-
Εννοεις θα δωσω κινηση στο pto πισω να γυρισει για λιγη ωρα.Μετα θα σταματησω την κινηση του pto και με το τρακτερ αναμμενο θα ανοιξω την ταπα που προσθετω λαδι για το υδραυλικο και φυσικα θα ανεβασει εκει τα λαδια και θα τα χυσει εξω.Το αφηνω ετσι για λιγη ωρα οπως λες να χυθουν κανα 2λιτρα λαδι.Αν καταλαβα καλα αυτη ειναι η διαδικασια.Σε ευχαριστω Αντωνη και θα σε ενημερωσω για το αποτελεσμα οταν παω στο χωριο.
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Εννοεις θα δωσω κινηση στο pto πισω να γυρισει για λιγη ωρα.Μετα θα σταματησω την κινηση του pto και με το τρακτερ αναμμενο θα ανοιξω την ταπα που προσθετω λαδι για το υδραυλικο και φυσικα θα ανεβασει εκει τα λαδια και θα τα χυσει εξω.Το αφηνω ετσι για λιγη ωρα οπως λες να χυθουν κανα 2λιτρα λαδι.Αν καταλαβα καλα αυτη ειναι η διαδικασια.Σε ευχαριστω Αντωνη και θα σε ενημερωσω για το αποτελεσμα οταν παω στο χωριο.
Δεν κατάλαβες σου, βάζω τηλέφωνο στο ΡΜ.
Α. -
συγγνωμη που επεμβαινω αλλα εγω εχω την εντυπωση οτι ο μαστορας εννοουσε
απλως να βαλεις μπροστα το τρακτερ
να βαλεις να δουλεψει το ΡΤΟ για να ζεσταθουν τα λαδια
σβηνουμε το τρακτερ και αλλαζουμε τα λαδια (δεν συμπληρωνουμε λαδια με νερο)ειχα το ιδιο προβλημα προπερσι , το αφησα τον χειμωνα ακαλυπτο εξω επειδη δεν χωραγε στο υποστεγο, και περασαν νερα , ουτε ξερω απο που , και ουτε ο μαστορας βρηκε (εχω δε διαβασει αναλογο προβλημα και στο νετ)
αποτελεσμα σε μενα , καταστροφη της αντλιας λαδιου, και αλλαγμα της με τουρκικη.
υποθετω οτι αυτο θα σου πει και ο αντωνης.
γνωμη μου αλλαξε τα λαδια καλου κακου . -
Μαλλον εχεις δικιο Μπαμπη ο Αντωνης αυτο θελει να πει.Και εγω αυτο που εννοουσα ειναι να το αφησω αναμμενο το τρακτερ,χωρις να δουλευει το pto, να ανοιξω την ταπα προσθηκης λαδιου να χυθουν λιγα λαδια(πιθανον και απο καποια κρυφα σημεια) μετα να το σβησω να ανοιξω την κατω ταπα αλλαγματος λαδιου να χυθουν ολα τα υπολοιπα λαδια και μετα φυσικα να προσθεσω 18λιτρα καινουργιο λαδι.
Θα ηθελα επισης να σας ρωτησω που μπορω να βρω ενα τιμονι κομπλε οχι υδραυλικο γιατι ο πεθερος μου το ειχε αλλαξει με ενα κοντοτερο σε υψος πιθανον απο αλλο μοντελο fiat .Για πεστε κανα σαιτ η τηλεφωνο. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
συγγνωμη που επεμβαινω αλλα εγω εχω την εντυπωση οτι ο μαστορας εννοουσε
απλως να βαλεις μπροστα το τρακτερ
να βαλεις να δουλεψει το ΡΤΟ για να ζεσταθουν τα λαδια
σβηνουμε το τρακτερ και αλλαζουμε τα λαδια (δεν συμπληρωνουμε λαδια με νερο)ειχα το ιδιο προβλημα προπερσι , το αφησα τον χειμωνα ακαλυπτο εξω επειδη δεν χωραγε στο υποστεγο, και περασαν νερα , ουτε ξερω απο που , και ουτε ο μαστορας βρηκε (εχω δε διαβασει αναλογο προβλημα και στο νετ)
αποτελεσμα σε μενα , καταστροφη της αντλιας λαδιου, και αλλαγμα της με τουρκικη.
υποθετω οτι αυτο θα σου πει και ο αντωνης.
γνωμη μου αλλαξε τα λαδια καλου κακου .
-
καλησπέρα. έχω πάρει ένα τρακτερ εδώ και μερικούς μήνες αλλα δεν έχω το service manual του. θελω να τού κάνω service αλλα δεν ξέρω τι αναλώσιμα ακριβός να πάρω και κάθε πότε τα αλλάζουμε. ρώτησα σε δυο τρία μαγαζιά που ασχολούνται με τρακτερ αλλα όλοι μου τα ειπαν λιγο διαφορετικά. πως μπορω να βρω σίγουρα τι αναλώσιμα παίρνει και πότε θέλουν αλλαγή ? στο internet υπάρχει καποια σελίδα με τέτοια στοιχεία ? το τρακτερ είναι δενδροκομικό case 2140 E με διπλό διαφορικό αερόψυκτο και η μηχανη του ειναι της same 65hp. με αυτην βγαίνει απο το εργοστάσιο. και ειναι κατασκεβεις του 1996 .
-
http://www.manualswall.com/results.php? ... SERS+GUIDE
ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙς ΣΑΝ 'CASE POCLAIN'
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
http://www.manualswall.com/results.php?lang=en&search=CASE+POCLAIN+1088+USO+USERS+GUIDEΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙς ΣΑΝ 'CASE POCLAIN'
δεν μπορώ να βρω κάτι στην σελίδα αυτή . το ειδες το υπαρχει μεσα..?
-
Γρασάρισμα (εννοείται με σωστό γράσο) όπου βλέπεις 'υποδοχή' για γρασαδόρο.
Συχνή αλλαγή λαδιών-φίλτρο λαδιού-φίλτρο πετρελαίου.
Αλλαγές λαδιών στα 'καβούκια' των μπροστινών τροχών και του μπροστινού διαφορικού.
Αραιές, αλλά αλλαγές και καθάρισμα, συστήματος ψύξης.
Υπάρχουν και άλλα που θα τα δεις με τον καιρό. -
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Γρασάρισμα (εννοείται με σωστό γράσο) όπου βλέπεις 'υποδοχή' για γρασαδόρο.
Συχνή αλλαγή λαδιών-φίλτρο λαδιού-φίλτρο πετρελαίου.
Αλλαγές λαδιών στα 'καβούκια' των μπροστινών τροχών και του μπροστινού διαφορικού.
Αραιές, αλλά αλλαγές και καθάρισμα, συστήματος ψύξης.
Υπάρχουν και άλλα που θα τα δεις με τον καιρό.σε ευχαριστώ για την απάντηση.. πιο πολύ με ενδιαφέρει τι νούμερο λάδια παίρνει ο κινητήρας , το σασμάν και τα διαφορικά ... και είναι αερόψυκτο δεν εχει ψυγιο ..
-
Άμε από έκεια που το πήρες και ζήτα του το εγχειρίδιο χρήσης/συντήρησης.
Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.youtruck.gr/index.php/trakte ... rakter-sas και ρώτα τους μήπως αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν.
αλλά θα έπρεπε να είχες ποστάρει εδώ: viewtopic.php?f=6&t=53730
αν δε τα καταφέρεις στείλε μου π.μ. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Άμε από έκεια που το πήρες και ζήτα του το εγχειρίδιο χρήσης/συντήρησης.
Ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.youtruck.gr/index.php/trakte ... rakter-sas και ρώτα τους μήπως αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν.
αλλά θα έπρεπε να είχες ποστάρει εδώ: viewtopic.php?f=6&t=53730
αν δε τα καταφέρεις στείλε μου π.μ.δύστυχος από κει που το πήρα δεν ειχε κάποιο εγχειρίδιο χρήσης/συντήρησης . .
τωρα για το λάθος ποσταρισμα μπορει να το μετακινήσει καποιος πρεπει να κανω κατι εγω?(γιατι δεν γνωριζω..)
πολυ καλη η σελίδα που μου πρωτινές..εχει πολυ χρήσιμες πληροφορίες . . -
αγαπητε φιλε εδω θα δεις τον τυπο λιπαντικου για το μοντελο σου http://www.datateck.com.au/lube/FuchsCa ... efault.asp να ξερεις οτι εχει κοινο λιπαντικο για μεταδοση- διαφορικο-υδραυλικα τα οποια υπαρχουν σε ρευστοτητες 10w30 -20W30-20W40 με το χαρακτηριστικο ΜULI TRANSMISSION GL4 ή UTTO,
-
Γεια σας.
Θα ηθελα να ρωτησω, αν καποιος εχει SERVICE MANUAL για FIAT, F110-140.
και μπορει να μου δωσει αντιτυπο.Eυχαριστω
-
κύριοι καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω δενδροκομικό τρακτέρ για ερασιτεχνική χρήση σε λιοστάσια 30στρ.
Διαθέτω 12 - 13 χιλιάρικα.
Ποιά η γνώνη σας για το τρικύλινδρο fiat 55-86 dtf ?? Κατανάλωση ??
Οποια συμβουλή για fiat ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ειναι ευπροσδεκτη
Ευχαριστώ -
φερκισον παρε τα φιατ καινε πολυ!επισης κοιτα και για hurliman με κανα 8αρι εχει κατι ωραια...αυτα φορανε deutz μοτερ...
-
έχουμε φίατ αρκετα χρόνια και είναι σε άριστη κατασταση.
-
καλησπέρα,
Δυστυχώς είμαι καμμένος από τα Hurlimann.
Πέρισυ αγόρασα το 305 XE 50Hp με 8 ταχύτητες και reversa, αλλά μετά από 50-60 ώρες ο κινητήρας έβγαζε αναθυμιάσεις σαν δίχρονο μηχανάκι. Ευτυχώς το πήρανε πίσω.
Εάν μπορείς να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο τρακτέρ στα 60-70 άλογα θα με βοηθούσες πολύ. Έχω ψάξει σε όλους σχεδόν τους μαντράδες ανά την Ελλάδα, όμως όλοι προσπαθούν και να σε γδάρουν και να σου πασάρουν λιωμένα μηχανήματα.
Ευχαριστώ -
Ποιά είναι η γνώμη σας για το Fiat 80-66 DTF (δενδροκ). Η 25ετία που έχει στη πλάτη του αυτό το μοντέλο είναι σαν να πετάς τα χρήματά σου ?? Εάν το αγοράσω και το κρατήσω ας πούμε 5 χρόνια ισοδυναμεί με χαζή τοποθέτηση??
-
ποσο το βρηκες?αυτα τα ''παλια'' ειναι τα καλητερα ρε συ!
ειναι με μπροστινο ?
τα φιατ θυμαμαι βγαζουν προβληματακια στα υδραυλικα και στο τιμονι...νομιζω μια βαλβιδα στο υδραυλικο και στο τιμονι παθαινει ή αντλια ή λαστιχα στον εγκεφαλο του υδραυλικου...λεπτομεριες για μενα αλλα τα λυνο δενω με κλειστα ματια εγω..εσυ να προσεχεις τους μαστορες σου....το 80%πεταει χαρταετο!
αν δεν θες μπροστινο προτεινω φερκισον 165 ...αθανατα εργαλεια...
τρακτερ