-
ετσι πρεπει απ την αρχη....οταν τα μεγαλοστελεχη ετρεχαν πορτα πορτα, σπιτι σπιτι σαν τις πωλητριες των τάπερ...
σαν χθες τον θυμαμαι τον Ακη με το χακι τζακετ να μιλαει με παθος στο σαλονι μας με ακροατηριο ολες τις γειτονισσες....(τελικα ο ποδογυρος τον εφαγε....) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα μη γίνει καμιά μαλακία. Ήμουν και προλεταριακά ντυμένος -δεν εχω κανα burberry να βάλω- και αισθάνθηκα τα περίεργα υποτιμητικά βλέμματα των champange leftist.Εισαι και πρωτο μπόι, αλλη φορα να τα προσεχεις αυτα, κοτζαμ λαιφ κοουτσερ, παρε κι εσυ ενα ρουχο της προκοπης ρε παιδι μου
-
Είναι σεμνός και ταπεινός, σαν τον Καραμανλέα.
ΥΓ: Πρώτο μπόι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πέρασα περπατώντας απο το Cheepras Live Comedy Show στο λευκό πύργο καινούριο συκώτι πήγα να κάνω.
πως μπορεσες και περασες μεσα απο τετοια λαοθαλασσα?
Πάρτε και λίγο Αντρέα για σύγκριση
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια αγχώθηκα μη γίνει καμιά μαλακία. Ήμουν και προλεταριακά ντυμένος -δεν εχω κανα burberry να βάλω- και αισθάνθηκα τα περίεργα υποτιμητικά βλέμματα των champange leftist.
Εισαι και πρωτο μπόι, αλλη φορα να τα προσεχεις αυτα, κοτζαμ λαιφ κοουτσερ, παρε κι εσυ ενα ρουχο της προκοπης ρε παιδι μου
Είναι σεμνός και ταπεινός, σαν τον Καραμανλέα.
ΥΓ: Πρώτο μπόι...
Θα φορέσω ένα απο τα bespoke κουστούμια που έχω σήμερα στο Κουτσούμπας stand up comedy. Μην πάμε σε τέτοιο live σαν γυφταριό δεν λέει.
REALZEUS αν δείς κανένα με αρκετά καλό κουστούμι χαιρέτα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάρτε και λίγο Αντρέα για σύγκρισηΑπό τις εποχές που ο Τάσος Μπιρσίμ 'μεγαλουργούσε' και 'δημιουργούσε' και τα πούλμαν έκλειναν τις 3 εισόδους της πόλης ...
-
Μετα απο 15 χρονια πεινας που θα πεισει, ετσι θα τρεχουμε σε οποιον δωσει κανα σεντ...
Η ζωη κυκλους κανει
-
Σε όποιον μας χαρίσει κανένα σεντ εννοείς; Ή σε όποιον μας δανείσει με επιτόκιο 3 φορές μεγαλύτερο από αυτό που πληρώνουμε τώρα (αυτό που κάνουν οι αγορές δηλαδή);
-
δωσει, χαρισει, δανισει οπως θες πες το. Οποτε πιασουμε κοροιδα τις αγορες εν ολιγοις
-
Έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι εποχές που περιμέναμε να ζήσουμε με την κουτοπονηριά μας, πιάνοντας κορόιδα τους ξένους έχουν ψιλοτελειώσει.
Επίσης έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο μόνος τρόπος να μην ψοφήσουμε από την πείνα είναι να δουλέψουμε σε παραγωγικούς τομείς της οικονομίας (=προσφέροντας έργο, όχι βάζοντας σφραγίδες/αποσπασμένοι σε σχολεία που δεν έχουν το μάθημα που διδάσκουμε/ξύνοντας τις ευαίσθητες περιοχές μας/εισπράττοντας συντάξεις 20% πάνω από τον βασικό μισθό χωρίς να έχουμε εργαστεί ούτε ώρα στην ζωή μας επειδή γεννηθήκαμε θυγατέρες).
Από την άλλη, νταξ, έχει ο Θεός.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αφού στις δημοσκοπήσεις βγαίνει 1ος...Γιατί δεν έχει κόσμο?
Σίγουρα φίλε μου, πλάκα κάνει ο Σπύρος!.
Μικρότερη συγκέντρωση πολιτικού, δεν έχων δει στην Θεσσαλονίκη, και έχω συμμετάσχει στην οργάνωση τουλάχιστον 6 φορές!.
100 μέτρα μετά τον Λευκό, και μέχρι τον κινηματόγραφο!!!!!...... ούτε τρις γειτονιές της συμπρωτεύουσας!. Σίγουρα και αυτοί θα πήγαν με πούλμαν!.Και το απόφθεγμα του δια ταύτα.
Άλλο αυτά που λες στην δημοσκόπηση, τσαντισμένος και ενείοτε κακομαθημένος από το παρελθόν, «τιμωρώντας» την ‘προτίμηση’ σου, γιατί δεν σου τα έδωσε, και άλλο το τι θα ψηφίσεις σε εκλογές. Άλλωστε στην ερώτηση ποιον θεωρείτε καλύτερο κυβερνήτη?. Ο Αντώνης παίρνει 34, και το πιδί 11.
Πιδί μ’ κι αν θέλ'ς, πιδί μ’ κι αν θέλ'ς να παντριφτείς την εξουσιά, πρεπ να κοψ την μ@λ@κιά!!!!!.....5 + 1 προτάσεις έκανε, μα σίγουρα πρέπει να πιστεύει ότι ζει ακόμα στην Αφρική!!!!!!.......
Α. -
-
Εάν ξέρεις να κυβίζεις πλήθος, και το έχω κάνει πολλές φορές, 4800 άτομα + ελάχιστους ακόμα?. (βάση της ανηρτημένης φωτώ.)
Η ανεμοβλογιά έχει περισσότερα σπυράκια!!!!!!.......
Και σίγουρα μην συγκρίνουμε συγκεντρώσεις του ΑΓΠ και του ΚΚ. αυτοί μετρούσαν εκατοντάδες χιλιάδες, όπως και εάν τους μάζευαν. Γιαααααα το πιδί δεν δοκίμασε?!. Μα δεν πας για έτι περισσότερη τιμωρία!!!!!.....
Το μέγεθος της συγκέντρωσης και ο παλμός, είναι αλάνθαστα στοιχεία.
Α. -
Το ότι ο κόσμος έπαψε να συμμετέχει σε υπαίθριες συγκεντρώσεις και να... αλλαλάζει κάθε φορά που ο ομιλών πολιτικός πετάει κάποιο σύνθημα, μάλλον ωριμότητα δείχνει. Ο Τσίπρας θα πρέπει να πάψει να οραματίζεται 'πλάνα' από το ΄81...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εάν ξέρεις να κυβίζεις πλίθος, και το έχω κάνει πολλές φορές, 4800 άτομα + ελάχιστους ακόμα?. (βάση της ανηρτημένης φωτώ.)Πλήθος ή πλίνθους;
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Το ότι ο κόσμος έπαψε να συμμετέχει σε υπαίθριες συγκεντρώσεις και να... αλλαλάζει κάθε φορά που ο ομιλών πολιτικός πετάει κάποιο σύνθημα, μάλλον ωριμότητα δείχνει. Ο Τσίπρας θα πρέπει να πάψει να οραματίζεται 'πλάνα' από το ΄81...Το προβλημα με τον Αλεξη δεν ειναι τα πλανα, αλλα η ρητορικη του '81.
Παει και η Σεπτεβριανη επανασταση, παμε για Οκτωβρη τωρα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εάν ξέρεις να κυβίζεις πλήθος, και το έχω κάνει πολλές φορές, 4800 άτομα + ελάχιστους ακόμα?. (βάση της ανηρτημένης φωτώ.)
Πλήθος ή πλίνθους;
Ο καταλληλότερος πρωθυπουργός 42,7 Αντώνης. Και πίρε πάλι κεφάλι!. Μα με προβληματίζουν οι πλίνθοι της ΧΑ.
Α. -
ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΉΦΙΣΑΝ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΉΦΙΣΑΝ
Fast-track
Ήρθες 2ος, το έχουν γράψει στο θέμα του ΔΝΤ
-
Eχω πει να κρατηθω και να περιμενω τις εκλογες ή την καταρρευση, αλλα αν μη τι αλλο δεν μπορω να μη δωσω συγχαρητηρια σε ενα μονοκυτταρικο οργανισμο που μπορει να μετρησει εως το 166...
Ακομα μια εμετικη στιγμη στο ναο της (νεας) δημοκρατιας. Ο,τι και αν πιστευει κανεις πολιτικα, ειναι ντροπη για τη χωρα αυτο που συμβαινει. Τα υπολοιπα οσονουπω...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