-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Η ''τάπα'' του ρεζερβουάρ πάντως είναι πίσω αλλά με τόσο μικρό πρόβολο μπροστά τι χώρο αποσκευών να έχει?
Αν έχει κανονική ρεζέρβα μπορεί να μην έχει και καθόλου.Άραγε στα πλαίσια της 500οποιησης θα χρεώνει η Renault την τάπα με κλειδαριά;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν τρακάρεις ελιζ από το πλάι?
Αυτό είναι ευκολάκι.
Το πετάς και αγοράζεις άλλο.σάμπως αν την φας στο πούντο το ίδιο δεν θα κάνεις?
Εκεί το ισιωνεις όπως όπως και βάζεις μεταχειρισμενη πόρτα σε ελαφρώς διαφορετικό χρώμα!
-
σιγά μην το ισιώσεις, αυτό το κάναν κάποτε που τα αυτοκίνητα ήταν πιο απλά και πιο ακριβά... σήμερα το πολύ πολύ να σου τραβήξουν τα ράμφη με μαλάκα... να μπουν στην διαδικασία να λύσουν όλο το όχημα, ούτε για αστείο... στο βγάζουν ολική και εντ οφ στορι...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Η ''τάπα'' του ρεζερβουάρ πάντως είναι πίσω αλλά με τόσο μικρό πρόβολο μπροστά τι χώρο αποσκευών να έχει?
Αν έχει κανονική ρεζέρβα μπορεί να μην έχει και καθόλου.Τα 220 λίτρα πίσω δεν φτάνουν;
Δεν το κόβω να βάζουν ρεζέρβα πάντως, έτσι που έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Κιτ και πολύ μας είναι. Η λογική μου λέει ότι μπροστά θα έχει μερικά περιφερειακά (μπαταρία, δοχεία υγρών και ψυγείο) άρα αν μένει χώρος δεν θα είναι άξιος λόγου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν έχει κανονική ρεζέρβα μπορεί να μην έχει και καθόλου.Τα 220 λίτρα πίσω δεν φτάνουν;
Δεν το κόβω να βάζουν ρεζέρβα πάντως, έτσι που έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Κιτ και πολύ μας είναι. Η λογική μου λέει ότι μπροστά θα έχει μερικά περιφερειακά (μπαταρία, δοχεία υγρών και ψυγείο) άρα αν μένει χώρος δεν θα είναι άξιος λόγου.
Αμα δεν μαλακίστικαν κατα τη διάρκεια του σχεδιασμού μια χαρά θα μπορούσε να εχει (αν δεν έχει) χώρο και μπροστά.
-
Κάπου είδα στο YouTube που έδειξε για μια στιγμή τι κρύβεται μπροστά και είχε μπαταρίες,δοχεία κλπ.Δεν κατάλαβα αν και πόσο χώρο έχει.Καποιος έγραψε για χειρότερη ποιότητα απο το απερχόμενο. Το προηγούμενο θεωρώ ότι είχε μείνει πλέον αρκετα πίσω σε ο,τι έχει να κάνει με την ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό του σε σχέση με τους νεότερους ανταγωνιστές του.Παντως απο τις φωτογραφίες και τα βιντεο δε μου φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
-
Ειδε ο αλλος τη ποιοτητα μεσα απο τις φωτογραφιες.....
-
Την ίδια κριτική που είχαν δίδυμα, τρίδυμα, Up & Σια, Panda/500 κλπ για το εσωτερικό τους. Κρίμα που η Aston σταμάτησε το Cygnet τελικά ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Και πουλούσε τόσο καλά
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την ίδια κριτική που είχαν δίδυμα, τρίδυμα, Up & Σια, Panda/500 κλπ για το εσωτερικό τους. Κρίμα που η Aston σταμάτησε το Cygnet τελικά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Κρίμα που δεν ξέρεις να διαβάζεις αυτά που γράφονται εδώ κ στα τεστ τελικά. Μόνο τα τρίδυμα δέχτηκαν κριτική για το εσωτερικό τους. Κ το up κ σια για τον απλό σχεδιασμό τους μέσα (κ έτσι κ αλλιώς, επειδή είναι vag)
-
Έλα μου?!
Μάλλον κρίμα που δεν τα θυμάσαι τα γραφόμενα στα ανάλογα τοπικά.
Υπήρξε σε κάποιο μικρό κάποια θετική κριτική για το εσωτερικό του?! Μπαααα!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
σου λεω πως κριτική κ γκρινια στα τεστ κ εδώ υπήρξε μόνο για την τριάδα της psa/toyota. Oπότε το σχόλιο που έκανες για το cygnet δεν ισχύει.
Το προηγούμενο twingo ήταν πολύ προσεγμένο μέσα. Κατα τη γνώμη μου ποιοτικά ήταν στην αμέσως επόμενη κατηγορία χωρίς να έχει γίνει η οικονομία που κάνουν συνήθως σε αυτή τη κατηγορία. Όπως κ στο πικαντο που έχω δει. Το καινούργιο, μου φαίνεται (αν μου επιτρέπει ο nonos να εκφράσω γνωμη) πως σε αυτο το τομέα είναι ενα κλικ πιο κάτω. Αυτό παρατηρησαν κ οι αναγνώστες στο βιντεακι του youtube που έβαλα. -
Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με την κριτική σου. Γενικό είναι και φυσικά υπήρξαν αρνητικά σχόλια για ΟΛΑ τα μικρά. Καμιά εταιρεία δεν καίγεται για πολυτέλειες και προσεγμένα υλικά. Έτσι προκύπτουν οι γυμνές βαμμένες λαμαρίνες στο Up, τα τριζατα πλαστικά στο 500 ή τα φτηνά πλαστικά του Alto κλπ.
Μια χαρά ήταν του προηγούμενου Twingo το ίδιο πιθανό και στο νέο.
Απλά μη ζητάμε ποιότητα Cygnet (αν υπήρχε και αυτή σαν premium alterToyota) για ένα μικρό υπέρ - μαζικής παραγωγής. Δεν είπα κάτι παράξενο ... νομιζω!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την ίδια κριτική που είχαν δίδυμα, τρίδυμα, Up & Σια, Panda/500 κλπ για το εσωτερικό τους. Κρίμα που η Aston σταμάτησε το Cygnet τελικά ...Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Δε νομίζω να το σταμάτησε.
-
Κι όμως το σταμάτησε http://m.bbc.co.uk/news/business-24455948
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι όμως το σταμάτησε http://m.bbc.co.uk/news/business-24455948Sent from my Nexus 4 using 3
Το Configurator τους δουλεύει ακόμα.
-
Εντάξει τοτε
-
Του δημοσίου είναι αυτοί;
-
-
Γαμάτος ο τρόπος που ανοίγει το μπροστά πορτπαγκάζ.
http://www.autoblog.com/2014/03/19/renault-twingo-washer-fluid-refill-video/#continued
Renault Twingo III