-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Οι team orders ειναι team orders. Προφανως και δεν ειναι ολες ιδιες αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πανω κατω το ιδιο.
Και το ποταμι που λες, εχει λογο υπαρξης την κατακραυγη (οχι αδικη εν μερη, αλλα αδικη σε σχεση με το μεγεθος της) που ειχε ξεκινησει απο εκεινο το Grand Prix. Οταν κραζανε δηλαδη ηταν καλα και τωρα οι φιλοι της Ferrari δεν μπορουν να πουν τιποτα και γινονται βαρετοι οταν μιλανε για τις μεγαλυτερες γελοιοτητες που γινονται?Στην Αυστρία οι πρώτοι που κράζανε ήταν όλοι οι tifosi μέσα στην πίστα. Οπότε κανένα ποτάμι δεν δικαιολογείται.
Οι της Ferrari, φυσικά και μπορούν να κράζουν τους άλλους, βαρετό δεν είναι το κράξιμο αλλά το κλάψιμο: ¨αμα ήταν η Ferrari θα κράζατε επί 52 σελίδες, τώρα κράζετε μόνο για 4'Να σημειώσω στο πνεύμα του ripper που θεωρεί ότι δεν είναι ίσες και όμοιες όλες οι team orders ότι σιγά μην καθίσει ένας τρις παγκόσμιος πρωταθλητής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει και υπό πίεση πίσω από έναν wannabe crack under pressure team mate ο οποίος δεν έχει καταφέρει τίποτα απολύτως.
Οπότε σύμφωνα με το σκεπτικό του ripper καλά έκανε κατά τη γνώμη μου ο Vettel προστατεύοντας τα συμφέροντα της ομάδας καθώς μεγιστοποιεί τις πιθανότητες της εξασφάλισης στην ομάδα του #1 και για την επόμενη χρονιά.
How wrong. Ο SV υπέπεσε στο λάθος να θεωρεί ότι L'Etat c'e' Moi. Η RB έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει ποιος οδηγός θα κερδίσει που και πως αυτό θα γίνει. Team-work λέγεται. Όπως και οι περισσότεροι είμαστε στο πλευρό του Gilles όταν του είχε παιχτεί αντίστοιχη πουστιά το μακρινό 198Χ.... έτσι και σήμερα είμαστε στο πλευρό του Webber γιατί απλά παράκουσε τις εντολές της ομάδας.
Ότι να ναι. Παρουσιάζεις το δικό σου σκεπτικό σαν δικό μου.
Προφανώς και έκανε μέγιστη μαλακία ο Vettel, σιγά μην τον υποστηρίξω κιόλας.Από εκεί και πέρα τα περί Αυστρίας απλά δείχνουν τον πόνο των Macca funs που δεν έχουν με κάτι να ασχοληθούν** και ασχολούνται με το να μιλάμε για τις μαλακίες της Scuderia ή για το Α ή το Β ή το Γ. Άλλωστε όχι τυχαία αυτοί κάθε φορά που πέφτουν team-orders βρίσκονται να κοιτάνε τον καθρέπτη και να προσπαθούν να διαβαθμίσουν τα team-orders σε κατηγορία Α ή Β ή Γ ώστε να μπορεί να συντηρούν στο μυαλό τους το Ferrari = Evil Empire κ.λπ.
Όσο και να χτυπιέσαι, η υπερτατη μαλακία τις Αυστρίας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη team order, γεγονός που αποδεικνύεται από το καθολικό κράξιμο εντός της πίστας, κυρίως επαναλαμβάνω από οπαδούς της Ferrari.
Deal with it. Πάνε 10+ χρόνια πια. -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Καλά κάνει η Ferrari και το κάνει ανοιχτά, γιατί οι δικαιολογίες των άλλων που προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα βγάζουν πολύ γέλιο. Αν ήταν σήμερα η Ferrari στην θέση τους, θα είχε περάσει ο Alonso μπροστά με συνοπτικές διαδικασίες, θα κράζανε δυο τρείς και θα τελείωνε το θέμα.
Εγώ απλά τονίζω συνεχώς ότι δεν είναι όλες οι team orders το ίδιο στραβές (αν τις θεωρήσουμε στραβές εξαρχής) και ότι το ποτάμι της οργής των κατατρεγμένων που πηγάζει από την Αυστρία πρέπει κάποια στιγμή να στερέψει. Έχει γίνει απίστευτα βαρετό.Οι team orders ειναι team orders. Προφανως και δεν ειναι ολες ιδιες αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πανω κατω το ιδιο.
Και το ποταμι που λες, εχει λογο υπαρξης την κατακραυγη (οχι αδικη εν μερη, αλλα αδικη σε σχεση με το μεγεθος της) που ειχε ξεκινησει απο εκεινο το Grand Prix. Οταν κραζανε δηλαδη ηταν καλα και τωρα οι φιλοι της Ferrari δεν μπορουν να πουν τιποτα και γινονται βαρετοι οταν μιλανε για τις μεγαλυτερες γελοιοτητες που γινονται?Αυτο ακριβως.
-
Ο χρήστης LotusRenault έγραψε:
...
Δύσκολη εκκινηση απο τις lotus που αν κερδιζανε 2-3 θέσεις στην αρχη αντι να τις χάσουνε πιστευω τουλάχιστον ο iceman θα ήτανε μπροστά απο τις mercedes...
ετσι πως εξελίχθηκε ο αγωνας βέβαια ο romain ήτανε άρκετα καλός...
o kimis εμπλέξε αρκετη ώρα με perez hulkenberg και το πλήρωσε...
τέσπα για έμενα παρά το σημερινό μέτριο αποτελεσμα το πακέτο Lotus εξακολουθεί να έχει μέλλον άρκει να τερματίζει σε όλους τους αγώνες!(όπως πέρυσι ο kimis)...
:Όντως ο Romain ήταν αρκετά καλός. Εδώ θέλω όμως να πω δύο λόγια για τον Kimi. Χθες ok κάτι στο μονοθέσιο δε τον βόλευε, παρ'όλα αυτά, δεν χάθηκε όπως συνήθιζε αρκετές φορές στο παρελθόν όταν δε του άρεσε το μονοθέσιο και δεύτερον - κάτι που έκανε και χθες - έχει γίνει πιο επιθετικός όσον αφορά τις προσπεράσεις, διατηρώντας όμως την απίστευτη ικανότητά του να είναι πε-ντα-κά-θα-ρος. Το πακέτο που έχετε είναι πολύ καλό, απλώς πρέπει να δείτε τι χάλασε από το Q3 και μετά.
-
Παιδιά, μήπως να φτιάξουμε ένα θέμα για τα Team Orders, έτσι για να είναι η απόψεις μας μαζεμένες αφού το συγκεκριμένο θέμα πάντα θα υπάρχει.
-
Δεν εχω διαβασει κανενα σχολια ακομα μιας και ειδα αργα βραδυ τον αγωνα!
Για τον Αλονσο απλα επαιξαν και εχασαν. Ισως να φρεναρε λιγο πιο νωρις ο Φεττελ αλλα και παλι ρισκαραν πολυ και δεν τους βγηκε.
Για τον Φεττελ ειλικρινα απεδειξε ποσο κακομαθημενο ειναι. Περασε τα ορια αλλα δεν πιστευω να εχει και συνεπειες στην ομαδα.
Ενδιαφερον θα εχει η συνεχεια...
Βεβαια αν το εκανε κανενας Αλονσο το παραπανω παιζει να επεφτε ο ΣερβερΟ Κιμις ψιλοφουσκα σε αυτον τον αγωνα. Και ο Μασσα δεν εδειξε κατι τρομερο.Βεβαια ηταν ενας ακομη περιεργος αγωνας απο θεμα ελαστικων.Οποτε ισως συμπερασματα βγουν απο Ευρωπη και μετα!!!
Ειμαι σελ 12 και εχω να διαβασω ως 36!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ισως να φρεναρε λιγο πιο νωρις ο ΦεττελE θα μπορούσες να το πεις και ψιλο braketest
-
Eπειδή λόγω χρόνου δεν μπορώ να παρακολουθώ τους αγώνες και τα όσα λέγονται εδώ μπορεί κάποιος να μου πει με λίγα λόγια τι παίχτηκε με τις εντολές??
(Και σε pm αν θέλει) -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eπειδή λόγω χρόνου δεν μπορώ να παρακολουθώ τους αγώνες και τα όσα λέγονται εδώ μπορεί κάποιος να μου πει με λίγα λόγια τι παίχτηκε με τις εντολές??
(Και σε pm αν θέλει)Στην ουσία η Red Bull έδωσε εντολή στους οδηγούς της να μείνουν ως έχουν, δηλαδή με Webbah 1 και Vettel 2, ο Seb όμως τους έγραψε κανονικά και επιτέθηκε άγρια στον Mark ρισκάροντας ατύχημα:
...παραβιάζοντας την ρητή και σαφή εντολή της ομάδας του.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειμαι σελ 12 και εχω να διαβασω ως 36!!!
...βασικά δικαιώνεται από τη συντριπτική πλειοψηφία η ομάδα, γιατί ο Φέτελ είναι κακομαθημένος κωλοπαιδαράς!.. (αν επρόκειτο για κάποιον άλλον 'όχι κακομαθημένο κωλοπαιδαρά'... ποιός να ξέρει!!!).
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όπως βλέπω τη παραπάνω photo μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες.
i)Ο Seb, και ο κάθε Seb, που μπήκε μέσα στη οριοθετημένη έξοδο του pit lane δε πρέπει να τιμωρήται (προσπέραση εκτός (των ορίων της) πίστας, ένα πράγμα σαν στο hockenheim που πέρασε τον Jenson)
ii) Ο Seb, και ο κάθε Seb, αν ολοκλήρωνε την προσπέραση του στην πρώτη στροφή, μετά την ευθεία, δε θα έπρεπε να δεχθεί ποινή που βγήκε εκτός πίστας (άσπρη γραμμή, στο pit wall) -
-
Θα είχε μεγάλη πλάκα αν Ferrari και RB έκαναν τράμπα τους οδηγούς τους ανά ζεύγη, ήτοι Alonso αντί για Vettel ή Webber αντί για Massa.
Do the math...
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
i)Ο Seb, και ο κάθε Seb, που μπήκε μέσα στη οριοθετημένη έξοδο του pit lane δε πρέπει να τιμωρήται (προσπέραση εκτός (των ορίων της) πίστας, ένα πράγμα σαν στο hockenheim που πέρασε τον Jenson)
ii) Ο Seb, και ο κάθε Seb, αν ολοκλήρωνε την προσπέραση του στην πρώτη στροφή, μετά την ευθεία, δε θα έπρεπε να δεχθεί ποινή που βγήκε εκτός πίστας (άσπρη γραμμή, στο pit wall)Ποινή δέχεται αν κάποιος βγαίνοντας από τα πιτ πατήσει τη γραμμή που οριοθετεί το pit-lane exit.
Ο Seb δεν είναι εκτός ορίων πίστας γιατί το pit-lane exit είναι εντός ορίων πίστας.
Αν έβγαινε μονοθέσιο τώρα από εκεί θα έβλεπε το μπλε φως.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
ii) Ο Seb, και ο κάθε Seb, αν ολοκλήρωνε την προσπέραση του στην πρώτη στροφή, μετά την ευθεία, δε θα έπρεπε να δεχθεί ποινή που βγήκε εκτός πίστας (άσπρη γραμμή, στο pit wall)Δεν υπάρχει ποινή για κάτι τέτοιο, θυμήσου τι έκανε ο Button στον Hamilton στο Bahrain το 2009.
-
http://www.dailymotion.com/video/x73iva ... VBIf1dFaqs
και εδω δειτε στριμωγμα...Και οι 2 στο Pit lane
-
o σουμαχερ δεν πηρε ποινη για κατι παρομοιο?...
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
o σουμαχερ δεν πηρε ποινη για κατι παρομοιο?...Δλδ έπρεπε να πάρει ποινή ο Webber? Εμ κερατάς εμ δαρμένος!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στην Αυστρία οι πρώτοι που κράζανε ήταν όλοι οι tifosi μέσα στην πίστα. Οπότε κανένα ποτάμι δεν δικαιολογείται.
Οι της Ferrari, φυσικά και μπορούν να κράζουν τους άλλους, βαρετό δεν είναι το κράξιμο αλλά το κλάψιμο: ¨αμα ήταν η Ferrari θα κράζατε επί 52 σελίδες, τώρα κράζετε μόνο για 4'Πολυ σωστα κι εγω εκραζα, την ομαδα που υποστηριζω. Η διαφορα ειναι οτι τωρα δεν κραζω την κινηση μονο, αλλα και την προσπαθεια τους να μας ριξουν σταχτη στα ματια. Και οταν καποιος tifoso βλεπει τι κραξιμο και τι εμπαθεια ειχε πεσει τοτε (γιατι το κραξιμο προερχοταν απο τσουξιμο κατωτεροτητας των αλλων ομαδων) και τι γινεται τωρα και οτι αντιμετωπιζεται διαφορετικα, ε λογικο ειναι να μην του αρεσει.
Όσο και να χτυπιέσαι, η υπερτατη μαλακία τις Αυστρίας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη team order, γεγονός που αποδεικνύεται από το καθολικό κράξιμο εντός της πίστας, κυρίως επαναλαμβάνω από οπαδούς της Ferrari.
Deal with it. Πάνε 10+ χρόνια πια.Επειδη ετσι σε συμφερει προφανως και επειδη θες να το βλεπεις. Αν εσυ προτιμας να προσπαθουν να σε κοροιδεψουν μπροστα στα ιδια σου τα ματια, ειναι καθαρα δικο σου θεμα. Φιλικα παντα. Α, και το κραξιμο μεσα στην πιστα απο οπαδους της Ferrari, φανηκε πολυ απλα γιατι η Ferrari εχει τους περισσοτερους οπαδους. Η RedBull δεν εχει τετοιο αριθμο φιλων, σε καμια περιπτωση.
2013 - Petronas Malaysia Grand Prix