-
Ρε σεις,οι εξεταστικες που θα εκανε ο τσυριζα και ο τσιπρα για τα μνημονια και αυτους που μας εφεραν εδω,τι απεγιναν? Ξεχαστηκαν στο χρονοντουλαπο? Ευτυχως που ηρθε η αριστερα και ξεβρωμισε ο τοπος.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
+1
Πιο εγωιστής και φιλοχρήματος λαός,όπως εξελίχθηκε τα τελευταία 35-40 χρόνια,δεν υπάρχει.
Κανένας σεβασμός πουθενά (από την οδήγηση -όλοι μας αναφέρουμε καθημερινά επεισόδια 'ελληνικής μαγκιάς'-,στην κοινωνική συμπεριφορά,στην εργασία κ.ά.),μόνο δικαιώματα και κοιτάμε την πάρτη μας.
Το έχω ξαναγράψει,μπροστά στο χρήμα και στη βόλεψή του αυτός ο λαός ξεπουλά τα πάντα,χωρίς ήθος,αξίες καμία έννοια για ιστορία,προγόνους,για το μέλλον των επερχόμενων γενιών.Αυτή είναι η 'αξιοπρέπεια'.Δεν υπάρχει πια επιστροφή,γι αυτό και σε μερικά χρόνια αυτή η χώρα θα είναι ένα κράμα διαφορετικών φυλών κι εθνοτήτων,χωρίς καμία εθνική συνοχή κι ιστορική συνέχεια.
+1 και από μένα.
Τέτοια κατάντια λαού δεν νομίζω να υπάρχει σε ολόκληρο το γαλαξία.
Εγώ δυστυχώς εργάζομαι και σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου η κατάντια έχει χτυπήσει κόκκινο.
Βρώμα και δυσωδία.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Επί Ομπάμα έκαναν ρεκόρ πωλήσεων όπλων στο εξωτερικό , ξεκίνησαν το όνειδος της Συρίας και συνέχισαν αυτά των προηγούμενων . Οσο για το σύστημα υγείας , φίλοι ελληνοαμερικάνοι δεν λένε ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο .
Ακριβώς έτσι είναι.
Μια μέρα άκουγα Μπογιόπουλο που έλεγε ακριβώς τα ίδια με στοιχεία, αριθμούς κτλπ.
Προϊόν marketing ο Ομπάμα ξεκάθαρα...Ωπ πιάσαμε τον Δία αδιάβαστο για την Γραμμή ? Η ο Μπογιόπουλος είναι οππουρτουνιστής ?
Σε κάθε περίπτωση Δία είπαμε , άσε την μπέμπα και πήγαινε με το τρένο .
Γιατί μόνο έτσι δεν θα χάνεις την Γραμμή...
-
Για να μην νομίζετε ότι λέω και αρλούμπες, έτσι στα πρόχειρα... http://www.imerodromos.gr/amerikanies/
Τα υπόλοιπα τα είχα ακούσει την ημέρα της εκπομπής στο realfm. -
Μιλούσα για το gun control στο εσωτερικό της χώρας!
-
Απολαμβάνουμε Θεϊκή κωλοτούμπα , όχι ότι και ότι....
Επί της ουσίας όλη η αγιοποίηση που είχε κάνει το χρηματοπιστωτικό σύστημα στους υπηρέτες του , δείχνει και γιατί έχει λυσσάξει εναντίον του Τράμπ , που τους χαλάει την σούπα , ακριβώς επειδή είναι συνεπής σε όσα είπε .
Βέβαια να δούμε πως τελικά θα αντιδράσει το σύστημα όταν φανεί βέβαια η επανεκλογή του , αφού είναι πολλά τα λεφτά που χάνουν και έχει και βεβαρυμένο παρελθόν ...
Για το θέμα του λαού , νομίζω ότι δεν διαφωνούμε ότι σήμερα ο λαός είναι εκμαυλισμένος , αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους εκμαυλιστές του , γιατί τότε δεν θα μπορέσει να αλλάξει ποτέ .
Δυστυχώς όσο μπορεί κάποιος να σου γράψει στον τοίχο του σπιτιού σου και να παραμείνει ατιμώρητος και βέβαια η τιμωρία δεν θα είναι να κάνει φυλακή , αλλά αντίθετα να κάνει κοινωνική εργασία δημόσια και κάτω από επίβλεψη , ώστε η μαγκιά να κόβεται ... Τα κάναμε και παλιότερα , τα κάνουν και οι άλλες χώρες .
Πρέπει να μαζέψεις την χαμηλή παραβατικότητα και έτσι να απομονώσεις την μεγάλη , αλλιώς η μεγάλη τροφοδοτείται από την ατιμωρησία της μικρής .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εννοείται ότι πάλι διαφωνούμε , μια και για μένα είναι ο καλύτερος πρόεδρος των τελευταίων δεκαετιών για πολλούς και διάφορους λόγους . Από την εποχή του Ρόναλντ Ρήγκαν .
Η ακροδεξιά και τοπικιστική σκέψη και ρητορική δεν κρύβονται.
Με διαφορά ο καλύτερος ήταν ο Obama, ο οποίος προσπάθησε να τους κάνει ένα ΕΣΥ και να περιορίσει τα όπλα.
Καμιά κωλοτούμπα. Περιορισμός των όπλων = gun control. Στο εσωτερικό των ΗΠΑ προφανώς (οπλοκατοχή). Οι εξαγωγές σε ΚΡΑΤΗ είναι μια επικερδής βιομηχανία και είναι νόμιμη, ασχέτως αν είναι ή όχι ηθική.
Να λέμε και τον πλούσιο Τραμπ αντισυστημικό πάει πολύ. Το παιδί του συστήματος που κληρονόμησε τα λεφτά του μπαμπά!!!
-
Ναι ενώ όλοι οι πρώην του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ αυτοδημιούργητοι είναι.
Αδικεί κανείς τον εαυτό του όταν συντάσσεται με επαγγελματίες πολιτικάντηδες. -
Ειδικά για το ΚΚΕ είσαι λάθος. Όλοι είναι είτε συνδικαλιστές, ή μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι και μερικοί είναι απόστρατοι Αξκοι. Πάντως κανένας δεν είναι από τζάκι με τα λεφτά του μπαμπά (π.χ. Κούλης ή Φώφη)!!!
-
Δυστυχώς όσο μπορεί κάποιος να σου γράψει στον τοίχο του σπιτιού σου και να παραμείνει ατιμώρητος και βέβαια η τιμωρία δεν θα είναι να κάνει φυλακή , αλλά αντίθετα να κάνει κοινωνική εργασία δημόσια και κάτω από επίβλεψη , ώστε η μαγκιά να κόβεται ... Τα κάναμε και παλιότερα , τα κάνουν και οι άλλες χώρες .
Πρέπει να μαζέψεις την χαμηλή παραβατικότητα και έτσι να απομονώσεις την μεγάλη , αλλιώς η μεγάλη τροφοδοτείται από την ατιμωρησία της μικρής .
