-
Δεν γίνονται αυτά...
http://www.skai.gr/news/culture/article ... sta-gavra/
Με το δεξί η θητεία της υπουργού
-
Storm +1000
-
http://www.capital.gr/diethni/3313005/s ... tin-italia
Νέα αναφορά στον κεντρώο πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν έκανε με σύντομη ανάρτησή του στο Facebook ο εθνικιστής δεξιός αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.
'Πάνω από 48.000 απωθήσεις στα σύνορα με την Γαλλία κατά το τελευταίο έτος. Κάθε άλλο παρά αλληλεγγύη και υποδοχή. Ο Μακρόν ας έχει την ευαισθησία να σωπάσει και να μην κάνει μαθήματα στους Ιταλούς', έγραψε ο Σαλβίνι, ηγέτης της ακροδεξιάς 'Λέγκα' και υπουργός Εσωτερικών.
Την Τετάρτη από την Δανία ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους, κληθείς να σχολιάσει τη συνάντηση του γραμματέα της Λέγκα με τον δεξιό Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν, είχε δηλώσει ότι 'έχουν δίκιο να τον θεωρούν τον κύριο αντίπαλό τους στην Ευρώπη'.
Πρόσθεσε δε ότι 'δεν θα υποκύψει στους εθνικιστές και σε όσους πρεσβεύουν μίσος'.
Εθνικιστής κατά τους κοπρίτες των μμε ο Πατριώτης Σαλβίνι , αλλά τον έσκισε τον αποτυχημένο τραπεζουπάλληλο με τις 48000 απωθήσεις .
Οχι Αυτήν την Ευρώπη δεν την θέλουμε .
Δεν είναι απόγονος του Ελληνορωμαικού πολιτισμού ...Είναι απόγονος της Ιεράς Εξέτασης και της Ιεράς Συμμαχίας .
Η Ρώμη είναι πάλι η Πρωτεύουσα της Ευρώπης .
-
Είναι φανερό ότι αυτή η ΕΕ πάει ή για διάλυση ή για διάσπαση σε διαφορετικές ενώσεις.
Εντάξει η Ελλάδα είναι ένα 'τίποτα', χώρα υποταγμένη, φοράει και ένα φίμωτρο και τρώει σφαλιάρες ακόμη και από τα ποιο ασήμαντα κρατίδια.Αλλά χώρες όμως όπως η Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.
Όσο υπάρχουν χώρες που δουλεύουν για την Γερμανία, τόσο θα χειροτερεύουν τα πράγματα.
Και νομίζω ότι η Γερμανία το έχει πάρει πρέφα αυτό, εδώ και πολλά χρόνια και χτίζει με μαεστρία την δική της ένωση χωρών.
Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα ξυπνήσουν και η Γαλλία και η Ισπανία, αν δεν έχουν ξυπνήσει ήδη.Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Δύσκολα τα πράγματα.
Προσωπικά θα ήθελα μία νέα ένωση ευρωπαϊκών μεσογειακών χωρών με νέο νόμισμα, η οποία ένωση θα μπορούσε υπό αυστηρούς όρους να δεχτεί και άλλα κράτη της Μεσογείου.Όσο συνεχίζεται πάντως αυτή η κατάσταση, τότε είναι πιθανό κάποια στιγμή να ζήσουμε και στην Ευρώπη ένα πόλεμο 'Βόρειοι και Νότιοι' ...
-
Μπα η Γερμανία έχει ξεφύγει μόνη της . Εκανε το λάθος να εκμεταλλευτεί τις χώρες του Βίζεγκραντ με αποτέλεσμα να μην τους συμπαθούν , ενώ οι Ολλανδοί που έχουν σχέση μαζί τους , είναι του εμπορίου και μόνο .
Το παιχνίδι θα παιχτεί στην Γαλλία . Αν χάσουν εκεί οι Πουρκουάδες , τότε η Γερμανία θα επανέλθει στο μέγεθος που πρέπει και είναι καλό για την Ευρώπη .
-
Μπαινει αυτο το λινκ λογω των διαλογων στο twitter που εχει... (η ουσια του θεματος δεν ειναι το σημαντικο, αλλα η παβλοφικη αντιδραση των pet στην πιο ασημαντη βλακεια)
https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ ... a-eikones/
Παμε στο newsbeast:
- https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... e-stin-ert
(Αμεσως ξεσαλωμα στα σχολια) - https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... osta-gavra
(Μεχρι στιγμης παντα, κανενα pet δεν εχει πει το παραμικρο)
Καπως σαν τη φαση με τη Βενεζουελα που το ζαλισ@@δο πηγε συννεφο ολο αυτο τον καιρο αλλα σημερα που μετα απο σχεδον 3 χρονια διακυβερνησης ο Αργεντινος ΝΔουλης παρακαλα το ΔΝΤ να ξαναμπουκαρει, μουγκα._
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!
ΥΓ: Να πουμε οτι η προταση Κουλη για κατωτατο οριο για την εισαγωγη στην τριτοβαθμια εκπαιδευση ειναι επι της αρχης ΣΩΣΤΗ. Δεν γινεται πχ να βρεχει στο γυμνασιο 18αρια+ Μ.Ο. και μη ευκαταφρονητος αριθμος απο αυτα τα παιδια να μην ανταποκρινεται ως συνολικο μορφωτικο επιπεδο σε αυτο το βαθμο.
Βεβαια το γεγονος 'περναω απλως καπου---->περναω εκει που θελω πραγματικα' παραμενει δυσκολο, αναλογα με τη περιπτωση. - https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... e-stin-ert
-
Αν είχα την πολυτέλεια να ζω σε καμιά Ελβετία ξέρω γω, θα έβρισκα αστείο το ότι υπάρχουν πατριώτες μας που χοροπηδούν απ΄την χαρά τους με την άνοδο (ή κάθε μ@λ@κιούλα που ξεστομίζουν οι ηγέτες) των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης και ξεχνούν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πρώτοι που ζητούν με κάθε ευκαιρία να πάψει επιτέλους η βοήθεια προς την Ελλάδα και τους σκουρόχρωμους τεμπέληδες (ναι, μας έχουν αποκαλέσει και έτσι κάποια “πατριωτικά” μπουμπούκια).
Η διεθνιστική ΕΕ είναι ο καλύτερος φίλος μας. Ίσως ο μόνος που έχουμε. Αυτός που μας τράβηξε από το χείλος του γκρεμού στην πιο κρίσιμη στιγμή.
-
Αν ζούσα στο Λουξεμβούργο , θα κονόμαγα και εγώ από το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος , που διακινείται στις αγορές , όπως έκανε και ο Γιούνκερ όσο ήταν πρωθυπουργός μας .
Εννοείται ότι λάθρο εδώ δεν θα είχαμε , αλλά θα είχαμε , γιατί δεν είμαστε και ρατσιστές , τους καλύτερους και τους πιο ακίνδυνους μαυρούληδες και πάκια , για να μας κάνουν τις χειρότερες δουλειές , γιατί εμείς με τα άσπρα γάντια στα χέρια δεν μπορούμε να τις κάνουμε .
Εμείς θα φιλοσοφούσαμε και θα είχαμε και Αμεση Δημοκρατία , ακριβώς όπως η Αθήνα στον Χρυσό Αιώνα της , που μέτοικοι και δούλοι , μια χαρά δούλευαν στην παραγωγή , ώστε οι Αθηναίοι πολίτες να κουβεντιάζουν στην Πνύκα...
Εννοείται ότι σαν θησαυροφύλακες των μαύρων χρημάτων , όλοι θα μας προστάτευαν , οπότε ούτε φαντάροι θα χρειαζόταν να πάμε , ούτε θα είχε σκοτωθεί κανένας πρόγονος μας σε μάχη τους τελευταίους 5 αιώνες...
Αλλά Χρήστο μου δεν ζείς στο Λουξεμβούργο ...
Τι να κάνουμε....
Σκέψου ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...Να ήσουν γυναίκα και να είχες γεννηθεί στο Αφγανιστάν ή στην Αφρική και να είχες ανοικτό και δυνατό μυαλό...
Η να ήσουν άνδρας εκεί και να μην ήθελες να αφήσεις τους διάφορους κατσαπλιάδες να σε διώξουν από την χώρα σου...Οπότε σκέψου τι σημαίνει για σένα ο όρος Διεθνιστική , αλλά τι σημαίνει στην πραγματικότητα ο όρος Διεθνιστική για την Σοβιετική ΕΕ που έχουμε σήμερα .
Μέχρι τότε VIVA ROMA...
Μειωτικοί, ρατσιστικοί και μισαλλόδοξοι χαρακτηρισμοί, όπως οι επισημασμένοι, απαγορεύονται στο 4TF. Δέχεστε Προειδοποίηση για τελευταία φορά. [Admin]
-
Η θεωρια οτι οι ευρωπαιοι μας εσωσαν γιατι μας αγαπανε προφανως μπαζει
Αλλα η θεωρια οτι παρταλια τυπου Φαρατζ και Λεπεν θα μας ωφελησουν,μπαζει δυο φορες
Οσο για το Λουξεμβουργο,θεωρω οτι σε βαθος χρονου θα την πατησει,ειναι εκθετο με πολλους τροπους
Η Ελβετια εχει ισχυρο στρατο,δικο της νομισμα και περιφρουρει τις τραπεζες της -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δεν γίνονται αυτά...http://www.skai.gr/news/culture/article ... sta-gavra/
Με το δεξί η θητεία της υπουργού
Κακό πράγμα η βιασύνη τελικά, μαζί με τους τιτανοτεράστιους παρακάτω βέβαια:
-
Δεν υπαρχει μεσο φιλοκυβερνητικο και μη, το οποιο δεν μετεδωσε την ειδηση...και καπακι την διαψευση Γαβρα...
http://ellinikahoaxes.gr/2018/08/30/fak ... tas-gavras
ΕΡΤ, DOCUMENTO, οι παντες.
Εγω λοιπον ως κακοπροαιρετος πολιτης 'βιαστηκα' και ευθυνομαι...
Οκ -
Δεν υπαρχει μεσο φιλοκυβερνητικο και μη, το οποιο δεν μετεδωσε την ειδηση...και καπακι την διαψευση Γαβρα...
ΟκΝαι, αλλά τουλάχιστον δεν πολλαπλασίασαν τα fake news από ένα σε δύο ότι τον «πέθανε» η Ζορμπά και δεν είδα διάψευση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν είχα την πολυτέλεια να ζω σε καμιά Ελβετία ξέρω γω, θα έβρισκα αστείο το ότι υπάρχουν πατριώτες μας που χοροπηδούν απ΄την χαρά τους με την άνοδο (ή κάθε μ@λ@κιούλα που ξεστομίζουν οι ηγέτες) των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης και ξεχνούν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πρώτοι που ζητούν με κάθε ευκαιρία να πάψει επιτέλους η βοήθεια προς την Ελλάδα και τους σκουρόχρωμους τεμπέληδες (ναι, μας έχουν αποκαλέσει και έτσι κάποια “πατριωτικά” μπουμπούκια).Η διεθνιστική ΕΕ είναι ο καλύτερος φίλος μας. Ίσως ο μόνος που έχουμε. Αυτός που μας τράβηξε από το χείλος του γκρεμού στην πιο κρίσιμη στιγμή.
Μάλλον αναφέρονται στον Φώντα, ετών 54, συνταξιούχος Ολυμπιακής Αεροπορίας από το 2007.
Εγώ πάντως ξέρω και την Βάσω, ετών 50 συνταξιούχος της Αγροτικής Τράπεζας, απόφοιτος Λυκείου που τσέπωσε και 80.000euro με εθελούσια.
Και ξέρω και άλλους χιλιάδες πολλούς τεμπέληδες που κάθονται στα σπίτια τους και στα εξοχικά τους και τα περνάνε ζάχαρη...
Όπως επίσης ξέρω και άλλους και άλλες που πήραν εθελούσια πρόσφατα από Τράπεζα, τσέπωσαν από 60.000 μέχρι και 150.000euro και ξαναπροσλήφθηκαν στην Τράπεζα (π.χ. σε θυγατρικές ) με αύξηση μισθού.
Και ταυτόχρονα τους έγινε και ένα γενναίο κούρεμα σε στεγαστικά δάνεια.
Το είχαν ανάγκη...Διεθνιστική Ευρώπη. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη...
-
Που να δεις τι ξέρω εγώ που έχω επαφές με ψηλότερα στελέχη τραπεζών .
Που να δεις τι ξέρω εγώ που στα 59 μου ελάχιστοι συνομήλικοι που δούλευαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα - ΔΕΚΟ - Τράπεζες δεν είναι συνταξιούχοι .
Μόνο όσοι μπήκαν σε μεγάλη ηλικία μετά τα 30 τους ...Κατά τα άλλα μεγάλη στενοχώρια στην Γερμανία που κάποιος Πατριώτης αστυνομικός ειδοποίησε τον κόσμο , ότι οι φονιάδες είναι λάθρο...
Ενώ κάθε σφαλιάρα σε λάθρο , που μπορεί να είναι για γκομενικό θέμα , γίνεται πρώτη είδηση για μέρες με ρατσιστική χροιά...
Γιατί είπαμε .
Δεν γεννάνε οι Γερμανοί και ο κύριος με του μουσάκι της ένωσης βιομηχάνων , διέταξε ότι χρειάζονται εργάτες ... -
Εγώ γράφω ότι η ΕΕ μας τράβηξε από το χείλος του γκρεμού (τόσο αναμφισβήτητο ώστε ακόμα και ο Τσιπρας κλώτσησε την ευκαιρία του να γίνει Μαδουρο της Ευρωπης και έκανε την κωλοτουμπα του αιώνα), και ο άλλος απαριθμεί τους τρόπους με τους οποίους φάγαμε τα λεφτά που μας δόθηκαν για να φτάσει στο συμπέρασμα ότι... φταίει η ΕΕ(!).
Νταξ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Ερντογαν που έχει πρωτογενή παραγωγή, που δεν έχει πάνω απ το κεφάλι του τους «φασιστες» της ΕΕ ή τα βαρίδια του Ευρώ και που μπορεί να παίξει μπαλίτσα ανενόχλητος και μη υποταγμένος.
-
Βγαίνουμε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια
https://www.efsyn.gr/arthro/30000-me-35 ... s-paidikon
Φαντάζομαι βέβαια ότι τα παιδιά αυτά έχουν γονείς πάμπλουτους μενουμευρώπηδες, οπότε καλά να πάθουν.
Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει σταματήσει την κατρακύλα. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.Μπορεί να μην έχουμε πυροσβεστικά, περιπολικά, παιδικούς σταθμούς κ.λ.π, εχουμε όμως υπερπλεόνασμα
που ο πολυχρονεμένος μας Αλεξέι-εφέντι θα μας μοιράσει πάλι τα Χριστούγεννα (κατά πως θα είναι οι εκλογικές του
ανάγκες, να' ναι καλά). Τα λεφτά από την υπερφορολόγηση των μενουμευρώπηδων, πιάνουν επιτέλους τόπο.ΥΓ: Γενικώς και μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό μου είναι προφανές ότι για τον Αλεξέι η 4ετία αυτή
είναι ένας ατέλειωτος χαβαλές και κακώς δεν τον αντιμετωπίσαμε κι εμείς ευθύς εξαρχής έτσι και νομίσαμε
ότι οι αριστεροί έχουν κίνητρα ιδεολογικής (μαδουρικής έστω) προελεύσεως.
Πάντως δεν έκανε υπουργό και το άλογό του όπως οι αλήστου μνήμης μονάρχες, πρέπει να το παραδεχτώ. -
Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αφού αφορά προσωπική άποψη, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Κνίτης που τον αποκαλούν πρωθυπουργό έχει κάνει κάποια κωλοτούμπα.
Για μένα όλα ήταν και είναι μέρος καλοστημένου σχεδίου, όπως μόνο οι αριστεροί ξέρουν να τα στήνουν και να τα υλοποιούν τόσο καλά.Το οποίο σχέδιο ξεκίνησε από την ώρα που ο μπαμπάς Αλαβάνος έδωσε την ευχή του στον Κνίτη.
Εκείνη τη στιγμή ανέλαβε μία κλίκα του ΣΥΝασπισμού, να καταστρώσει το σχέδιο και να ξεκινά άμεσα και την υλοποίηση. -
Ο χρήστης emil έγραψε:
ΟκΝαι, αλλά τουλάχιστον δεν πολλαπλασίασαν τα fake news από ένα σε δύο ότι τον «πέθανε» η Ζορμπά και δεν είδα διάψευση.
Δεν υπήρχε περίπτωση να γράψουν κάτι κακό για την καλύτερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση, η οποία δε είναι καταδικασμένη να πετύχει...
Cruiser, Storm κτλπ, συγγενής περιφερειάρχης της Alpha Bank σε ηλικία συνταξιοδότησης πριν 2-2,5 χρόνια βγήκε με εθελούσια και πήρε 150k περίπου για την εθελούσια και άλλα τόσα 130k περίπου από το ταμείο που υποτίθεται δίνανε κάτι εισφορές οι τραπεζουπάλληλοι...αυτό το ταμείο που είχανε κάνει μερικά άρθρα πριν λίγα χρόνια ότι με 5-10k έπαιρνες εφάπαξ 100
-
Να αρχίσουμε να λέμε και για ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ;;;; Χάος...
-
Δεν υπήρχε περίπτωση να γράψουν κάτι κακό για την καλύτερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση, η οποία δε είναι καταδικασμένη να πετύχει...Αυτό τους έσωσε και πάει και ανάποδα: Αμέσως ο κάθε κακοπροαίρετος μπορεί να χρεώνει στην (κακή όπως την θεωρώ και εγώ, να μην παρεξηγηθούμε, απλά σιχαίνομαι τους κάθε λογής βαμμένους δεξιά και αριστερά) όποια κυβέρνηση γκάφες, χωρίς να ελέγξει το παραμικρό, επειδή έτσι του αρέσει, βολεύει ή συμφέρει.
Δηλαδή, τουιτάρει η υπουργός ότι πέθανε ο άλλος και το αναπαράγεις γιατί το θεωρείς έγκυρο. Ανακαλύπτεις ότι ζει και βασιλεύει ο «πεθαμένος» και τι κάνεις (όχι εσύ, γενικότερα); Χρεώνεις αμελλητί στην υπουργό γκάφα χωρίς να αναρωτηθείς ούτε στο ελάχιστο που στο καλό είδε κάτι τέτοιο και πως μπορεί να την πάτησε αυτή γιατί είναι αυτό που (επαναλαμβάνω) αρέσει, βολεύει ή συμφέρει διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις ψεύτικες ειδήσεις...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