ποιο δικαίωμα σου λέει ο λαός όχι στα μνημόνια και λες ΝΑΙ σταμνημόνια?
Πείτε ότι θέλετε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνατε ακριβώς την ίδια πολιτική κι όχι μόνο αυτό 'προσέξατε' κι εσείς τα δικά σας παιδιά, όπως έκαναν και αυτοί που λέτε κλέφτες.
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί.Που ακριβως στη χαλασε ο συριζα και ειναι η χειροτερη?
Γιατι εγω θυμαμαι η μεχρι στιγμης χειροτερη ηταν του Σαμαρα.Φιλαράκι αν δεν κατάλαβες τί έγραψα πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Επιστροφη στην κανονικοτητασωστά η κανονική κανονικότητα είναι αυτή:
Ρατσιστακος? Σε ενοχλουν οι ξενοι?
Να αναψουμε κανα φουρνο? -
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!
-
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...
-
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!Ενταξει νυν βολεμενε.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...Εισαι πακιστανη γυναικα και χαλαστηκες?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!
Ενταξει νυν βολεμενε.
ΟΧΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΡΕ ΤΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ!!!
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ενταξει νυν βολεμενε.
Είναι αυτό που λέμε 'a taste from your own medicine'*.
Δε την κόβετε λοιπον την με το βολεμα; Οι πραγματικοί βολεμενοι, πριν, τώρα και μετά δε θα χολασκανε να γράφουν το μπονο τους σε ενα φόρουμ...*Το νόημα των 'εκστρατειών μίσους' κύριοι είναι ότι δίνουν μια πολύ καλή 'διαπαιδαγωγηση' οπότε όταν οι ρόλοι αλλαζουν οι θύτες εξίσου εύκολα γίνονται τα θύματα.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Να αναψουμε κανα φουρνο?αν είναι να μπεις μέσα άναψε
με 2.9% δε πας πουθενα
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
με 2.9% δε πας πουθενα
Μην το λες ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ πρόσφατα είχε 3%
-
με 2.9% δε πας πουθενα
3>2.9
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
με 2.9% δε πας πουθενα
3>2.9
-
με 2.9% δε πας πουθενα
3>2.9
Προσεχε ετσι οπως αυτοσφαλιαριζεσαι, μη βγαλεις κανα φρυδι.
οχι τιποτα αλλο, εχεις μονο ενα -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
με 2.9% δε πας πουθενα
3>2.9
Προσεχε ετσι οπως αυτοσφαλιαριζεσαι, μη βγαλεις κανα φρυδι.
οχι τιποτα αλλο, εχεις μονο εναΏχουτο μωρέ μωρέ το αγόρι μου πως νοιάζεται για μενα!!! Αυτό είναι !!! Είσαι αριστερός νοιάζεσαι!!!
-
Το αλέξι άλλαξε...
Τι έγινε το παλιό καλό αλέξι;;;; Που το εξαφάνισαν;;;;«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ»
Συλλυπητήρια Τσίπρα για τους νεκρούς στη Χαλκιδική: «Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της είναι παρούσες»
...
«Αυτές οι στιγμές δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση. Τουλάχιστον εγώ δεν θα το κάνω πότε. Είναι όμως στιγμές περισυλλογής και αναστοχασμού. Όσο και να θέλουμε να το ξορκίζουμε ή να το αγνοούμε, η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της είναι παρούσες και δεν ωφελεί να κλείνουμε τα μάτια»Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/syll ... -halkidiki
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...
Εισαι πακιστανη γυναικα και χαλαστηκες?
Εκτός από ρατσιστάκος , είσαι και σεξιστής βλέπω ...
Κλασσικός αριστερούλης ....
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ενταξει νυν βολεμενε.
Είναι αυτό που λέμε 'a taste from your own medicine'*.
Δε την κόβετε λοιπον την με το βολεμα; Οι πραγματικοί βολεμενοι, πριν, τώρα και μετά δε θα χολασκανε να γράφουν το μπονο τους σε ενα φόρουμ...*Το νόημα των 'εκστρατειών μίσους' κύριοι είναι ότι δίνουν μια πολύ καλή 'διαπαιδαγωγηση' οπότε όταν οι ρόλοι αλλαζουν οι θύτες εξίσου εύκολα γίνονται τα θύματα.
Μην τα μπερδεύεις . Ολοι εκτός από ένα , όλοι είμαστε εδώ μέσα πάντα .
Ο ένας ήρθε μόλις του πήραν το παντεσπάνι...
Ελπίζει και μοχθεί όμως στο μέλλον να το ξαναπάρει...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