Θα συμφωνήσω πλήρως. Έχει αποδειχθεί στο εξωτερικό (π.χ. Ν. Υόρκη). Αλλά εδώ αυτά είναι ψιλά γράμματα. Άλλαξαν και οι εποχές, μην καταπιέσουμε κανέναν παραβατικό... έχουμε καταλήξει οι παράνομοι να έχουν πιο πολλά δικαιώματα από τους νόμιμους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειδικά για το ΚΚΕ είσαι λάθος. Όλοι είναι είστε συνδικαλιστές, ή μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι και μερικοί είναι απόστρατοι Αξκοι. Πάντως κανένας δεν είναι από τζάκι με τα λεφτά του μπαμπά (π.χ. Κούλης ή Φώφη)!!!Με γείωσες, φτάνει, είσαι μέσα στα πράγματα και ξέρεις τι λές και τι γράφεις Μην ανυσυχείς όμως, τουλάχιστον το 50% της χώρας είναι σαν εσένα. Κανένας αριστερός δεν είναι απο τζάκι, λαμπρά, και εγώ που νόμιζα ότι όλοι οι αριστεροί είναι πάμπλουτοι και το χειρότερο, προέρχονται απο Τζακάρες του δημοσίου, απο συνδικαλήστικές θέσεις όπου πληρώνονται καλά και δεν δουλεύουν ποτέ. Επιπλέον, στις 'δικές τους' θέσεις του δημοσίου δεν μπαίνει κανείς εκτός απο τα παδιά τους. Αριστερά λέμε..
ΥΓ: Δία, μπορείς να σχολιάσεις ότι θές, όπως θές, δεν πρόκειται
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Ειδικά για το ΚΚΕ είσαι λάθος. Όλοι είναι είτε συνδικαλιστές, ή μισθωτοί ή αυτοαπασχολούμενοι και μερικοί είναι απόστρατοι Αξκοι. Πάντως κανένας δεν είναι από τζάκι με τα λεφτά του μπαμπά (π.χ. Κούλης ή Φώφη)!!!
Με γείωσες, φτάνει, είσαι μέσα στα πράγματα και ξέρεις τι λές και τι γράφεις Μην ανυσυχείς όμως, τουλάχιστον το 50% της χώρας είναι σαν εσένα. Κανένας αριστερός δεν είναι απο τζάκι, λαμπρά, και εγώ που νόμιζα ότι όλοι οι αριστεροί είναι πάμπλουτοι και το χειρότερο, προέρχονται απο Τζακάρες του δημοσίου, απο συνδικαλήστικές θέσεις όπου πληρώνονται καλά και δεν δουλεύουν ποτέ. Επιπλέον, στις 'δικές τους' θέσεις του δημοσίου δεν μπαίνει κανείς εκτός απο τα παδιά τους. Αριστερά λέμε..
ΥΓ: Δία, μπορείς να σχολιάσεις ότι θές, όπως θές, δεν πρόκειται
Απήντησα εντελώς πολιτισμένα για το ΚΚΕ συγκεκριμένα και πετάχτηκες να πεις τις Δεξιές και τις προσωπικές επιθέσεις. Εγώ θα φταίω τώρα αν σου κατεβάσω κανένα καντηλάκι...
-
Μάλιστα κομμουνιστικά θέσφατα και δεξιές
Κλασσική δημοκρατική αντίληψη της δικτατορίας του προλεταριάτου...
Κατά τα άλλα μόνο η ΧΑ είναι οι περίεργοι ...
Το άλλο άκρο σκάει από διαλεκτικότητα και διαλλακτικότητα...
Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ της γειτονιάς μου , στις οικοδομές όπου είχα να πάω χρόνια . Ηταν εκεί ένας στην ηλικία μου πάνω κάτω που λέγαμε ένα γεια λόγω πολυετούς επίσκεψης μου στο συγκεκριμένο γραφείο .
Σήμερα το 80-90 % των γραφείων όλου του ΙΚΑ άδειο .
Στις οικοδομές μια κοπελιά γύρω στα 35 .Βλέπω την καρέκλα του γνωστού μου γυρισμένη σαν να καθόταν κάποιος . Την ρωτάω ο Θοδωρής που είναι ? Τώρα μου λέει ...
Στην σύνταξη εδώ και χρόνια ....Ο δεύτερος γνωστός μου που δούλευε στο ΙΚΑ και πήρε σύνταξη επί πιτσαδόρου κάτω από 55 ετών....
Απλά μην απορείτε γιατί μας φόρεσαν ενφιες και φόρους και εισφορές .
Πολύς στρατός 40άρηδων και 50άρηδων συνταξιούχων πρέπει να τραφεί....
-
Κρουζεράκο, απαντώ όπως μου απευθύνονται! Δες πως μίλησα στον Vasvo πριν. Και πετάχτηκε ο άλλος με προσωπική επίθεση. Έχεις το θράσος να εγκαλείς εμένα;
-
ψηλε νεαρε κριου εισαι εξαιρεση, αλλα συντροφε ρήαλ, λοιποι συγγενεις,
βλεπω μια τα μαλα πολωση
αν κατι προσαπτω, οκ οχι μονον κατι, στον tseaprus ειναι αυτο το κλιμα πολωσης που περασε στη κοινωνια
και ρήαλ -χανεις τον δία προσωρινως- ως αριστερος να πεφτεις στο τρυπακι τους δεν ειναι χαρακτηριστικο ενος ρήαλ λεφτ: υποστηριζεις με συχνο λογο τις ανωμαλιες τους δικαιολογωντας μεσα απο τα ξεροκομματα που πετανε τον λεφτ-μάι ας επικοινωνιακο τους οχετο με ατακες 'ειναι πιο δικαιο να σου τον ακουμπανε λιγοτερο απο τον αλλον', ξερεις ετσι χανεις το πλεονεκτημα και πεφτεις στη παγιδα.
και οι απο την αλλη του λεφτ μερια, πεφτουν στο αναλογο λουκι και εξοργιζονται με οτιδηποτε φερει τη σφραγιδα αριστερά, ισως δικαιως την εποχη αυτη βεβαιως με τα αναδρομικα του εφκα στο κεφαλι. μονον που εχαθει ο ορισμος της αριστερας απο τον λογοπλαστη απατεωνα και οι επιθεσεις στοχευουν λαθος αντιπαλο. δεν ειναι το λοιπον μαγκες οι συνεπεις, πειτε αν θελετε κολλημενοι, πειτε οτι θελετε, αλλα συνεπεις ιδεολογοι το θεμα, αλλα τα πασοκια με τα ροζ βρακακια.
ψυχραιμια λοιπον και ας ξαναορισουμε τις εννοιες. κατα προτιμηση χωρις το φέικ λεφτ συναφι.ΑρΕς
μεχρι να γραψω κριου, ατυχως παρεσυρθεις και γιου... -
Παραθέτω αυτό, γιατί αυτός που έπρεπε να το δεί, δεν το είδε ή το πέρασε στο ντούκου, απλά πράγματα,
Ο χρήστης geko έγραψε:
ΥΓ: Δία, μπορείς να σχολιάσεις ότι θές, όπως θές, δεν πρόκειταιΚαι καντηλάκι, και πολυέλαιο, και εικονοστάσια αγίους και ότι θές, στα του 'Ζουράρη' του αριστερού κιόλας.
Γατούλη σωστά, η ακράια πόλωση είναι κατόρθωμα του φασιστερού ηγετίσκου, και όποιος τολμά να σχολιάσει τη φασιστερά, αυτόματα μπαίνει στη χαβούζα, εγώ όμως ανήκω στον ευατό μου και νεραύκια μέσα απο το πληκτρολόγιο δεν βγάζω.
Πάμε παρακάτω..
-
Εγώ όπως ξέρετε όλοι γουστάρω την κοντρίτσα...
Τώρα ο γάτος τα έχει πάλι με τον Τσίπρα ...
Προφανώς του ήρθε ο ΕΦΚΑ...Εμένα με φοβίζει ο ΕΝΦΙΑ...
Αλλά μην στενοχωριέστε . Εχουμε ανάπτυξη και πλεόνασμα ...
http://www.capital.gr/oikonomia/3296831 ... orologisis
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ψηλε νεαρε κριου εισαι εξαιρεση, αλλα συντροφε ρήαλ, λοιποι συγγενεις,
βλεπω μια τα μαλα πολωση
αν κατι προσαπτω, οκ οχι μονον κατι, στον tseaprus ειναι αυτο το κλιμα πολωσης που περασε στη κοινωνια
και ρήαλ -χανεις τον δία προσωρινως- ως αριστερος να πεφτεις στο τρυπακι τους δεν ειναι χαρακτηριστικο ενος ρήαλ λεφτ: υποστηριζεις με συχνο λογο τις ανωμαλιες τους δικαιολογωντας μεσα απο τα ξεροκομματα που πετανε τον λεφτ-μάι ας επικοινωνιακο τους οχετο με ατακες 'ειναι πιο δικαιο να σου τον ακουμπανε λιγοτερο απο τον αλλον', ξερεις ετσι χανεις το πλεονεκτημα και πεφτεις στη παγιδα.
και οι απο την αλλη του λεφτ μερια, πεφτουν στο αναλογο λουκι και εξοργιζονται με οτιδηποτε φερει τη σφραγιδα αριστερά, ισως δικαιως την εποχη αυτη βεβαιως με τα αναδρομικα του εφκα στο κεφαλι. μονον που εχαθει ο ορισμος της αριστερας απο τον λογοπλαστη απατεωνα και οι επιθεσεις στοχευουν λαθος αντιπαλο. δεν ειναι το λοιπον μαγκες οι συνεπεις, πειτε αν θελετε κολλημενοι, πειτε οτι θελετε, αλλα συνεπεις ιδεολογοι το θεμα, αλλα τα πασοκια με τα ροζ βρακακια.
ψυχραιμια λοιπον και ας ξαναορισουμε τις εννοιες. κατα προτιμηση χωρις το φέικ λεφτ συναφι.ΑρΕς
μεχρι να γραψω κριου, ατυχως παρεσυρθεις και γιου...Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι. Μίλησα ξεκάθαρα για τους πολιτευτές του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την αναφορά του vasvo. Τώρα αν τους βάζουν κάποιοι στο ίδιο τσουβάλι με του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι δικό μου το λάθος.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά η συζήτηση εδώ μέσα καταλήγει στο ΚΚΕ. Λες και το ΚΚΕ είναι η κυβέρνηση.
Οι απόψεις του ΚΚΕ και όσων τις υποστηρίζουν είναι αυτές που είναι.
Όποιος θέλει στις εκλογές ψηφίζει ΚΚΕ. Όποιος δεν θέλει ψηφίζει κάτι άλλο.Εδώ όμως έχουμε από το 2015 μία συγκεκριμένη συγκυβέρνηση κάποιων που υποστηρίζουν ότι είναι ριζοσπάστες αριστεροί, φλερτάρουν με τον κομμουνισμό και ενός μορφώματος που διαθέτει λαϊκιστές δεξιούς, πρώην πασόκους, γραφικούς, κλπ...
Και όλοι αυτοί έχουν ασπασθεί τον νεοφιλελευθερισμό. Κοινώς κάθονται στα τέσσερα που έλεγε και ένας από δαύτους.
Γιατί; Γιατί έτσι παραμένουν στην εξουσία.Για μένα δεν υπάρχει χειρότερο μείγμα πολιτικής και κυβερνητικής εξουσίας.
Αφορά εκείνη την εξουσία που δουλεύει για την πάρτι της και την πελατεία της, θεωρώντας ότι ο λαός και η χώρα είναι ιδιοκτησία τους.Κάποτε λέγαμε ότι η εκάστοτε εξουσία και οι εκλεγμένοι πολιτικοί της είναι υπάλληλοι του λαού και της χώρας.
Τώρα περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Ο λαός και η χώρα είναι υπάλληλοι της εξουσίας και των πολιτικών της. -
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στα άρματα...
Παίζει το χαρτί της ΑΟΖ ο Καμμένος μπας και μπει στη βουλή.
Δεν ξέρω αν αυτά τα προαναγγέλεις ή απλά τα υλοποιείς.
Ελπίζω μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