-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο μητσοτακης δεν ειχε κανει δηλωσεις πριν βγει και ελεγε οτι δε θελει τοσους πολλους?...
Eκεί είναι το πρόβλημα ? Στις δηλώσεις ? Αν του βγεί το σχήμα όπως το έχει στήσει και λειτουργήσει τι θα λέμε μετά ? Γιατί υπάρχει αυτή η βιασύνη μηδενισμού τι κάνει η νέα κυβέρνηση ? Είναι λογικό να ζητάτε οι συριζαίοι να λυθούν όλα τα προβλήματα, πολλά εκ των οποίων εσείς δημιουργήσατε, να λυθούν σε 3 ημέρες ? Αν αυτό είναι λογικό ξεπερνάει την δική μου λογική, εγώ θα περιμένω να δω το έργο των πρώτων έξη μηνών που ο ίδιος έχει θέσει στους υπουργούς του για να πάρω θέση, δεν θα κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση επειδή γουστάρω ή δεν γουστάρω τον ένα ή τον άλλο, στον Τσίπρα έκανα και κάνω κριτική γιατί είδα τι έκανε και τι δεν έκανε από ότι είχε υποσχεθεί για να ανεβεί στην εξουσία,, στον Μητσοτάκη τι κριτική να κάνω από τώρα ? Να αρχίσω να φαντασιώνομαι πράγματα όπως κάνει ο Σύριζα ? Περιμένω και θα μιλήσω μετά, δηλαδή χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν θα μιλήσω, αλλά έτσι το λέω για την κουβέντα.
Οταν δηλωνεις κατι και με το που βγεις κανεις κατι αλλο εισαι απλα απατεωνας
δεν ειναι οτι μετα απο 2 χρονια κυβερνησης ειδε οτι με μικρο σχημα δε γινεται, με το που βγηκε εκανε το σχημα μεγαλο για να τους βολεψει ολους. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Οταν δηλωνεις κατι και με το που βγεις κανεις κατι αλλο εισαι απλα απατεωναςΑκριβώς δηλαδή ότι έκανε ο Αλέξης και συνέχεια μάλιστα!! Με το που βγήκε έκανε συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που δήλωσε.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ακριβώς δηλαδή ότι έκανε ο Αλέξης και συνέχεια μάλιστα!! Με το που βγήκε έκανε συνεχώς διαφορετικά πράγματα από αυτά που δήλωσε.
Μεσα σε μια μερα?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Βλέπω ότι είμαστε ον λάιν με τα γραφεία του σύριζα ....
Εχουμε άμεση ενημέρωση ...
Στο θέμα των ζημιών εκεί που θα παιχτεί το θέμα είναι με την αποκατάσταση ψυγείων κλπ , γιατί θα έχουμε θέμα αν ταΐσουν τους τουρίστες με τα χαλασμένα τρόφιμα .
Εκεί θα πρέπει η πολιτεία να βρεί άμεση λύση σε συνεργασία με τους προμηθευτές .
Για το βιογραφικό του Κικίλια , ομολογώ δεν καταλαβαίνω το συριζαίικο 'χιούμορ' ...
Δεν έχει φαίνεται προϋπηρεσία σε συλλογικότητες όπως τα λαμόγια που είχαν καταλάβει το ξενοδοχείο της συριζαίας μην το ξεχνάμε και τώρα έφυγαν με την μία...
Τουλαχιστον δεν εχει προυπηρεσια σε παιδεραστεια, παλι καλα.
αν και οπως ειχε πει ο κουλης, αν συμφωνει και ο παιδεραστης και το 5χρονο, δεν βρισκω το λογο να θεωρειται παρανομη η πραξηΩραίος λόγος 'δημοκρατικά' δομημένος ...
Είπαμε το μεροκαματάκι να πέφτει ....
Εχασες καλή θέση έεεε για να εμφανιστείς αμέσως την επομένη της ήττας ...
Μου αρέσει εμένα πάντως η κοντρίτσα όπως έχω δηλώσει ...
Αλλά όπως ξέρουν και οι άλλοι εγώ έχω εμπειρία από βαθειές εκσκαφές ...
Οπότε μπορώ να ρίξω το επίπεδο όσο χαμηλά θέλεις , απλά για να αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον σου...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Αλέξη εσύ στο ταπεινό μας φόρουμ !!!!!
Μεγάλη μας τιμή....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βλέπω ότι είμαστε ον λάιν με τα γραφεία του σύριζα ....
Εχουμε άμεση ενημέρωση ...
Στο θέμα των ζημιών εκεί που θα παιχτεί το θέμα είναι με την αποκατάσταση ψυγείων κλπ , γιατί θα έχουμε θέμα αν ταΐσουν τους τουρίστες με τα χαλασμένα τρόφιμα .
Εκεί θα πρέπει η πολιτεία να βρεί άμεση λύση σε συνεργασία με τους προμηθευτές .
Για το βιογραφικό του Κικίλια , ομολογώ δεν καταλαβαίνω το συριζαίικο 'χιούμορ' ...
Δεν έχει φαίνεται προϋπηρεσία σε συλλογικότητες όπως τα λαμόγια που είχαν καταλάβει το ξενοδοχείο της συριζαίας μην το ξεχνάμε και τώρα έφυγαν με την μία...
Τουλαχιστον δεν εχει προυπηρεσια σε παιδεραστεια, παλι καλα.
αν και οπως ειχε πει ο κουλης, αν συμφωνει και ο παιδεραστης και το 5χρονο, δεν βρισκω το λογο να θεωρειται παρανομη η πραξηΩραίος λόγος 'δημοκρατικά' δομημένος ...
