-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιστευω οτι η πλειοψηφια θελει την ΕΡΤ
Στην Ελλαδα καθε τι κρατικο ειναι εξ ορισμου αγιο και επιθυμητο
Ναι εάν είναι αριστερός ή τσιπρέος…….
Α. -
*Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης φαίνεται πως έχει γίνει κομμάτια...
ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και να ανοίξει την ΕΡΤ.
Η μεταβατική πρόταση του Μαξίμου έπεσε σε τοίχο, με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη να επιμένουν ότι θα συζητήσουν μόνο με τη δημόσια τηλεόραση ανοιχτή.
Όλα πια θα κριθούν τη Δευτέρα, όταν στις 18:00 το απόγευμα συναντώνται οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση και μια ώρα νωρίτερα συνεδριάζει το ΣτΕ για την ακύρωση ή όχι της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.Ποια θα είναι όμως η νέα ΕΡΤ που προαναγγέλλει η κυβέρνηση;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, ο σχεδιασμός που θέλει να προωθήσει το Μέγαρο Μαξίμου περιλαμβάνει:
Τη δημιουργία τριών καναλιών
Το πρώτο θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, με ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και ιστορικές σειρές που θα αφορούν προσωπικότητες που σφράγισαν την πορεία της χώρας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Το δεύτερο θα είναι δορυφορικό
Το τρίτο θα εκπέμπει μέσω ίντερνετΤη δημιουργία τριών ραδιοφώνων
Το ένα θα είναι αθλητικό, το δεύτερο ενημερωτικό και το τρίτο με πολιτιστικό πρόγραμμαΤο προσωπικό που θα απασχολεί η νέα ΕΡΤ δε θα ξεπερνά τα 800 άτομα, ενώ στόχος είναι να μειωθεί κατά 50% και το ανταποδοτικό τέλος.
Οι προσλήψεις, λέγε πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, θα γίνουν άμεσα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γράφει η εφημερίδα, θα εγγυηθεί δημόσια πως οι προσλήψεις θα γίνουν με αξιοκρατικά κριτήρια.
Δεν αποκλείεται η δήλωση αυτή να γίνει τη Δευτέρα, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και εφόσον αυτή εξελιχθεί ομαλά. Θα δεσμευτεί επίσης πως στόχος είναι η νέα ΕΡΤ να λειτουργήσει μέσα στον Ιούλιο.
Πηγή: Newsit.gr*Το προσέξατε μάγκες; Το τέλος από €5 θα πέσει στα €2,5!!! Θα γεμίσουμε Cayenne και πάλι!!! Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Όταν είχαμε 2600 εργαζομένους, είχαμε τέλος €5. Με τους 800 εργαζομένους θα έχουμε €2,5. Δηλαδή θα βγαίνει πιο ακριβά ο κάθε εργαζόμενος από πριν!!! Για το καλό μας ρε το κάνουν. Μειώνουν το προσωπικό κατά 70% αλλά το τέλος κατά 50%!!! Εγώ πάντως ήδη υπολογίζω να πάρω μια Cayman με τα λεφτά της ΕΡΤ που θα γλιτώσω.
Αλλά το απολύτως καλύτερο είναι το ότι ο Καλαματιανός ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!! Ξαναψηφίστε τον παιδιά... καλός φαίνεται!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πρόβλημά σου Red Garland είναι το αν τα χρήματα που δίνει κάθε Έλληνας με...ηλεκτρικό ρεύμα ονομάζονται ανταποδοτικό τέλος ή επιχορήγηση; Όχι το αν μοιράζονται με τρόπο που δεν είναι ορθός όχι σήμερα, αλλά για δεκαετίες; Ούτε το αν αυτοί που βρίσκονται μέσα στην ΕΡΤ έχουν προσληφθεί από εκείνους που θα έπρεπε να ελέγχονται υπερκομματικά από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση;Δεν ξέρω τι να πω.
Εμενα το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό, άλλοι ξεκίνησαν να λένε ότι τα κέρδη μιας ΑΕ δεν είναι ακριβώς κέρδη.
Και από τα παλιά τα χρόνια έχουν σημασία οι ονομασίες διότι αλλάζοντας την ονομασία αλλάζεις και αυτό το οποίο λες.
Άσε που ο καλός μου φίλος Έντυ θεωρεί πως έχω μεγάλη ευθύνη όταν αφήνω κάποιους να χρησιμοποιούν όρους που έχουν καθιερωθεί ως κάτι άλλο, πχ. δημόσια αγαθά.Όσο για τη κατάσταση εντός της ΕΡΤ και τηνν ουσία της κουβέντας έχω τοποθετηθεί πολλάκις, και για τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα και τις συνέπειες αυτών. Συνεπώς δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τη δημιουργία τριών καναλιών
Το πρώτο θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, με ειδήσεις, ενημερωτικές εκπομπές και ιστορικές σειρές που θα αφορούν προσωπικότητες που σφράγισαν την πορεία της χώρας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Το δεύτερο θα είναι δορυφορικό
Το τρίτο θα εκπέμπει μέσω ίντερνετΘεία λειτουργία που θα βλέπουμε;
Δηλαδή ο παππούς πρέπει να έχει ιντερνετ για να ακούσει το διάγγελμα του μητροπολίτη Άνθιμου ή θα τον καταργήσουν εντελώς;Βλέπω μια απόπειρα να χτυπήσουν την πίστη μας και ουσιαστικά τη συνοχή μας ως Έλληνες!
-
[quote='InFiNiTy'
Α. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
...
Οταν αύριο εκπέμψει πάλι η ΕΡΤ ξέρεις πολύ καλά ότι έχει τους πομπούς (ισχύ και θέση) να 'πατήσει' οποιοδήποτε άλλο κανάλι εκπέμπει στη συχνότητά της (όπως άλλωστε το κάνει επί δεκαετίες).
Για το ψηφιακό αυτό που λες δε μπορεί να γίνει.
Για ραδιόφωνο μια χαρά μπορεί να γίνει.
Για τηλεόραση έχεις δίκιο, μπορεί να γίνει μόνο σε αναλογικό σήμα. Ούτε όμως να εκπέμψουν οι Σκοπιανοτούρκοι σε 'συχνότητες της ΕΡΤ' ψηφιακό σήμα 'κατανοητό' από τους decoders στην Ελλάδα είναι δυνατό. Οπότε είτε αναλογικά είτε ψηφιακά δεν είναι τόσο απλό το 'να μας πάρουν τις συχνότητες'.@D-Jet
Οι Σκοπιανοί εκπέμπουν στο ραδιόφωνο ελληνικό πρόγραμμα. Και καλά κάνουν. Η ερώτησή μου (προς τον cabala10 ΟΚ) είναι αν η ΕΡΤ εκπέμπει αντίστοιχα στα μακεδονικά ή όπως αλλιώς θέλετε να πούμε τη γλώσσα. Διότι αν μεν εκπέμπουν τότε αντιλαμβάνομαι το θέμα της 'εθνικής προπαγάνδας', αν όμως δεν εκπέμπουν τότε ποιός είναι ο 'εθνικός ρόλος' της ΕΡΤ ?Τεχνικός της ΕΡΤ ανέφερε πως αν μέχρι τις 30 Ιουνίου η ΕΡΤ δεν έχει εγκαταστήσει ψηφιακούς πομπούς, bye bye, έχασε εντελώς το τρένο, δε θα είναι πάροχος ψηφιακού δικτύου. Μάλιστα σε μόλις 4 μέρες από τώρα κλείνει η προθεσμία κατάθεσης απάντησης στη δημόσια διαβούλευση μέσω της ΕΕΕΤ.
