-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
• Και κερδίζουν κύριες και κύριοι, ένα κόρνερ σε πολύ πλεονεκτική θέση. (Μανώλης Μαυρομάτης)• Για όσους εχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο έγχρωμος παίχτης Μπατίστα του Εθνικού, είναι αυτός με το μπλε σορτσάκι. (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Δεξί κροσέ, αριστερό direct και γκολ (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Και η μπάλα δεν είναι σε καμιανού την κατοχή (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Και η μπάλα, είναι off-side (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Ο Ronaldo ξεχύνετε σαν εμετός στην επίθεση (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Ο Davids κάνει ένα δυνατό συρτό σουτ το οποίο καταλήγει ψηλά πάνω από το δοκάρι (Μανώλης Μαυρομάτης)
• Βγαίνει η σέντρα, ο Μολίνα κάνει την έξοδο και χωρίς κανένα λόγο, ο Ίβερσεν πετάγεται και βάζει το γκολ
(Μανώλης Μαυρομάτης)• Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα για να προλάβει τη μπάλα (Μανώλης Μαυρομάτης)
http://www.stathmosnet.gr/blogs-kos/ene ... ic-1-.html
Ρόναλντ Ντε Μπουρ πάντα με τη μπάλλα,Ρόναλντ Ντε Μπουρ δίνει πάσα στον αδερφό του Φρανκ Ντε Μπερ.(κάπως έτσι το είχε πει ο θεούλης).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.theinsider.gr/images/stories/CULT/BO0zpKrCMAAq7N6.jpg_large.jpg
This seems kind of legit. Οι φίλοι μας από την ΕΣΣΔ (iant, romank) παρακαλούνται να μας διαφωτίσουν.
Τι να πω .... Δεν θυμάμαι κανένα κανάλι με τέτοιο λογότυπο 'CCCP TB' Γέρασα μάλλον ..
Το μόνο που μπορώ να πω πως οποίος νομίζει πως ο εικονιζόμενος έχει σχέση με κομμουνισμό είναι γελασμένος ...
-
Ναι ήταν πράκτορας
Ε σάμπως αυτός
ή αυτός
είχαν σχέση ?
-
Αυτοι ειχαν σχεση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τι να πω, είσαι ειδικότερος... Πάντως (και) αυτοί βούλιαξαν την ΕΣΣΔ. Διαφορετικά, είναι σα να λέμε ότι την Ελλάδα τη βούλιαξε μέσα σε 2 χρονάκια ο ΓΑΠ και ο Ραφηνάτος και ο Σημίτης δεν έχουν καμία σχέση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι να πω, είσαι ειδικότερος... Πάντως (και) αυτοί βούλιαξαν την ΕΣΣΔ.Όχι μόνο αυτοί βούλιαξαν - και άλλοι υπήρχαν!
Όμως, δεν μπορείς να πεις πως αυτοί δεν είχαν σχέση!Διαφορετικά, είναι σα να λέμε ότι την Ελλάδα τη βούλιαξε μέσα σε 2 χρονάκια ο ΓΑΠ και ο Ραφηνάτος και ο Σημίτης δεν έχουν καμία σχέση.
Μόνο αυτοί; Και που είναι ο πατέρας του ΓΑΠ; Ο Καραμανλής (και οι δυο!)
Ποιος είναι ο Ραφηνάτος ;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ποιος είναι ο Ραφηνά ---- τος ;
Ο διαμενων στη Ραφηνα....
-
Αυτός με το σπίτι στη Ραφήνα
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τι να πω, είσαι ειδικότερος... Πάντως (και) αυτοί βούλιαξαν την ΕΣΣΔ.
Όχι μόνο αυτοί βούλιαξαν - και άλλοι υπήρχαν!
Όμως, δεν μπορείς να πεις πως αυτοί δεν είχαν σχέση!Διαφορετικά, είναι σα να λέμε ότι την Ελλάδα τη βούλιαξε μέσα σε 2 χρονάκια ο ΓΑΠ και ο Ραφηνάτος και ο Σημίτης δεν έχουν καμία σχέση.
