-
'Multi 21 Seb' είπε ο Webber στον Seb, προφανώς κάποια ρύθμιση στο μονοθέσιο (fuel saving?) ο οποίος τη παρέκαμψε και πέρασε τον Mark?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Δεν ειδα τον Hamilton να χαιρεται παρολα αυτα.
Καλά σίγουρα. Το εγώ ενός πρωταθλητή δεν επιτρέπει στον εαυτό του να του χαρίζουν νίκες ή θέσεις.... Απλά εκεί που ο NR είπε το Remember this one ο LH θα πέταγε το f@cking ...
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι
Αυτό βέβαια... μην θεωρούμε ότι ο μικρός είναι βλάκας... Απλά πίσω από τις κάμερες θα απαιτήσεις πολλά πάρα πολλά.
-
ρε τον Μπραντλ....χαχαχα μεγαλο παιδι....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
'Multi 21 Seb' είπε ο Webber στον Seb, προφανώς κάποια ρύθμιση στο μονοθέσιο (fuel saving?) ο οποίος τη παρέκαμψε και πέρασε τον Mark?Ο κωδικος της Red Bull για hold position, οπως ειπαν στο sky.
-
Multi 21 = hold your position, don't overtake...σωστός ο Bill.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά τον σημερινό αγώνα όμως ξεβρακώθηκαν Merc & RB στεγνά όμως...!!Όταν κάποιοι τα έλεγαν κάποιοι άλλοι κοάζαν για το 'καλό του σπορτ'....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
'Multi 21 Seb' είπε ο Webber στον Seb, προφανώς κάποια ρύθμιση στο μονοθέσιο (fuel saving?) ο οποίος τη παρέκαμψε και πέρασε τον Mark?μήπως καμια Αυστραλιανή έκφραση του στυλ 21 χιλιάδες μούντζες ????
-
ΠΩΠΩΠΩ!
'In the end Seb made some decisions, he will have the protection, so it's over.'
-
τα χωνει ο Βεμπα....
Ο Χαμιλ τα λεει οπως πρεπει...τουλαχιστον ειναι ελαχιστα πιο σωστος..
ο Φεττελακος το επαιξε και καλα καλυτερος...
-
Ξεβράκωμα...
Ρόμπα η RBR...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Multi 21 = hold your position, don't overtake...σωστός ο Bill.Ναι σίγουρα... Να δω τι θα κάνει η ομοσπονδία με το θέμα της Merc όπου εκεί και ευφυΐα αμοιβάδας να έχεις καταλαβαίνεις ότι παίχτηκαν εντολές....
-
Η φάτσα του Χόρνερ επική όση ώρα μιλούσε ο Webber.
-
SV , Πολύ καλός , το ήθελε και το πήρε . Οχι θα κάτσει να ακούει @@ από τον ασύρματο , ( εxplain και μαλακίες ... θα του κλάσουν τα @@ ) όσο πέι και μου αρέσει περισσότερο ο μικρός
MW , ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει .
**LH **, ξεκάθαρα το πάνω χέρι . Με 20 να πήγαινε πάλι 3ος θα τερμάτιζε. τον φρόντισε ο μπαμπάς
NR , Αηδία , Κοτούλα , Ντιντίκος .... κλπ. (αν δεν συμβιβαστείς , απλά περνάς και τα κάνεις πουτάνα βλέπε SV... αλλιώς δεν μιλάς.)
FM και Ferrari ( ερωτηματικό ) που πήγε το ταχύτερο lap pace αγώνα ? ... ε ?
KR και RG , μία από τα ίδια με την Ferrari ...
ΝΗ ... εξαιρετικός ...
FA ... ίσως η μαλακία της Χρονιάς
ΤΟ Χρυσό βατόμουρο πάει στον Ross B ( μπαμπάκο ) να μου ζήσεις ομαδάρα ...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΠΩΠΩΠΩ!'In the end Seb made some decisions, he will have the protection, so it's over.'
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ναι σίγουρα... Να δω τι θα κάνει η ομοσπονδία με το θέμα της Merc όπου εκεί και ευφυΐα αμοιβάδας να έχεις καταλαβαίνεις ότι παίχτηκαν εντολές....
προστιμο που θα τους κανει να κλεισουν την ομαδα
oh wait!.... -
Με την Merc τί ακριβώς έγινε; Έπρεπε να φύγω και έχασα τον τερματισμό.
-
LH: Nico's a great teammate
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξεβράκωμα...Ρόμπα η RBR...
Ο Φεττελ εγινε ρομπα...οχι η ομαδα...τουλαχιστον μεχρι τωρα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ναι σίγουρα... Να δω τι θα κάνει η ομοσπονδία με το θέμα της Merc όπου εκεί και ευφυΐα αμοιβάδας να έχεις καταλαβαίνεις ότι παίχτηκαν εντολές....
προστιμο που θα τους κανει να κλεισουν την ομαδα
oh wait!....Ταπεινή μου άποψη. Να σταματήσει η όλη μαλακία με τα Team Orders δεν γίνεται; Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
SV , Πολύ καλός , το ήθελε και το πήρε . Οχι θα κάτσει να ακούει @@ από τον ασύρματο , ( εxplain και μαλακίες ... θα του κλάσουν τα @@ ) όσο πέι και μου αρέσει περισσότερο ο μικρόςMW , ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει .
ΤΟ Χρυσό βατόμουρο πάει στον Ross B ( μπαμπάκο ) να μου ζήσεις ομαδάρα ...
Μπέρδεψες τα άτομα στο βατόμουρο. Σορι αλλά εθελοτυφλείς ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ όμως!
2013 - Petronas Malaysia Grand Prix