Είπαμε το μεροκαματάκι να πέφτει ....
Εχασες καλή θέση έεεε για να εμφανιστείς αμέσως την επομένη της ήττας ...
Μου αρέσει εμένα πάντως η κοντρίτσα όπως έχω δηλώσει ...
Αλλά όπως ξέρουν και οι άλλοι εγώ έχω εμπειρία από βαθειές εκσκαφές ...
Οπότε μπορώ να ρίξω το επίπεδο όσο χαμηλά θέλεις , απλά για να αισθάνεσαι οικεία στο περιβάλλον σου...
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ και ανεβαζεις το επιπεδο
-
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα.
Έκλεψαν όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Είπαν ψέματα όλοι οι προηγούμενοι? ΝΑΙ
Βόλεψαν ένα σωρό δικούς τους? ΝΑΙΟ Τσίπρας δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το έκανε? ΟΧΙ. Έφερε άλλα 2
Ο Τσίπρας δηλώνει παντού ότι είναι αριστερός. Είναι υπέρ του λαού. Πως έκανε συντηρητική πολιτική? Πως έβαλε φόρους? Δεν ήξερε ότι χρωστάμε κάποια δις? Με τί προσόντα βγαίνεις και λες δεν πληρώνω και μετά κάνεις κωλοτούμπες? Με ποιο δικαίωμα σου λέει ο λαός όχι στα μνημόνια και λες ΝΑΙ σταμνημόνια?
Πείτε ότι θέλετε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνατε ακριβώς την ίδια πολιτική κι όχι μόνο αυτό 'προσέξατε' κι εσείς τα δικά σας παιδιά, όπως έκαναν και αυτοί που λέτε κλέφτες.
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ
Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών εις τον αιώνα τον άπαντα για πάντα και για πάντα.
Βόλεψαν ένα σωρό δικούς τους? ΝΑΙΟ Τσίπρας δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Το έκανε? ΟΧΙ. Έφερε άλλα 2
Ο Τσίπρας δηλώνει παντού ότι είναι αριστερός. Είναι υπέρ του λαού. Πως έκανε συντηρητική πολιτική? Πως έβαλε φόρους? Δεν ήξερε ότι χρωστάμε κάποια δις? Με τί προσόντα βγαίνεις και λες δεν πληρώνω και μετά κάνεις κωλοτούμπες? Με ποιο δικαίωμα σου λέει ο λαός όχι στα μνημόνια και λες ΝΑΙ σταμνημόνια?
Πείτε ότι θέλετε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά αγαπητοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κάνατε ακριβώς την ίδια πολιτική κι όχι μόνο αυτό 'προσέξατε' κι εσείς τα δικά σας παιδιά, όπως έκαναν και αυτοί που λέτε κλέφτες.
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί.Που ακριβως στη χαλασε ο συριζα και ειναι η χειροτερη?
Γιατι εγω θυμαμαι η μεχρι στιγμης χειροτερη ηταν του Σαμαρα. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ευτυχως που υπαρχεις κι εσυ και ανεβαζεις το επιπεδο
Το ότι το αναγνωρίζεις είναι ένα βήμα ...
Ενα μικρό βήμα για τον Νίτζα ένα μεγάλο βήμα για τον Σύριζα...
-
-
Σταματηστε ρε τις υπερβολες απο καθε πλευρα. Και απο δεξιους και απο αριστερους.
Εχω σκασει στα γελια με τα τελευταια ποστς. Μα τι φανατικλες ρε παιδι μου και ακραιες δηλωσεις
Τσπ.
Εχει στη βουλη τωρα μια υπεροχη εκπομπη, βρηκα και αυτην
Ειμαι απο αυτους που οταν δεν βλεπω ειδησεις στα ιδιωτικα καναλια η τηλεοραση ειναι μονιμα στα κρατικα καναλια και σε αυτο της βουλης. Και οχι μονο για την ενημερωση αλλα για την σαφως ανωτερη ποιοτητα σε καθε επιπεδο. Αυτο για την ερτ και το κλεισημο της.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ
Αλλά είπαμε όπως στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα, έτσι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τρολ εεε συγνώμη βολεμένα άτομα που τους χάλασε η σούπα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί.Που ακριβως στη χαλασε ο συριζα και ειναι η χειροτερη?
Γιατι εγω θυμαμαι η μεχρι στιγμης χειροτερη ηταν του Σαμαρα.Φιλαράκι αν δεν κατάλαβες τί έγραψα πιο πάνω δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Επιστροφη στην κανονικοτητασωστά η κανονική κανονικότητα είναι αυτή:
Ρατσιστακος? Σε ενοχλουν οι ξενοι?
Να αναψουμε κανα φουρνο? -
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!
-
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!Ενταξει νυν βολεμενε.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...Εισαι πακιστανη γυναικα και χαλαστηκες?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Ναι είμαι σίγουρος πλέον, πρώην βολεμένος και τρολ!!! Συνέχισε έτσι το πας πολύ καλά!!!
Ενταξει νυν βολεμενε.
ΟΧΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΡΕ ΤΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ!!!
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Να αναψουμε κανα φουρνο?αν είναι να μπεις μέσα άναψε
με 2.9% δε πας πουθενα
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Να αναψουμε κανα φουρνο?αν είναι να μπεις μέσα άναψε
με 2.9% δε πας πουθενα
Μην το λες ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ πρόσφατα είχε 3%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