Μόνο αυτοί; Και που είναι ο πατέρας του ΓΑΠ; Ο Καραμανλής (και οι δυο!)
Ποιος είναι ο Ραφηνάτος ;
...και μην ξεχάσουμε βέβαια, τους Ορλάνδο, Ζαΐμη, Λουριώτη... Καποδίστρια... έτσι για νά 'μαστε σωστοί και δίκαιοι!..
-
Ενταξει τωρα τι φταιει ο Καποδιστριας!!!! τον εφαγαν και καθαρισαν για τους επομενους....
-
Ο Καποδιστριας ειχε κανει εισαγωγη πατατας και ειχε βαλει και φρουρους ντεμέκ στην αποθηκη.
Απο την μια δηλαδη εκανε εισαγωγες ξενων προϊοντων και απο την αλλη προσλαμβανε αργομισθους φυλακες.
Σημερα ακομα πληρωνουμε αυτο το διδυμο ελλειμμα... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Καποδιστριας ειχε κανει εισαγωγη πατατας και ειχε βαλει και φρουρους ντεμέκ στην αποθηκη.
Απο την μια δηλαδη εκανε εισαγωγες ξενων προϊοντων και απο την αλλη προσλαμβανε αργομισθους φυλακες.
Σημερα ακομα πληρωνουμε αυτο το διδυμο ελλειμμα...Στρατιωτες ηταν, τσαμπα του βγηκε. Φανταζομαι τον Κιουση να φυλαει πατατες μεσα στην παγωνια και να βριζει και λυνομαι στα γελια. :hysterical:
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ενταξει τωρα τι φταιει ο Καποδιστριας!!!! τον εφαγαν και καθαρισαν για τους επομενους.......ναι, αλλά τα 60.000.000 γαλλικά φραγκάκια τα εξασφάλισε από Ρωσία, Αγγλία, Γαλλία, έστω και μετά θάνατον...
...πάντα με δανεικά τη 'βγάζαμε' (και με χειρότερους όρους) και στο τέλος τα καταφέρναμε... -
-
Ανακοίνωση- κόλαφος του σκηνοθέτη της ταινίας η 'Κυρία Δήμαρχος' – Ζητά 20.000 ευρώ 'από την ψευδή ΕΔΤ'
Η «Κυρία Δήμαρχος» με την οποία άρχισε χθες να εκπέμπει ξανά πρόγραμμα τη Δημόσια Τηλεόραση, προβλήθηκε χωρίς την άδεια του σκηνοθέτη Ροβήρου Μανθούλη που με ανακοίνωση...
καταπέλτη καταγγέλει προσωπικά τον Παντελή Καψή και ανακοινώνει πως προχωρά σε μήνυση.
Γράφει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο γνωστός σκηνοθέτης: «Ο Καψής, στα νιάτα του, μου ζητούσε ταινίες μου για ν' ανοίξει σινε-κλαμπ. Αποφάσισε να το ξεκινήσει επιτέλους με την Κυρία Δήμαρχο. Στην ΕΔΤ, που ψευδίζει την ΕΡΤ. Βλέπεται, θα λέει ο υπουργός, ιστορική στιγμή. Αρχίζουμε με ταινία του Μανθούλη που μας βρίζει. Η ταινία μου θα γίνει λοιπόν ''Κυδία Δήμαδχος''.
Δεν μπορώ δυστυχώς να την εμποδίσω ή να την απαγορεύσω. Μπορώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για την δυσφήμηση που μου κάνει, με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι. Γιατί όλοι οι Έλληνες, μόλις βγει στο κουτί η ταινία, θα φτύνουν την οθόνη του. Ελπίζω, αμέσως μετά την ''Κυδία Δήμαδχο'', να γίνει και η Κηδεία της Ιεροδούλου. Δηλαδή της ΕΔΤ», δήλωσε ο σκηνοθέτης.
http://www.thestival.gr/media-news/item ... eydi-edt22
-
μαλλον χαμενα τα εχει... τι ηλικια ειναι ο Μανθουλης ειπαμε??
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Mη πας μακρυα. Σαμαρας και...Τελικα, ρεπουμε προς τον κομμουνισμον...
Και ξερό ψωμί……. πέστα!!!!!......
Τώρα, σίγουρα ρέπουμε προς την γενίκευση της εθνικής μ@λ@κι@ς....... Ο Χρηστός να βάλει το χέρι του…… ή να αρπάξει τα κορδόνια που βαρούσε τους πραματευτάδες μεsa στον οίκο Του!.......
Α. -
Μπορώ μόνο να ζητήσω δικαστικώς είκοσι χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για την δυσφήμηση που μου κάνει, με το να μεταδίδει την ταινία μου σε κατάπτυστο κανάλι. Γιατί όλοι οι Έλληνες, μόλις βγει στο κουτί η ταινία, θα φτύνουν την οθόνη του.Σαπούνι ή εκτέλεση στο σύνταγμα.
-
:ysterical: johanndelta!!!Εγώ πάντως τιμής ένεκεν βλέπω τώρα ΔΤ. Μου είχε λείψει και μου θυμίζει λίγο και τα νιάτα μου, τότε που οι τηλεοράσεις παίζανε στο 1 την ΕΡΤ1 και στο 2 την ΥΕΝΕΔ, στο 3 την ΕΡΤ1 και το 4 την ΥΕΝΕΔ κ.ο.κ. Μόνο που τώρα 1-2-3 παίζουν το ίδιο!
….και σίγουρα θα πληρώνουμε σαν κράτος και σαν πολίτες, πολύ λιγότερα, το 1/3 και βαλε!.
Δεν κατάλαβες ακόμα ότι αυτός είναι ο σκοπός?. Περιστολή των δημοσίων εξόδων!.
Το οξύμωρο είναι, ότι αυτοί που τους έβαλαν, έχουν σήμερα αναδόχους, που αναιρούν την πολιτική που υπήρχε του κομματικού στρατού!.
Για εμένα είναι θετικό!.
Μα εξίσου οξύμωρο είναι, ότι αυτοί που φώναζαν και φωνάζουν έξω από την ΕΡΤ ή όπως στο διαλα,(νέα λέξη που έμαθα εδώ μέσα, και την πρόσθεσα στο λεξιλόγιο μου!!!!!) θα την ονομάσουν, είναι άνεργοι και πεινασμένοι!. Φωνάζουν για μισθούς 250000 τον χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!.
‘Βοηθάτε οι φτωχή να μην σας μοιάσουμε’, κραυγάζουν οι μέσα!!!!!!!!!!. Τόση μ@λ@κι@ μας δέρνει.
Και φώναζαν για της μαύρες οθόνες, τα έρμαια κωθώνια…… και τώρα μας έριξαν ‘φούμο’ έγχρωμο χωρίς μαύρο. Υπάρχει?!. Εεεεε να που υπάρχει!!!!!....... και τους φώναζαν να έρθουν να συζητήσουν για να μπουν τα πράγματα όπως πρέπει. Και οι συνδικαλισταδές, προέτρεψαν για 46 απεργίες και διακοπές προγράμματος, για ένα χρόνο!.
Εμάς μας κλίνανε το ρεύμα όταν χρεωστάγαμε για της κεραίες στα βουνά, και αυτοί χρεωστάνε επταψήφια νούμερα….. και όλοι μας τρώμε της αυξήσεις της ΔΕΗ, για να αποπληρωθούν οι δαπάνες που έκαναν τα λαμόγια…..
Ξυπνάτε ρεεεεεεεε, βγάλτε της πολιτικές τσίμπλες, και όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα.
Ο Αντωνάκης μα και ο Μπενη, δεν μασάν κουτόχορτο και φτύνουν κουκούτσια. Θα πάρουν τον ΄πούλο’ τους οι εκμεταλλευτές του ιδρώτα του φτωχού λάου, με πρώτη την ΕΡΤ .
Θέλω διακαώς δημόσια TV ράδιο, μα όχι γεμάτα από καιροσκόπους εκμεταλλευτές, και στην έκταση που η ανάγκη επιτάσσει!.
Α. -
Ποιο ψυχοτροπο φερνει τοση ευφορια?
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται