-
Από το fb:
Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:
-ΠΡΙΝ: 'Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν.'-ΠΡΙΝ: 'Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς.'
-ΜΕΤΑ: 'Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του.'-ΠΡΙΝ: 'Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση.'
-ΜΕΤΑ: 'Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ.' -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
εχει ειπωθει πιο μεγαλη ανοησια;
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/06/2013_504099
Με βίντεο στο Youtube οι Anonymous έστειλαν μήνυμα και προειδοποιούν με μαζικές επιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης το Σάββατο 15 Ιουνίου.
«Η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στο στόχαστρο μας, καθώς συνεχίζει να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια», αναφέρουν σχετικά οι Anonymous και προσθέτουν: «Αυτό είναι απαράδεκτο, να μας περιμένετε».
To 1,000,000 απολυμένοι του Ιδιωτικού Τομέα τι είναι ;;; Υπάνθρωποι;;; Και χωρίς οικογένεια;;
Οι Anonymous στο πλευρό των εξαπτέρυγων του κατεστημένου και της κρατικής καταπίεσης
Ωχου, έχουμε πρόβλημα ανάγνωσης μου φαίνεται, λένε οι ανθρώποι: > 'καθώς **συνεχίζει **να απολύει ανθρώπους που έχουν οικογένεια'
Έκαναν επιθέσεις και στην αρχή της εφαρμογής του Μνημονίου για όλους αν θυμάσαι. Θέλεις ειδική παραγγελιά;
Για δες όμως τι απαιτήσεις έχετε από τους ξένους, μπράβο! Εσείς άραγε για τους 1.000.000 του ιδιωτικού αντιδράσατε καθόλου, γιατί πολύ κλο-κλο και από αυγό τίποτα.να σου πω, υπαρχουν ενα καρο πιο 'σοβαροι' λογοι, αλλα οτι απολυονται , συνεχιζονται.., ανθρωποι που εχουν οικογενεια λες και οι αλλοι που δεν εχουν δεν πειραζει
ασ αλλαξουνε το ονομα τους σε anonymous families
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα εκφράσω κι εγώ μια απορία. Όσοι υποστιρίζετε πως η ΕΡΤ δεν έπρεπε να κλείσει ή τουλάχιστον να μην κλεισει με τον συγκεκριμένο τρόπο τι ακριβώς θα θέλατε?? Γιατί το φαγοπότι που γινόταν εκεί μέσα σίγουρα κανένας Έλληνας φορολογούμενος δεν θα το ήθελε.Καταληξε πρωτα τι στο μπουτσο γινεται, γιατι μεχρις ωρας μας ποσταρεις καπου καποια καποτε μου παν ακουσα, αποφασισε τι ρολο πρεπει να εχει η δημοσια τηλεοραση και ελα να τα ξανασυζηησουμε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο κεδικπγλου αυτους που μασανε εκει μεσα τους εχει κολητους.Εδιτ: ας πουμε, ΤΥΧΑΙΑ ονοματα
http://m.news247.gr/article/2292296/prw ... html#bmb=1Εδιτ2 γιατι ειμαστε ολο αποριες
-
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση των τελευταίων σελίδων, οπότε επιείκια αν έχει ξαναγραφεί για το νομοσχέδιο της νέας ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.)
http://www.tanea.gr/files/1/2013/TANEAERT.pdfΤα Άρθρα 8 και 9 περιγράφουν τον τρόπο ΕΠΙΛΟΓΗΣ της διοίκησης που δεν έχει καμία-μα-καμία σχέση με κυβερνητικό διορισμό και ότι ξέραμε στο δημόσιο. Πιό κοντά είναι στο τρόπο εκλογής διευθυντών σε ερευνητικά κέντρα, αλλά ακόμα πιο ανεξάρτητο-αυτόνομο και τεχνοκρατικό.
