-
Επειδή η ομφαλοσκόπηση δεν κάνει καλό , θα πρέπει να δούμε πως θα γίνουν επενδύσεις . Μόλις πριν 3 μέρες έβγαλαν τις νέες χρήσεις γης . Δεν έχω προλάβει να τις διαβάσω , αλλά έχουμε πάλι αλλαγές .
Αυτά έπρεπε να είχαν οριστικοποιηθεί από τον πρώτο χρόνο της κρίσης . Ο καθορισμός του αιγιαλού , το κτηματολόγιο , όλα έπρεπε να είχαν γίνει . Γιατί πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε επένδυση χρειάζεται έδρα , άρα χρειάζεται γη που θα κάνει την επιχείρηση , εργοστάσιο , ξενοδοχείο κλπ .
Όταν αυτό δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο κάθε εν ενεργεία ή σε πρόωρη σύνταξη ξύστης , μαζί με τον κάθε καμένο αριστερούλη , κάνουν τον μορφωτικό και εκπολιτιστικό σύλλογο της Ανω Ραχούλας και πάνε στα άσχετα γερόντια του στε και πρέπει ο επενδυτής να περιμένει χρόνια και με αβέβαιο αποτέλεσμα απλά επενδύει αλλού .
Ακόμα το χαρτί από τον Δήμο δεν το έχω πάρει , έφτασα τις 40 μέρες και τα τηλέφωνα χτες δεν τα σήκωνε κανείς .
Γενικά το δημόσιο σπανίως απαντάει στο τηλέφωνο , πράγμα απαράδεκτο .
Στο θέμα της ανάληψης ευθύνης από τον πολίτη , δεν μπορείς να βάλεις κανόνες . Γιατί οι ισχυρές μειοψηφίες μπορούν να χειραγωγούν τις πλειοψηφίες , αφού έχουν ατιμωρησία όταν κάνουν αδικήματα .
Δηλαδή ο Ρουβίκωνας μπορεί να σου σπάσει το μαγαζί , ατιμώρητα , ενώ αν εσύ σπάσεις το κεφάλι κάποιου από αυτούς θα είσαι φασίστας κλπ και η 'δικαιοσύνη' θα σε χώσει μέσα .
Το ίδιο αν πας να διαμαρτυρηθείς για τους φόρους ή το μακεδονικό . Θα φάς το δακρυγόνο και το ξύλο σου , ενώ αν είσαι μπάχαλος θα καίς άνετα κάδους και λεωφορεία...
Οπότε μπορεί να έχουμε όλοι την ευθύνη μας , αλλά δεν την έχουμε στον ίδιο βαθμό και αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΗ θέση .
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Σκεπτόμενος πολύ σοβαρά το τελευταίο μήνα αν θα προχωρήσω στην δημιουργία οικογένειας όντας ΙΥ (με τη σύντροφό επίσης ΙΥ), διαβάζω αυτά που γράφεις και όσο και καλή πίστη να έχω στις δυνάμεις μου, μου κόβεται κάθε σκέψη και μόνο προβληματισμούς γεννάει το μυαλό μου.
Προφανως είναι προσωπικη σου αποφαση.
Παραδόξως, θα σου πω ότι δεν εχει καμια σχεση η δυσκολια με την αρχη της κρισης, όπως ετυχε σε εμενα πχ. Να ξεκινάς δλδ με αλλα δεδομενα και αυτά να ανατρέπονται επι τα χειρω με ρυθμο πολυβολου. Τουλάχιστον τωρα είναι καπως καταλαγιασμένα (στον πατο εννοείται) τα πραγματα + ολοι είναι απειρως περισσοτερο υποψιασμένοι για το τι εχουν να αντιμετωπισουν.
Το μεγαλο ψυχολογικο συν, είναι η τυχον υπαρξη κατοικιας. Αν δεν υπαρχει, τοτε πρεπει να αφιερώσετε ένα διαστημα αποταμιευσης ΠΡΙΝ το γαμο και όχι ΓΙΑ το γαμο. Ένα ποσο ακομη και 4-5Κ αν υπαρχει προφανως δεν σε σωζει, αλλα βοηθα στην ομαλη καθημερινοτητα (λογαριασμοι Σ/Μ κτλ) που είναι το παν (εφόσον ανακυκλώνεται στοιχειωδως βεβαια). Από εκει και περα, όλα είναι υπολογισμένα στην τυχη, δυστυχως. Εγω δεν γνωριζω ουτε ένα ζευγαρι της κρισης (δεν μιλαμε για κακομαθημένα/βολεμένα κτλ που βγαζουν και reverse ταξικο μισος) που να μην εχει σκοτωθεί κατά περιοδους. Ουτε ένα όμως._
Και βεβαια, η ηλικια σε σχεση με τη δημιουργια οικογενειας, γιατι μονο γι'αυτο γινονται ολα.
