-
Ηταν ο Τσιαρας και μολις τελειωσε...στην ΕΡΤ!
Βεβαια εκει δεν διατρεχει ιδιαιτερο κινδυνο να τον δουν ψηφοφοροι της ΝΔ, οι δε φανατικοι και λεφτάδες γεμιζουν τις πισινες τους με 'Φιλελευθερο' αντι για νερο οποτε να τους ενημερωσω ότι στις ερωτήσεις των δημοσιογραφων (εκει δεν παιζει χαρτακι από κατω όπως κανει ο ηγεταρος στον Αρουλη), για το αν μια κυβερνηση της ΝΔ θα ανατρεψει τα οποια τετελεσμένα ο τυπος ειλικρινης ειπε ΟΧΙ, οποτε ποιος ο λογος να ψηφισεις καποιον που σου λεει φορα παρτιδα ότι εγω θα είμαι τοποτηρητης όπως κανανε οι προγονοι μου όχι και τοσο παλια (μισο να κατεβω από το τρικυκλο)...
...τωρα που μπηκα στο υβριδικο λοιπον βλεπω ότι οι τοποτηρητες που είναι με κληρονομικο δικαιωμα οι θεματοφυλακες της παραδοσης και απαιτουν ΣΕΒΑΣΗ της ιστοριας εχουν στους κολπους τους έναν ανθρωπο που πουλαει 16 κιλα αρχαιους ελληνες συγγραφεις με 50 ευρω, λες και είναι καυσόξυλα. Συνεχιζω να οδηγω το υβριδικο και βλεπω ότι εχει φαγακι για οποιον είναι στα ρετιρέ (εχει μια 'καλη' επιχειρηση/μια καλη θεση σε μια εταιρια.) Τωρα ότι οσο πιο μεγαλη η εταιρια τοσο πιο πολύ 'δημοσιο' βρωμάει σε θεματα αξιοκρατιας ας μην το κανουμε θεμα. Η εταιρια να 'ναι καλα/του αφεντικου μου η χαρα, 2 φορες χαρα μου...
Προσπερνώντας και παλι τις χαζομάρες περι Αλβανιας και 'αυτου του πραγματος μεταξυ Αλβανιας/Βουλγαριας' (ναι, θα μας κατακτησουν 2 κρατη που δεν εχουν να σηκωσουν ουτε μπαλονι με ηλιον) τελειωνω την διαδρομή μου με το Ηybrid (παντα Γερμανικο, δεν ειμαστε τιποτε τριτοτεταρτοι να εχουμε Toyota) και φτανω σε αυτά τα ΔΟΜημενα σεναρια περι δεξιας παρένθεσης, τα οποια εχουν πλακιτσα.
Γενικα αυτή η ιστορια με τη συμφωνια εχει νοημα να την παρακολουθείς μονο για τα απονερα που (τελικα) εχει δημιουργησει σε σχεδον ολους τους αλλους πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Kαι επειδή παρεξηγούμαι πολύ ευκολα, εννοω δεν εχει καποιος χαμος εντος των 2 κομματων ή εντος των ΜΜΕ τους. Είναι πολύ γαματο να βλέπεις τους βουλευτες της ΝΔ στα καγκελα αλλα να μην ακολουθα (μεχρι στιγμης) ο μεγαλος ογκος των ψηφοφορων/της καθημερινης (τελικα υπαρχει καποια στοιχειώδη σοβαροτητα) παρολη τη συγκινητικη προσπαθεια των στελεχων/των αλλων εντυπων. Η πλακα είναι ότι μεσα τους οι ηγετικοι της ΝΔ πρεπει να παρακαλανε να περασει η συμφωνια από την παρουσα κυβερνηση, γιατι ετσι και σπασει ( που θα σπασει αφου για πρωτη φορα οι ΑΝΕΛ ζορίζονται χοντρα και αυτό είναι το μονο κερδος για την ΝΔ, αν και ο Μπαλτακος λεει κατι για δεξιο ΣΥΡΙΖΑ ) ο διαολος το ποδαρι του και η τελικη κυρωση της συμφωνιας δεν περασει από τη δικη μας βουλη, γινουν εκλογες και ΦΥΣΙΚΑ τις κερδισει με αυτοδυναμια μαλιστα θα παρει πακετο τη συμφωνια και τις περικοπες του '19-'20, μαζι με κατι μαυριδερούς προσφυγοι οπου συμφωνα με τον κυριο Τσιαρα τα οποια τετελεσμένα είναι αναπόφευκτα οποτε μην το κουραζουμε, καταλαβαίνετε τι εχει να γινει...θα φταιει παλι το πεζοδρομιο το οποιο οσο το κραζουμε όταν βγηκε πριν λιγο καιρο ηταν όλα καλα, αλλα για καποιο λογο δεν ξαναβγηκε, παρα μονο τα ουγκανα που δεν πανε με μπαρμπαδες με κολονάτα ποτήρια με Aperol ή τους swag γονους τους...