Μακάρι να υλοποιηθεί το νομοσχέδιο γιατί θα μπορούμε να έχουμε μια πραγματικά ανεξάρτητη και αυτόνομη δημόσια ραδιοτηλεόραση. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση των τελευταίων σελίδων, οπότε επιείκια αν έχει ξαναγραφεί για το νομοσχέδιο της νέας ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ Α.Ε.)
http://www.tanea.gr/files/1/2013/TANEAERT.pdfΤα Άρθρα 8 και 9 περιγράφουν τον τρόπο ΕΠΙΛΟΓΗΣ της διοίκησης που δεν έχει καμία-μα-καμία σχέση με κυβερνητικό διορισμό και ότι ξέραμε στο δημόσιο. Πιό κοντά είναι στο τρόπο εκλογής διευθυντών σε ερευνητικά κέντρα, αλλά ακόμα πιο ανεξάρτητο-αυτόνομο και τεχνοκρατικό.
Μακάρι να υλοποιηθεί το νομοσχέδιο γιατί θα μπορούμε να έχουμε μια πραγματικά ανεξάρτητη και αυτόνομη δημόσια ραδιοτηλεόραση.ειρωνια ?
-
Tην παπαριά για τους ανεργους του ιδιωτικού τομέα, ας την πει κάποιος που έχει βγει για αυτούς έστω και 5' στους δρόμους. Όχι να τη λέει η Χ κοπριά ο χρηστοςδημου που σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης που χάνονται οικογένειες αυτός μας γράφει κατεβατά ανοησίας και υποστήριξης και δεν εχει συμπαρασταθεί έμπρακτα ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ
-
cabala είναι γνωστό ότι είσαι σοφός και παντογνώστης
αλλά λεβέντη μου διάβασε τα 2 άρθρα και πες μας τι κατάλαβες -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
cabala είναι γνωστό ότι είσαι σοφός και παντογνώστης
αλλά λεβέντη μου διάβασε τα 2 άρθρα και πες μας τι κατάλαβεςοτι προφανως καταλαβες οτι θα ανοιξει κατι δημοσιο και θα εχει διαφανεις διαδικασιες
το θεμα ειναι οτι καποιος πειστικε απο αυτο ειναι δυνατον να ανοιξει νεα κρατικη τηλεοραση και να μην χωσουν κατα 90% κομματοσκυλα?
σαφως και ειμαι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tην παπαριά για τους ανεργους του ιδιωτικού τομέα, ας την πει κάποιος που έχει βγει για αυτούς έστω και 5' στους δρόμους. Όχι να τη λέει η Χ κοπριά ο χρηστοςδημου που σε κάθε απόφαση της κυβέρνησης που χάνονται οικογένειες αυτός μας γράφει κατεβατά ανοησίας και υποστήριξης και δεν εχει συμπαρασταθεί έμπρακτα ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝΜε πόσα χιλιόμετρα περπάτημα υπάρχει 'έμπρακτη' υποστήριξη στους άνεργους του ιδιωτικού τομέα;
Το να κρατάς και λάβαρο/σημαία έχει συντελεστή; Τι ύψους; (στο στρατό μέτραγε περισσότερο όταν έκανες ΣΩΒΕ με το λάβαρο του λόχου/ίλης, γι' αυτό ρωτάω).
Ποιος 'συμπαραστέκεται' περισσότερο στους άνεργους του ιδιωτικού τομέα; Αυτός που κλείνει τον ΟΛΠ για μερικούς μήνες και στερεί από τις επιχειρήσεις το οξυγόνο τους (εξαγωγές/εισαγωγές);
Εκείνος που κλείνει ένα λιμάνι ή μια εθνική οδό και διακόπτει τη διακίνηση αγαθών που παράγονται στη χώρα;
Αυτός που στηρίζει κλειστές συντεχνίες επαγγελματιών;
Ή εκείνος που κάνει τη δουλειά του ευσυνείδητα, στο όποιο πόστο του, στηρίζοντας την ομαλή λειτουργία του κρατικού μηχανισμού;Να μάθουμε και τίποτα ρε παιδί μου.
-
Με 30600 ποστ. Είναι επαρκής η στήριξη. Και 820 σίφτι και 197 χμμμμ.
Τα άλλα δεν τα σχολιάζω είναι χαρακτηριστικά της αμηχανίας που έχει περιέλθει ο έμμισθος ποστερ της νουδους.
-
Καλά κάνεις και δεν σχολιάζεις, γιατί το κασετόφωνο έπιασε πουρί και μασάει την ταινία.
Κάνε πορεία στην Τσιμισκή και πρόσεξε μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις τον ταχογράφο.
-
Ενω ο Κουτσουμπας του ΚΚΕ δεν εχει περιελθει σε καμια αμηχανια
Το πρωι απολυει κοσμο στον Ριζοσπαστη και το απογευμα συμπαραστέκεται στους ΕΡΤίτες -
πως προβλεπετε οτι θα καταληξει το θεμα
θα καταληξουν σε καποιο ειδους συμβιβασμο οι τρεις να διατηρησουν καποια υποτυπωδη λειτουργια τηε ΕΡΤ μεχρι να γινουν οι επαναπροσληψεις,
θα συμφωνησουν να τη κλεισουν τελειως μεχρι να ξανανοιξει
η
παμε για εκλογες;
η κατι αλλο
-
Πλήθος τα ερωτήματα για την ΕΡΤ
Έπρεπε να κλείσει; Χωρίς επιφύλαξη λέω ναι. Είναι πρόκληση να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν ρολόι της ΔΕΗ για μια υπηρεσία που δεν χρειάζονται. Είναι διπλή πρόκληση να πληρώνουν τα τριπλά από όσα θα πλήρωναν αν η ΕΡΤ διέθετε χρηστή και αυστηρή διοίκηση.
Μπορούσε να διορθωθεί σταδιακά με την ΕΡΤ σε λειτουργία; Δεν το πιστεύω. Όσοι το υποστηρίζουν ή δεν ξέρουν τι λένε ή απλώς (το πιθανότερο) μας κοροϊδεύουν. Δεν έχετε παρά να δείτε την αδυναμία του Δημοσίου να απολύσει τους κλέφτες και καταχραστές. Το νομοθετικό πλαίσιο, η βραδύτητα της διοίκησης και της δικαιοσύνης, η απόλυτος απουσία αξιολογικών στοιχείων, καθιστούν την φαινομενικά σωστή διαδικασία απόλυτα ατελέσφορη. Ποιος θα απολυθεί και ποιος θα μείνει; Πότε αξιολογήθηκαν για να καταστεί δυνατή μια τέτοια διαδικασία; Ποτέ διότι στο Δημόσιο κανείς δεν ήθελε και δεν θέλει την αξιολόγηση. Το συμπέρασμα είναι ότι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος πραγματοποίησης βελτιωτικών τομών είναι η κατάργηση και στη συνέχεια (αν η υπηρεσία κρίνεται απαραίτητη) η επανασύσταση. Πριν από τη επανασύσταση όμως πρέπει να καθιερωθεί ένα αυστηρό σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να μην επαναληφθούν όσα οδήγησαν στο αδιέξοδο. Όσοι προσληφθούν θα πρέπει να συμφωνήσουν, προκειμένου να προσληφθούν, στο σύστημα αξιολόγησης και στις συνέπειες που το σύστημα αυτό προκαλεί. Για το λόγο αυτό είμαι αντίθετος με την βιαστική επανασύσταση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Πρώτα πρέπει να φτιαχτεί το σύστημα και μετά να γίνει η επανασύσταση. Το σχέδιο του καθηγητή κ. Αλιβιζάτου δεν περιλαμβάνει οτιδήποτε περί συστήματος αξιολόγησης.
Έπρεπε η εξουσιοδότηση για το κλείσιμο ΔΕΚΟ να γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου; Κατά τη γνώμη μου όχι. Έπρεπε να ζητηθεί η εξουσιοδότηση της Βουλής και να εξηγηθεί για ποιο λόγο πρέπει να κλείσουν ΔΕΚΟ και ενδεχομένως να ανασυσταθούν. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει ολόκληρος κατάλογος τέτοιων ΔΕΚΟ. Π.χ. ο ΟΣΕ, οι ΗΣΑΠ, για να αναφέρω μερικές από τις μεγαλύτερες.
Υπάρχει ζήτημα με το ΕΣΡ; Νομίζω ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Γι αυτό επικρατεί χάος στο χώρο των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Συνεπώς πρέπει να αντικατασταθούν τα μέλη του με ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν στις πιέσεις των μέσων και των πολιτικών. Πάντως όσο έπρεπε να κλείσει η σημερινή ΕΡΤ, άλλο τόσο πρέπει να μπει απόλυτη τάξη στο χώρο των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Τώρα, παράλληλα με την ΕΡΤ.
https://www.facebook.com/drassi.gr/post ... 8375403650
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
πως προβλεπετε οτι θα καταληξει το θεμαθα καταληξουν σε καποιο ειδους συμβιβασμο οι τρεις να διατηρησουν καποια υποτυπωδη λειτουργια τηε ΕΡΤ μεχρι να γινουν οι επαναπροσληψεις,
η
παμε για εκλογες;
η κατι αλλο
Δεν τους παίρνει για εκλογές.
Θα πατώσουν Πασοκ και ΔηΜαρ!
Mόνη η ΝΔ δεν νομίζω να μπορεί να σταθει. -
Κυβέρνηση Alexis, αξιωματική αντιπολίτευση Χερ Μιχαλολιάκος. Τι πιο όμορφο;
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
πως προβλεπετε οτι θα καταληξει το θεμαθα καταληξουν σε καποιο ειδους συμβιβασμο οι τρεις να διατηρησουν καποια υποτυπωδη λειτουργια τηε ΕΡΤ μεχρι να γινουν οι επαναπροσληψεις,
η
παμε για εκλογες;
η κατι αλλο
Ο Σαμαρας ξεκαθαρισε οτι δεν διαπραγματευεται μεσοβεζικες λυσεις.
Το πολυ-πολυ να δωθουν εγγυησεις (του κωλου εννοείται) για οταν και εαν ανοιξει παλι για να ληξει το θεμα.
Το προβλημα παντως δεν ειναι η ΕΡΤ,ειναι βαθυτερο,η χωρα αποσυντιθεται,οι αποκρατικοποιησεις γελοιοποιηθηκαν και η τροικα αργα ή γρηγορα θα ζητησει νεα μετρα μερικων δισ. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι τηλεθεάσεις είναι αυτές? Για πότε και σε ποια κοινά? Τα κανάλια μετράνε 15-44 κοινά. Επίσης στην ΕΡΤ μετράνε όλα μαζί (ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΡΤ3, Βουλή, HD κτλ)?Οι τηλεθεάσεις του ΣΚΥΕ είναι σωστές. Έχεις καταλάβει όμως ότι η ΕΡΤ δεν έχει ως ΑΝΣΚ την τηλεθέαση; Η ΕΡΤ υπάρχει για για υπάρχει σωστή ενημέρωση, ντοκυμαντέρ, προγράμματα που δεν θα δεις αλλού, ορχήστρες, οργανώσεις κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι τηλεθεάσεις είναι αυτές? Για πότε και σε ποια κοινά? Τα κανάλια μετράνε 15-44 κοινά. Επίσης στην ΕΡΤ μετράνε όλα μαζί (ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΡΤ3, Βουλή, HD κτλ)?
Οι τηλεθεάσεις του ΣΚΥΕ είναι σωστές. Έχεις καταλάβει όμως ότι η ΕΡΤ δεν έχει ως ΑΝΣΚ την τηλεθέαση; Η ΕΡΤ υπάρχει για για υπάρχει σωστή ενημέρωση, ντοκυμαντέρ, προγράμματα που δεν θα δεις αλλού, ορχήστρες, οργανώσεις κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ!!!
και ειναι τα μονα καναλια που τα ακριτικα νησια και περιοχες επιαναν..
-
Καλό θα ήταν να μην φέρεται σαν τέτοιο, τότε.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται