-
Με τι τρόπο μπορώ να αφαιρέσω μικρή ποσότητα λαδιού από τον κινητήρα χωρίς να ανοόξω τη βίδα του κάρτερ;
-
Με τι τρόπο μπορώ να αφαιρέσω μικρή ποσότητα λαδιού από τον κινητήρα χωρίς να ανοόξω τη βίδα του κάρτερ;
-
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Με τι τρόπο μπορώ να αφαιρέσω μικρή ποσότητα λαδιού από τον κινητήρα χωρίς να ανοόξω τη βίδα του κάρτερ;Με αναρρόφηση (σωληνάκι και σύριγγα). Μάλλον θα σου έχουν βάλει παραπάνω λάδι..;
-
Στα συνεργεία που αλλάζουν λάδια ρουφώντας από τον δείκτη λαδιού, μπορείς να αφαιρέσεις όσο θέλεις.
-
Ναι μου έχουν βάλει 2 δάκτυλα παραπάνω.
- μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα η παραπάνω ποσότητα αυτή;
- που μπορώ να βρω σωληνάκι κ σύριγγα; σε κανά φαρμακείο;
-
με σωληνακι και συριγγα δουλεια δεν θα κανεις, με 2 δαχτυλα παραπανω λαδι το πιθανο ειναι να εχεις προβλημα.
-
ναι ακόμη και φλάτζα κεφαλής μπορεί να χαλάσει, έχει συμβεί σε φίλο με Corsa B. Δεν θέλω να σε τρομάξω γιατί είχε βάλει αρκετό παραπάνω αλλά τα 2 δάχτυλα στην βέργα δεν λέει τίποτα για το πόσο παραπάνω είναι. Γιατί δεν πας εκεί που στο βάλανε να στο βγάλουνε; Με σύριγγα δεν θα κάνει δουλεία πρέπει να φτάσει στο σημείο που μετράει η βέργα το λάδι που είναι αρκετά βαθιά.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
ναι ακόμη και φλάτζα κεφαλής μπορεί να χαλάσει, έχει συμβεί σε φίλο με Corsa B. Δεν θέλω να σε τρομάξω γιατί είχε βάλει αρκετό παραπάνω αλλά τα 2 δάχτυλα στην βέργα δεν λέει τίποτα για το πόσο παραπάνω είναι. Γιατί δεν πας εκεί που στο βάλανε να στο βγάλουνε; Με σύριγγα δεν θα κάνει δουλεία πρέπει να φτάσει στο σημείο που μετράει η βέργα το λάδι που είναι αρκετά βαθιά.Μπορεί αν προσαρμόσει σωληνάκι ελαστικό (όπως της υπερχείλισης του ψυκτικού υγρού) σε σύριγγα να τα καταφέρει (αν δεν είναι παράξενη η διαδρομή).
-
Μπορείς να βγάλεις το φίλτρο λαδιού, να το αδειάσεις και να το ξαναβάλεις. Μετά βάζεις μπροστά για λίγο να γεμίσει το φίλτρο, σβήνεις, περιμένεις κανένα 5λεπτο και ξανακοιτάς το δείκτη λαδιου.
-
Παιδιά πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη βοήθεια! Τελικά έβαλα σύριγγα με σωληνάκι κ αφαίρεσα την απαιτούμενη ποσότητα (250ml περίπου)
-
Για τόσο μάλλον δεν άξιζε να ασχοληθείς αλλά να ξανατσεκάρεις τα λάδια. Δυο δάχτυλα θα περίμενα να είναι πολύ περισσότερο από 250ml οπότε ας σιγουρευτούμε ότι είσαι οκ.
-
Γιατί λες πως δεν άξιζε;
αφαιρώντας λάδι από τον κινητήρα