Οσο για το ΚΙΝΑRIEL μη τα ξαναλέμε, εχει αφρισει το πλυντηριο και τρεχουν τα νερα απ' οξω...
Βεβαια οι γνωστοι και μη εξαιρετέοι πιο τσιμενταρισμένοι από τη γεφυρα Ριου-Αντιριου στη ΝΔουλα της καρδιας τους. Με Κυριακο Σαμαρα ( εμεις δεν κανουμε συνεργασιες, ολες τις 'ανωμαλίες' τις κανουμε μεσα στην οικογενεια -step-brazzerοκαταστασεις ) προχωράμε μπροστα...
Σας αφηνω γιατι βγηκε η Αντζελα Ζουγρα και ηδη τον εχω τυλιξει ισα με 9 φορες γυρω από τη μεση μου. Only milf bitcheezzzzzzz!
-
Ώπα ρε μεγάλε! Κατούρα και λίγο!...
Θα πάει ο βόδις 220 κιλά με τον αντιρρησία Καρανίκα και τον 'δεν έχω χρόνο να κάνω στρατιωτικό' ηγέτη ριζοσπάστη Αλέξη να συντρίψουν τους απέναντι γείτονες. Και έτρεξαν τώρα οι απέναντι γείτονες και κρύφτηκαν στα λαγούμια μετά από τις συγκλονιστικές αυτές δηλώσεις του Ζούπερμαν Καμένου...Πάντως το ηθικό στα στρατεύματα τονώνεται από αυτές τις συγκλονιστικές δηλώσεις...
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος διαμήνυσε από την Κύπρο ότι 'αν η Τουρκία τολμήσει οποιαδήποτε στιγμή να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, πρέπει να ξέρει ότι η απάντηση θα είναι συντριπτική'.
http://www.capital.gr/politiki/3300450/ ... ikaiomaton
-
Ο Καμμένος την επόμενη κίνηση - δήλωση αποφασιστικότητας έτσι που το πάει θα την κάνει από το Θιβέτ δίπλα στον Δαλάι Λάμα...
-
Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά πρέπει να είναι πεπεισμένος ότι απευθύνεται σε ντιπ ηλίθιους. Δεν εξηγείται αλλιώς το να καταδικάζει την συμφωνία ως αντεθνική, να έχει δηλώσει πολλάκις ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το “Μακεδονικό', και τώρα να δηλώνει ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση, αλλά θα απαιτήσει αυξημένη πλειοψηφία από την βουλή για να εξασφαλίσει ότι η συμφωνία της κυβέρνησης ΤΟΥ δεν θα περάσει.
Πιο ταιριαστό επίθετο δεν θα μπορούσε να έχει ο κύριος υπουργός...