Ελεος ρε παιδιά τι κοτσάνες είναι αυτές ? Δημόσια διαβούλευση (consultation) είναι, όχι συμμετοχή σε διαγωνισμό. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους και προαιρετική. Με βάση τα αποτελέσματά της η ΕΕΤΤ προχωρά σε 'διαγωνισμό' ή ό,τι άλλο. Ιδού για τι μιλάμε: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/PublicCons/cons_0245.html
Οσο για τις πανελλαδικές, που αναφέρθηκαν, στο αρχικό του μήνυμα ο Κεδίκογλου αναφέρθηκε σε καθυστέρηση της απόφασης ακριβώς ώστε να τελειώσουν οι εξετάσεις. Δεν ισχύει ?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Παίδες τι θα γίνει αύριο με τη θεία λειτουργία;
Φοβάμαι πως θέλουν να μας αφελληνίσουν τα παλιοτόμαρα.
Κάτι που αξίζει τον κόπο απάντησης!.
Μάθαμε φίλε μου, την μ@λ@κι@ μας, να την παίρνουμε από την τηλεόραση, βλέποντας τα ξεκόλλα!.Το τι θα φάμε και με τι υλικά το παίρνουμε από την τηλεόραση!.
Τα θεάματα τα παίρνουμε από την τηλεόραση!.
Και καλά όλα αυτά έχουν έξω κόστος!. Μα και την εκκλησιά από την τηλεόραση?!.
Τελικά θα βγάλει πληγές κατάκλισης ο κ#λ#ς μας!!!!!!!!!!............
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μάθαμε φίλε μου, την μ@λ@κι@ μας, να την παίρνουμε από την τηλεόραση, βλέποντας τα ξεκόλλα!.Το τι θα φάμε και με τι υλικά το παίρνουμε από την τηλεόραση!.
Α.Κόλλησε ο δίσκος;
-
Κύριε Αντώνη υπάρχουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι ή κάτοικοι εξωτερικού που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία. Δηλαδή να χάσουν ολοκληρωτικά κάθε επαφή με τον χριστιανισμό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Κόλλησε ο δίσκος;
Έσβησα το ένα Βασίλη μου!. διπλό κλικ!.
Κάλο βράδυ!.
Α.
ΥΓ, είναι και φάβα που θέλει συνεχώς ανακάτεμα, και ξεχνάω την τελευταία κίνηση!!!!!!!!!!!.......... -
Για όποιον ενδιαφέρεται, το πρόγραμμα της ΝΕΤ κι από εδώ:
http://www3.ebu.ch/cms/en/sites/ebu/con ... _0.twitter
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τεχνικός της ΕΡΤ ανέφερε πως αν μέχρι τις 30 Ιουνίου η ΕΡΤ δεν έχει εγκαταστήσει ψηφιακούς πομπούς, bye bye, έχασε εντελώς το τρένο, δε θα είναι πάροχος ψηφιακού δικτύου. Μάλιστα σε μόλις 4 μέρες από τώρα κλείνει η προθεσμία κατάθεσης απάντησης στη δημόσια διαβούλευση μέσω της ΕΕΕΤ.
Ελεος ρε παιδιά τι κοτσάνες είναι αυτές ? Δημόσια διαβούλευση (consultation) είναι, όχι συμμετοχή σε διαγωνισμό. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους και προαιρετική. Με βάση τα αποτελέσματά της η ΕΕΤΤ προχωρά σε 'διαγωνισμό' ή ό,τι άλλο. Ιδού για τι μιλάμε: http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/PublicCons/cons_0245.html
Οσο για τις πανελλαδικές, που αναφέρθηκαν, στο αρχικό του μήνυμα ο Κεδίκογλου αναφέρθηκε σε καθυστέρηση της απόφασης ακριβώς ώστε να τελειώσουν οι εξετάσεις. Δεν ισχύει ?
Επειδή δεν είμαι ΕΡΤολόγος θα σε παραπέμψω για τη διαβούλευση και το διαγωνισμό στις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλίτση, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μετάβαση της ΕΡΤ στη ψηφιακή εποχή και τον οποίο έδιωξαν το Μάϊο από την ΕΡΤ οι διοικούντες της.
Νίκος Μιχαλίτσης @ ΕΡΤ Δηλώσεις
είχα δει σε live και άλλο απόσπασμα το οποίο δεν εμπεριέχεται στο βιντεο που μιλά για τους πομπούς.
-
Τελικά δεν ήθελε πολύ κλικ κλικ για να εξυγιανθεί και η Εκκλησία. Εφιάλτες για τα λαμόγια έχουν καταντήσει ο πρώην της απόλυτης ελληνίδας σταρ και το πουλέν της Ρούλας. ΜπραβίΣιμο.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@ντριφτεράκο
Αυτό που βλέπω στην περίπτωσή σου, είναι ότι δεν έχεις ήθος. Άμα κάνεις αστήρικτες (ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ) επιθέσεις ad hominem, υποστηρίζοντας κομματικά στελέχη που μπήκαν σε δημόσιο φορέα από το παράθυρο, θα φας τις ξυλιές σου και θα σε τσούζει ο πωπός σου.Άμα σου έλεγε κάποιος ότι είχα προσληφθεί με εξετάσεις, χωρίς μοριοδοτήσεις κι άλλα κόλπα που ξέρεις, θα κατάπινες τη γλωσσίτσα σου;
Άσε, ξέρω: μεγαλύτερη γλώσσα θα έβγαζες, δεν περιμένω τίποτα καλό βάσει των πρόσφατων (κυρίως) απαντήσεών σου.
Καλή συνέχεια.Γιατι σε χαλασαν οι αστηρικτες ad hominem ρε κακομοιρη που μου βγαζεις γλωσσα για τον πατερα μου?!
Δλδ ποσο πιο τρομπα μπορεις να γινεις που ζητας και ηθος, συμμαζεψου λιγακι, εχεις αρχισει και παραλογιζεσαι -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Επειδή δεν είμαι ΕΡΤολόγος θα σε παραπέμψω για τη διαβούλευση και το διαγωνισμό στις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλίτση, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη μετάβαση της ΕΡΤ στη ψηφιακή εποχή και τον οποίο έδιωξαν το Μάϊο από την ΕΡΤ οι διοικούντες της.
Νίκος Μιχαλίτσης @ ΕΡΤ Δηλώσεις
είχα δει σε live και άλλο απόσπασμα το οποίο δεν εμπεριέχεται στο βιντεο που μιλά για τους πομπούς.
αυτό το λες για καλό της ΕΡΤ τώρα?
διευθ/ντης τεχνικών υπηρεσιών 2009-2011 λέει και δεν ντρέπεται.
παλινωδίες με τη κωδικοποίηση, παλινωδίες με τους πομπούς, το χρονοδιάγραμμα για κάλυψη της ηπειρωτικής Ελλάδας εκτός στόχων by a mile.
εάν όντως αυτός ήταν ο υπεύθυνος για τη κατάσταση θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί απο στοιχειώδη ευθιξία και μπράβο σε όποιον τον έδιωξε. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κύριε Αντώνη υπάρχουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι ή κάτοικοι εξωτερικού που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία. Δηλαδή να χάσουν ολοκληρωτικά κάθε επαφή με τον χριστιανισμό;
Φίλε μου καλέ απήντησα για κάποιες αλήθειες, μεταξύ αστείου και σοβαρού!.
Και σίγουρα δεν περιμένω από τον Μπόμπολα, Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Αλαφούζο, να βάλουν εκκλησία….
Σίγουρα η κρατική φωνή είναι απαραίτητη, μάλιστα για μια χώρα που έχει μεγάλη διασπορά. Μα για μια ωρα την εβδομάδα εκκλησία δεν χαλαλίζω τα δισεκατομμύρια της ρεμούλας. Θα μπορούσαμε να είχαμε στήσει 100+ εκκλησιές στην διασπορά, και να πληρώνουμε και παππά!.
Όταν θα φύγουν οι ορκωτοί λογιστές. Όταν θα φύγουν οι της αστυνομίας οικονομικού εγκλήματος.
Όταν θα φύγουν οι εισαγγελείς.
Όταν θα μπουν οργανωτές και δημοσιογράφοι με λογικούς μισθούς.
Όταν θα οριστούν ξενόγλωσσες ελληνικές ειδήσεις για την παραμεθόριο και όχι μόνον.
Όταν θα υπάρξουν έργα με υπότιτλους σε αλβανικά, βουλγάρικα, τούρκικα, κλπ.
Όταν οι ομορφιές της χώρας μας διαδοθούν και της δουν οι έκτος Ελλάδας και στην γλώσσα τους.
Τέτοια ΕΡΤ θέλω, και όταν γίνει…..
Οπωσδήποτε χρειάζεται μάνατζερ δοκιμασμένο και απολύτως έμπειρο, όχι ημέτερο…...
Α. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ντριφτεράκο
Αυτό που βλέπω στην περίπτωσή σου, είναι ότι δεν έχεις ήθος. Άμα κάνεις αστήρικτες (ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ) επιθέσεις ad hominem, υποστηρίζοντας κομματικά στελέχη που μπήκαν σε δημόσιο φορέα από το παράθυρο, θα φας τις ξυλιές σου και θα σε τσούζει ο πωπός σου.Άμα σου έλεγε κάποιος ότι είχα προσληφθεί με εξετάσεις, χωρίς μοριοδοτήσεις κι άλλα κόλπα που ξέρεις, θα κατάπινες τη γλωσσίτσα σου;
Άσε, ξέρω: μεγαλύτερη γλώσσα θα έβγαζες, δεν περιμένω τίποτα καλό βάσει των πρόσφατων (κυρίως) απαντήσεών σου.
Καλή συνέχεια.Γιατι σε χαλασαν οι αστηρικτες ad hominem ρε κακομοιρη που μου βγαζεις γλωσσα για τον πατερα μου?!
Δλδ ποσο πιο τρομπα μπορεις να γινεις που ζητας και ηθος, συμμαζεψου λιγακι, εχεις αρχισει και παραλογιζεσαιΠουλάκι μου, μπορείς να συνεχίσεις τις παπαριές σου όσο θέλεις, αλλά τα γραπτά μένουν:
Πρώτα έγραψες το παρακάτω, στο οποίο προτίμησα να ΜΗΝ απαντήσω (ε, καθένας έχει μια ευκαιρία):
νταξ, δεν είναι και δικηγόρος ακριβώς, ξύστης νομικάριος σε υπουργείο είναι
κι έπειτα έγραψες άλλο, στο οποίο είπα να μη σου χαριστώ
Αν καποιος ειναι βλακας εδω μες μανοσκ μαλλον εισαι εσυ που βλεπεις εξυγιανση της ΝΕΤ απ τον τονυ
Δεν ψυχαλιζει, σε φτυνει ολος ο κοσμοςΧαζούλη , όταν ο μπαμπάς σου στήριζε το κράτος του ΠΑΣΟΚ και μάθαινε στο παιδάκι του ότι δεν πειράζουμε τίποτα στο δημόσιο, ειδικά αν έχει κρατικοσυνδικαλιστική μούχλα πάνω του, σου έδινε το ακαταλόγιστο.
Εγώ μιλάω με επιχειρήματα, εσύ γράφεις μαλακίες και βρισιές. Τόσο φτάνει το μυαλουδάκι σου, δεν φταις εσύ.Μη μουδιάζεις, άστο να πάει καλύτερα κι ας το έκανες κώλο.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
μα και εσύ φιλέ μου απομονώνεις αυτό που θέλεις και πέφτεις στην ‘λούμπα’ που εσύ κακίζεις!.
Κάθε άλλο, ρωτάω γιατί δεν μπορώ να έχω απο μόνος μου εικόνα (και δεν πιστεύω ό,τι μου λένε, ειδικά αυτοί)...
Πάμε στην ερώτηση σου!. τα ερτζιανά διεθνώς δεν είναι μοιρασμένα. Εθνικά με συγκεκριμένη ισχύ, καταλαμβάνονται με το πειρατικό σύστημα ‘ρεσάλτο’…..
Τώρα όταν ένας σταθμός, έχει ‘ανεβάσει’ μια συχνότητα και έχει αποκτήσει ακροατήριο, και ξαφνικά ‘πέσει’, τότε σπεύδουν ερασιτεχνικοί του κ#λ#υ να τον καλύψουν για να φανούν!.
Μόλις όμως ένας κρατικός ξανασηκωθεί, ο του κ#λ#υ σταθμός υποχωρεί. Εάν δεν το κάνει, τότε διαμορφώνεις σήμα με ‘μουστάκια’ ανεβάζεις Kwatt, και ‘σπλαταρεις’ τους πάντες. Τότε η εκτελεστική εξουσία του διπλανού κράτους που ενοχλείτε από αυτό, πάει και του τραβάει το αφτί!.
Υπάρχει άτυπη συμφωνία η οποία τηρείτε διότι το κόστος του ‘σπλαταρισμετος’ είναι μεγάλο.
Από το 1963, σαν amateur, είχα δικαίωμα και ερασιτεχνικού εκπομπής πολιτών.. ΑΜ 50 watt!. Επομένως νόμιμος και δηλωμένος!.
Μετά ήρθαν τα FM, και τάχιστα πήγα 90,4. Μετά από κάποια χρόνια ήρθαν δίπλα μας ο 90,2. Όπως πάντα τα κομούνια, το παίζουν πονηροί!. Μα ήταν άσχετοι και καινούργιοι στο αντικείμενο!.
Δεν ήξεραν πώς να διαμορφώνουν σήμα με μουστάκια, για να γαργαλάνε της πλαϊνές συχνότητες, και ανέβασαν με υδρόψυκτες λάμπες την ισχύ.
Αποτέλεσμα παράσιτα από 8,7 έως 90,9…..και ενόχλησαν πόλους!. Κατέβασαν πειραματικά την ισχύ, να ενοχλεί μόνον εμάς. Μα δεν ήταν αγαπητοί!. Έτσι δανειζόμενοι εμείς έναν σταθμό, από ομοϊδεάτη μου και ρεύμα, χτύπησα κατ ευθεία στην συχνότητα των 90,2, για μερικές ώρες. Μετά πήγα από εκεί και τα βρήκαμε…….. εξ ου και κάποτε έκανα εκπομπή από εκεί!!!!!.
Σήμερα ο σταθμός είναι νοικιασμένος, για να ξεχρεώσει……..
Α.Έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Είμαι αδειοδοτημένος ραδιοερασιτέχνης και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι υπάρχουν πολύ ισχυροί κανονισμοί για την εκπομπη ραδιοφωνικου σήματος στην Ευρώπη, από κράτη μέλη και μη (ERC/CEPT). Όλα αυτά που μου περιγράφετε μου θυμίζουν περισσότερο τη μονομαχία στο ελ πάσο παρά λογική πρακτική μεταξύ πολιτισμένων κρατών.
-
Ταξίδι στην Κίνα ήθελαν οι Μπαλούρδοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για να πάρουν αρώματα και τσιγάρα από τα ντιούτι φρι;Ταξίδι στην Κίνα με το ζόρι ο πρωθυπουργός με την Όλγα τη κόρη του αείμνηστου Γιαννιού για να μην τους χαλάσουν χατίρι. Νιχάου.
Εκδρομούλα στη θάλασσα ήθελε η κρατικοδίαιτη Εμμανουέλα (Ράγιου) για να χαμουρευτεί με τον βυσματία Λάμπρου (καμεραμάν Χανιωτάκη); Με το στανιό να σούρνουν κοτζάμ Γιωργάκι να το ξεβρακώνουν και να το αναγκάζουν να περιαυτολογεί.
Στα τσακίδια τα παλιολαμόγια οι εργαζόμενοι που έκαναν το βίο αβίωτο των πολιτικώνε μας.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται