-
Μπορεί να υπολογίσει κάποιος το ύψος των αποζημιώσεων;..... Γιατί μου φαίνεται πως και όρθιοι κοιμόμαστε και το ξενοδοχείο το πληρώνουμε.......
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(Βονους) Η δωρεάν παιδεία έχει βάλει λουκέτο εδώ κ πολλά χρόνια, αλλά δεν μας το λένε κατάμουτρα οπότε κ εμείς κάνουμε πως δεν το βλέπουμε.Τερατωδες ψεμμα
Δεχομαι να συζητησουμε περι ποιοτητας (οπου και εκει δεν θεωρω τραγικα τα πραγματα)αλλα οτι η παιδεια δεν ειναι δωρεαν ειναι ενα απαραδεκτο ψεμμα
Υπαρχει ενα σχολειο για καθε παιδι (πλεον και νηπιαγωγειο)case closed.
Υπαρχει η δυνατοτητα να δωσει πανελληνιες εξετασεις και να περασει οπου θελει
Και οχι τα φροντιστηρια δεν ειναι απαραιτητα,ειδικα σε ενα παιδι που εχει κλιση -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Αν και αμφισβητώ την αξιοπιστία τέτοιων στοιχείων, και το 1/3 να ισχύει μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχες αποδοχές σε ιδιωτικά κανάλια. Σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε και για τα ίδια πρόσωπα με τα μισά χρήματα.
Δηλαδή πήγαν στην ΕΡΤ με τα μισά χρήματα; (σε σύγκριση με αυτά που τους προσφέρει το ιδιωτικό κανάλι. 'Προσφέρει', όχι 'προσέφερε').
Στην ΕΡΤ παιρνουν με τεραστια διαφορα παραπανω χρηματα απο οτι στα ιδιωτικα, αλλα λιγο πολυ ολοι τσουπ τσουπ για ιδιωτικα την εκαναν
BTW, πως ειστε τοσο σιγουροι οτι τα νουμερα που διαβαζετε περι μισθων ειναι σωστα;
Που ξερετε οτι δεν ειναι πολυ μικροτερα ή υπερβολικα μεγαλυτερα απο αυτα; -
Πες τα ρε Ιλιλια γιατί έχω βγει απ τα ρούχα μου. Αν είναι δυνατόν δλδ να μας απασχολεί ο τρόπος που κυβερνά μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση συνεργασίας και ευρύτατης αποδοχής παρακαλώ.
Ας ξανακουβεντιάσουμε σε 3 χρόνια, μέχρι τότε σηκώνουμε μανίκια και ΔΟΥΛΕΙΑ -
Αν και αμφισβητώ την αξιοπιστία τέτοιων στοιχείων, και το 1/3 να ισχύει μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχες αποδοχές σε ιδιωτικά κανάλια. Σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε και για τα ίδια πρόσωπα με τα μισά χρήματα.
Δηλαδή πήγαν στην ΕΡΤ με τα μισά χρήματα; (σε σύγκριση με αυτά που τους προσφέρει το ιδιωτικό κανάλι;'Προσφέρει', όχι 'προσέφερε').
Το αντίστροφο. Πήγαν από την ΕΡΤ σε ιδιωτικό κανάλι με λιγότερα χρήματα. Επίσης άλλο παράδειγμα, τα χρήματα των Λυριτζή-Οικονόμου (που ξαναλέω αμφιβάλω αν είναι αυτά που γράφτηκαν πιο πίσω) ο Παπαδάκης δεν τα παίρνει κι ας σαρώνει 20 χρόνια την πρωινή ζώνη κι ας τζιράρει ΜΟΝΟ απ' τους διαγωνισμούς 2.000.000€ τη σεζόν.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε καθε περιπτωση μιλαμε για νουμερα (και προσωπα) του 2011
Γιατί? Έχουν γίνει μειώσεις έκτοτε? Δεν έχει ακουστεί κάτι...
Επίσης Απρίλιο έτρεχε πάλι διαγωνισμός στην ΕΡΤ και θα έπαιρναν περί τα 100 άτομα. Είχε κάνει αίτηση φίλος που είχε κάνει και την πρακτική του εκεί.