-
Disclaimer: Σημερα είναι απλα Παρασκευη._
Ακουσα δηλωσεις Euclid ο οποιος έιτε εκανε ένα τεραστιο λαθος, ειτε κατι ξερει. Τι ειπε το παλικαρι (ναι, λεμε τωρα); Ότι πρεπει από εδώ και μπρος η αναμπντγκζυ (η οποια φυσικα και ουδεμια σχεση εχει με τα καραγκιοζιλικια των ΝΔουληδων για την αναπτυξη ενός 3μηνου το '14, ποσο μαλλον αν την αντιπαραβαλλουμε με την αλματωδη αυξηση της ανεργιας στο ιδιο διαστημα) θα πρεπει να αφορα ΟΛΟΥΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ να δει στην τσεπη του ο κοσμος την αλλαγη.
Ε, αν κοψεις λοιπον τις συνταξεις και το αφορολογητο θα παρεις ένα ωραιοτατο προεκλογικο σποτακι από τη ΝΔ με αυτή σου τη δηλωση όταν ερθει η ωρα και θα γινεις ρομπα σε ολους και όχι μονο στους ΝΔουληδες. Αν από την άλλη αυτό το πραγμα αποτραπει τοτε οι ΝΔουληδες θα εχουν το πρόβλημα, αφου η σοβαρη ΝΔ (Συριζα after 9/2015) θα κανει ακομα ένα ωραιοτατο sensual anal στην σοβαρη ΧΑ (ΝΔ after βαλτε ο,τι θελετε) το οποιο θα προκαλεσει collaντεραλ damage στην δεξια πολυκατοικΑϊα...
Τωρα παρακολουθω zuperhot εκπροσωπο KINARIEL (τρεχα Κυρανακη, δεν είναι απλα ιδιος, σε περασε) να μιλαει για απλες επιμηκύνσεις, χειρότερες από εκεινες του '12 μωρε που είχαμε την υπουργαρα του Βενιτελους επιτηδεύματος, ΕΕΤΗΔΕ---->ΕΝΦΙΑ κτλ κτλ. Τι μας συνεβει μετα απο εκεινη την επιμηκυνση (ο σκληρος πυρήνας των μειωσεων μισθων/συνταξεων, η αλματωδη αυξηση της ανεργιας, η ψηφιση ολων των δολοφονικων νομων για την εργασια στον ΙΤ και βεβαια το φορολογικο των ΕΕ) και τι θα μας συμβει μετα τη χθεσινη.
Φυγε στεγνη Μαριον από την οθονη και μπαστε Αντζελα Ζουγρα. Εχω παρει υαλοκαθαριστηρα για την τηλεοραση με 4 ταχύτητες και πλυστικα μπεκακια...
ΥΓ:https://twitter.com/EU_Commission/status/1009817207591796736
Ενταξει, πρεπει να υπαρχει ομαδα ηλιθιας και στις Βρυξελλες... -
Το πρόβλημα δεν είναι αν έχει γ@μηθεί το σύμπαν, αλλά αν η ΝΔ θα βγάλει σποτάκι και θα λέει πως έχει γ@μηθεί το σύμπαν.
Όχι, όχι, δεν φοράω παρωπίδες, δεν είμαι τρόλ!
-
Να πω ότι δεν το περιμενα;
Φαντασου να παθαινα zougla:
http://www.zougla.gr/politiki/article/k ... -varvarous
και όχι zougra.Τεσπα, συνεχισε να κυνηγας κομμουνιστες και μη ξεχνας:
-
Βγήκαμε λοιπόν από τα μνημόνια .
Ευτυχώς για 15 χρόνια θα μας έχουν σε επιτροπεία , γιατί αλλιώς οι διάφορες μορφές πασοκ της χώρας , πάλι θα διέλυαν τους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας για να συντηρούν ξύστες και παράσιτα , τα οποία όμως φέρνουν ψήφους ....
Ο Ιωάννης ανησυχεί για το αφορολόγητο των μισθωτών και των συνταξιούχων , αλλά εμάς μας πονάει και το μηδενικό αφορολόγητο εδώ και χρόνια και το τέλος επιτηδεύματος και όλα τα άλλα θέματα που έχουν τσακίσει διαχρονικά μέσα στην κρίση τον κόσμο της παραγωγής .
Οσο για την μείωση των συντάξεων , πάλι δεν θα ενοχλήσει τόσους , γιατί όσοι βγαίνουν τώρα και στο μέλλον, θα πάρουν έτσι και αλλιώς τα @@ τους , αφού τις μειώσεις τις έχουν από την πρώτη μέρα , οπότε οι πονεμένοι θα είναι τα παιδιά του συστήματος οι πρόωροι συνταξιούχοι του πιτσαδόρου και των προηγούμενων .
Κοιτώντας πάντα μπροστά , η χώρα χρειάζεται αναπτυξιακό άλμα . Μπορεί αυτό να το κάνει η παρούσα κυβέρνηση ? Δύσκολο έως αδύνατο , αποκλειστικά λόγω ιδεολογικών εμμονών . Μπορεί να το κάνει ο Κούλης ? Αν κυβερνήσει μαζί με το πασοκ , επίσης αδύνατο , όπως είδαμε και επί πιτσαδόρου . Αν κυβερνήσει αυτοδύναμος , θέλει κότσια και στελέχη και δεν νομίζω ότι τα έχει , ούτε το ένα , ούτε το άλλο .
Ισως μια μεγάλη συγκυβέρνηση μας πάει καλύτερα .
-
Κατσε criuser γιατι εγω ξεκινησα λεγοντας ότι σημερα είναι μια μερα σαν ολες τις άλλες (το πιστευω 100%) και εσυ λες ότι βγηκαμε. (Την γ@μησες φιλε, οοοοοοοοοχι δεν εισαι με τους κομμουνισται εσυ)
Ουδεμια ανησυχια εχω για την επερχομενη μειωση των συνταξεων και του αφορολογητου. Σου θυμιζω ότι το 0 αφορολογητο, το τελος επιτηδεύματος, το 26% από το 1ο Ευρω που εγινε 22% και τις προκαταβολαρες φορου τις υφισταμαι μαζι σου. Ως νεοτερος είμαι πιο τυχερος τουλάχιστον στο ότι το @ που θα παρω εγω θα είναι ξυρισμενο (με ψίχουλα εισφορες θα παρω ψίχουλα, fair) και ουχι σαν τη φατσα του Σωρρα. (200 χρονια Τουρκικα ΟΑΕΕ και μια γκοφρετα Lidl στο τελος)
Σε αντιθεση όμως με τους δεξιουληδες, θελω τον παππου να εχει μια συνταξη γιατι θα τα δωσει να κανει μθμ το εγγονι, γιατι οι γονεις παιρνουν ένα @ για μισθο, αν παιρνουν...Η κουβεντα κυριως γινεται γιατι αυτά τα 2 θα πιασουν πολύ κοσμο (θα σας εκπλήξω παλι, αλλα θεωρω λιγο το 18% σε ολους οσοι βγηκαν με μειωμενη συνταξη και εχουν γλιτωσει αρκετο αγγουρεττο μειωσεων σε σχεση με τους με πληρη) και η χρονικη συγκυρια που θα εφαρμοστουν ερχεται σε πληρη αντιδιαστολή με την εξοδο , αλλα ειπαμε είμαι τρολ εγω και δεν πιανει.