Οσον αφορα το δημοψήφισμα, αν δεν ειχε προκυρηχθει και δεν ειχε το αποτέλεσμα που ειχε παρολη την τρομοκρατια των κλειστων τραπεζων, που φυσικα βοηθησε και το 'σημα' της ΝΔουλας στους πλουσιους φιλους/ψηφοφόρους της να βγαλουν εξω τα λεφτα τους ( θυμαστε αυτή την καλη γιαγιακα που δεν ειχε λεφτα να παρει σοκολατακια στα εγγονια της ) προφανως η λυση που συμφωνηθηκε θα ηταν πολύ χειροτερη.
Το διαστημα '12-15 η επελαση που εγινε πανω σε ολους ηταν δολοφονικα σχεδιασμενη και μετα από τρομερη πτωση ολων των οικονομικων δεικτων, καταληξαμε σε ένα 0,7% (και αυτό στο τελευταιο τριμηνο της χρονιας). Δεν αφήσαμε όμως την ΝΔουλα να συνεχισει το θεαρεστο εργο των περικοπων το '15, ντροπη μας.
Το '15-'19 δεν εχει ουδεμια σχεση με τοτε σε θεμα περικοπων και πραγματικα αν τραβανε τα βυζάκια τους οι φιλοι της ΝΔουλας για ένα ΦΠΑ στην εστιαση ποιος ξερει τι θα ελεγαν αν ειχαν πετυχει αυτά που εχει πετυχει ο ΣΥΡΙΖΑ (τα οποια ουδεμια επιπτωση εχουν ακομα στον απλο κοσμο αφου ειπαμε απλα φρενο και τιποτε αλλο).
Τωρα τα παιδια ΑΝ, ξανα ΑΝ, δεν μειωθουν οι συνταξεις και το αφορολογητο θα χασουν και το τελευταιο φυλλο συκης, οποτε εχουν πλεον ξεφυγει και δεν φοβούνται να την πουν μεχρι και στον Πετρο τον Μοσχοβιτη:
https://www.inotos.gr/σχ�%8 ... %B5%CF%82/Πουθενα δεν εισασταν εκεινο το βραδυ, πριν 3 χρονια. Και αν καποιοι (βλακωδώς) χορευαν στο συνταγμα,2 φορες περαστικα σε οσους στοιχιστηκαν το ιδιο βραδυ πισω από Ρουβαδες και Καμινηδες, γιατι όπως λεει και ο criuser, το ΟΧΙ πηγαινε και γι' αλλα πραγματα, χωρια που ηταν η πρωτη φορα που δινοταν απευθειας λογο στο λαο. Και αν υπηρχε άλλη λυση, ας μην ψηφίζατε το 3ο στο φιναλε. Αχρειαστο δεν ηταν;
-
@REAL
Ας μην αναπαράγουμε την βαρουφακιάδα εν έτη 2018. Και οι άλλοι το ίδιο δηλητήριο πήρανε.
Και οι άλλοι δημόσιες επενδύσεις ΔΕΝ κάνανε. Αλλά την 'κάνανε' από τα μνημόνια μέσα σε μια 4ετία.
Κάτι κάνουνε καλύτερα σε σχέση το δημόσιό τους, με τον ιδιωτικό τομέα και τις επενδύσεις αλλά δυστυχώς
ακόμη και σήμερα δεν το παραδεχόμαστε. -
@johan
Εγώ λοιπόν αγαπητέ εκείνο το βράδυ 'στοιχήθηκα πίσω από ρουβάδες και καμίνηδες' διότι είχα μέλος
της οικογένειας σε δημόσιο νοσοκομείο με σοβαρότατο θέμα υγείας και από την προετοιμασία που απ' όσο είχα
πάρει χαμπάρι ΔΕΝ είχε γίνει για απόθεμα σε εξειδικευμένα φάρμακα, υλικά κ.λ.π. (και από ποιους να γίνονταν,
από Πολάκηδες, Βαρουφάκηδες και Σπίρτζηδες;) μου ήταν απολύτως προφανές ότι θα καταλήγαμε ως παράπλευρη απώλεια της εμπανάστας.
Αλλά επειδή δεν μου φταις και σε τίποτα και δεν σε ξέρω δεν γράφω τίποτε βαρύτερο πρωϊνιάτικα... -
Σεβομαι το πρόβλημα υγειας του ανθρωπου σου, αλλα να μου επιτρεψεις να σου πω ότι για τις ελλειψεις των δημοσιων νοσοκομείων να αναζητήσεις ευθύνες στους ΝΔουληδες που τα ειχαν αφησει στο ελεος του θεου σε ο,τι αφορα τα υλικα κτλ (θυμιζω εχω συζυγο εργαζομενη σε χειρουργια δημ νοσοκομείου και ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παιζοταν).
Και εγω με τη σειρα μου ξερω ότι αν ειχε μεινει και άλλο στο τιμονι η ΝΔουλα οι μισθοι/συνταξεις θα ειχαν πεσει και άλλο με αποτέλεσμα να εχω ακομα λιγοτερη δουλεια και αναποφευκτα να αναγκαστω να ξενιτευτώ, να χασω το παιδι μου (γιατι δεν θα φυγουμε μαζι) και να δουλευω σαν το σκυλι μονος χωρις οικογενεια σε άλλη χωρα για να σωσω τα πατρογονικα μου από κατασχεσεις για φορους που η ΝΔουλα εβαλε (και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί...) ξεκωλιαζοντας τα εισοδηματα ολων ώστε να μην μπορούμε να τους πληρωσουμε ποτε.Καθενας (σχεδόν) εχει ένα σταυρο που κουβαλαει σε αυτή την ιστορια διχως να φταιει. Εκατομμύρια κοσμου υποφερουν παντοιοτρόπως και κινουνται αναλογα. Και υπαρχουν και καποιοι (λιγοι) που επειδή δεν επιδεινωθηκε τοσο δραματικα η ζωη τους κινουνται από το φασμα της μη κατανοησης μεχρι και της διασκεδασης γι' αυτό που συμβαινει όλα αυτά τα χρονια αφου δεν θίγονται αμεσα*. Μπορει να κερδιζε το ΝΑΙ λοιπον και 'να ειχε υλικα/φαρμακα το νοσοκομειο' (βασικα μπορει να μην υπηρχε καν το νοσοκομειο αλλα μην το πολυκανουμε θεμα) αλλα να εχανες τη δουλεια σου και να μην μπορουσες να βοηθήσεις αυτό το προσωπο, κανεις δεν το ξερει. Στα αλλα δεν απαντω, δεν αντιδικω επι προσωπικου μαζι σου. 'Δε με ξερεις και δε σε ξερω' να εχουμε αλλα...
*Όταν (γιατι θα αργησει μεν,αλλα θα συμβει δε) λυσω και εγω το προσωπικο μου πρόβλημα, θα κανω ένα τεραααααστιο διάλειμμα από τα πολιτικα ή τελος παντων θα παρακολουθώ πιο αποστασιοποιημενα. Δεν θα καθομαι σαν χαχολος να χασκογελαω με διπλανούς μου που τυχον θα υποφερουν από πολιτικες επιλογες. Όλα αυτά τα χρονια αν μη τι άλλο ζουμε τον απολυτο οικονομικο εμφυλιο, ο οποιος σκοτωνει ψυχικα (το βιολογικα ελεγχεται) και οι επερχόμενες εκλογες οποτε και αν γινουν θα είναι ένα ακομα 'ξεκαθάρισμα λογαρισμων' και όχι μια ιδεολογικη αντιπαραθεση._
-
Εγώ αντιθέτως έχω να πω ότι το σύστημα στην περίπτωσή μου μέχρι την άνοιξη του 15 μια χαρά δούλευε,
προς το καλοκαίρι άρχισε να 'βήχει' και με τα CC μας πέρασε ξυστά (για μία εβδομάδα...) μη
αναστρέψιμη εξέλιξη.
Το τι θα γίνονταν με ΝΔ είναι ένα υποθετικό σενάριο. Αν λάβω υπ' όψιν μου επαγγελματικά τον εαυτό μου, θα έπρεπε
να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ με χέρια και πόδια (και όσο και αν σου φανεί περίεργο δεν το αποκλείω στην τελική...).
Αλλά δεν είναι έτσι. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ένα σχεδόν μηδενικό έλειμμα και μια χώρα
στον προθάλαμο της εξόδου. Το ότι απλά δεν χειροτέρεψε κάποιους δείκτες ποιότητας ζωής
(γιατί αρκετούς τους χειροτέρεψε, ψάξε απλά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ) εσύ το θεωρείς επιτυχία, εγώ το θεωρώ αποτυχία και χάσιμο χρόνου 4 ετών όπου η χώρα έκανε έναν κύκλο και επανήλθε εκεί που ήταν με το μόνο που αλλάζει να είναι αυτοί που κάθονται στην καρέκλα. Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας και πάμε παρακάτω. Over & out. -
Αναμφισβήτητα τα CC εστειλαν ακλαυτους πολλους (ιδιως) μικρους του εμποριου (και τους υπαλληλους τους).
Επιτυχια θα είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειωσει η ολη υποθεση διχως τις μειωσεις συνταξεων/αφορολογητου, για τον ιδιο λογο που ΔΕΝ ηταν επιτυχια το success story το οποιο ειχε μπροστα του νεες μειωσεις μισθων/συνταξεων (mail geek-ass).
To γεγονος ότι δεν αποκλειεις το να ψηφισεις ΣΥΡΙΖΑ ενώ όταν πιανεις σημειο βρασμου μεταχειρίζεσαι σχεδόν ολο το λεξιλογιο του ΝΔκρατη δειχνει αυτό ακριβως. Ότι στο τελος ο αποφασιστικος παραγοντας θα είναι το ολον της οικονομιας.ΥΓ: Δια μολις ειδα τις φωτο του αμαξιου σου. Λυπάμαι...
-
Για το υγειονομικό σύστημα μιλούσα, ποιο μαγαζί και υπαλλήλους... Εδώ παραλίγο να μην μπορέσουμε να φέρουμε μόσχευμα στην ώρα του. Οπότε δικαιούμαι νομίζω να ανεβάζω πίεση μέχρι σημείου βρασμού
Ειδικά όταν όλη αυτή η μασκαράτα έγινε μόνο και μόνο για την καρέκλα και όχι για την ουσία. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
... θα έπρεπε
να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ με χέρια και πόδια (και όσο και αν σου φανεί περίεργο δεν το αποκλείω στην τελική...).
...Θα κάνεις και την Φυλλάδα των Συντακτών ευτυχισμένη...
Αφού με καλά πληροφορημένες πηγές από το Βερολίνο ... όπως μετέφεραν οι ίδιες πηγές στην «Εφ.Συν.» ... από πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ... επιβεβαιώνεται ότι ... άρα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ ...
Πως χτίζεται η αριστερή προπαγάνδα:
«Μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις»
Νουθεσίες και αιτήματα
Ωστόσο μία πτυχή που έμενε άγνωστη έχει να κάνει με τις περιβόητες αποφάσεις για τις συντάξεις και το αφορολόγητο.
Σύμφωνα λοιπόν με καλά πληροφορημένες πηγές από το Βερολίνο, στην κατ' ιδίαν συνάντηση με τον σοσιαλδημοκράτη Γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο Κ. Μητσοτάκης τον προέτρεψε να μη διανοηθεί να «χαριστεί» στην ελληνική κυβέρνηση ή να κάνει τα «στραβά μάτια» για τη μη υλοποίηση των περικοπών.
Φέρεται δε να τον προειδοποίησε να μην «υποκύψει», διότι θα τον εκθέσει τόσο στην ομογάλακτή του καγκελάριο Μέρκελ αλλά και δημόσια...
Οπως μετέφεραν οι ίδιες πηγές στην «Εφ.Συν.», ο αρχηγός της Ν.Δ., στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες, είχε -κατόπιν αιτήματός του- συνομιλία με την Ανγκελα Μέρκελ.
Κατά τη διάρκεια του σύντομου τετ α τετ, σε παρόμοιο πνεύμα, ο κ. Μητσοτάκης τής μετέφερε την ανησυχία του **από πληροφορίες και δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας **και τα οποία αναφέρονται σε «συναλλαγή» και «εξυπηρετήσεις» της γερμανικής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Απαντώντας η κ. Μέρκελ φέρεται να τόνισε ενοχλημένη ότι η ίδια δεν συναλλάσσεται με κανέναν και η σχέση που διατηρεί με τον Ελληνα πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του είναι «σχέση αρχών και εντιμότητας».
Συμπλήρωσε δε ότι το ζήτημα που «καίει» τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν την αφορά, αφού γι' αυτό «θα αποφασίσουν οι θεσμοί».
Μετά από τα παραπάνω, τίθεται εύλογα το ερώτημα αν στη Ν.Δ. εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι στις επαφές τους στο εξωτερικό φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας...
«Μη χαριστείτε στον Τσίπρα για τις συντάξεις»
http://www.efsyn.gr/arthro/mi-haristeit ... -syntaxeis
-
Νταξ, εδώ ζούμε μεγάλες στιγμές. Η κυβέρνηση που έχει νομοθετήσει τις περικοπές θέλει να πείσει τον κόσμο
ότι 'κάτι θα κάνει' και θα τις 'ξεψηφίσει'. Κάτι που μάλιστα λανσάρεται και ως 'σιγουράκι', οπότε
δείχνει με το δάχτυλο τον όποιο επόμενο που τυχόν κληθεί να εφαρμόσει τον δικό της νόμο και στρώνει τον
δρόμο για νέα πεζοδρόμια.
Αν ποτέ φέρει πάντως έναν τέτοιο ακυρωτικό νόμο στην βουλή, μια χαρά θα τον ψηφίσουν και όλοι οι υπόλοιποι
για να πάρουν έναν εύκολο ρούμπο. Μόνοι τους όμως δεν μπορούν αφού δεν έχουν την πλειοψηφία. Οπότε, πέραν
των ευχολογίων, το κόψιμο ή μη είναι δική της ευθύνη και μόνο. -
Αν η κυβέρνηση καταφέρει και δεν κόψει συντάξεις κακό δεν θα είναι.
Εδώ όμως έχουμε φθάσει στο σημείο να στήνονται 'δημοσιοκαφρικές αποκαλύψεις' στις οποίες βασίζεται ο καταληψίας εμπαναστάτης στη βουλή για να αποκαλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης 'πολιτικό απατεώνα'.
Αυτό είναι το μαύρο χάλι της πολιτικής σκηνής.
Και όμως υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι που έχουν να πουν κάτι θετικό για το τσίρκο του Μαξίμου.Αναρωτιέμαι αν αυτοί οι ψηοφοφόροι συμπεριφέρονται με αυτό το τρόπο στο περιβάλλον τους, στους φίλους τους, στις οικογένειές τους. Ω ρε και να έχεις τέτοιους φίλους... Ζημιά μεγάλη.
-
Οι συνταξεις δλδ των Δεκο,εφοριων και διαφορων αλλων 50 -55αρηδων ειναι κακο να μειωθουν?
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έγραψα και σε προηγούμενες σελίδες. Ο γουρλομάτης έχει αρχίσει και δείχνει λίγο 'νεύρο'. Μετά την εξαύλωση των ΑΝΕΛ τώρα αυτό.
http://www.kathimerini.gr./973315/galle ... -mhtsotakh
Να τελειώνει και αυτή η παραμύθα (λες και μας διαβάζουν ρε πστ μου!).Αυτά βέβαια είναι 'ευκολάκια' και ανέξοδοι ρούμποι όπως είπαμε αφού ο κυβερνητικός θίασος του δίνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη... Γιατί στα δύσκολα, στο τι θα κάνει με το κράτος και πως σκοπεύει να το αναδιοργανώσει, δεν μας λέει και αυτός τίποτα.
-
Αφου οι εκλογες πανε απο του χρονου δεν το παγωνετε το θεμα; Μπορειτε να συνεχισετε την προεκλογικη σας προετοιμασια και αλλου. Μεχρι να ξαναβολευτητε και να ησυχασουμε...γιατι μαλλον γι'αυτο γκρινιαζετε. Σας ξεβολεψε ο στιγμιαια γραβατομενος.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, καλό θα ήταν να μην υπάρχουν κατηγορίες κατά μελών του Forum! [Admin]
-
Όποιος προτείνει πάγωμα του θέματος θα ξεκινήσω διαδικασίες για ενεργοποίηση νέου ιστοχώρου με την ονομασία:
'Βόρειοι 4Τροχοί' με γλώσσα Ελληνική και εθνικότητα Ελληνική.
Οι αναγνώστες θα ονομάζονται: Μέλη των 4Τροχών / Πολίτες των Βορείων 4Τροχών.Η ιστοσελίδα του φόρουμ θα είναι https://www.v4troxoi.gr/
και το φόρουμ: https://www.v4troxoi.gr/phpBB3/index.phpΗ ιστοσελίδα εντελώς τυχαία θα είναι ίδια με αυτήν: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/index.php γιατί έτσι μας αρέσει.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
@REAL
Ας μην αναπαράγουμε την βαρουφακιάδα εν έτη 2018. Και οι άλλοι το ίδιο δηλητήριο πήρανε.
Και οι άλλοι δημόσιες επενδύσεις ΔΕΝ κάνανε. Αλλά την 'κάνανε' από τα μνημόνια μέσα σε μια 4ετία.
Κάτι κάνουνε καλύτερα σε σχέση το δημόσιό τους, με τον ιδιωτικό τομέα και τις επενδύσεις αλλά δυστυχώς
ακόμη και σήμερα δεν το παραδεχόμαστε.Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω απλά. Έχεις 3 ασθενείς με διαφορετικά προβλήματα υγείας. Δίνεις σε όλους το ίδιο φάρμακο. Στους 2 πιάνει, στον 3ο όχι. Φταίει ο ασθενής για αυτό;
Το πρόβλημά μας ήταν πολύ διαφορετικό από της Κύπρου και της Πορτογαλίας. Εκείνοι είχαν πρόβλημα κυρίως με το ιδιωτικό χρέος.
Επίσης ότι βγήκαν από τα προγράμματα δεν λέει τίποτα. Στα ίδια χάλια είναι. Κι εμείς βγήκαμε. Θα αλλάξει τίποτα;
@johanndelta: Ευχαριστώ.
-
Δία στην Κύπρο η οικοδομή πάει αέρα . Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν κόκκινα στεγαστικά μπορούν να πουλήσουν σε καλή τιμή και να ξεχρεώσουν , πηγαίνοντας σε φτηνότερο σπίτι αν θέλουν . Αυτό εδώ δεν μπορεί να γίνει . Αν γινόταν και εδώ , σημαίνει ότι 20-30 δις στεγαστικά θα γίνονταν πράσινα , όπως και μερικά δις επιχειρήσεων που έχουν κάλυψη ακινήτου.
Επίσης στην Κύπρο ο τουρισμός πάει αέρα και γενικά η οικονομία ανεβαίνει πολύ .Εδώ έχουμε ζώα πολιτικούς και κρατάνε την οικοδομή χαμηλά γιατί έχουν συγκεκριμένους χορηγούς που θέλουν να μπουν σε μια καθαρή αγορά για να την μονοπωλήσουν μετά , ενώ θα έχουν αγοράσει τα φιλέτα τζάμπα .
Χτες έμαθα στην Βουλή έπαιξε πάλι το σικέ παιχνιδάκι . Βρίστηκαν οι μλκες , ώστε να νομίζουμε εμείς ότι σκίζονται για το καλό μας...
-
Αφιερωμένο στον Λόρδο Χρήστο Λάππα που λέει λαϊκιστές και ακροδεξιούς τις πατριωτικές κυβερνήσεις στην Ιταλία , Ουγγαρία κλπ , με εγκαλεί γιατί δεν καταδικάζω την Λεπέν και θεωρεί δημοκράτες και τους κοιτάει με δέος , τους διαδόχους του Αδόλφου...
https://www.naftemporiki.gr/story/13684 ... metanastes
Την επιθυμία του να διαπραγματευτεί με την Ελλάδα και την Ιταλία για να σταματήσει η «παράνομη μετανάστευση» εκδήλωσε εκ νέου ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, κατά τη σύντομη επίσκεψή του στη Βιέννη, όπου εξήγησε στην αυστριακή κυβέρνηση τα σχέδιά του για τη συγκράτηση της μετανάστευσης στη Γερμανία.
