-
Επειδή τώρα τελευταία όλο και προκύπτει η ανάγκη μεταφοράς και τρίτου (ή και τέταρτου) συνεπιβάτη, σκέφτομαι να δώσω το ΤΤ για μια CLK (π.χ. κάτι τέτοιο).
Κόστος κτήσης μηδενικό (ελπίζω) και κόστος χρήσης/συντήρησης ανάλογο.
Το ένα θέμα είναι, αναβαθμίζω ή υποβαθμίζω; Το άλλο θέμα είναι, αξίζει να δώσω το ττ που ξέρω και εμπιστεύομαι για να πάρω ένα μεταχειρισμένο που δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του;
Η χρήση του θα είναι ίδια με του ττ. Δηλαδή, ταξίδια σε ΕΟ.
Κάθε άποψη δεκτή. -
Επειδή τώρα τελευταία όλο και προκύπτει η ανάγκη μεταφοράς και τρίτου (ή και τέταρτου) συνεπιβάτη, σκέφτομαι να δώσω το ΤΤ για μια CLK (π.χ. κάτι τέτοιο).
Το ένα θέμα είναι, αναβαθμίζω ή υποβαθμίζω; Το άλλο θέμα είναι, αξίζει να δώσω το ττ που ξέρω και εμπιστεύομαι για να πάρω ένα μεταχειρισμένο που δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του;
Κάθε άποψη δεκτή. -
Κάθε άποψη δεκτή. -
μου αρεσει πολυ αυτο το clk. εχω περασει ομορφες στιγμες μαζι του
Θα ψαξεις ομως να βρεις το facelift.
και φυσικα αναβαθμιζεις
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3374331/
τελειο :
-
ΤΤ EINAI καμπριο?...δηλαδη αυστηρα 2θεσιο?...τοτε αφου αλλαξαν οι αναγκες ειναι μονοδρομος, να παρεις κατι αλλο.
Αν ομως ειναι το κουπε με 2+2 θεσεις (στριμοκωλα πισω) 225 αλογακια μαμα και κουατρο και αν οι αναγκες εξτρα μεταφορας δεν ειναι πολυ τακτικες εγω θα εμενα σε ΤΤ (την δικια μου την εδωσα και μου λειπει).Για μερσεντε δεν ξερω, διοτι ποτε δεν με ενδιεφερε η μαρκα αυτη.
-
Το tt είναι το κουπέ (2+2) με τα 150 άλογα του 2004.
Οι ανάγκες άλλαξαν, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό το να μείνω με το ΤΤ (υπάρχει πάντα η Β για τις ανάγκες σε extra χώρο). Απλά θα βόλευε αν υπήρχαν οι πίσω θέσεις και με το σκεπτικό ότι δε θα δαπανήσω επιπλέον χρήματα σκέφτομαι τη clk.@ popol@ros ωραία αυτή που προτείνεις αλλά ξεφεύγει στο οικονομικό... αυτή του link που παρέθεσα δε μας κάνει; Είναι προ-facelift αλλά είναι full extra και έχει και 7κ λιγότερα. Μήπως πήγαινα σε cabrio;
-
αυτη που εβαλα ειναι για να σου δειξω ποια εννοω.
προσωπικα pre facelift δεν θα αγοραζα. ψαξτο λιγο....
cabrio σε αυτο το μοντελο ουτε παλι θα αγοραζα, αρκετες στρεβλωσεις... στο e coupe, ναι. τερας ακαμψιας (σοκ)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
προσωπικα pre facelift δεν θα αγοραζα. ψαξτο λιγο....Για αισθητικούς λόγους ή έχουν γίνει τόσες αλλαγές στο facelift; Αν είναι τόσο σημαντικό, κάτι τέτοιο π.χ. ίσως δεν είναι κακή περίπτωση.
-
οι κινητηρες τους εχουν αλλους αντικραδασμικους αξονες με αποτελεσμα να ειναι πολυ πιο ομαλοι στην λειτουργια τους. ειναι κατα 20 αλογακια πιο γρηγορα.
δεν ξερω αν εχουν και στα ηλεκτρολογικα τους διαφορες. (στειλε pm στον obelix).
- το εσωτερικο φαινεται να ειναι πιο γεροδεμενο και πιο ομορφο
οπως και να το κανουμε , κατα βαση ο κανονας λεει : αγοραζουμε facelift.
-
καμπριο με πισω θεσεις, ειναι 'σιχτηρι' για τους πισω, οταν εισαι ανοιχτος.
-
Καλά, το ανοίγω όταν είμαι μόνος, δεν είναι πρόβλημα αυτό.
Όπως και να 'χει, δε μπορώ να πω ότι με εξιτάρει ιδιαίτερα η ιδέα του cabrio οπότε προσανατολίζομαι για το κουπέ. -
προτεινω clk coupe facelift. πολυ πιο ανετο απο το ττ που εχεις.
-
Πως μπορούμε μετά βεβαιότητας να διακρίνουμε τη facelift από την προ; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό εξωτερικό ή εσωτερικό γνώρισμα;
-
CLK fl. Άντε καλοτάξιδος
Ολική αναβάθμιση σε σχέση με το ΤΤ που είναι ένα Golf -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
CLK fl. Άντε καλοτάξιδος
Ολική αναβάθμιση σε σχέση με το ΤΤ που είναι ένα GolfΤι θα ελεγες εσυ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτη που εβαλα ειναι για να σου δειξω ποια εννοω.προσωπικα pre facelift δεν θα αγοραζα. ψαξτο λιγο....
cabrio σε αυτο το μοντελο ουτε παλι θα αγοραζα, αρκετες στρεβλωσεις... στο e coupe, ναι. τερας ακαμψιας (σοκ)
Γιάννη δεν έχω παρατηρήσει στρεβλώσεις στο cabrio.....
-
Mε πόσο χλμ και τι χρήση Γιώργο?? Στην επαρχία που οι λακούβες έχουν την τιμητική τους και καθημερινή χρήση νομίζω πως κάτι θα εμφανίσει ειδικά αν μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετιας και άνω.
-
Το θεμα της αισθησης ειναι αυτο που συζηταμε σχετικα με την ακαμψια.
Το σχημα του πρωτου ΤΤ ειναι παντως αξεπεραστο αν κι εγω πιστευω οτι με μια fl θα υπαρξει μια αναβαθμιση στην αντικατασταση. Το ΤΤ παντως δυσκολα τα εδινα ,εχει προσωπικοτητα σε αντιθεση με τη merc. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το σχημα του πρωτου ΤΤ ειναι παντως αξεπεραστο Το ΤΤ παντως δυσκολα τα εδινα ,εχει προσωπικοτητα σε αντιθεση με τη merc.
αχ ποσο μου λειπει...ξυνεις πληγες, με πονεσε πολυυυυ οταν το εδωσα
-
nonos & ELTASSOS δε βοηθάτε καθόλου
Από TT σε CLK