Συγκυβερνηση να γινει, αλλα αφου καθαρισει η Δεξια τα σκατα της. Αυτή είναι η διαφορα αγαπητε. Η Φωφω τα σπασε τα μουτρακια της ηδη. Οι αλλοι όμως δεν κανουν το ιδιο και βεβαια το μονο που ξερουν είναι να βριζουν τον ψηφοφορο της αλλης πλευρας και δεν κοιτουν τα χαλια τους που καθονταν τοσο καιρο και αβανταριζαν τον βιβλιοβοθρη και εχουν κανει την τρολια επαγγελμα και μαλιστα με τον πιο επισημο τροπο._ (βουλευτες/ΜΜΕ τους)
-
Συγκυβέρνηση ποιων με ποιους? Οι περισσότεροι αποδείχθηκαν τσιράκια των Γερμανών με εξαίρεση το ΚΚΕ που παραδοσιακά είναι ρωσόφιλο είτε με Τσάρο ή με ΓΓ τύπου Στάλιν ή με Ολιγάρχες. Δυστυχία δηλαδή. Διεφθαρμένοι και με αγκυλώσεις αποδείχθηκαν όλοι και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που είναι ανάξιοι ακόμη και για τον τίτλο του ανίκανου. Με τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης η χώρα οδηγήθηκε σε ένα οικονομικό μεσαίωνα και κανείς δεν δύναται να την βγάλει από εκεί αλλά και δεν θέλει. Γυρίσαμε σε μια εποχή κοτζαμπάσηδων που μόνο τους μέλημα θα είναι για καμια 50αριά χρόνια να μαζεύουν φόρους και να κυνηγούν τους πολίτες για να περνούν καλά τόσο αυτοί όσο και οι μέντορες τους. Μια καινούργια εποχή, μια νέα τάξη πραγμάτων υπάρχει πλέον και όποιος δεν την αντέχει θα πρέπει να μαζεύει τα μπογαλάκια του και δρόμο... Ο Ρίζος στα 83 μπαίνει στην φυλακή για 15000 ευρώ χρέη προς το δημόσιο αλλά εκείνοι που υπονόμευσαν την οικονομία στα χρόνια των μνημονίων με ατελείωτα δις, μας κουνούν το δάχτυλο και επιχαίρουν για τις επιτυχίες τους να κρατηθεί όρθια η χώρα. Οι τελευταίοι δε αποδείχθηκαν και οι χειρότεροι. Έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα του κόσμου ενώ ξεκίνησαν με μότο την ελπίδα. Να σημειώσω εδώ πως πιστεύω πως υπάρχει διαφορά στην ιδεολογία του διεθνιστή και εκείνη του άπατρη. Οι τελευταίοι για εμένα είναι απάτριδες. Οι προηγούμενοι που τώρα είναι στην αντιπολίτευση ενώ θεωρούν εαυτούς φιλελεύθερους οργίασαν υπακούοντας σε συμφέροντα ολιγοπωλίων. Απλά λαμόγια δηλαδή και τπτ άλλο. Οι σοσιαλιστές αποδείχθηκαν σοσιαληστές και κατάφεραν το κοινοβούλιο να το κάνουν κυνοβούλιο. Μάλιστα θέσπισαν νόμους ώστε να απαλλάσσονται από τιμωρίες και άλλα βαρετά ακόμη και αν με στοιχεία ονόματα και διευθύνσεις πιάνονταν στα πράσα. Σίγουρα μεγαλύτερη κοτσάνα λοιπόν Κριού φίλε Κριού από αυτή της συγκυβέρνησης δεν θα μπορούσα να διαβάσω ακόμη και αν την είπες για αστείο. Τέλος να πω πως όσο και να πονάει, οι περισσότεροι παππούδες όχι σύνταξη αλλά ούτε επίδομα φτώχειας δεν δικαιούνται. Τις συνειδήσεις τους τις πούλησαν κυρίως επί ΠαΣοΚ όταν η μισή Ελλάδα βγήκε όψιμα αντιστασιακή, ανάπηρη άγαμη κοκ και τα κόστη των συντάξεων αυτών έπεσαν πάνω στα βαρέα και ανθυγιεινά των λίγων.
-
+1
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βγήκαμε λοιπόν από τα μνημόνια .Ευτυχώς για 15 χρόνια θα μας έχουν σε επιτροπεία
Ποια 15 χρόνια;
''Ομολογία Τσακαλώτου: Σκληρή απαίτηση το πρωτογενές πλεόνασμα 2,2% έως το 2060''
...όταν οι άλλοι συζητούσανε μέχρι το 2030...Όπως κ να έχει ότι γίνεται για το χρέος είναι καλό για την Ελλάδα. Αλλά ας αναρωτηθούμε πόσο απέχει η λύση αυτή από αυτή που συζητούσανε το 2014 και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν στα κάγκελα
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5BBE76F6
https://www.youtube.com/watch?v=L6F1kP_ ... e=youtu.beΕγώ με αυτά που διάβασα κατάλαβα πως επειδή μεσοπρόθεσμα δεν υπήρχε κάποια μεγάλη ανάγκη για μεγάλη διόρθωση στο χρέος, απλά κλωτσήσανε την κατάσταση μακροπρόθεσμα δίνοντας μια υπόσχεση ότι ''Θα ξαναδούμε μελλοντικά τι ανάγκες μπορεί να υπάρξουν''.
Από την μία καλά κάνουν γιατί ως χώρα έχουμε δείξει πόσο αξιόπιστοι είμαστε, από την άλλη παίζουν και εκείνοι τα δικά τους εσωτερικά παιχνίδια.Το ότι όλοι αυτοί(ξένοι-ΜΜΕ) πανηγυρίζουν τώρα εμένα με κάνει διστακτικό. Όλοι αυτοί οι οποίοι όταν στο παρελθόν έλεγαν κάτι καλό για την χώρα ή την προηγούμενη κυβέρνηση, οι τωρινοί κυβερνήτες τους έλεγαν υπαλληλάκια, πολιτικομιντιακό καθεστώς αλλά τώρα τους χρησιμοποιούν ως επιχείρημα.
Η χώρα χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση σε μεταρρυθμίσεις - διευκόλυνση επενδύσεων ώστε να φύγει μπροστά. Με οποιονδήποτε κυβερνήτη. Ας κάτσει ο Τσίπρας μέχρι το τέλος και βλέπουμε ποιος θα είναι ο επόμενος. Τα ίδια έλεγα κ για τους Σαμαροβενιζέλους, όταν άλλοι ήθελαν κάθε μέρα εκλογές. Δεν αλλάζω άποψή ανάλογα με τις πολιτικές συμπάθειες-αντιπάθειες που μπορεί να έχω.
Καλό wEakend εύχομαι σε όλους!!!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Βγήκαμε λοιπόν από τα μνημόνια .Ευτυχώς για 15 χρόνια θα μας έχουν σε επιτροπεία , γιατί αλλιώς οι διάφορες μορφές πασοκ της χώρας , πάλι θα διέλυαν τους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας για να συντηρούν ξύστες και παράσιτα , τα οποία όμως φέρνουν ψήφους ....
Ο Ιωάννης ανησυχεί για το αφορολόγητο των μισθωτών και των συνταξιούχων , αλλά εμάς μας πονάει και το μηδενικό αφορολόγητο εδώ και χρόνια και το τέλος επιτηδεύματος και όλα τα άλλα θέματα που έχουν τσακίσει διαχρονικά μέσα στην κρίση τον κόσμο της παραγωγής .
Οσο για την μείωση των συντάξεων , πάλι δεν θα ενοχλήσει τόσους , γιατί όσοι βγαίνουν τώρα και στο μέλλον, θα πάρουν έτσι και αλλιώς τα @@ τους , αφού τις μειώσεις τις έχουν από την πρώτη μέρα , οπότε οι πονεμένοι θα είναι τα παιδιά του συστήματος οι πρόωροι συνταξιούχοι του πιτσαδόρου και των προηγούμενων .
Κοιτώντας πάντα μπροστά , η χώρα χρειάζεται αναπτυξιακό άλμα . Μπορεί αυτό να το κάνει η παρούσα κυβέρνηση ? Δύσκολο έως αδύνατο , αποκλειστικά λόγω ιδεολογικών εμμονών . Μπορεί να το κάνει ο Κούλης ? Αν κυβερνήσει μαζί με το πασοκ , επίσης αδύνατο , όπως είδαμε και επί πιτσαδόρου . Αν κυβερνήσει αυτοδύναμος , θέλει κότσια και στελέχη και δεν νομίζω ότι τα έχει , ούτε το ένα , ούτε το άλλο .
Ποιος συνταξιούχος ΔΕΚΟ πλήρωσε εισφορές για να παίρνει διχιλιαρα και τριχιλιαρα σύνταξη ρε cruiser? Μας δουλεύεις; έλεος πια με αυτή την καραμέλα.
Επισης, μην ακούω για αφορολόγητο και ΕΕ. 30 χρόνια τώρα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πληρώνουν τους φόρους για τους υπόλοιπους που έχουν ξεχάσει πως δουλεύει η ταμειακή μηχανή στο μαγαζί τους. Έπρεπε να φτάσουμε να έχουμε 8 χρόνια μνημόνιο για να δουλέψει η χρεωστική κάρτα. Όσο για ηλεκτρονικό τιμολόγιο και σύνδεση με Taxis net, αυτό το θέμα δεν το ζητάνε ουτε οι δανειστές! Όλοι μαζί στο ίδιο κόλπο είναι.
Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Υπονομεύει το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 15 χρόνια (για να μην πούμε μέχρι το 2060 και φανούμε γραφικοί...).
Όσοι έχουν παιδιά και έχουν καβάτζες, θα επιβιώσουν. Για τους υπόλοιπους, έχετε γειά βρυσούλες...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Η χώρα χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση σε μεταρρυθμίσεις - διευκόλυνση επενδύσεων ώστε να φύγει μπροστά. Με οποιονδήποτε κυβερνήτη. Ας κάτσει ο Τσίπρας μέχρι το τέλος και βλέπουμε ποιος θα είναι ο επόμενος. Τα ίδια έλεγα κ για τους Σαμαροβενιζέλους, όταν άλλοι ήθελαν κάθε μέρα εκλογές. Δεν αλλάζω άποψή ανάλογα με τις πολιτικές συμπάθειες-αντιπάθειες που μπορεί να έχω.Καλό wEakend εύχομαι σε όλους!!!
Πολύ σωστό αυτό που γράφεις, αλλά πραγματικά υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται λογικά που να πιστεύει ότι υπάρχει τέτοιος πολιτικός στην Ελλάδα; μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!
-
Όσοι έχουν παιδιά και έχουν καβάτζες, θα επιβιώσουν. Για τους υπόλοιπους, έχετε γειά βρυσούλες...
Θα τα πουλησουν ;
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Η χώρα χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση σε μεταρρυθμίσεις - διευκόλυνση επενδύσεων ώστε να φύγει μπροστά. Με οποιονδήποτε κυβερνήτη. Ας κάτσει ο Τσίπρας μέχρι το τέλος και βλέπουμε ποιος θα είναι ο επόμενος. Τα ίδια έλεγα κ για τους Σαμαροβενιζέλους, όταν άλλοι ήθελαν κάθε μέρα εκλογές. Δεν αλλάζω άποψή ανάλογα με τις πολιτικές συμπάθειες-αντιπάθειες που μπορεί να έχω.
Καλό wEakend εύχομαι σε όλους!!!
Πολύ σωστό αυτό που γράφεις, αλλά πραγματικά υπάρχει κάποιος που να σκέφτεται λογικά που να πιστεύει ότι υπάρχει τέτοιος πολιτικός στην Ελλάδα; μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!
Πως να υπαρξει τετοιος πολιτικος οταν δεν υπαρχουν τετοιοι πολιτες;
Ο λαος που βγαινει με μαυρες σημαιες οταν μαθαινει οτι θα γινει καποιο εργο στην περιοχη του δεν ειναι λογικο να εχει αναλογους εκπροσωπους; -
Εγώ πάντως διαφωνώ με τον insane dr. Αν κάτσει λίγο ακόμη στην καρέκλα ο Αλάξις, θα δώσει λύση στην Κύπρο αναγορεύοντας την κατεχόμενη σε Βόρεια. Επίσης θα επιχειρήσει να δώσει λύση σε επίκαιρα θέματα όπως η Θράκη και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους εξ ανατολάς φίλους μας!Τώρα τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί δεν ξέρω αλλά δεν είμαι και μέσα στο κεφάλι του. Εδώ και αυτός ζει με αυταπάτες. Ακουσα πως θα βγει σε διάγγελμα να αυτοαποθεωθεί. Μιλάμε για τέτοιο νούμερο δηλαδή.
-
+1 ...
Διορθώνω όμως: Ετοιμάζουν σόου στο ΖΑΠΕΙΟ.
Για ζουρλομανδύα όλοι τους.
Είναι τρελοί οι άνθρωποι.
Τι πίνουν να πάμε να πάρουμε και εμείς να γίνουμε τόσο ευτυχισμένοι;;;;; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θα τα πουλησουν ; [emoji38]
Εννοώ πως δεν θα πεινάσουν... Αλλά καλό το αστείο [emoji23][emoji23]
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Βγήκαμε λοιπόν από τα μνημόνια .
Ευτυχώς για 15 χρόνια θα μας έχουν σε επιτροπεία , γιατί αλλιώς οι διάφορες μορφές πασοκ της χώρας , πάλι θα διέλυαν τους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας για να συντηρούν ξύστες και παράσιτα , τα οποία όμως φέρνουν ψήφους ....
Ποιος συνταξιούχος ΔΕΚΟ πλήρωσε εισφορές για να παίρνει διχιλιαρα και τριχιλιαρα σύνταξη ρε cruiser? Μας δουλεύεις; έλεος πια με αυτή την καραμέλα.
Επισης, μην ακούω για αφορολόγητο και ΕΕ. 30 χρόνια τώρα, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πληρώνουν τους φόρους για τους υπόλοιπους που έχουν ξεχάσει πως δουλεύει η ταμειακή μηχανή στο μαγαζί τους. Έπρεπε να φτάσουμε να έχουμε 8 χρόνια μνημόνιο για να δουλέψει η χρεωστική κάρτα. Όσο για ηλεκτρονικό τιμολόγιο και σύνδεση με Taxis net, αυτό το θέμα δεν το ζητάνε ουτε οι δανειστές! Όλοι μαζί στο ίδιο κόλπο είναι.
Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Υπονομεύει το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 15 χρόνια (για να μην πούμε μέχρι το 2060 και φανούμε γραφικοί...).
Εγραψα πουθενά εγώ υπέρ των ΔΕΚΟ και των παιδιών τους ? Γιατί με κράζεις ?
Ειδικά εμένα που μου την πέφτουν επειδή μιλάω για ξύστες...Τώρα για το πόσο πλήρωναν φόρους οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι , ενώ επιτίθεσαι στους άλλους να μην τα μιλήσουμε πολύ...
Ετσι και οι φίλοι μου οι τραπεζικοί φώναζαν για την εφορία , αλλά ξέχναγαν τα αφορολόγητα αμάξια και καύσιμα , τα κινητά , τα χαμηλότοκα ,ενίοτε και άτοκα δάνεια , τις δωρεάν πιστωτικές και πολλά ακόμη που ήταν έσοδα με μηδενικό φόρο , για να μην μιλήσουμε για τους χιλιάδες πρόωρους συνταξιούχους με τα μαύρα εισοδήματα ....
Ελεος με τους αθώους....
Τώρα για την συγκυβέρνηση την ανέφερα επειδή έχουμε μπροστά μας εκλογές , προεδρική και μετά ψηφισμένη απλή αναλογική , οπότε αν δεν πετύχει για τον οποιονδήποτε λόγο μια ισχυρή και αναπτυξιακή κυβέρνηση ο Κούλης , στις επόμενες εκλογές που μπορεί να είναι τον Μάρτιο του 2020 , τι θα γίνει ? Ηδη κάποιοι συριζαίοι μιλάνε για νεοδημοκρατικό διάλειμμα .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