-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ηλία όπως σωστά φαντάζεσαι δεν το κάνουν γιατί είναι ξηγημένοι ή για την ψυχή της μάνας τους.
Το κάνουν γιατί αν βγει παραέξω βρώμα, θα υπάρξουν απώλειες στη μετοχή τους που δεν θα ισοσταθμίζει κανένα όφελος από μεροκάματο παιδιού.Γι' αυτούς τους υποκριτές μιλάω. Γι' αυτούς που 'δεν ξαναγοράζουν φράουλες Μανωλάδας' λόγω των χαμηλών μεροκάματων κ της κακής ποιότητας της διαβίωσης των εργατών εκεί, κ θ' αγοράζουν μόνον εισαγόμενες από την Τουρκία, των μεγαλύτερων μεροκάματων κ της καλύτερης ποιότητας διαβίωσης των ίδιων εργατών εκεί (?) - ή μήπως γιατί εκεί είναι μακριά κ δεν είδα / δεν ξέρω?
Γι' αυτούς που ξέρουν (στ' αλήθεια) γιατί οι εργάτες από το Μπαγκλαντές ήρθαν Ελλάδα κ δεν πήγαν (2 βήματα δίπλα τους) στην Κίνα για δουλειά, κ όμως συνεχίζουν να προτιμούν τα προϊόντα Κίνας γιατί είναι φτηνότερα. Κ κρύβουν, σαν καλές οικιακές βοηθοί, την σκόνη τους κάτω απ' το χαλί.
Άφεριμ. -
Ηλία υπάρχουν δυο αρκετά άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Οι πυροβολισμοί και το 'εμπάργκο'.Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής έχει να λογοδοτήσει γιατί προσέλαβε λάθρο αλλά και γιατί είχε για επιστάτη τον Λη Βαν Κληφ.
Δεν είναι δυνατό να λέμε ασυλία στα περιστατικά αυτά για να μην ψωνίσει ο Έλληνας φράουλα από την Τουρκία.
Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι σχιζοφρενικό.Στα του 'εμπάργκο', όπως είπα στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για τσουτσεκοτρολάρισμα.
Αν κάποιος μίλησε για γενικό εμπάργκο της περιοχής, φταίνε πιο πολύ όσοι δεν τον έκραξαν για ρατσισμόΤΜ παρά ο ίδιος.Τροφή για σκέψη το 0,88% που αναφέρει ο kubiak παίδες...
-
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής έχει να λογοδοτήσει γιατί προσέλαβε λάθρο αλλά και γιατί είχε για επιστάτη τον Λη Βαν Κληφ.
Καλό το σχόλιο αλλά έπεσες έξω...
Τον Paul Kersey είχε ως επιστάτη...
(αν θυμηθείς το όνομα χωρίς να το ψάξεις, χρωστάω κέρασμα αν και όποτε συναντηθούμε δια ζώσης)...
EDIT: Hint > Δεν είναι όνομα ηθοποιού αλλά όνομα χαρακτήρα...
_
-
Δεν ξέρω ποιός είναι αυτός που λες αλλά σκατόφατσα σαν του Λη Βαν Κληφ βγαίνει μια φορά στα 100 χρόνια.
-
Δεν ξέρω ποιός είναι αυτός που λες αλλά σκατόφατσα σαν του Λη Βαν Κληφ βγαίνει μια φορά στα 100 χρόνια.και ο αλλος δεν εχει καλυτερη μουτράκλα (kubiak το εψαξα )
-
Paul Kersey - Death Wish movie series...
Και δεν είναι τόσο το σκατόφατσα όσο το στυλ @#$@$ και δέρνω όποιον δε μου γουστάρει...Κινηματογραφικές σκατόφατσες υπάρχουν μερικές ακόμα...
π.χ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για να μην κάθομαι να γράφω, παραθέτω την συζήτηση με τον φίλτατο Asimov (ελπίζω ότι δεν εχει αντίρρηση), γιατί έχω την εντύπωση ότι άλλα εννοώ κ άλλα καταλάβατε - κ η συζήτηση μαζί σας με ενδιαφέρει, σε αντιθεση με άλλων. Αν θέλετε, μετά τα παρακάτω το συζητάμε.Κοιτα Ηλία φαντάζομαι ότι η συζήτηση ήταν πριβε, γιατί δε θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοια απο σενα. Αυτό που διαβάσαμε όλοι, είναι ότι δεν ξέρουμε τι έγινε, μπορεί να έγινε κάτι αλλο από αυτό που λεγόταν (προβοκάτσια; ξερω γω; τι;) και ότι αν είχαν προβλημα οι πακιστάνοι κακώς πήγαν να ζητήσουν λεφτά, αλλά έπρεπε να πάνε στην επιθεώρηση εργασίας. Αυτά γράφτηκαν στο παρόν νήμα. Ε σε παρακαλώ πολύ, τώρα μετά απο μία μέρα και κατι, κρίνε τα. Με το χέρι στην καρδιά.
Σ'αυτά που λες, εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως ο τόπος που ζω και ορισμένα πράματα πολύ απλά ΔΕΝ γίνονται ανεκτά απο μένα και πιθανότατα από πολλούς άλλους. Η Τουρκία ας βγάζει όπως θέλει τις φράουλές της, η Κίνα επίσης κοκ. Στην Ελλάδα αυτά τα πράματα αν γίνονται θα υπάρχει έντονη αντίδραση. Αν μπορούσα να πάω να διαδηλώσω στο Ντιγιαρμπακίρ μπορεί και να πήγαινα, αλλά η κουβέντα αυτή δεν εχει νόημα. Το μόνο που έχει νόημα είναι: Ειμαστε ΟΚ με την κατάσταση στην πατρίδα μας; Απλά πράματα.
ΥΓ1 Στην αρχή το ΚΚΕ, δεν πήγε. Μετά 'και που πήγε τι έκανε;' Γεια σου κοριτσάρα μου Μελισσανίδη
ΥΓ2 Όταν είχα πάει για βίζα Αυστραλίας είχε ερώτηση: 'Ειστε καλού χαρακτήρα'; Οι δυτικοί ρωτάνε, απλά για να έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη ότι ρώτησαν και μετά απλά εσύ ήσουν ο κακός που έδωσες ψεύτικη απάντηση.
ΥΓ3 Οι επιχειρηματίες της περιοχής στη φράουλα πόσοι είναι; Με τι ποσοστό κέρδους να δουλεύουν; Από τα 95 μύρια τα 30 να μην είναι καθαρά κέρδη; Από αυτά που λένε στην ανακοίνωση τους τα μεροκάματα είναι 27 μύρια ετησίως. Λιγότερο από το 30% του τζίρου. Αν είχαν νόμιμους εργάτες πόσα θα γινόταν; Πόσο να είναι τα υπόλοιπα έξοδα; (δεν ξέρω, ειλικρινά ρωτάω) Να μοιράζονται σε 100 επιχειρηματίες (120 στρεμματα ΜΟ); 200.000 το χρόνο ΜΟ; Αντί για 300 που είναι τώρα; Μπακάλικοι υπολογισμοί, το ξέρω αλλα λίγο να καταλάβουμε για τι ποσά μιλάμε. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΓ2 Όταν είχα πάει για βίζα Αυστραλίας είχε ερώτηση: 'Ειστε καλού χαρακτήρα'; Οι δυτικοί ρωτάνε, απλά για να έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη ότι ρώτησαν και μετά απλά εσύ ήσουν ο κακός που έδωσες ψεύτικη απάντηση.
Εδω κανεις ενα λαθος. Οι απαντησεις που δινεις καταγραφονται και ειναι σαν υπευθυνη δηλωση. Τα ιδια γινονται/αν και στο βιζα για USA οπου ρωτουσαν 'παιρνετε ναρκωτικα', 'εκδιδεστε', 'ειστε φυγοδικος' κλπ. Αν πεις 'οχι' και πιαστεις, με βαση το χαρτι εχεις ακομα ενα λογο να σε σουταρουν, 'εισαι και ναρκομανης, λες και ψεματα'.
