-
Εγώ τουλάχιστον ήμουν βέβαιος για σένα. Δεν απογοητεύεις ποτέ.
Μπας και ξεστραβωθείς, πράγμα αμφίβολο βέβαια...
-
Τον Κατσίφα λίγο πριν τον στριμώξουν.
Οποιαδήποτε Αστυνομία του κόσμου θα τον είχε σκοτώσει.
-
Εκτός από την ελληνική...
Εδώ πίνουν καφέδες στα everest, γιατί τους έχουν δέσει τα χέρια.
Βαράνε κανένα συνταξιούχο, κανένα διαδηλωτή που είναι ενάντια στην οποία κυβέρνηση..
Εσχάτως προσάγουν και πιθανούς διαδηλωτές... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιοί είναι οι κανόνες ασφαλείας ? η selfi στον αέρα ?
Η μη τήρηση των Κανόνων Ασφαλείας, που μπορεί να στοιχίσουν την ζωή του ίδιου και των συναδέλφων του. Είναι σαν να βγάζεις βίντεο οδηγώντας και τραγουδώντας και μετά να λες ότι η Αστυνομία σου έκοψε κλήση επειδή δεν της άρεσε το τραγούδι που έλεγες, όχι επειδή παρανόμησες και ήσουν επικίνδυνος...
έτσι βρίζατε και τον Κατσίφα γιατί δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει εκεί και τι συμβαίνει γύρω μας στα εθνικά θέματα, τα κομματικά γυαλιά, το μίσος και η αλλαζονεία εναντίον των νοικοκυραίων δεν επιτρέπουν το κοίταγμα πιο μακριά από τα παπούτσια μας.
Άρχισες πάλι το παραλήρημα; Ο Κατσίφας, όντας Αλβανός πολίτης ελληνικής καταγωγής, έβγαλε όπλο και άρχισε να απειλεί την Αστυνομία της χώρας του. Στην Ελλάδα αν έκανε το ίδιο ένας Έλληνας, θα τον άφηναν να φύγει; Ας σοβαρευτούμε λίγο.
Eδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει μια μεθόδευση της κιβέρνησης και ενός συστήματος εξουσίας και παραεξουσίας με σταδιακά βήματα, πρώτα απαξίωσε τα συλλαλητήρια, μετά λοιδωρήθηκε ο κόσμος ( πάνω από 70% για να μην ξεχνιόμαστε ) που πήγε στα συλλαλητήρια με διάφορους χαρακτηρισμούς όπως φασίστες, δεξιοί, γραφικοί κλπ, ομολογία του Τσίπρα στον Μακρόν, εαν ο πρωθυπουργός και το συνάφι του θεωρούν το 70+ του Ελληνικού λαού φασίστες και ακροδεξιούς εμένα με ξεπερνάει, τώρα περάσαμε στην απαγόρευση και στην τιμωρία με διάφορες αστειότητες, θα έπεφτε λένε το κινητό στο κεφάλι του αλεξιπτωιστή που ήταν ενδεχομένων από κάτω και θα τον τραυμάτιζε ή θα τον σκότωνε, μας περνάνε για ηλίθιους και το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό, γιατ'ί αν δεν ήταν η συμφωνία των πρεσπών το διακύβευμα η τιμωρία θα ήταν κάποιος περιορισμός, πειθαρχική ποθινή κλπ, αλλά η τιμωρία του είναι παραδειγματική για να μην μιλάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Για τον Κατσίφα υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες πληροφορίες, τι έγινε και από ποιόν πήρε ο Ράμα εντολή να τον εκτελέσει, γιατί υπάρχουν και αυτές οι πληροφορίες που ψδεν τις συζητάτε, όποιος στηρίζει τον Σύριζα και το ΚΚΕ διαλέγει και πέρνει αυτή που τους λέει η κομματική του ταυτότητα και συνείδηση αγνοώντας τα συμβαίνοντα, αγνοώντας ότι η Αλβανική κυβέρνηση έχει εξαπολύσει πόλεμο εναντίον της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας ήδη από το 1923 παίρνοντας τις περιουσίες τους παρόλο που έχει υπογράψει την ύπαρξη της μειονότητας και όσα απορρέουν από αυτή, το ίδιο κάνει σήμερα και ο Ράμα, το ίδιο έκανε και ο Μπερίσα διαλύοντας ολόκληρα χωριά και μέσα στη βουλή τους είπε στον Ράμα ότι εγώ καθάρισα ολόκληρες περιοχές και δεν άνοιξε ρουθούνι και εσύ σκότωσες τον Κατσίφα και ξεσήκωσες τον κόσμο.
Αλλά αυτά δεν αρέσουν γιατί δεν αρέσει η αλήθεια και μου την λές εσύ προσωπικά ότι άρχισα πάλι το παραλήρημα, ας είναι, εγώ ξέρω ποιός είμαι και τι λέω, αλοίμονο σε εσένα που θέλεις να λέγεσαι Έλληνας με εθνική συνείδηση κσι σε είχανε και στις ένοπλες δυνάμεις, όταν στρέφεσαι εναντίον της πατρίδας σου που σε τίμησε βάζοντας σε στις τάξεις του στρατού και σε σε πληρώνει ακόμα, τον εαυτό σου κοροϊδεύεις και κανέναν άλλο, όσο για το παράδειγμα που ανέφερες για την οδήγηση και την Αστυνομία είναι τουλάχιστον αστείο για να μην πώ κάτι άλλο πιο χοντρό.
Κρίμα για την κρίση σου γενικότερα σε αυτά τα θέματα, η παραπληροφόρηση και η ειρωνεία είναι το όπλο ενάντια στο δίκαιο και την αλήθεια, δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από το να δω τη συνέχεια και το κατρακύλισμα ενάντια στην σημερινή στρεβλή πραγματικότητα που ζούμε, αλλά ο φασισμός της αριστεράς, το ψέμα και η διαστέβλωση των γεγονότων όπως και η πρακτική Ερντογάν που τιμωρούμε όσους αντιστέκονται δεν έχει μακροημέρευση στην Ελλάδα.
-
@ 21 Quarda
Σύνδρομο καταδίωξης λέγεται όταν νομίζει κάποιος ότι όλοι είναι εναντίον του γιατί λέει αλήθειες και θέλουν να τον σωπάσουν. Κοίταξέ το, είναι σοβαρό...
Το 70% του κόσμου που το είδες; Θεσσαλονικιός είμαι και έχω δει περισσότερο κόσμο στον Λευκό όταν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ πήραν Πρωτάθλημα, παρά τις προάλλες με τους γραφικούς που δεν κατανοούν ότι η γεωγραφική περιοχή του αρχαίου Βασιλείου της Μακεδονίας εκτείνεται σε τρεις (3) χώρες (70% Ελλάδα, 20% Β. Μακεδονία και 10% Βουλγαρία) και ότι η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης της.
Σχετικά με την ποινή στον αλεξιπτωτιστή, καλό είναι να μην σχολιάζεις για θέματα που δεν γνωρίζεις. Το αλεξίπτωτο δεν είναι αυτόνομο, δεν πάει μόνο του. Το καθοδηγεί ο αλεξιπτωτιστής. Πρέπει ανά πάσα στιγμή να χειρίζεται τις λαβές, να ελέγχει τον περιβάλλοντα χώρο, να κοιτάει τον μετρητή υψομέτρου κλπ. Ξαναλέω, αν σε σταματήσουν και σου κόψουν κλήση όταν τραγουδάς και βγάζεις βίντεο οδηγώντας, δεν τους φταίει το τραγούδι σου, αλλά το ότι είσαι επικίνδυνος γιατί κάνεις όλα τα άλλα εκτός από το να οδηγείς το όχημα!!!
Πες μας και άλλες θεωρίες συνωμοσίας. Ο Ράμα πήρε εντολή από τους Εβραίους που ζηλεύουν τους Έλληνες. Σωστά; Αλλά μην φοβάσαι, θα έρθουν οι ΕΛΛ και θα σώσουν την ανθρωπότητα από τους Νεφελίμ και τους Ελλοχίμ!!! Αμ πώς!!! Το ότι μόνον ο Κατσίφας σκοτώθηκε ΕΝΩ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΚ-47, είναι ασήμαντη λεπτομέρεια. Κατά βάθος θέλουν να μας αφανίσουν...
Και για να εξηγηθούμε μια και καλή, εγώ ήμουν όπως λες Αξκος των Ε.Δ. και έχω δει και ζήσει πράγματα που ούτε φαντάζεσαι, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Κόσοβο). Οι θεωρίες επιπέδου Λιακόπουλου-Βελόπουλου που αναφέρεις θα έφερναν γέλωτα σε οποιονδήποτε σώφρονα στρατιωτικό. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε την διαφορά της δικαιοσύνης από το να υποστηρίζω τυφλά κάποιον επειδή έτυχε και είναι ομοεθνής. Ανοίξτε λίγο τα στραβά σας. Θα βγεις παγανιά με ΑΚ και αν θα σε πυροβολήσουν-σκοτώσουν σημαίνει ότι έφταιγαν οι μπάτσοι; ΕΛΕΟΣ!!!
Φασισμός της Αριστεράς. Όπως λέμε η 'γλυκύτητα της πίκρας'. Όταν μάθεις τις έννοιες των λέξεων (ο Φασισμός είναι συγκεκριμένη Ακροδεξιά ιδεολογία) θα μπορέσουμε να συνομιλήσουμε.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Τον Κατσίφα λίγο πριν τον στριμώξουν.
Οποιαδήποτε Αστυνομία του κόσμου θα τον είχε σκοτώσει.
η νεοζηλανδική?για κάποιον που αποδεδειγμένα πυροβόλησε (και σκότωσε)?ζωντανό τον συλλάβανε
https://www.athensvoice.gr/world/528118 ... dias-videoο κατσίφας δεν ξέρουμε καν αν πυροβόλησε και ποιον.το ότι όμως οι αλβανοί δεν βγάζουν τα βίντεο στη δημοσιότητα δείχνει ότι το σόου που είχαν στήσει δεν τους βγήκε όπως το είχανε σχεδιάσει προφανώς ο κατσίφας δεν έριξε ΕΝΑΝ πυροβολισμό αλλιώς τα αλβανά θα μας τα 'χανε κάνει τούμπανο με το σχετικό βίντεο
κάποια στιγμή όμως θα βγούνε και τότε να δούμε πού θα τρέξεις να κρυφτείς
'στριμώξουν' κατά το 'συνωστισμός' στη σμύρνη της ρεπούση ε?δεν τολμάς καν να πεις τη λέξη σκοτώσουν πόσο δε μάλλον δολοφονήσουν που είναι και το πιθανότερο
Ακόμα και οι φίλου του είπαν ότι ήταν λίγο λοξός (ήταν πολύ εθνικόφρων...). Το να κυκλοφορείς με ΑΚ είναι λόγος να σε πυροβολήσουν έτσι κι αλλιώς. Head shot θα έριχνα αν ήμουν ο επικεφαλής Αξκος κι έβλεπα έναν τρελό με Kalashnikov στην μέση του χωριού!!!
-
Το 70% του κόσμου που το είδες; Θεσσαλονικιός είμαι και έχω δει περισσότερο κόσμο στον Λευκό όταν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ πήραν Πρωτάθλημα, παρά τις προάλλες με τους γραφικούς που δεν κατανοούν ότι η γεωγραφική περιοχή του αρχαίου Βασιλείου της Μακεδονίας εκτείνεται σε τρεις (3) χώρες (70% Ελλάδα, 20% Β. Μακεδονία και 10% Βουλγαρία) και ότι η κάθε χώρα έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης της.
Φασισμός της Αριστεράς. Όπως λέμε η 'γλυκύτητα της πίκρας'. Όταν μάθεις τις έννοιες των λέξεων (ο Φασισμός είναι συγκεκριμένη Ακροδεξιά ιδεολογία) θα μπορέσουμε να συνομιλήσουμε.
- Είχε πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο νετ. Τόσος που τα μεγάλα κανάλια δεν έδειξαν τίποτα... Αυτά τα κανάλια που κάνουν πόλεμο στην κυβέρνηση υποτίθεται.
Στις νίκες των ομάδων απλά κλείνουν την Παύλου Μελά και την Εθ. Αμύνης για το τζερτζελο. Ποιος είναι πιο γραφικός; Ένας που θέλει να υπερασπιστεί το όνομα της περιοχής που ανήκει, και έτσι ξέρει από όταν γεννήθηκε; Ή ένας νοσταλγός του κομμουνισμού, που δεν τον έζησε ποτέ του; - Δεν ξέρω ποια αριστερά ονειρεύεσαι, αλλά ο φασισμός που εννοούμε σήμερα (έστω και λανθασμένα σε σχέση με την αρχική έννοια του όρου ), ειναι αυτό ακριβώς που ζούμε από την αριστερά στην Ελλάδα.
- Είχε πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο νετ. Τόσος που τα μεγάλα κανάλια δεν έδειξαν τίποτα... Αυτά τα κανάλια που κάνουν πόλεμο στην κυβέρνηση υποτίθεται.
-
@ pgs:
Είδες πόσα 'αν' λέει ο κ. Επίτημος Πρόεδρος των Αξκων της ΕΛ.ΑΣ; Δεν ξέρει καν ποια βολή επέφερε τον θάνατο και παρόλα ταύτα λέει ότι τον εκτέλεσαν ενώ μπορούσαν απλά να τον ακινητοποιήσουν. Άνθρωπος που βγήκε από ΑΣΕΙ τώρα...
Θυμάσαι τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ επί Ματέι και χειροβομβίδας; Ξέρεις πως τον αποκαλούσαν οι συμμαθητές του στην Σχολή Αξκων Χωροφυλακής (δεν ήταν από την Πόλεων ο συγκεκριμένος);
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ένας που θέλει να υπερασπιστεί το όνομα της περιοχής που ανήκει, και έτσι ξέρει από όταν γεννήθηκε;Η αμορφωσιά δεν είναι έγκλημα, το να μην καταλαβαίνει όμως είναι.
Ή ένας νοσταλγός του κομμουνισμού, που δεν τον έζησε ποτέ του;
Μάλλον ένας υπέρμαχος του Καπιταλισμού, επειδή αυτός έτυχε και είναι στους ευνοημένους και έχει την άνεση να έχει μετρητά, σπίτια και αυτοκίνητα, χωρίς να σκέφτεται ότι άλλοι με το ζόρι πληρώνουν το νοίκι τους...
- Δεν ξέρω ποια αριστερά ονειρεύεσαι, αλλά ο φασισμός που εννοούμε σήμερα (έστω και λανθασμένα σε σχέση με την αρχική έννοια του όρου ), ειναι αυτό ακριβώς που ζούμε από την αριστερά στην Ελλάδα.
Προφανώς λανθασμένη χρήση του όρου. Το κακό είναι ότι οι δεξιοί δεν διαβάζουν για να ξέρουν τους ορθούς όρους.
-
Αλέξανδρε για μια ακόμα φορά πετάς την μπάλα την εξέδρα με τις αστειότητες που γράφεις, εγώ θα έπρεπε να μιλήσω ότι παραληρείς αλλά το προσπερνάω, μανία καταδιώξεως δεν έχω για κανένα λόγο, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εξακολουθείς εσύ και οι όμοιοί σου να κρατάτε την ίδια στάση που λέει ότι όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.
Και μιας και είμαστε στην Κομμουνιστική πλευρά θα σου πω το εξής που είπε και ο σύντροφος Ντενγκ Σιάο-Πινγκ, Δεν έχει σημασία αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια.
Αυτό για εμένα σημαίνει ότι δεν με νοιάζει ποιός είναι στην κυβέρνηση και τι χρώμα έχει αρκεί να κάνει τη δουλειά του προς ώφελος της πατρίδας και του λαού της, και αυτή η κυβέρνηση μόνο αυτό δεν κάνει, συνεχίσει τα σκατά εκεί που τα άφησαν οι προηγούμενοι μόνο που αυτοί είναι προδότες και επικίνδυνοι,αυτό εσείς οι ανόητοι τυφλωμένοι κομματικοί δεν θα το καταλάβετε ποτέ και αυτό είναι η κατάρα της χώρας, πρώτα το κόμμα , μετά η κονόμα και το βόλεμα και έπονται τα υπόλοιπα αν ευκαιρίσουμε και αν περισσέψει κάτι για το πόπολο, στην δική μου λοιπόν συνείδηση είσαστε καταδικασμένοι, μικροί και ανόητοι, αυτά και τίποτα άλλο, χέστηκες βέβαια για την δική μου γνώμη και καλά κάνεις, το ίδιο και εγώ όπως καταλαβαίνεις.
-
Παναγιώτη οι πολιτικές πεποιθήσεις μου είναι γνωστές και σίγουρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑικές. Το ότι με ταυτίζεις με τον Τσίπρα είναι διασκεδαστικό... Εγώ πάντως είχα την διακριτικότητα να μην σε αποκαλέσω ανόητο, όπως με αποκάλεσες εσύ.
-
Ένας που θέλει να υπερασπιστεί το όνομα της περιοχής που ανήκει, και έτσι ξέρει από όταν γεννήθηκε;
Η αμορφωσιά δεν είναι έγκλημα, το να μην καταλαβαίνει όμως είναι.
Ή ένας νοσταλγός του κομμουνισμού, που δεν τον έζησε ποτέ του;
Μάλλον ένας υπέρμαχος του Καπιταλισμού, επειδή αυτός έτυχε και είναι στους ευνοημένους και έχει την άνεση να έχει μετρητά, σπίτια και αυτοκίνητα, χωρίς να σκέφτεται ότι άλλοι με το ζόρι πληρώνουν το νοίκι τους...
- Δεν ξέρω ποια αριστερά ονειρεύεσαι, αλλά ο φασισμός που εννοούμε σήμερα (έστω και λανθασμένα σε σχέση με την αρχική έννοια του όρου ), ειναι αυτό ακριβώς που ζούμε από την αριστερά στην Ελλάδα.
Προφανώς λανθασμένη χρήση του όρου. Το κακό είναι ότι οι δεξιοί δεν διαβάζουν για να ξέρουν τους ορθούς όρους.
Μην κόβουμε και ράβουμε, γιατί βγαίνει άλλο νόημα.
α) Μακεδονική γλώσσα παραδόθηκε με υποσημείωσε. Όταν είναι πασιφανές ότι είναι σλαβική.
β) Βρήκα 5 και τα έκανα 6 ή 7. Και είναι τιμή μου, γιατί τα έκανα δουλεύοντας 18 ώρες το 24ωρο. Έχω καθαρίσει τουαλέτες, έχω πλύνει πιάτα, έχω σκάψει χαντάκια στις πλημμύρες και πολλά ακόμα που δεν φαντάζεσαι. Δεν τα βρήκα, να κάτσω σε ένα γραφείο να δίνω διαταγές μόνο. Και για αυτό δεν μου τα έδωσαν εν λευκό. Γιατί και αυτοί πάλι δουλεμένα τα είχαν. Προφανώς και είμαι υπέρμαχος του καπιταλισμού, γιατί προσωπικά ζω τη ζωή που ζω, προερχόμενος από παππούδες που έφυγαν από τη Σμύρνη μη έχοντας να φάνε. Και ήμουν από τους τυχερούς, που γλίτωσε ο πατέρας μου το παιδομάζωμα από τα φιλαράκια σου στα χωριά κάτω από το Πάικο....
γ) Διάβασες το λινκ, και είδες σε τι αναφέρεται η σημερινή έννοια του 'φασίστα'. Φασίστας με την έννοια του 1940 είναι μόνο η Χ.Α. και αυτή στο μέτριο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
α) Μακεδονική γλώσσα παραδόθηκε με υποσημείωσε. Όταν είναι πασιφανές ότι είναι σλαβική.Αναφέρεται αυτό ρητά στην Συμφωνία, οπότε δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.
β) Βρήκα 5 και τα έκανα 6 ή 7. Και είναι τιμή μου, γιατί τα έκανα δουλεύοντας 18 ώρες το 24ωρο. Έχω καθαρίσει τουαλέτες, έχω πλύνει πιάτα, έχω σκάψει χαντάκια στις πλημμύρες και πολλά ακόμα που δεν φαντάζεσαι. Δεν τα βρήκα, να κάτσω σε ένα γραφείο να δίνω διαταγές μόνο. Και για αυτό δεν μου τα έδωσαν εν λευκό. Γιατί και αυτοί πάλι δουλεμένα τα είχαν. Προφανώς και είμαι υπέρμαχος του καπιταλισμού, γιατί προσωπικά ζω τη ζωή που ζω, προερχόμενος από παππούδες που έφυγαν από τη Σμύρνη μη έχοντας να φάνε. Και ήμουν από τους τυχερούς, που γλίτωσε ο πατέρας μου το παιδομάζωμα από τα φιλαράκια σου στα χωριά κάτω από το Πάικο....
Και καλά έκανες και τα επέκτεινες και μπράβο σου, αφού ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα. Δεν λες να καταλάβεις όμως ότι για να επεκτείνεις κάτι, πρέπει πρώτα να το βρεις. Οι υπάλληλοί σου θα έρχονταν σε σένα αν είχαν δική τους επιτυχημένη δουλειά νομίζεις; Πάνω ΚΑΙ στην δική τους δουλειά βγάζεις ό,τι βγάζεις. Μόνος σου (ή με την σύζυγο) πόσα θα έβγαζες; Επίσης μην τα λες αυτά περί ωρών σε ανθρώπους που σε γνωρίζουν προσωπικά. Για τα δε κουβαλήματα, μην τα λες σε άνθρωπο που για 10 χρόνια, στην δική του επιχείρηση, έκανε όλο το χαμαλίκι, σηκώνοντας ρολά των 60 κιλών στις μηχανές και φορτώνοντας τριαξονικά με εμπόρευμα. Ξέρω ότι έχεις το ταμείο και το μπαρ και δεν δίνεις διαταγές μόνο. Δουλεύεις σαν το σκυλί 6 μήνες, αλλά μετά κάθεσαι άλλους 6 μήνες, σαν τον Πασά. Είναι σαν να δουλεύεις κανονικό ωράριο μέσα σε έναν χρόνο. Δύσκολο ή εύκολο, εσύ θα το κρίνεις. Για μένα φαίνεται πολύ δύσκολο το ωράριο σου πάντως και στα 42 μου δεν ξέρω αν θα το άντεχα πια. Θα προτιμούσα σαφώς ένα 12μηνο 8ωρο.
Έχω κι εγώ καταγωγή από Σμύρνη, όπως ξέρεις. Η γιαγιά (μάνα της μάνας μου) ήρθε μικρό παιδί και ο παππούς (πατέρας του πατέρα μου) παλικαράκι 18 χρονών, στην Καταστροφή. Δεν μου λέει κάτι αυτό όμως. Μου λέει πολύ παραπάνω που ο άλλος μου παππούς (από την Καστοριά) πήγε αναγκαστικά στην Γερμανία για να δουλέψει σε εργοστάσιο ως αιχμάλωτος πολέμου, όντας Κομμουνιστής!!! Αυτό είναι το πρόσωπο το Καπιταλισμού!!! (Και πριν πει κάποιος ότι έτσι είναι ο πόλεμος, να θυμίσω ότι έτσι έκανε η Γερμανία πολύ πριν τον πόλεμο). Με τις υγείες μας...
ΥΓ: Για την 20άρα που φάγαμε από το Περιστέρι τι έχεις να πεις ρε Αρειανάκι;
-
Η 20ρα είναι το λιγότερο... Στις εξέδρες έγινε πάλι η ξεφτίλα.
Τουλάχιστον έχασε και ο παοκ εντός έδρας, για να μετριαστεί η πίκρα.... -
Χιτσκοκικο/γρανγκινιολικο σχόλιο στο ημίχρονο:
'Υπέροχη ατμόσφαιρα, καθόλου αστυνομία...'
Αφού δε βρήκα καμία καρέκλα στο μπαλκόνι μιας και μένω εκεί γύρω, καλά είναι...
-
Τα είπατε , ξεθυμάνατε και το γυρίσατε στα σοβαρά , στα οπαδικά....
Καλό βράδυ...
Θα έχουμε όπως φαίνεται 6μηνη προεκλογική περίοδο , οπότε θα μπορούμε να λέμε πολλά ...
Για τον καταδρομέα , ίσως η δήλωση του Φ.Φ. να ήταν η πιο σωστή . Και τιμωρία για την πρακτική του και έπαινος για το φρόνημα .
Για τον τύπο στην ΝΖ , είναι προφανές ότι η λαθρολαγνεία του σόρος και των άλλων , γιατί γερνάει η δύση και τι θα κάνουν τα ασφαλιστικά ταμεία , θα φέρει ακρότητες . Αρχικά από τους ακραίους και μετά από όλους . Προφανώς ο τύπος είχε πολλά θέματα με τον εαυτό του και ως συνήθως την πληρώνουν οι περισσότερο αθώοι , αφού ζει σε χώρα με ελάχιστους μουσουλμάνους και όλοι νοικοκύρηδες .
Θα περιμένουμε βέβαια να απαντήσει πάντα κάποιος αντίστοιχος της άλλης πλευράς και έτσι θα το πηγαίνουμε , μέχρι οι λαοί να βάλουν στην γωνία τους αποτυχημένους της παγκοσμιοποίησης .
Οι ευρωεκλογές είναι χρυσή ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα στην σοβιετία των λαχανακίων , των λουκάνικων και του ξυνού λάχανου , αλλά και στον γεροντολάγνο .
-
Παναγιώτη οι πολιτικές πεποιθήσεις μου είναι γνωστές και σίγουρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑικές. Το ότι με ταυτίζεις με τον Τσίπρα είναι διασκεδαστικό... Εγώ πάντως είχα την διακριτικότητα να μην σε αποκαλέσω ανόητο, όπως με αποκάλεσες εσύ.Σε ταυτίζω με τον Τσίπρα γιατί στηρίζεις τη συμφωνία των >Πρεσπών, όμως είχες όμως την διάθεση να με αποκαλέσεις μπάρμπα - Παναγιώτη που παραληρείς και μετέτρεψες το θέμα επί προσωπικού, θα σου πω ότι αυτός που αποκαλείται κομμουνιστής, έχει δική του επιχείρηση και ονειρεύεται να αποκτήσει Ferrari μάλλον είναι μπερδεμένος και εκτός πραγματικότητας σύμφωνα με τα λρεγόμενα του, αν δεν είναι λοιπόν ανόητος είναι υπερφίαλος, αεροβατεί και δεν συνάδουν τα λόγια του με τις πράξεις του κλπ, κλπ, διαλέγεις και πέρνεις, το ότι έκλεισες πρόσφατα την επιχείρηση σου για δικούς σου λόγους δείχνει ότι η κρίση που κορυφώθηκε στα χρόνια του Τσίπρα με δικαιώνει σε αντίθεση με όσους υποστηρίζουν ότι η οικονομία μας ανθεί και πάει καλύτερα από ποτέ.
Όσο ότι είναι Σαλονικιός και δεν είδες το 70% του κόσμου στα συλλαλητήρια, θα σου πω ότι το 70+% είναι σε όλη τη χώρα, τα συλλαλητήρια που έγιναν πρίν την τελική υπογραφή στην βουλή ήταν 76 σε διάφορες πόλεις, ο κόσμος ακόμα διαμαρτύρεται άρα δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση που επί 1 χρόνο έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις χωρίς να λάβει υπόψιν τι θέλει ο λαός για τον οποίο κόβετε φλέβες εσείς οι κόκκινοι, επέμενε η κυβέρνηση στη συμφωνία και δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στα βόρεια σύνορα της χώρας που θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια, ήδη το ουράνιο τόξο προβαίνει σε καθημερινές πιέσεις να διδάσκεται η ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα στα σχολεία μας και ο τουρκόσπορος ο Γαβρόγλου το συζητά, αν σου αρέσουν όλα αυτά τότε δεν σε θεωρώ Έλληνα αλλά εχθρό της πατρίδας μου.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος παίρνει όπλο και αρχίζει να πυροβολά όπου και όποιον βρει;
από πού προκύπτει αυτό?
Από αυτά που μεταδίδουν τα ΜΜΕ.
Και ας υποθέσουμε ότι τα ΜΜΕ λένε ψέμματα και ότι δεν πυροβόλησε καθόλου και πουθενά.Η εικόνα ενός τύπου με στρατιωτική περιβολή και με καλάσνικωφ στο χέρι μέσα σε ένα χωριό με κατοίκους γύρω του και την αστυνομία να τον κυνηγά δεν δείχνει έναν άνθρωπο που είχε πάρει πρέφα για αυτά που έκανε.
Τα ίδια βλέπουμε και σε κάποια χωριά στην Κρήτη, όπου τα καλάσνικωφ κάνουν παρέλαση με το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια. Εγώ αυτά δεν τα θεωρώ φυσιολογικά. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
... ο κόσμος ακόμα διαμαρτύρεται άρα δεν συμφωνεί με την κυβέρνηση που επί 1 χρόνο έκανε μυστικές διαπραγματεύσεις χωρίς να λάβει υπόψιν τι θέλει ο λαός για τον οποίο κόβετε φλέβες εσείς οι κόκκινοι, επέμενε η κυβέρνηση στη συμφωνία και δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στα βόρεια σύνορα της χώρας που θα το βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια, ήδη το ουράνιο τόξο προβαίνει σε καθημερινές πιέσεις να διδάσκεται η ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα στα σχολεία μας και ο τουρκόσπορος ο Γαβρόγλου το συζητά, αν σου αρέσουν όλα αυτά τότε δεν σε θεωρώ Έλληνα αλλά εχθρό της πατρίδας μου.Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, πιστεύω ότι θα μπορούσε μία συμφωνία με την Βόρεια Μακεδονία να είχε περισσότερα θετικά σημεία για την Ελλάδα. Όπως επίσης πιστεύω ότι ο Τσίπρας ιδιοτελώς έφερε στο προσκήνιο αυτό το θέμα και κατέληξε σε αυτή τη συμφωνία.
Από εκεί και πέρα όμως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά της αριστεράς (και του ΚΚΕ) είναι γνωστές εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το 2015 όταν οι πολίτες έφεραν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ όφειλαν να είχαν διαβάσει το πρόγραμμά του και να θυμηθούν όλα αυτά που πρεσβεύει το συγκεκριμένο κόμμα.
Πλέον όμως η συμφωνία είναι δεδομένη. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.
Για μένα η Ελλάδα πρέπει άμεσα να 'μπει' στην Βόρεια Μακεδονία με ειρηνικό τρόπο. Είναι ιδανική ευκαιρία η χώρα αυτή να γίνει χώρα 'αυτοκόλλητη' με την Ελλάδα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους ανθρώπους.
Οικονομικές επενδύσεις, μεγάλα έργα, αδελφοποιήσεις, εξάπλωση ελληνικού στοιχείου μέσα στην Βόρεια Μακεδονία και ένα άλλο σωρό πράγματα μπορούν να γίνουν.Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να το πάει προς τα εκεί το θέμα.
-
Storm έχεις δίκιο, αλλά αυτό απαιτεί όραμα, βλέπεις εσύ η αντιπολίτευση να το έχει; Μόνο να κλαίγονται για αυτά που χάθηκαν δείχνουν μέχρι στιγμής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