Εκτος οτι εχουν γινει τεραστιες μειωσεις, οι μισοι απο αυτους που ειναι στην λιστα πλεον δεν δουλευουν ΚΑΝ στην ΕΡΤ (αλλα στα ιδιωτικα )
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και οχι τα φροντιστηρια δεν ειναι απαραιτητα,ειδικα σε ενα παιδι που εχει κλιση
Με την καμία δεν ισχύει αυτό.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δηλαδή πήγαν στην ΕΡΤ με τα μισά χρήματα; (σε σύγκριση με αυτά που τους προσφέρει το ιδιωτικό κανάλι. 'Προσφέρει', όχι 'προσέφερε').
Στην ΕΡΤ παιρνουν με τεραστια διαφορα παραπανω χρηματα απο οτι στα ιδιωτικα, αλλα λιγο πολυ ολοι τσουπ τσουπ για ιδιωτικα την εκαναν
Στη Στάη αναφέρεσαι;
Στον Λιάτσο;
Στην πρώην συνεργάτιδα του Παπαδάκη; (Μάγδα νομίζω τη λένε, επίθετο δεν θυμάμαι)
(και άλλοι πάρα πολλοί, ονόματα δεν θυμάμαι δεν είναι και τόσο γνωστοί) -
δεν με ενδιαφέρει που δουλεύουν τώρα ρε φίλτατε Asimov ...
Σημασία έχει (αν ισχύουν τα νούμερα..) ότι ΤΟΤΕ έπερναν τόσα.. τα οποία εσύ και εγώ τα πληρώναμε.. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πες τα ρε Ιλιλια γιατί έχω βγει απ τα ρούχα μου. Αν είναι δυνατόν δλδ να μας απασχολεί ο τρόπος που κυβερνά μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση συνεργασίας και ευρύτατης αποδοχής παρακαλώ.
Ας ξανακουβεντιάσουμε σε 3 χρόνια, μέχρι τότε σηκώνουμε μανίκια και ΔΟΥΛΕΙΑ+οο.
Άσε που αν είναι σωστή η inside info του Asimov, οι εκλογές θα γίνουν γύρω στον Μάρτη. Του 2013. -
Στη Στάη αναφέρεσαι;
Στον Λιάτσο;
Στην πρώην συνεργάτιδα του Παπαδάκη; (Μάγδα νομίζω τη λένε, επίθετο δεν θυμάμαι)
(και άλλοι πάρα πολλοί, ονόματα δεν θυμάμαι δεν είναι και τόσο γνωστοί)Στην Τσαπανιδου, την επομενη που ειχε την εκπομπη της Τσαπανιδου και σε πολλους αλλους ακομα
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
δεν με ενδιαφέρει που δουλεύουν τώρα ρε φίλτατε Asimov ...
Σημασία έχει (αν ισχύουν τα νούμερα..) ότι ΤΟΤΕ έπερναν τόσα.. τα οποία εσύ και εγώ τα πληρώναμε..Ο Asimov τα 'πλήρωνε'.
Εσύ, αν είσαι στον ιδιωτικό τομέα, τα πλήρωνες. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
[Εκτος οτι εχουν γινει τεραστιες μειωσεις, οι μισοι απο αυτους που ειναι στην λιστα πλεον δεν δουλευουν ΚΑΝ στην ΕΡΤ (αλλα στα ιδιωτικα )Οι μειώσεις έγιναν σε νέες συμβάσεις και όχι στις τρέχουσες. Αυτό είναι λογικό καθώς δεν γινόταν να φέρνουν κόσμο το 2013 με τα ίδια χρήματα που το έκαναν το 2010.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το οτι εκτος απο τους 'Συριζαιους', τα 'αναρχοκομμουνια', και τους ψευτοαριστερους εδω μεσα, το κλεισιμο το κατακρινουν ολα τα ειδησιογραφικα μεσα ανα τον κοσμο εχει σημασια;
Καμμια, εκτος αν πληρωσουν αυτοι. Τοτε κανενα προβλημα.
Δηλαδη η γνωμη σου εχει σημασια μονο αν πληρωνεις και συμμετεχεις; Ως εξωτερικος παρατηρητης εισαι ενα μηδεν;
Ε ενταξει, ας σταματησουμε να γραφουμε και να σχολιαζουμε τα σωστα/λαθος και στα τοπικα στους κατασκευαστες πχ εδω μεσα καθως το 99.9% απο το φορουμ οχι μονο δεν θα αγορασει Ferrari, Lambo, McLaren κλπ...Αν ψαξεις, δε θα με βρεις στους κατασκευαστες να σχολιαζω τετοια θεματα.
Τωρα απο γνωμες σε αυτη τη χωρα, να φανε και οι κοτες, και εγω και συ γνωμες λεμε τωρα. Με ενδιαφερει να πιανουν τα χρηματα μου τοπο, ειτε αφορουν την αμυνα, ειτε την εκπαιδευση ειτε την υγεια κλπ. και θεωρω πολυ σημαντικοτερα αυτα τα θεματα απο την 'κουλτουρα' που θα χασουν καμμια 200αρια ακροατες του 3ου προγραμματος. Επισης σιγουρα δε με ενδιαφερει το πλουσιο και ομορφα στρωμενο τραπεζι που καθονταν και τρωγοπιναν τα κομματοσκυλα της ΕΡΤ τοσα και τοσα χρονια, με δικα μου και δικα σου έξοδα, χωρις να παραγουν έργο. Θα μπορουσαν να κανουν την ιδια δουλεια πολυ λιγοτεροι, με λιγοτερο κοστος, και τοτε ισως να το ξανασκεφτομουν να μην ειμαι αρνητικος, με την παρουσα κατασταση ομως, σορρυ, δε μου περισσευει καλωσυνη. Μερικα χρονια πριν, θα ελεγα (και ελεγα) 'δεν πειραζει'. Τωρα δε με παιρνει.Αν περισσευει καλωσυνη στα ξενα ειδησεογραφικα μεσα, που το κανουν θέμα, ας τσονταρουν αυτοι, εσύ, ή οποιος αλλος θεωρει οτι πρεπει να το κανει, αλλα να πεσει και το μετρητο, οχι μονο λογακια και τζαμπα μαγκιες. Ας φτιαχτει ενα συνδρομητικο καναλι τυπου NOVA, με συνδρομητη οποιον θελει, και αποκωδικοποιητες. Εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος με το περιεχομενο που θα παραξει η ΕΡΤ. Αντιστοιχα θα πρπει να γινει κατα τη γνωμη μου με το καναλι της Βουλης και οσους το υποστηριζουν. Εκει να δουμε αν θα πληρωσει κανεις για να δει βουλευτες να τσακωνονται και το βραδακι αφιέρωμα στον Φασμπίντερ.
Αν φτιαξεις μια ΕΡΤ του επιπεδου του BBC εστω και κατ' αναλογια μεγεθων, χτυπα μου την πορτα και θα τσονταρω και εγω. Φτιαξε έστω μια μαλακια τυπου Euronews, με κυλιομενο δελτιο καιρου και ειδησεις. Εκει θα το δωσω και εγω το αντιδωρο.
-
Πάνο μου όλοι τα πληρώναμε..
όπως όλοι πληρώναμε τις ρεμούλες στα νοσοκομεία , στα εξοπλιστικά , στις συγκοινωνίες και παντού.. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Το οτι εκτος απο τους 'Συριζαιους', τα 'αναρχοκομμουνια', και τους ψευτοαριστερους εδω μεσα, το κλεισιμο το κατακρινουν ολα τα ειδησιογραφικα μεσα ανα τον κοσμο εχει σημασια;
Καμμια, εκτος αν πληρωσουν αυτοι. Τοτε κανενα προβλημα.
Δηλαδη η γνωμη σου εχει σημασια μονο αν πληρωνεις και συμμετεχεις; Ως εξωτερικος παρατηρητης εισαι ενα μηδεν;
Ε ενταξει, ας σταματησουμε να γραφουμε και να σχολιαζουμε τα σωστα/λαθος και στα τοπικα στους κατασκευαστες πχ εδω μεσα καθως το 99.9% απο το φορουμ οχι μονο δεν θα αγορασει Ferrari, Lambo, McLaren κλπ...Αν ψαξεις, δε θα με βρεις στους κατασκευαστες να σχολιαζω τετοια θεματα.
Τωρα απο γνωμες σε αυτη τη χωρα, να φανε και οι κοτες, και εγω και συ γνωμες λεμε τωρα. Με ενδιαφερει να πιανουν τα χρηματα μου τοπο, ειτε αφορουν την αμυνα, ειτε την εκπαιδευση ειτε την υγεια κλπ. και θεωρω πολυ σημαντικοτερα αυτα τα θεματα απο την 'κουλτουρα' που θα χασουν καμμια 200αρια ακροατες του 3ου προγραμματος. Επισης σιγουρα δε με ενδιαφερει το πλουσιο και ομορφα στρωμενο τραπεζι που καθονταν και τρωγοπιναν τα κομματοσκυλα της ΕΡΤ τοσα και τοσα χρονια, με δικα μου και δικα σου έξοδα, χωρις να παραγουν έργο. Θα μπορουσαν να κανουν την ιδια δουλεια πολυ λιγοτεροι, με λιγοτερο κοστος, και τοτε ισως να το ξανασκεφτομουν να μην ειμαι αρνητικος, με την παρουσα κατασταση ομως, σορρυ, δε μου περισσευει καλωσυνη. Μερικα χρονια πριν, θα ελεγα (και ελεγα) 'δεν πειραζει'. Τωρα δε με παιρνει.Αν περισσευει καλωσυνη στα ξενα ειδησεογραφικα μεσα, που το κανουν θέμα, ας τσονταρουν αυτοι, εσύ, ή οποιος αλλος θεωρει οτι πρεπει να το κανει, αλλα να πεσει και το μετρητο, οχι μονο λογακια και τζαμπα μαγκιες. Ας φτιαχτει ενα συνδρομητικο καναλι τυπου NOVA, με συνδρομητη οποιον θελει, και αποκωδικοποιητες. Εκει να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος με το περιεχομενο που θα παραξει η ΕΡΤ. Αντιστοιχα θα πρπει να γινει κατα τη γνωμη μου με το καναλι της Βουλης και οσους το υποστηριζουν. Εκει να δουμε αν θα πληρωσει κανεις για να δει βουλευτες να τσακωνονται και το βραδακι αφιέρωμα στον Φασμπίντερ.
Αν φτιαξεις μια ΕΡΤ του επιπεδου του BBC εστω και κατ' αναλογια μεγεθων, χτυπα μου την πορτα και θα τσονταρω και εγω. Φτιαξε έστω μια μαλακια τυπου Euronews, με κυλιομενο δελτιο καιρου και ειδησεις. Εκει θα το δωσω και εγω το αντιδωρο.
- άπειρο.....
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σε καθε περιπτωση μιλαμε για νουμερα (και προσωπα) του 2011
ρε Ασιμοφ σοβαρολογείς ή μας κάνεις πλάκα?
τι σημασία έχει που αναφέρεται στο 2011.
αν και αφόσον ισχυουν τα νούμερα αυτά ,εσύ τα θεωρείς ορθολογικά?Ενταξει κανονικα δεν πρεπει να κατσω να ασχοληθω γιατι φαινεσαι λιγο χαζουλης, αλλα θα πω οτι α) δεν τα θεωρω φυσιολογικα και β) η ΕΡΤ εκλεισε με μισθους του 2013 και απελυσε εργαζομενους του 2013. Αυτα.
-
Σαν να λέμε: 'πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι' ...
Δεν νομίζω το να κλείσεις το ΕΡΤ επειδή κάποιοι (ας είναι αρκετοί) παίρνουν πολλά λεφτά!
Αναδιοργάνωσε την, κόψε μισθούς - κάτι κανε!Διαφωνώ με το κλείσιμό της!!!
Πιστεύω πως αυτό ήταν το ζητούμενο και όχι το οικονομικό..... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εκτος οτι εχουν γινει τεραστιες μειωσεις, οι μισοι απο αυτους που ειναι στην λιστα πλεον δεν δουλευουν ΚΑΝ στην ΕΡΤ (αλλα στα ιδιωτικα )Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες (την Ελ τηλεόραση την γράφω στ' @@ μου γενικώς), αυτό που γίνεται 30+ χρόνια τώρα σ' αυτούς τους 'οργανισμούς', είναι: Βάζουμε έναν δικό μας μερικά χρόνια, τ' αρπάζει χοντρά, φεύγει. Μετα βάζουμε άλλον κοκ.
Αυτά, βέβαια, στον κόσμο των Asimov (του 4τφ, ο original μια χαρά τα ήξερε) δεν υπάρχουν. Υπάρχει μόνον η υπέρτατη αλήθεια του καθοδηγητή. -
Παει το ζουγκλα να μπει μεσα στην ΕΡΤ να τραβηξει πλανα και τους λενε οι υπαλληλοι της ΕΡΤ οτι απαγορευουνε να τραβηξουνε πλανα αλλα καναλια και οτιδηποτε χρειαστει θα το δινουν αυτοι.... Μπουαχαχαχαχαχα
Που να μην τους εβγαζε on air η ζουγκλα....Και ξαναπαει ο τυπακος και της λεει οτι ειμαστε απο το ζουγκλα.... Α δεν μας το ειπατε αυτο απο την αρχη... Περαστε απο εδω απο το πλαϊ.
Και μετα ρωτατε ορισμενοι γιατι τα ιδιωτικα καναλια δεν καλυπτουν το γεγονος....
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται