-
Λειτούργησε η 'κρατική μηχανή' ;
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το σημα εκπεμπεται απο το πρωην κτιριο του MEGA, μεσω Digea, χωρις να εχει κατατεθει στο ΕΣΡ το νεο σημα της εταιριας, οπως ακουσα απο ραδιοφωνικο σταθμο.
Αν το εκανα εγω θα με ειχαν μπουζουριασει, αν το κανει η κυβερνηση, δεν τρεχει τιποτα....Σάμπως έχει κανείς σταθμός απ΄όσους εκπέμπουν άδεια ?
-
Ο Καψης ειπε στο μεγα σημερα οτι η ονομασια ειναι προσωρινη.... και οτι η νεα θα αποφασισθει σε μελλοντικο χρονο θα παιζουν δε ντοκυμαντερ κ.λ.π.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το σημα εκπεμπεται απο το πρωην κτιριο του MEGA, μεσω Digea, χωρις να εχει κατατεθει στο ΕΣΡ το νεο σημα της εταιριας, οπως ακουσα απο ραδιοφωνικο σταθμο.
Αν το εκανα εγω θα με ειχαν μπουζουριασει, αν το κανει η κυβερνηση, δεν τρεχει τιποτα.......μην ανησυχείς και κάποιος θα τους μπουζουριάσει για κλοπή λογότυπου!..
-
Πες μου ότι το παραπάνω είναι φτιαχτό...
-
...τί να σου πώ?.. πιθανόν... δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!.. απλά 'κυκλοφορεί' στο διαδίκτυο...
-
Fake and gay.
-
-
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Πιο δεκαετία '80 Μπίλιας.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απ ότι άκουσα, θα γίνει διαγωνισμός. Ετοιμάστε μακέτες……
Α. -
τουλαχιστον λυθηκε το θεμα της στεγασης
κυκλοφορησε και η νεα σειρα που θα προβαλλεται απο Σεπτεμβρη
αγνωστο προς το παρον αν θα ξαναζησουμε μεγαλεια οπως το παρακατω
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
από πλευράς μηχανημάτων έχουμε καλύτερα και περισσότερα, ένεκα οι προμήθειες!!!!!!......
Εάν φύγουν κάποια ζώα από μέσα, θα γίνει ανθρώπινη, τώρα είναι μόνον για σαφάρι!.
Α. -
Μάστορα το BBC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο παγκοσμίως. Ούτε μια τρίχα από τα αχαμνά του δεν έχουμε σε εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
από πλευράς μηχανημάτων έχουμε καλύτερα και περισσότερα, ένεκα οι προμήθειες!!!!!!......
Εάν φύγουν κάποια ζώα από μέσα, θα γίνει ανθρώπινη, τώρα είναι μόνον για σαφάρι!.
Α.ναι τώρα που έκανε αναβάθμιση το BBC και μπήκε και μέσα η βασίλισσα Ελισάβετ για να τα θαυμάσει εσύ πιστεύεις, άγνωστο πως, ότι έχεις καλύτερα και περισσότερα μηχανήματα στην ΕΡΤ.
από το BBC του 80' σίγουρα -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
από το BBC του 80' σίγουραΤου 60 και πάλι παίζεται...
-
Αμα βγαλουμε και εμεις, εστω το Doctor Who των πρωτων σαιζον, με τα καφασια και το ασημοχαρτο για σκηνικο, το συζηταμε για τα 60's
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάστορα το BBC είναι το μεγαλύτερο δίκτυο παγκοσμίως. Ούτε μια τρίχα από τα αχαμνά του δεν έχουμε σε εξοπλισμό.
Παράδοξο φίλε!. Μα το είπαν δυο τεχνικοί μέσα από την ΕΡΤ, σχολιάζοντας της σπατάλες!.
Α. -
Ε αν το είπαν δυο τεχνικοί μέσα από την ΕΡΤ έτσι θα είναι.
I rest my case melud.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται