-
Να παίρνεις τηλέφωνο τους κατόχους RX8. Ίσως είναι τόσο απελπισμένοι, που να δεχθούν ανταλλαγή με δίλιτρο.
-
Θα το παιξω και αυτο το σεναριο αφου περιμενω λιγο μηπως εμφανιστει καποιος...δηλ θα προτιμουσα να το δωσω και μετα να ψαξω να βρω ενα της αρεσκειας μου με τα λεφτα στο χερι
Επειδη δεν μου χει τυχει το σεναριο ανταλλαγης μεταξυ ιδιωτων ειναι κατι που πρεπει να δωσω βαση? Οι μεταβιβασεις πως γινονται σ αυτη την περιπτωση? Φανταζομαι οτι καποιος απ τους 2 (ο ιδιοκτητης του rx8 προφανως ) θα ζητησει και καποια μετρητα επιπλεον -
Κάνεις ταυτόχρονα δύο μεταβιβάσεις. Δεν έχει κάτι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη αγοραπωλησία. Στο χέρι σου είναι αν θα δεχτείς να σκάσεις και μετρητά. Γενικώς, μπορεί τα 8άρια να έχουν ψηλότερη τιμή πώλησης, αλλά στην πραγματικότητα είναι και τα δύο μοντέλα τελείως σκοτωμένα. Δε θα με παραξένευε η ανταλλαγή χωρίς κασέρι.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Να παίρνεις τηλέφωνο τους κατόχους RX8. Ίσως είναι τόσο απελπισμένοι, που να δεχθούν ανταλλαγή με δίλιτρο. -
Eχω ηδη αρχισει τα τηλ αλλα δεν ψηνεται κανεις ουτε ιδιωτες ουτε μαντρες...ενας ιδιωτης ψιλοψηνοταν αλλα τελικα αλλαξε γνωμη. Αρα δεν δειχνουν και τοσο απελπισμενοι μεχρι στιγμης. Σκουρα τα πραγματα αλλα θα το κυνηγησω
Εν τω μεταξυ εχω πετυχει καποιους που δεν ηξεραν περι συμπιεσης, να γραφουν για ηλιοροφες και να μην εχει κλπ...θελω να αποφυγω τετοιες περιπτωσεις γιατι σιγουρα δεν ηξεραν τι πηραν και καταλαβαινετε... -
Όσοι έχουν ακόμα RX-8 είναι οι περισσότεροι συνειδητοποιημένοι. Ξέρουν τι έχουν. Παρόλα τα προβλήματα και καταναλώσεις, στρίβουν με χαμόγελα!!!
-
Παντως υπαρχει τεραστια προσφορα σαν μτχ (ειδικα σε challenge που δεν μ ενδιαφερει) και το θεμα ειναι να βρεις κατι σωστο...για να δουμε τη συνεχεια !
-
αν εχεις βαλει αγγελια καπου για δωσε λινκ...(αν θες)
-
Ευχαριστως κυριε Τασο...για προωθηστε το παρακαλω...ελπιζω να μην τη δω στο θεμα για ''γελια και κλαματα''
-
Θα δω τον κολλητο μου αποψε και θα του το ξαναπω διοτι τις προαλλες κατι ξανα-ματα-ψιλο-μουρμουραγε για SLK, βαρεθηκε την κορολα..κλπ. Για αυτο ζητησα λινκ. Μια χαρα η αγγελια σου.
-
Το χει απωθημενο απ οτι φαινεται...για ψηστον λιγο. ή τωρα ή ποτε ...και θα παρει απ τα καθαροτερα της αγορας !
-
Εγώ θα πρότεινα να βάψεις τα μέρη που το χρειάζονται, δεν νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο για τον υποψήφιο αγοραστή να το βλέπει έτσι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Θα γινει εκπτωση στην τιμη αν και εφ οσον ο αλλος θελει να το φτιαξει....στην παρουσα φαση δεν θ ασχοληθω
-
Cosmo, titanium grey, m.y '05, ~85.000 χλμ
-
Να πούμε με γεια;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nαι, ευχαριστω πολυ !!
-
Καλόστριφτο, αυτοκινητάρα τί να λέμε!
Να γράψεις εντυπώσεις όταν νοιώσεις έτοιμοςΕίναι οκ από συμπίεση?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Cosmo, titanium grey, m.y '05, ~85.000 χλμΚαλοστριφτο!!!!:D
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεγεια!
-
Βάλε και καμιά φώτο όταν μπορέσεις.
Καλοτάξιδο. Άντε και 3ροτορο εύχομαι.
Αλλαγη της SLK για RX8. Ναι ή Οχι?