-
Somebody stop him :eleos:
-
Δεν ξέρω ποιος πρέπει να σταματήσει ποιον.
Α. -
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Somebody stop him :eleos:
On topic πάντα.
Ακομα θυμαμαι τη φαση που τον τυφλωσαν με το καρβουνο!!!
-
EDIT: Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν τα τούρκικα, να βάλουν τέτοια... Ο - Ε - Ο
-
-
εχουν εισχωρησει κομμουνισται παντου
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
EDIT: Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν τα τούρκικα, να βάλουν τέτοια... Ο - Ε - Ο
Τα τούρκικα μου ανακατεύουν τα έντερα, μα η αλήθεια είναι ότι είναι καλοδουλεμένα……
Διάβασα ότι οι μυτιληνιοί, περνάνε απέναντι για νοσοκομείο. Τους φιλοξενούν και τους κάνουν τουρισμό δωρεάν…… εδώ έκανα σπινθηρογράφημα καρδιάς, και πλήρωσα 300ε .
Ο τσίπρας θα αναστείλει αυτό το ρεύμα?.
Α. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...μην ανησυχείς και κάποιος θα τους μπουζουριάσει για κλοπή λογότυπου!..
http://www.protagon.gr/resources/2013-0 ... -large.jpg
Νοσταλγικές μνήμες από την παιδική ηλικία, ειδικά σε όσους είναι σήμερα γύρω στα 45, ξύπνησε το νέο σήμα της ΕΔΤ, που εμφανίστηκε σήμερα στις οθόνες.Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που, μέσω twitter και Facebook, έσπευσαν να μοιραστούν αυτή την ακαθόριστη νοσταλγική αίσθηση, άλλοτε με κυνισμό και άλλοτε με επιθετικότητα. Όμως, το μυστήριο, χάρη σε ένα μανιακό συλλέκτη παλιών τηλεοπτικών σειρών, λύθηκε!
Προφανώς, ο εμπνευστής του συγκεκριμένου σήματος, ψάχνοντας «έμπνευση» που να συμπυκνώνει και την αισθητική της κυβέρνησης και τη νοσταλγική αίσθηση του υπαρκτού σοσιαλισμού (τότε που η υδρόγειος εμφανίζονταν κομένη από τους μεσημβρινούς και τους παράλληλους).
Πάντως, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο αρμόδιος υπουργός, κ. Καψής, απαντώντας στον σάλο που δημιουργήθηκε, δήλωσε ότι το σημαντικό είναι πως έφυγε το μαύρο και πως το σήμα δεν είναι ίδιο, γιατί της ΕΔΤ είναι χρωματιστό και επίτηδες δεν έχει πουθενά μαύρο!
**(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook**
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=25966 -
Σταματήστε την κλάψα, σε λίγη ώρα ξεκινάει στην εδτ ο μεγάλος αγώνας Δυτική Γερμανία - Σοβιετική Ένωση. Τρομερή κόντρα Ρουμενίγκε - Μπλαχίν.
-
Έβγαλαν το Ε από το ΕΔΤ. Οπότε έχουμε ΔΤ.
-
Απ ολες τις τρολιες το παρακατω μ αρεσε περισσοτερο
'# Μάλλον έφτιαξαν το λογότυπο της νέας ΕΡΤ από drafts που τους είχαν ξεμείνει όταν έφτιαχναν της Πολιτικής Άνοιξης.'
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Σταματήστε την κλάψα, σε λίγη ώρα ξεκινάει στην εδτ ο μεγάλος αγώνας Δυτική Γερμανία - Σοβιετική Ένωση. Τρομερή κόντρα Ρουμενίγκε - Μπλαχίν.Poios atyxos den prolave ton manolo na perigrafei mats.....
ΚΑΒΛΕΣ!
-
• Και κερδίζουν κύριες και κύριοι, ένα κόρνερ σε πολύ πλεονεκτική θέση. (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Για όσους εχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο έγχρωμος παίχτης Μπατίστα του Εθνικού, είναι αυτός με το μπλε σορτσάκι. (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Δεξί κροσέ, αριστερό direct και γκολ (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Και η μπάλα δεν είναι σε καμιανού την κατοχή (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Και η μπάλα, είναι off-side (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Ο Ronaldo ξεχύνετε σαν εμετός στην επίθεση (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Ο Davids κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ το οποίο καταλήγει ψηλά πάνω από το δοκάρι (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Βγαίνει η σέντρα, ο Μολίνα κάνει την έξοδο και χωρίς κανένα λόγο, ο Ίβερσεν πετάγεται και βάζει το γκολ
(Μανώλης Μαυρομάτης)• Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα για να προλάβει τη μπάλα (Μανώλης Μαυρομάτης)
http://www.stathmosnet.gr/blogs-kos/ene ... ic-1-.html
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
This seems kind of legit. Οι φίλοι μας από την ΕΣΣΔ (iant, romank) παρακαλούνται να μας διαφωτίσουν.
-
-
johanndelta!!!
Εγώ πάντως τιμής ένεκεν βλέπω τώρα ΔΤ. Μου είχε λείψει και μου θυμίζει λίγο και τα νιάτα μου, τότε που οι τηλεοράσεις παίζανε στο 1 την ΕΡΤ1 και στο 2 την ΥΕΝΕΔ, στο 3 την ΕΡΤ1 και το 4 την ΥΕΝΕΔ κ.ο.κ. Μόνο που τώρα 1-2-3 παίζουν το ίδιο!
-
Και σε διαβεβαιω απο προσωπικη εμπειρια οτι το Samara ειναι ετη φωτος καλυτερο του Σαμαρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
This seems kind of legit. Οι φίλοι μας από την ΕΣΣΔ (iant, romank) παρακαλούνται να μας διαφωτίσουν.
φωτοσοπ, το καλό είναι ότι το έφαγαν και 'σοβαροί' 'δημοσιογράφοι'.
-
ρε τι μαρτυριαρης εισαι
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται