-
elaborate
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ό,τι και το πρώτο Twingo -αναλογικά-;Το πρωτο ηταν κορυφη. Το ειχαμε νοικιασει σε ενα νησι και το λατρεψα σε σημειο να θελω να το αγορασω οταν επιστρεψαμε!
-
Αν ήξερα εγώ το ριζοσπαστικό j.marr θα δούλευα εκεί ή σε κάποιον ανταγωνιστή. Θες εκμετάλλευση χώρων, θες εσωτερικό σχεδιασμό (που τα είχε το twingo I και όχι το ΙΙ 14 χρονια μετά), θες κάποιο ατού στους κινητήρες ή στο κιβώτιο, θες κάτι σε οδική συμπεριφορά*...κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί το όνομα και τον πιθανό ντόρο. Το ότι θα είναι γενικά καλό αυτοκίνητο το περιμένουμε, το παραπάνω είναι που απαιτείται. Το πρώτο έβαλε κόσμο και ανταγωνιστές να τρέχουν γενικά και φάνηκε και από συγκεκριμένα αποτελέσματα πωλήσεων (δεν μπορώ να βρω το ποσοστό που είχα διαβάσει για re-buying).
Το twingo δεν είναι Corolla που μέσες άκρες απλώς επικαιροποιείται και βελτιώνεται από το 1923 και μετά. Η αυτοκίνηση αλλάζει τα τελευταία χρόνια, τα μικρά/οικονομικά/πρωτοποριακά αυτοκίνητα παίρνουν κεφάλι, εκεί μπορεί να κεφαλαιοποιήσει εμπειρία οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία ψάχνεται σε κάποιο τομέα.
*όχι απαραίτητα σπορτίφ
-
Είναι μια κατηγορία που το κόστος του τελικού προϊόντος παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο και ετσι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Το μόνο που είδα να πάει να κουνήσει λίγο τα πράγματα ήταν η κατασκευαστική μέθοδος που πρότεινε ο Murray αλλά δεν νομίζω πολλοί κατασκευαστές να ασχοληθούν.
Υπάρχει αρκετή αδράνεια στις αυτοκινητοβιομηχανίες για να μπορέσουμε να δούμε κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό. Φαίνεται και απο το οτι πχ η Tesla τους παίζει για πλάκα στα EV. Οχι οτι γενικά δεν πάει μπροστά το πράγμα αλλά αυτό γίνεται πάρα πολύ σιγά.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Είναι μια κατηγορία που το κόστος του τελικού προϊόντος παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο και ετσι δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.Σωστό, αν και μερικά πράγματα που αξίζουν σε αυτόν τον κόσμο είναι ανέξοδα.
Το μόνο που είδα να πάει να κουνήσει λίγο τα πράγματα ήταν η κατασκευαστική μέθοδος που πρότεινε ο Murray αλλά δεν νομίζω πολλοί κατασκευαστές να ασχοληθούν.
To T.25 εννοείς ή κάτι άλλο που προφανώς δεν ξέρω;
-
Απορώ πως τα βρεθεί ο περίφημος χώρος για τα πίσω συρόμενα καθίσματα όπως το τωρινό μοντέλο, καθώς πλέον πίσω θα υπάρχει ο κινητήρας ο οποίος όπως και στα smart κλέβει χώρο και βάθος από το πάτωμα του χώρου αποσκευών και λογικά από τα συρόμενα καθίσματα
-
Το εσωτερικό του.
-
Γιατί νομίζω, πως κοιτάμε το εσωτερικό ενός ...FIAT ;
-
Αποκλείεται , οι χειρολαβές στις πόρτες έρχονται απ το Κλιό μου!
Σοβαρά τώρα, με ένα απλό photoshop και το λογότυπο fiat στο τιμόνι...έτοιμο
-
Εδώ να δεις μπερδέματα (Jeep Renegade) ...
-
Δε φαίνεται κακό
Αν ισχύουν αυτά που γράφουν εδώ: http://www.autoblog.gr/2014/03/04/renault-twingo-interior-unveiled/
Το νέο Twingo, επωφελείται από την τοποθέτηση του κινητήρα στο πίσω μέρος, το μικρό καπό και το μεγάλο παρμπρίζ και είναι σε θέση να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ευρυχωρία από αυτή που περιμένει κάποιος από ένα αυτοκίνητο 3.59 μέτρων. Παρότι είναι 10 εκατοστά μικρότερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, η απόσταση από το ταμπλό μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών είναι 22 εκατοστά μεγαλύτερη. Μεγαλύτερο κατά 13 εκατοστά είναι και το μεταξόνιο με αποτέλεσμα οι χώροι για τους επιβάτες να είναι σημαντικά βελτιωμένοι.
Ο χώρος αποσκευών είναι 219 λίτρων και είναι ιδιαίτερα πρακτικός και εκμεταλλεύσιμος χάρη στο ορθογώνιο σχήμα του πατώματος και το γεγονός ότι οι θόλοι δεν εισβάλουν στο πορτ μπαγκάζ. Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα διπλώνουν 50:50 με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας χώρος με απολύτως επίπεδο πάτωμα και μήκος 1.35 μέτρα ενώ αν διπλώσει και το κάθισμα του συνοδηγού, το μήκος αυξάνεται στα 2.2 μέτρα.
φαίνεται ότι η εκμετάλλευση χώρων είναι αντάξια του πρώτης γενιάς
Περιμένω να δώ αν θα υπάρχει και κάποιος χώρος αποσκευών μπροστά -
-
Το εσωτερικό μου μοιάζει σαν διασταύρωση του Fiat Panda με Renault Clio. Χωρίς να πω ότι με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, με δεδομένο τη κατηγορία που ανήκει δε το λες άσχημο.. Είναι αρκετά μοντέρνο και ακολουθεί τα νέα standard σχεδίασης. Σταδιακά όλα τα εσωτερικά των αυτοκινήτων αυτό το στυλ θα έχουνε..
-
Αυτό το δισκάκι μπροστά απο τις ταχύτητες, για τα κέρματα το έχουν ή για τα λελούδια;
-
Και κινητήρας και χώρος αποσκευών 220 λίτρα πίσω; Τι έκαναν τα άτομα;
Ωραίο και το εσωτερικό, η λεπτομέρεια που μου κάνει περισσότερη εντύπωση είναι το κινητό που συνδέεται με το ηχοσύστημα.
-
Πανέμορφο εσωτερικό. Εξωτερικά ακόμα δεν ...
Η πρόσβαση στον κινητήρα είναι από?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Όπως στο σμάρτ πιθανότατα? (κάτω απο το πορτ μπαγκάζ δηλαδή)
Νταξ όλοι μπορουν να φτιάξουν ένα Fiat 500
Κατα τα λοιπά ήθελαν να πλησιάσουν τη λογική του πρώτου Twingo. -
Ωραιότατο ειναι
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κατα τα λοιπά ήθελαν να πλησιάσουν τη λογική του πρώτου Twingo.Πόσο γκρινιάρης είσαι ρε Ορέστη!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κατα τα λοιπά ήθελαν να πλησιάσουν τη λογική του πρώτου Twingo.σε ντιζάιν κανένα δεν πλησιάζει το 500... σε πρακτικότητα κανένα το υπάρχων τουινγκο...
'Παρότι είναι 10 εκατοστά μικρότερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, η απόσταση από το ταμπλό μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών είναι 22 εκατοστά μεγαλύτερη.'
μαγικά πράγματα από τους μηχανικούς της ρενό
Renault Twingo III