-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ντάξει μην ξεχνάτε όμως πόση αηδία είχαν προκαλέσει στον κόσμο οι σαμαροβενιζέλοι οπότε λογικό να θέλαμε να τους ξεφορτωθούμε...ε! μην μας παίρνει όλους η μπάλα!
-
Εδώ μιλάμε για συμμορία. Για επίσημους νοσταλγούς του εμφυλίου. Όταν από επίσημα χείλια, όπως αυτά ενός υποψήφιου βουλευτή, ακούς πρακτικά για το δίκαιο του ένοπλου αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό (δείτε τους στόχους της 17Ν), τότε πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες...
Ψόφος σε όποιον υποστηρίζει ένοπλο αγώνα εντός μιας δημοκρατίας, για να περάσει τις απόψεις του -
Και εκείνους θέλαμε να ξεφορτωθούμε και τους τωρινούς . Το καλό είναι ότι τώρα που έφυγαν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αυτή βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σταλινοκομμουνιστικό της παρελθόν ώστε να καταλάβουμε μια και καλή γιατί η αριστερά στην Ελλάδα δεν πρέπει να κυβερνάει . Γιατί σε αντίθεση με τα άλλα δυτικά κομμουνιστικά κόμματα , δεν πέρασε από ευρωκομμουνισμό , έστω και αν κάποιοι από τον σύριζα ήταν στο ΚΚΕες . Οι περισσότεροι ήταν και παραμένουν Κνίτες ή αριστεριστές .
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
τι δεν ήθελες να τους ξεφορτωθείς?εγώ πάντως ήθελα το αλέξι όμως με έκανε να τους πεθυμήσω και να τους λατρέψωΑν σκεφτόμουν το 'εγώ' μου θα μπορούσα να βρω πολλές δικαιολογίες για να ξεφορτωθώ τους Σαμαροβενιζέλους.
Γιατί εργασιακά και οικονομικά είχα (και έχω) πολλά προβλήματα. Η κρίση επηρέασε και μένα και έπεται συνέχεια.Ωστόσο από την εποχή του 1991 που έκανα τουρνέ σε διάφορες φοιτητικές παρατάξεις δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να θέλω να κυβερνήσουν τη χώρα καθεστωτικά χουντικά μορφώματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ και όλες αυτές οι αριστερές μπουρδολογίες που έχουν μείνει στην εποχή του εμφυλίου, της Σοβιετκής Ένωσης, των Μοράλες, Μαδούρο, Κιμ Γιονγκ...κλπ...κλπ...
Και σημείωσε ότι με το τσίπρα έχω πλακωθεί στις σφαλιάρες το 1990.
Εγώ 3η λυκείου, αυτός αληταριό από άλλο σχολείο.
Είχε το θράσος με την αλητοπαρέα του να έρθει στο λύκειο που ήμουν για να ξεσηκώσει τα μικρά του γυμνασίου να κάνουν κατάληψη. Φυσικά έφαγαν καρέκλες και θρανία στο κεφάλι και ακόμη τρέχουν.
Και φυσικά βρέθηκαν και κάποιοι αριστεροί και κομουνιστές μαθητές του σχολείου, ποτισμένοι από τους γονείς τους και τους παππούδες τους που ήθελαν γενικό ξεσηκωμό, εμπανάσταση και κατάληψη.Και όλα αυτά γιατί;
Για να γίνει ήρωας κάποιος τσίπρας που από τότε τον προετοίμαζε η αίρεση να τον κάνει πρωθυπουργό.
Ποιον; Τον πουθενά, τον τίποτα... -
Το θεωρείς μαγκιά σου δλδ να είσαι 3η λυκείου και να καρεκλιαζεις γυμνασιοπαιδα; Μας το λες να σε παραδεχτούμε;
Γενικά η βία τέτοιου ειδους εντός σχολείου είναι κάτι το αποδεκτό*;Επίσης μας λες ότι είσαι 50ρης και ότι 'τον πλακωσες' το '90 που αυτός ήταν 15-16 (αυτός έχει γεννηθεί το '74). Δε βγαίνουν τα νούμερα. Ή ο Τσίπρας ήταν γυμνασιοπαιδο και εσύ όντως 3η λυκείου (5-6 χρόνια διαφορά ηλικίας τότε είναι σαν ετη φωτός, ειδικά όταν μιλάμε για ξύλο) ή πολύ χειρότερα αυτός Λύκειο και εσύ εξωσχολικός.
*Η κορύφωση της βίας εκείνης της εποχής ήταν ο θάνατος του Τεμπονερα, ο οποίος όπως έχει λεχθεί εδω μέσα ανερυθριαστα ήταν ένα ατύχημα, σωστά;
-
Δεν θέλουμε αυτή τη βία... Θέλουμε την άλλη... Την καλή... Την ένοπλη...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το θεωρείς μαγκιά σου δλδ να είσαι 3η λυκείου και να καρεκλιαζεις γυμνασιοπαιδα; Μας το λες να σε παραδεχτούμε;
Γενικά η βία τέτοιου ειδους εντός σχολείου είναι κάτι το αποδεκτό*;Επίσης μας λες ότι είσαι 50ρης και ότι 'τον πλακωσες' το '90 που αυτός ήταν 15-16 (αυτός έχει γεννηθεί το '74). Δε βγαίνουν τα νούμερα. Ή ο Τσίπρας ήταν γυμνασιοπαιδο και εσύ όντως 3η λυκείου (5-6 χρόνια διαφορά ηλικίας τότε είναι σανβετη φωτός, ειδικά όταν μιλάμε για ξύλο) ή πολύ χειρότερα αυτός Λύκειο και εσύ εξωσχολικός.
Η Κουμουνδούρου από ότι βλέπω είναι stand-by...
Ελπίζω να μην έρθει η Τρελοβασίλη να με συλλάβει.Από εκεί και πέρα, επειδή από ότι βλέπω είσαι πολύ περίεργος σημείωσε:
-
Είμαι 47 ετών. Γεννήθηκα το 1972. Κάποια άλλη πληροφορία θέλεις; ΑΦΜ; Αριθμό ταυτότητας; Δ/νση κατοικίας;
Θεωρώ ότι είμαι 50άρης πλέον. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό; -
Όταν ήμουν 18ετών 3η Λυκείου ο τσίπρας σου ήταν 1η Λυκείου δύο χρόνια μικρότερος από μένα.
-
Πλακωθήκαμε με το τσίπρα και το αληταριό από λυκειόπαιδα και εξωσχολικούς ενήλικες που είχε φέρει μαζί του.
-
Στο σχολείο μου ήμασταν μαζί γυμνάσιο και λύκειο. Πήγε και έπιασε ο τσίπρας σου τα μικρά για να τα πείσει να κάνουν κατάληψη. Βρήκε δύο τάξεις που έκαναν γυμναστική και τα φώναξε στα κάγκελα για να τους μιλήσει, ο τσίπρας σου. Ακούστηκαν φωνές και φασαρία από τους γυμναστές και κατεβήκαμε κάτω και είδαμε κάτι αγνώστους να προσπαθούν να μπούνε στο σχολείο.
-
τα περί βίας, τεμπονέρες, μπουμπουνιέρες κλπ... άντε τράβα στην κουμουνδούρου σου και κάνε αυτές τις ερωτήσεις.
Αυτά. Κάποια άλλη ερώτηση;
-
-
Τολμάω να κάνω άλλη; Στην τρουπα μου και γρήγορα...
-
Απορώ πως οι φανατικοί ( απανταχού ) δεν βλέπουν τα στραβά που κάνει αυτή η κυβέρνηση και επιμένουν να την στηρίζουν, εκτός και αν έχουν τον τρόπο τους και το κόμμα των κατσαμπλιάδων τους έχει λύσει λύσει το οικονομικό τους, οπότε είναι τυφλοί ή βολεμένοι, άλλη εξήγηση δεν χωράει στο δικό μολυ μυαλό.
Να προλάβω να πώ ότι τα ίδια έλεγα για τους προηγούμενους, τα ίδια και πρίν από αυτούς, τα ίδια θα λέω και για τους επόμενους αν δεν βάλουν μια σειρά να σηκώσουν την κοινωνία όρθια, όταν κατρακυλάμε στον γκρεμό με 1000 και υποστηρίζουμε φανατικά ένα κόμμα, το όποιο κόμμα, χωρίς να στηλιτεύουμε τις μαλακίες τους και ειδικά με τυον Σύριζα τις εγκληματικές τους ενέργειας στα εθνικά, τότε είμαστε ηλίθιοι με περικεφαλαία το λιγότερο.
-
Έχει κανείς σώφρων Έλληνας αντίρρηση επ΄αυτού ?
O Εμμανουήλ Μπούχλης απαντά στον ντόρο που δημιουργήθηκε με την κίνηση του να τραγουδήσει το «Μακεδονία ξακουστή» την ώρα που έκανε πτώση.
Την δική του εκδοχή για τα όσα έχουν ακουστεί και έχουν γίνει, μετά την κίνησή του να τραγουδήσει το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που είχε πέσει από το αεροπλάνο, έδωσε ο Εμμανουήλ Μπούχλης.
Με ποστάρισμά του στο Facebook, ο αλεξιπτωτιστής, έγραψε...
«Με συγκίνηση βαθιά και έντονα συναισθήματα, θέλω να πω σε όλους εσάς που στέλνετε τα μηνύματα σας προς το πρόσωπο μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που μπορεί και κλείνει μέσα του όλα όσα νιώθω για τον τόπο μου την Κρήτη, για την Πατρίδα μου την Ελλάδα, για τους συνανθρώπους μου και για τους συντρόφους μου στις Ειδικές Δυνάμεις και τους τιμημένους Αλεξιπτωτιστές. Θέλω να σας ενημερώσω, ότι η εκπαίδευση μου έχει ολοκληρωθεί και μου έχει απονεμηθεί τόσο το πτυχίο όσο και η ακριβή μας Πουλάδα, το σήμα των Αλεξιπτωτιστών. Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.
Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά. Ποτέ δε σκέφτηκα τίποτε άλλο πέρα από το όμορφο, το δίκαιο και το συνετό. Διότι είναι όμορφο να βρίσκεσαι στο αέρα, στον ουρανό της χώρας μας, είναι δίκαιο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου και η περπατησιά σου όπως πρεπει είναι, να βρίσκεσαι με σύνεση στην πρώτη γραμμή, να ανήκεις στους επίλεκτους και να υπακούς στους ανωτέρους σου για όλα όσα μπορούν να σε μάθουν να σε εκπαιδεύσουν, να σου εμφυσήσουν ώστε να πράξεις όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη χώρα περήφανη και ασφαλή. Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη.
Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν.
Στις Καταδρομές υπάρχει μία φράση που λέει: Όσο ζεις ανακατέψου με τους καλύτερους και όταν πεθάνεις, πέθανε όπως οι υπόλοιποι. Και οι καλύτεροι για μένα, είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν αυτή τη χώρα, ποτίζουν αυτή τη γη, δακρύζουν σε κάθε γέννα, αγκαλιάζουν κάθε άνθρωπο, προστατεύουν κάθε παιδί, σκεπάζουν κάθε γέροντα, ανάβουν ταπεινά ένα κερί, σκάβουν αγόγγυστα και χώνουν βαθιά το σπόρο της ελπίδας και της ζωής, κοιτάζουν στα μάτια τους συνανθρώπους τους, υποκλίνονται στο θρήνο και τον πόνο, αποδέχονται και πιστεύουν μέσα στο είναι τους πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο.
Κυρίως όμως οι καλύτεροι είναι, όλοι όσοι γνωρίζουν πως το πιο ανθρώπινο που υπάρχει είναι ο σεβασμός, η κατανόηση και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αξιών του ανθρώπου. Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις.
Η μόνη μου κατεύθυνση ήταν και είναι από τον ουρανό στη γη, σε μία γραμμή που μου επιτρέπει να ατενίζω την Κρήτη, την Ελλάδα, τον ορίζοντα του κόσμου με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ευγένεια.
Μανώλης Μπούχλης
Πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής
Σφακιά Κρήτης»
http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/ar ... an-pic-vid
-
Oχι. Άλλο αυτό όμως και άλλο η θεοστεγνη καπηλεία της αγάπης για την πατρίδα από τον οποιονδήποτε (πολιτικό)._
-
Ένα σωρό μπουρδολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ότι παρέβη δηλαδή ένα σωρό Κανόνες Ασφαλείας, που καμία σχέση δεν έχουν φυσικά με αυτό που επέλεξε να άδει.
Επίσης εντελώς off topic. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
-
Κινητά στο στρατό... Τι άλλο θα δούμε το 2019;;;
Περίμεναν όλοι αυτοί τον Σύριζα, για να φέρουν κινητά στο εντός στρατοπέδων που απαγορεύεται...
Μέχρι τώρα κότες. Με τις τηλεκάρτες στην ουρά ήταν, για να πάρουν ένα τηλέφωνο τη φουκαριάρα τη μάνα τους...
Φήμες ότι ο Κουλης έδινε προσωπικά τα καρτοκινητα στους νεοσυλλεκτους στις τελευταίες σειρές, θα ερευνήσει η κ. Γερόβασιλη... Προληπτικά πάντα, γιατί δεν της αρέσει η καταστολή... -
Αυτή τη φορά μαζεύτηκαν νωρίς:
http://www.zoornalistas.com/2019/03/blo ... 3.html?m=1
( Βέβαια το φακνιουζ το ειπαν στην τηλεόραση ενώ την αναγνώριση του λάθους ιντερνετικά )
-
Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να βασίζει την ενημέρωση του στον Σκάι αλλά το ίδιο ισχύει για όλα τα μέσα που είναι βουτηγμένα στην διαπλοκή και ανερυθρίαστα παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου. Προσωπικά παρακολουθώ αρκετά συχνά τις ας πούμε ενημερωτικές εκπομπές όταν δεν έχω εναλλακτική αλλά υπόκειται στην νοημοσύνη του καθενός να φιλτράρει την μπαρούφα από την πραγματική είδηση. Και επειδή σαν λαός ΔΕΝ είμαστε ο εξυπνότερος όπως επιμένουν κάποιοι ,έτσι βρίσκουν έδαφος τέτοια μέσα και γίνονται πιστευτά. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την μεγάλη εικόνα,ενός πτωχευμένους κράτους σε πλήρη οικονομική και κοινωνική αποσύνθεση,με ευθύνη πολλών κυβερνήσεων,πολλών εξωγενών παραγόντων και κυρίως με ευθύνη του καθενός από εμάς.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ένα σωρό μπουρδολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ότι παρέβη δηλαδή ένα σωρό Κανόνες Ασφαλείας, που καμία σχέση δεν έχουν φυσικά με αυτό που επέλεξε να άδει.Επίσης εντελώς off topic. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
Ποιοί είναι οι κανόνες ασφαλείας ? η selfi στον αέρα ?
Το ξεπούλημα της Μακεδονίας και αύριο ίσως δούμε και αλλαγή συνόρων είναι μόνο πολιτική, άλλωστε στις μπουρδολογίες όπως τις λες παραδέχεται και δέχεται την όποια τιμωρία, κάποιοι αγαπάνε την πατρίδα και φοράνε παντελόνια, έτσι βρίζατε και τον Κατσίφα γιατί δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει εκεί και τι συμβαίνει γύρω μας στα εθνικά θέματα, τα κομματικά γυαλιά, το μίσος και η αλλαζονεία εναντίον των νοικοκυραίων δεν επιτρέπουν το κοίταγμα πιο μακριά από τα παπούτσια μας.Νάσαι καλά, έκανες τον μπάρμπα-Παναγιώτη και γέλασε, attack now.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ποιοί είναι οι κανόνες ασφαλείας ? η selfi στον αέρα ?Η μη τήρηση των Κανόνων Ασφαλείας, που μπορεί να στοιχίσουν την ζωή του ίδιου και των συναδέλφων του. Είναι σαν να βγάζεις βίντεο οδηγώντας και τραγουδώντας και μετά να λες ότι η Αστυνομία σου έκοψε κλήση επειδή δεν της άρεσε το τραγούδι που έλεγες, όχι επειδή παρανόμησες και ήσουν επικίνδυνος...
έτσι βρίζατε και τον Κατσίφα γιατί δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει εκεί και τι συμβαίνει γύρω μας στα εθνικά θέματα, τα κομματικά γυαλιά, το μίσος και η αλλαζονεία εναντίον των νοικοκυραίων δεν επιτρέπουν το κοίταγμα πιο μακριά από τα παπούτσια μας.
Άρχισες πάλι το παραλήρημα; Ο Κατσίφας, όντας Αλβανός πολίτης ελληνικής καταγωγής, έβγαλε όπλο και άρχισε να απειλεί την Αστυνομία της χώρας του. Στην Ελλάδα αν έκανε το ίδιο ένας Έλληνας, θα τον άφηναν να φύγει; Ας σοβαρευτούμε λίγο.
-
Από τας γραφάς και τα περιγραφάς.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
...έτσι βρίζατε και τον Κατσίφα γιατί δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει εκεί και τι συμβαίνει γύρω μας στα εθνικά θέματα, τα κομματικά γυαλιά, το μίσος και η αλλαζονεία εναντίον των νοικοκυραίων δεν επιτρέπουν το κοίταγμα πιο μακριά από τα παπούτσια μας.Προσωπικά δεν βρίζω κανέναν αλλά μεταξύ μας και αυτός ο άνθρωπος είχε θέμα.
Κάτι δεν πήγαινε καλά στα ψυχολογικά του.
Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος παίρνει όπλο και αρχίζει να πυροβολά όπου και όποιον βρει;Όφειλε να είχε πάρει χαμπάρι και αυτός για το τι συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή.
Και αν πραγματικά ήθελε να βοηθήσει την βόρεια Ήπειρο, αφού ήταν και γνωστός στην περιοχή, θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτική και να υπερασπιστεί αυτά που πιστεύει με άλλους τρόπους για την περιοχή του.Θεωρώ ότι όσο υπάρχει δημοκρατία και εκλογικές διαδικασίες μπορούν οι πολίτες να στέλνουν μηνύματα σε κόμματα και πολιτικούς.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Ένα σωρό μπουρδολογίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
......
Άλλο αυτό και άλλο να μην κατανοείς τα δικαιολογημένα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