-
Τι Lee Van Cleef & Arpels ρε, Σπύρος Καλογήρου για επιστάτης, προτιμάτε τα ελ προιόντα.
Μόλις με είδε τρόμαξε
-
Ηλία όπως σωστά φαντάζεσαι δεν το κάνουν γιατί είναι ξηγημένοι ή για την ψυχή της μάνας τους.
Το κάνουν γιατί αν βγει παραέξω βρώμα, θα υπάρξουν απώλειες στη μετοχή τους που δεν θα ισοσταθμίζει κανένα όφελος από μεροκάματο παιδιού.Γι' αυτούς τους υποκριτές μιλάω. Γι' αυτούς που 'δεν ξαναγοράζουν φράουλες Μανωλάδας' λόγω των χαμηλών μεροκάματων κ της κακής ποιότητας της διαβίωσης των εργατών εκεί, κ θ' αγοράζουν μόνον εισαγόμενες από την Τουρκία, των μεγαλύτερων μεροκάματων κ της καλύτερης ποιότητας διαβίωσης των ίδιων εργατών εκεί (?) - ή μήπως γιατί εκεί είναι μακριά κ δεν είδα / δεν ξέρω?
Γι' αυτούς που ξέρουν (στ' αλήθεια) γιατί οι εργάτες από το Μπαγκλαντές ήρθαν Ελλάδα κ δεν πήγαν (2 βήματα δίπλα τους) στην Κίνα για δουλειά, κ όμως συνεχίζουν να προτιμούν τα προϊόντα Κίνας γιατί είναι φτηνότερα. Κ κρύβουν, σαν καλές οικιακές βοηθοί, την σκόνη τους κάτω απ' το χαλί.
Άφεριμ.-
Οι περισσότεροι που δεν θα αγοράσουν φράουλες Μανωλάδας σε επίπεδο καταναλωτή θα αρκεστούν στο ψέμα που θα τους πετάξει ο Α ή ο Β πωλητής στη λαϊκή ότι οι φράουλες είναι Ζουαζιλάνδης.
-
Η ιστορία είναι για τις εταιρείες supermarket μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πιέσουν για 10 ή 20 cent χαμηλότερη τιμή για τις ίδιες αλλά no-name φράουλες τις οποίες θα προωθήσουν στα ράφια.
Η λύση είναι απλή. Έχουμε διπλή παρανομία. Μη καταβολής δεδουλευμένων και απόπειρας ανθρωποκτονίας από τη μία (σοβαρότατο) και παράνομης εισόδου στη χώρα (σοβαρό). Και τα δύο πρέπει να παταχθούν.
-
-
Υπόδικος για τον άγριο βασανισμό ενός αιγύπτιου εργάτη, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των τριών επιστατών που άνοιξαν πυρ κατά των 200 αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί μέχρι την εμπλοκή του στην νέα επίθεση που σόκαρε την Ελλάδα.
κάτι καταλάβαμε λάθος τελικά.
http://www.nooz.gr/greece/upodikos-gia- ... -ton-trion -
Αυτό μας δείχνει ότι το HR του φραουλοπαραγωγού κάνει καλά τη δουλειά του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ε σε παρακαλώ πολύ, τώρα μετά απο μία μέρα και κατι, κρίνε τα. Με το χέρι στην καρδιά.Τι του λες τώρα: εδώ προσπαθούσε να με πεισει (ίσως και τον εαυτό του) οτι μπορει να αποδειχτεί ότι οι φραουλάδες είναι ψηφοφόροι του... ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κοιτα Ηλία φαντάζομαι ότι η συζήτηση ήταν πριβε, γιατί δε θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοια απο σενα. Αυτό που διαβάσαμε όλοι, είναι ότι δεν ξέρουμε τι έγινε, μπορεί να έγινε κάτι αλλο από αυτό που λεγόταν (προβοκάτσια; ξερω γω; τι;) και ότι αν είχαν προβλημα οι πακιστάνοι κακώς πήγαν να ζητήσουν λεφτά, αλλά έπρεπε να πάνε στην επιθεώρηση εργασίας. Αυτά γράφτηκαν στο παρόν νήμα. Ε σε παρακαλώ πολύ, τώρα μετά απο μία μέρα και κατι, κρίνε τα. Με το χέρι στην καρδιά.Πριβέ ήταν, δεν γίνεται αλλιώς, στο 4τφ μέχρι να πεις 'γράφω' έχουν γεμίσει 2 σελίδες με τα ίδια κ τα ίδια. Λες κάτι, ο καθένας το παίρνει όπως θέλει κ αρχίζει να πυροβολεί. Σε τι διαφέρει το σχόλιό σου από τους πυροβολισμούς στους εργάτες?
Αυτό που έγινε από την πρώτη στιγμή, είναι η σύνδεση ενός περιστατικού (των πυροβολισμών εναντίον ανθρώπων) με την καλλιέργεια της φράουλας στην Μανωλάδα γενικά. Δεν συμφωνώ μ' αυτό.
Τι θα περίμενα εγώ? Τπτ περισσότερο απ' αυτό που έγινε για την ανακάλυψη κ την σύλληψη των υπευθύνων (μακάρι να γινόταν κ σε άλλες περιπτώσεις, η ζωή μας θα ήταν καλύτερη τότε) και ψύχραιμη αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών εργατών, που υφίσταται πολλά χρόνια τώρα, όλοι το γνωρίζουν, κανείς δεν κάνει τπτ.
Τι διάβασα? Κομπλεξικά τσιτάτα.
Ας θυμηθούμε ότι κάποιοι μίλησαν από την πρώτη στιγμή για 40.000 στρέμματα. Όταν διαβάζεις τέτοια, μείνε εσύ ψύχραιμος.Πρόκειται για καθαρά κοινωνικό πρόβλημα, για ανυπαρξία κράτους, αδιαφορία και ανικανότητα δυ. Κ, φοβάμαι ότι, έτσι που το πάνε, στο τέλος (κ από τη μια στιγμή στην άλλη) θα χαθεί μια καλλιέργεια που έκανε 10ετίες να βρει τον δρόμο της στην αγορά του κόσμου. Μικρό το κακό, βέβαια, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων την πηγαίνει έτσι κ αλλιώς σε λαθρομετανάστες, άρα φεύγει εκτός Ελ κ τα κέρδη της τοπικής κοινωνίας είναι ένα πολύ μικρό, σχεδόν αμελητέο, ποσοστό του τζίρου της 'ματωμένης φράουλας'.
Αυτό, το είδες? Σε τι διαφωνείς? Απαντάει εν μέρει κ σ' αυτό που ρώτησες. Για 'να καταλάβουμε για τι ποσά μιλάμε', δεν θα ήταν κακό να σκεφτούμε ότι 20 (έστω) εκατομμύρια Ε τον χρόνο, φεύγουν από την Μανωλάδα κ πάνε (έστω, τα περισσότερα) στο Μπαγκλαντές. Για να μην τα βλέπει κανείς, θα πηγαίνουν μάλλον με ταχυδρομικά περιστέρια. Κοινώς, φαντάσου το κύκλωμα.
Νόμιμοι εργάτες δεν βρίσκονται έτσι. Πρέπει ν' ασχοληθεί κάποιος με εξουσία. Μεταξύ μας, ούτε παράνομοι βρίσκονται έτσι. Κάποιος ασχολείται, κάποιος παίρνει μίζα, κάποιο κύκλωμα υπάρχει, μη μου πεις ότι πέφτεις απ' τα σύννεφα, το ξέρεις, το πολύ πολύ να μην το σκέφτηκες.
