-
Καλησπέρα παίδες........μια γνώμη ήθελα καθότι είμαι αναμεσα σε toyota auris 1.6 132hp kai hyundai i30 1.6 135 hp βεζινη εννοειται.Απο πλευρας τιμης οι ο πλουσιες εκδοσεις εξοπλισμου που με ενδιαφερουν ειναι πολυ κοντα.Γνωριζω οτι ενστικτωδως οι περισσοτεροι απαντανε ΤΟΓΙΟΤΑ.Πρεπει ομως να αναγνωρισουμε οτι εχουν γινει σημαντικα βηματα και απο πλευρας ΧΙΟΥΝΤΑΙ.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι σε υψηλα επιπεδα και στα δυο,ενω το εσωτερικο εξισου συγχρονο.Καμμια γνωμη?????
-
Καλησπέρα παίδες........μια γνώμη ήθελα καθότι είμαι αναμεσα σε toyota auris 1.6 132hp kai hyundai i30 1.6 135 hp βεζινη εννοειται.Απο πλευρας τιμης οι ο πλουσιες εκδοσεις εξοπλισμου που με ενδιαφερουν ειναι πολυ κοντα.Γνωριζω οτι ενστικτωδως οι περισσοτεροι απαντανε ΤΟΓΙΟΤΑ.Πρεπει ομως να αναγνωρισουμε οτι εχουν γινει σημαντικα βηματα και απο πλευρας ΧΙΟΥΝΤΑΙ.Η ποιοτητα κατασκευης ειναι σε υψηλα επιπεδα και στα δυο,ενω το εσωτερικο εξισου συγχρονο.Καμμια γνωμη?????
-
-
το αουρις ειναι τοσο ασχημο, που το huyndai μπροστα του φαινεται σαν αλφα ρομεο.οποτε ι30 απο μενα
-
τογιοτα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τογιοταHyundai i30
-
Μεταχειρισμένη Elise -
TΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΕΑ=2
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
TΟΥΡΚΙΑ-ΚΟΡΕΑ=2Ποδόσφαιρο ή βόλει;
Το i30 φτιάχνεται στην Τσεχία πάντως. Ξέρω, κι εγώ προτιμώ τις Τσέχες, αλλά αυτοκίνητο διαλέγουμε εδώ, όχι ομάδα!
-
s3 mki ή 325ci e46
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
s3 mki ή 325ci e46Γιατι δεν πρότεινες Porsche Cayenne turbo?
Απορω γιατι κάποιοι πετάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι, ενώ ο συμφορουμιτης ρωτάει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν εχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας?
Αυστηρά μεταξύ των δύο θα πήγαινα στο i30.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Να σημειώσω καταρχήν πως το νέο Auris φτιάχνεται μόνο στο Burnaston στην Αγγλία, σε αντίθεση με το προηγούμενο που φτιαχνόταν και Αγγλία και Τουρκία. Το νέο i30 φτιάχνεται στην Τσεχία, όπως και το προηγούμενο (μετά τα μέσα του 2009).
Το νέο i30 διατίθεται στην Ελλάδα με τον 1.6 GDI του ix35?? Σίγουρα??
Πάντως μεταξύ των 2, i30. Και τα 2 καλά είναι σαν αμάξια, όμως έχω μάθει να απορρίπτω πρώτα ό,τι δεν μου αρέσει σχεδιαστικά... Και επειδή το i30 είναι πολύ όμορφο ενώ το Auris είναι έκτρωμα, θα το προτιμούσα δίχως δεύτερη σκέψη.
Και επειδή κοιτάς σίγουρα πάνω από 16.000, θα σου πρότεινα επίσης την κούκλα (http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3082816/), το νέο Leon, αλλά και το Cee'd.
Εννοείται πως ό,τι αναφέρω για όμορφα i30, τερατούργηματα Auris και κούκλες Τζουλιέτες, είναι καθαρά υποκειμενικό.
-
τογιοτα+++
τογιοταHyundai i30
Μερκ Α-κλασσε λεω γω παντως
-
Άν δε σε ενδιαφέρει το υβριδικό......πήγαινε στο.......Ceed!!!!!!
-
Ούτε εμένα μου αρέσει το αουρις. Μου αρέσει πολυ το i30 οπότε πήγαινε για Hyundai.