«Οι μετανάστες που έχουν υποβάλει αίτηση ασύλου στις δύο αυτές χώρες πρέπει να σταλούν εκεί» είπε. Η Αυστρία δεν θα επηρεαστεί από αυτό «επειδή θα στείλουμε ανθρώπους πίσω στα κέντρα διέλευσης στην Ελλάδα και την Ιταλία». Για τα άτομα που ζήτησαν άσυλο στην Αυστρία, αυτό θα ήταν διαφορετικό, υποστήριξε.
«Εάν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και την Ιταλία αποτύχουν, θα πρέπει να σκεφτούμε 'νέα μέτρα' από την 'Τριπλή Συμμαχία', δηλαδή τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία» σημείωσε ο κ. Ζεεχόφερ. Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας οι υπουργοί Εσωτερικών της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας, για να συζητήσουν το «πώς η μεσογειακή διαδρομή μπορεί να κλείσει».
Την Τετάρτη ο Ζεεχόφερ συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, και τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι. Σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό, ο Όρμπαν είναι της άποψης ότι όλοι οι πρόσφυγες στην Ουγγαρία προέρχονται από την Ελλάδα. Κατά συνέπεια, η Ελλάδα ήταν υπεύθυνη γι' αυτό.
«Όσο δεν υπάρχει κανένας νέος κανόνας, το Δουβλίνο θα πρέπει να εφαρμοστεί, είναι το ευρωπαϊκό δίκαιο, το οποίο πρέπει να τηρείται από όλους, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας και της Ελλάδας» είπε ο καγκελάριος Κουρτς.
Προφανώς στο άρθρο για να μειωθεί η εντύπωση , βάζουν στο ίδιο τσουβάλι και τις πατριωτικές κυβερνήσεις σε Αυστρία και Ουγγαρία , όπου πράγματι και αυτές θέλουν να μην έρχονται πρόσφυγες , αλλά εδώ δεν λένε ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΚΟ , ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .
Αρα γλείψτε και άλλο τους Γερμανούς , που είναι Δημοκράτες κορόιδα . Όταν επανιδρύσουν και την Γκεστάπο , θα καταλάβετε τι κάνατε ...
Το που θα τους βάλουμε εμείς τους λαθρομετανάστες που προσκάλεσαν οι Γερμανοί , δεν ενδιαφέρει το εγγονάκι του Αδόλφου και την κόρη του Χόνεκερ .
Προφανώς το θέμα επειδή αφορά εμάς δεν ταιριάζει στον σχολιασμό της πολιτικής άλλων χωρών , αλλά εδώ .
Αποικία χρέους , στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών και τόπος διακοπών . Αυτή είναι η προοπτική μας σύμφωνα με τους νεοναζί .
Εσείς από την άλλη πιστέψτε ότι για το χρέος μας , ευθύνεται ο υδραυλικός που δεν έκοβε απόδειξη και όχι οι αμυντικές δαπάνες , οι μίζες σε όλα τα έργα και τις προμήθειες και όλα τα υπόλοιπα .
Οσο για την χτεσινή συζήτηση που οι δύο 'ηγέτες' μας διαγκωνίζονταν , στο ποιος από τους δύο έχει την εύνοια των επικυρίαρχων του Βερολίνου , δείχνει ξεκάθαρα στο που έχουμε ξεπέσει πλέον σαν λαός και σαν πολιτική σκηνή .
Τσίπρας και Μητσοτάκης , τσακώθηκαν για το ποιος είναι πιο δούλος των γερμανών .
Από την άλλη αυτό έχει ένα καλό . Τελειώνει ο εμφύλιος , αφού όλοι τελικά ήταν γερμανοτσολιάδες...
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
όσοι δεν γουστάρουν κανείς δεν τους υποχρέωσε να διαβάζουν μπορούν να συνεχίσουν αλλού.για όσο είναι βολεμένοι. γιατί μάλλον γι αυτό γκρινιάζουν τους βόλεψε ο στιγμιαία γραβατωμένος και φοβούνται μη χάσουν το βόλεμα
Θιχτηκες ε; Μπορουσες να απαντησεις και εξυπνοτερα απο το να αναπαραγεις τα λογια μου. Ερχετε ο κουλης, γουρλοστε τα ματια σας χαχα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως είπα και πριν, οι εργολάβοι οικοδομών που έβγαλαν εκατομμύρια, κατηγορούν τους καθηγητές σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών για... ελιτισμό και τους χαρακτηρίζουν λόρδους.
Όταν δεν υπάρχει ΛΙΓΗ τσίπα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