Η αριστερά έχει τις ευθύνες της, οι δικαιολογίες της δεν έχουν ουσία. Είδε, άκουσε (θυμάσαι την συζήτηση που είχε γίνει, που 'δεν θυμάται' ο Asimov, έ? Τότε που είχαν κάνει 'ντου' κάποιοι, τις άρπαξαν ελαφρώς κ πολλοί έτρεξαν για κανα ψηφαλάκι), μέσα έχει (από δικηγόρους μέχρι εκπροσώπους στη τοπική αυτοδιοίκηση), οι δικαιολογίες της είναι εξ ίσου εξοργιστικές με τι πράξεις της (ή, αν προτιμάς, την απραξία της). Τι να κάνει? Πλάκα μου κάνεις!Η Τουρκία ας βγάζει όπως θέλει τις φράουλές της, η Κίνα επίσης κοκ. Στην Ελλάδα αυτά τα πράματα αν γίνονται θα υπάρχει έντονη αντίδραση.
Ποιά εννοείς? Κ εγώ αντιδρώ όσο μπορώ περισσότερο για τους πυροβολισμούς, αλλά για τις συνθήκες διαβίωσης, όταν έτσι διαβιούν πολλές 10δες χιλιάδες Έλληνες πολίτες (καταλαβαινόμαστε, ναι?) κρατάω μικρό καλάθι. ΘΕΛΩ ν' αλλάξουν, δεν μπορώ να κάνω τπτ παραπάνω από το να το λέω σε 'αρμοδίους', όπου τους πετύχω.
Στο 'πως έγινε?', η απάντηση φαίνεται να είναι: 200 απλήρωτοι εργάτες από το Μπαγκλαντές, πολλοί κρατώντας ρόπαλα ή σωλήνες, πήγαν να απαιτήσουν τα λ7 τους. 3 εξίσου άγριοι από την άλλη πλευρά, σήκωσαν τα όπλα κ άρχισαν να τους πυροβολούν. Ακριβώς τι έγινε δεν θα μάθουμε εύκολα, αλλά το να βγεις με ισχυρότερο οπλισμό εναντίον ασθενέστερου (αν κ πολυπληθέστερου) 'αντίπαλου' (που έχει κ δίκιο, αλλά εσένα στ' @@ σου) δεν είναι κ τόσο ασυνήθιστο στις μέρες μας. Είναι?
Στο 'τι θα γίνει τώρα?' η απάντηση είναι 'αυτό παρακολουθούμε, τέλειωσε το σκούπισμα, η νοικοκυρά έχει ξεστρώσει κ δεν ξέρει τι να κάνει τα σκουπίδια, ετοιμαστείτε για πολύ γέλιο'. Ή κλάμα? Δε βαριέσαι, μικρή διαφορά. Πάντως η κινητοποίηση είναι τεράστια, λες κ όλοι κοιμόντουσαν μέχρι προχτες, ξύπνησαν ξαφνικά κ έπεσαν απ' τα σύννεφα. Χιλιάδες λαθρομετανάστες από την διπλανή μας χώρα, το Μπαγκλαντές, δουλεύουν παράνομα στη Μανωλάδα? Ποιός να το φανταζόταν.
Να σου πω, τώρα, μεταξύ μας: Δεν βλέπεις πουθενά υποκρισία? -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ε σε παρακαλώ πολύ, τώρα μετά απο μία μέρα και κατι, κρίνε τα. Με το χέρι στην καρδιά.
Τι του λες τώρα: εδώ προσπαθούσε να με πεισει (ίσως και τον εαυτό του) οτι μπορει να αποδειχτεί ότι οι φραουλάδες είναι ψηφοφόροι του... ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ
Όχι ρε, αφού είπαμε, μου το είπε κ ο ξάδερφος, ΧΑτες είναι, όλοι.
-
Έχει τόση σημασία το τι ψηφίζουν;
-
Ε, κάποια σημασία έχει, τόση ίσως όχι, αλλά περίπου τόση.
Αν αυτός ο τυπάς μας έβγαινε παπαρήγας εσύ τι λες, δε θα του άξιζε διπλός ανασκολοπισμός?@ιλιλιας: Το να τα ρίχνεις όλα στο κράτος είναι βολικό, και ως ένα σημείο εχεις δίκιο, αλλά το να πολεμάς να δικαιολογήσεις το ότι κάποιος, ΞΑΝΑ, βασανίζει ανθρώπους για να βγάλει φράουλες είναι ατοπημα.