Για πες καμία λεπτομερεια. Τιμές εκδόσεις κτλ.Τεστ drive έκανες; -
το καινουριο kia ceed?
-
Καλά συγνώμη τέτοιους καιρούς θα πάρεις βενζίνη 1,6, ενώ το 67% των αυτοκινήτων που πουλιούνται είναι ντίζελ; Σκοπεύεις στη μηδενική μεταπώληση; Μετά δέκα χρόνια δε θα βρίσκεις ανταλλακτικά για τον σπάνιο κινητήρα που μόνο εσύ θα έχεις στο Ελλάντα. Κατανοώ την βενζίνη σε σπορ αυτοκίνητα σε οικογενειακά όμως;
Άμα θα παρεις και χιουνται θα έχει ακόμα πιο μειωμένη εως μηδενική μεταπώληση (διότι ους ο θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω). Πάντως το ΤΟΥΟΤΑ είναι άσχημο, αλλά το βραβείο ασχήμιας πάει στο νέο RAV4 που ονομάζεται δικαιολογημένα πεντάσχημο! Πάρε τουλάχιστο το υβριδικο.
έχει η ΤΟΥΟΤΑ καλύτερο κράτημα (παρόλο τον ημιάκαμπτο) είναι απείρως καλύτερο αυτοκίνητο στην οδήγηση συμφωνα με το drive. Απλά το 30 είναι φθηνότερο στο ίδιο επίπεδο εξοπλισμού, κοντά στα 3 χιλιαρικοπουλα, οπότε για αυτό ήταν η επιλογή τους στα 1,4 ντίζελ. Όμως το σερβισε και την μεταπώληση της ΤΟΥΟΤΑ δεν θα την βρεις πουθενα, όπως επίσης η ποιότητα του χρωματος είναι καλύτερη -
Φίλε Antonn καλή η ανάλυσή σου, αλλά κατά την γνώμη μου επειδή ήμουν/είμαι και γω στο δίλλημα βενζίνη ή diesel, απλά να σου αναφέρω ότι θεωρώ ότι το θέμα diesel είναι μόδα όπως όλα στην Ελλάδα. Θα έρθει μια ωραία στιγμή το κράτος και θα σου πει ανεβάζω τον φόρο στο diesel. Θα έρθει και θα σου πει (όπως άλλωστε λέγεται ήδη) έλα για τεκμήριο σύμφωνα με την εμπορική αξία (τα diesel είναι ακριβότερα)
Κατανοώ την σκέψη σου για την μεταπωλητική αξία αλλα σε 10 χρόνια όποιο αυτοκίνητο και να έχεις είναι 'σκουπίδι'
Υπάρχει τόσο μεγάλη προσφορά και τόσο μικρή ζήτηση που η αγορά απαξιώνει ακόμακαι το καλύτερο αυτοκίνητο.
Ποιος περίμενε τώρα με την κρίση να βγάζουν σούπερ αυτοκίνητα (τζιπ, καμπριο και άλλα έτοια) στα παζάρια και να τα πουλάνε λιγότερο από ένα panda ή yaris.Εγώ έχοντας συμπεριλάβει όλες τις παραμέτρους θεωρώ ότι αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα δεν αξίζει το 'ρίσκο' του να πάρεις diesel. (Και όλοι αυτοί που μπαίνουν στις αντιπροσωπείες και ζητάνε diesel) του βλέπω κάποια στιγμή να χτυπάνε το κεφάλι τους (όπως πχ αυτοί που έβαλαν lpg)
Αυτά και χωρίς καμία παρεξήγηση. Απλά ήθελα να αναφέρω την γνώμη μου στο δίλλημα. Όλα αυτά που έγραψες τα σκέφτηκα και γω κάποια στιγμή. -
i30 θα έλεγα...
Απο εκει και πέρα είσαι σίγουρος δλδ οτι τώρα που επιτελους είδαμε φως (πετρελαιο) εσυ θες να παραμεινεις στην βενζίνη?
-
Το βενζινοκίνητο αούρις έχει καμιά 40αρία άλλογα παραπάνω από το πετρέλαιο και παραπλήσια τιμή. Αν κάνει 10.000 χλμ το χρόνο με αρκετά από αυτά ενδοαστικά σε μικρές διαδρομές γιατί να πάρει diesel?
auris vs i30???????