Τώρα, σύμφωνα με την λογική σου,επειδή στην Σαουδική Αραβία λιθοβολούν μοίχες γυναίκες, αν αύριο ενας πατριώτης σου πάρει μια πέτρα και σκοτώσει μια θα είναι υποκρισία να διαμαρτυρηθούμε.
Τι να πω -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Έχει τόση σημασία το τι ψηφίζουν;Ε, όπως κ να το κάνεις, ο Asimov δεν θα ήθελε να είναι 'δικοί του'.
Για μένα όχι, δεν έχει σημασία. Ό, τι κ αν ψηφίζουν, είναι απάνθρωποι κ η θέση τους είναι εκτός της κοινωνίας.
@greo
Ξέχασα να πω πριν, ότι δεν έχω καμία σχέση με τους φραουλάδες - εκτός από κανα 10κιλο φράουλες που τρώμε ή κάνουμε μαρμελάδα κάθε χρόνο σπίτι. Σχέσεις έχω κ τσίπουρα πίνω κυρίως με ΔΥ. Δεύτεροι στις παρέες μου στις τσιπουροκατανύξεις έρχονται οι σταφιδοπαραγωγοί κ μετά ... το χάος.@ drifter
Να πεις τι σχέση έχει η εγκληματική συμπεριφορά 3ών με το ban σε όλες τις φράουλες της Μανωλάδας.
Το τι ψηφίζουν οι φραουλάδες το ξεκίνησε ο αριστερός, όχι εγώ. Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει. Για πες όμως, πότε κ που δικαιολόγησα κάποιον, γιατί δεν το κατάλαβα. Εσύ, όπως πάντα μα ΠΑΝΤΑ, είδες πιο μακριά. -
Όχι ρε, αφού είπαμε, μου το είπε κ ο ξάδερφος, ΧΑτες είναι, όλοι.Μα τι λες τώρα, οι έλληνες δεν είναι ρατσιστές, ψηφίζουν ΧΑ επειδή είναι... αντισυστημική
Δεν σου τα είπανε καλά: οι μετανάστες πήγαν να ζητήσουν τα μεροκάματα και οι επιστάτες, αφού έληξε το περιστατικό, πήγαν πήραν τα όπλα, τους κυνήγησαν και τους πυροβόλησαν. Πες μας τώρα ότι ήταν σε άμυνα!
Ασε που την είχαν λερωμένη την φωλιά τους με την εμπλοκή τους σε αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχουν καμιά σημασία: ούτε ότι οι μετανάστες ήταν παράνομοι (να κοψουν τον λαιμό τους να βρουν νόμιμους ή να τους βγάλουν χαρτιά), ούτε οι συνθήκες υγιεινής (αν θέλουν εργάτες να τους φτιάξουν υποδομές), ούτε ότι το κράτος έκανε τα στραβά μάτια. Τους μετανάστες τους απασχολούσαν (με σκοπό το κέρδος, όχι για την καλή τους την καρδιά) αυτοί, όχι το κράτος. Το κράτος, που ευνοεί τέτοιες πρακτικές δικαιούμαι να το κατηγορήσω εγώ, όχι οι φραουλάδες. Κι αν όλοι οι φραουλαδες απασχολούσαν τέτοιους μετανάστες, φταίνε όλοι. Αλλιώς, όσοι απασχολούσαν.Αλλά, εντάξει, από σήμερα κοιμάμαι ήσυχος:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=508627 -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ε, κάποια σημασία έχει, τόση ίσως όχι, αλλά περίπου τόση.
Αν αυτός ο τυπάς μας έβγαινε παπαρήγας εσύ τι λες, δε θα του άξιζε διπλός ανασκολοπισμός?Κατ' εμέ δεν έχει καμία απολύτως.
Αρκεί να υπάρχει κράτος και να πράττονται τα δέοντα, είτε μιλάμε για τη Μανωλάδα, είτε για τη Χαλκιδική, είτε για χούλιγκαν στο γήπεδο.
As simple as that.
Οι φράουλες της Μανωλάδας [Διάσπαση]