-
Δυστυχώς κάποια πολύ άσχημα νέα (αναφορικά με τα μισθολογικά μου, που είναι ήδη πολύ άσχημα) που περιμένω εντός των επόμενων ημερών κατά 99% θα με αναγκάσουν να αποχωριστώ το CX7 για κάτι μικρότερο, αλλά εξίσου άνετο, οικογενειακό (τουλάχιστον 2+2 ατόμων), όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και -ει δυνατόν- με όσο πιο οδηγοκεντρικό στήσιμο γίνεται.
Οι βασικές και απαράβατες προδιαγραφές είναι:
- τιμή-ταβάνι η ανταλλαγή του CX7 (που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται από 15-17Κ €, αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη)
- 1800κε, και ακόμα καλύτερα στα 1600κε
- οικογενειακό, άρα κατά πάσα πιθανότητα sedan με 4 ή 5 πόρτες
Οι επιθυμητές άλλες παράμετροι είναι:
- τουλάχιστον 150 ίπποι, άρα πιθανότατα κάποιο turbo
- έτος κατασκευής και χιλιόμετρα στα επίπεδα του CX7 ή καλύτερα (ήτοι >2008 και
-
Δυστυχώς κάποια πολύ άσχημα νέα (αναφορικά με τα μισθολογικά μου, που είναι ήδη πολύ άσχημα) που περιμένω εντός των επόμενων ημερών κατά 99% θα με αναγκάσουν να αποχωριστώ το CX7 για κάτι μικρότερο, αλλά εξίσου άνετο, οικογενειακό (τουλάχιστον 2+2 ατόμων), όσο το δυνατόν πιο γρήγορο και -ει δυνατόν- με όσο πιο οδηγοκεντρικό στήσιμο γίνεται.
- τιμή-ταβάνι η ανταλλαγή του CX7 (που αυτή τη στιγμή κυμαίνεται από 15-17Κ €, αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη)
-
-
Κάτι έχεις μπερδέψει γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα μάλλον η Merc είναι το πιο ενδιαφέρον οδηγικά αμάξι, με μόνη επιφύλαξη τη μαούνα το Mondeo. Όλα τα υπόλοιπα είναι ορισμός του ανθρωπομεταφορέα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κάτι έχεις μπερδέψει γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα μάλλον η Merc είναι το πιο ενδιαφέρον οδηγικά αμάξι, με μόνη επιφύλαξη τη μαούνα το Mondeo. Όλα τα υπόλοιπα είναι ορισμός του ανθρωπομεταφορέα.+1000 Σε αυτό που λέει ο Στέφανος.
Μονόδρομος λοιπόν η Μercedes-Benz C180 BE -
Καμια 159 tbi δε βρισκεις? νομιζω αυτη σου ταιριαζει καλυτερα απ ολα.
-
Καλά η TBi είναι ταμάμ σε τέτοιες αναζητήσεις αλλά δεν την προτείνεις γιατί είναι αιρετική επιλογή για τον πολύ τον κόσμο. Πχ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά η TBi είναι ταμάμ σε τέτοιες αναζητήσεις αλλά δεν την προτείνεις γιατί είναι αιρετική επιλογή για τον πολύ τον κόσμο. Πχ -
Τι παει να πει ειναι αιρετικη επιλογη και δε τη προτεινεις? Και η c5 αιρετικη ειναι αν δεις τις πωλησεις της π.χ. αλλα ειναι στη λιστα. Παντως τη φωτογραφησε την 159 ο ενδιαφερομενος...
14 χιλιαρικα απο ιδιωτη..39.000km ατρακαριστη,δεκτος ελεγχος. Ταμαμ που λες κι εσυ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2794650/Επισης το insignia ειναι χειροτερο overall σε σχεση με τη c5 κατα την αποψη μου.. το octavia δε βλεπω να κολλαει σε ολα αυτα. Στα υπολοιπα καπου κερδιζεις καπου χανεις.. Η merc ειναι λιγο αλλη υποθεση απο τα υπολοιπα αλλα σε καμια περιπτωση επιλογη μονοδρομος.... Και αν τη βρισκεις με κατωτατη τιμη πανω απο τα υπολοιπα κατα καποια χιλιαρικα εγω θα την απεκλεια μονομιας. Χιλιες φορες επισης το passat cc απο το a4 για ιδιες εκδοσεις κιβωτιων-κινητηρων-εξοπλισμου παντα.
-
Αντιθέτως, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την TBi, απλώς δεν μου πέρασε καν από το μυαλό...όντας σχετικά μεγάλος, θυμάμαι ακόμα τα ιταλικά να μένουν έξω από την πόρτα της αντιπροσωπείας, οπότε είμαι και λίγο διστακτικός.... Πάντως προστέθηκε ήδη στις επιλογές μου για τα δικά σας σχόλια...βρήκα και 2-3 εδώ Αττική σε καλή τιμή.
Για την Merc όπως και με το Α4, μόνο και μόνο το τιμόνι τους με ξενερώνει απίστευτα...και έχω κάποιο περίεργο κόλλημα με το ποδόφρενο, δεν ξέρω γιατί μου φέρνει σε φορτηγό....Πάντως Insignia και Mondeo δεν μπορείς να τα πεις ανθρωπομεταφορείς, έχουν το κάτι τις τους...
-
Πριν σκεφτείς τι θα αγοράσεις να εστιασεις στην ρευστοποιηση του cx 7.
Το 15,000 εκτιμώ ότι δεν το πιανεις με τίποτα.
Αν βγεις στην γυρα και ακούς τιμές 8,000 θα το δώσεις?
Φοβάμαι ότι πολυ δύσκολα θα δώσεις το cx7 -
Σχετικα με το insignia και το c5...
180 αλογα το 1600 turbo δεν δινει την αισθηση οτι εχει και βγαζει πιο ψηλα τη ροπη που το θεωρω σημαντικο σε αυτα τα σασσι ,ο thp ξυπναει στις 1400 ενω ο ecotec στις 2200.Η οποια ροπη του τελευταιου ειναι και 1,5 χιλιογραμμομετρα λιγοτερη απο αυτην του thp με 156 αλογα....ουτε για την καταναλωση του εχουν γραφτει σπουδαια πραγματα...Λογικο ειναι επισης να βρισκεις παραπανω θεματακια για τον γερμανο απο τη στιγμη που εχει μοσχοπουλησει στη χωρα μας..τα οποια απ οτι διαβαζω δεν ειναι και αμελητεας σημασιας σε καποιες φορες αλλα πραγματικα με τετοιες πωλησεις δεν το θεωρω τραγικο. Το μονο θεμααπο την αλλη μερια εχει να κανει με τον κινητηρα psa-bmw και τον χρονισμο, θεμα το οποια διορθωνεται εντος εγγυησης..εμφανιστηκε στην απερχομενη c4 fl οπου πρωτοφορεθηκε το μοτερ σε citroen .Για ds3 και c5 ωστοσο που τον φορεσαν επειτα δε το εχω διαβασει πουθενα ,ουτε στο gcc . Το αυτοκινητο το θεωρω αξιοπιστο χωρις ναι μεν αλλα...
Overall παρε 159..
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φοβάμαι ότι πολυ δύσκολα θα δώσεις το cx7Τιμή 8000 δεν υπάρχει, γνωστός συνφορουμίτης το 'σκότωσε' πριν μερικές βδομάδες για 8500€ μετρητά λόγω κατεπείγουσας ανάγκης. Και στην περίπτωσή μου μιλάμε για το GT με 60Κ χλμ, όχι το γυμνό με 100Κ+ χλμ....
Θα εκπλαγείτε πόσοι αγοράζουν τώρα αυτοκίνητα-ευκαιρίες, είτε για εξαγωγή είτε για μεταπώληση αργότερα (αν και εφόσον και ίσως...). Αυτή τη στιγμή η μέση τιμή που παίζει σε ΧΕ, Car, Market κλπ για το συγκεκριμένο είναι >15000€, άρα ναι, υπάρχει ελπίδα...
Τεςπα, προφανώς δεν ξέρω λεπτομέρειες πριν ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα σε μαγαζιά, αλλά όχι στα 8Κ δεν το δίνω, σε ανταλλαγή που θα κατέβει και ο άλλος αντίστοιχα, ναι, να συζητήσω χαμηλότερη τιμή...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Φοβάμαι ότι πολυ δύσκολα θα δώσεις το cx7Τιμή 8000 δεν υπάρχει, γνωστός συνφορουμίτης το 'σκότωσε' πριν μερικές βδομάδες για 8500€ μετρητά λόγω κατεπείγουσας ανάγκης. Και στην περίπτωσή μου μιλάμε για το GT με 60Κ χλμ, όχι το γυμνό με 100Κ+ χλμ....
Θα εκπλαγείτε πόσοι αγοράζουν τώρα αυτοκίνητα-ευκαιρίες, είτε για εξαγωγή είτε για μεταπώληση αργότερα (αν και εφόσον και ίσως...). Αυτή τη στιγμή η μέση τιμή που παίζει σε ΧΕ, Car, Market κλπ για το συγκεκριμένο είναι >15000€, άρα ναι, υπάρχει ελπίδα...
Τεςπα, προφανώς δεν ξέρω λεπτομέρειες πριν ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα σε μαγαζιά, αλλά όχι στα 8Κ δεν το δίνω, σε ανταλλαγή που θα κατέβει και ο άλλος αντίστοιχα, ναι, να συζητήσω χαμηλότερη τιμή...
Κανε μια βόλτα..... Εδώ θα είμαστε. Θα δεις ότι θα μας πεις δεν το δίνω.
Το θεωρώ πολυ απίθανο οτιδήποτε πάνω απο 10κ.
Πάνω απο διλιτρο και με κατανάλωση πάνω απο 14, φοβάμαι δεν έχει ελπίδα στην Ελλάδα στις μέρες μας.
Οι μέσες τιμές στις αγγελίες δεν λένε τίποτα. Που ειναι η ζήτηση ειναι το θέμα. -
Δεν μπορει να πουληθεί σε καμμια τιμη φιλε μου,κανε μια ερευνα σε μαντρες και θα δεις,εκτος αν το σκοτωσεις σε τιμες 5-6-7Κ, και αυτο για εξαγωγη και μονον ομοιοπαθης με 2.0λ audi a3,οποτε περιμενεις...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Αυτή εδώ πού τα βρήκε τα 240 άλογα; Σύμφωνα με τα specs έχει 200. Κάνω λάθος;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3356182/
Από μαντρά, άρα κατά 99% γυρισμένα χλμ, αλλά Τι ζημιές βγάζουν συνήθως;
ΥΓ: ελπίζω να μην χαλάω το τόπικ, ψάχνω για κάτι παρόμοιο με το φίλο που το 'άνοιξε', με τη διαφορά ότι έχω να δώσω ένα Golf V GTI. Η οικογένεια μεγαλώνει και οι 2 πόρτες δεν βολεύουν.
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν μπορει να πουληθεί σε καμμια τιμη φιλε μου,κανε μια ερευνα σε μαντρες και θα δεις,εκτος αν το σκοτωσεις σε τιμες 5-6-7Κ, και αυτο για εξαγωγη και μονον ομοιοπαθης με 2.0λ audi a3,οποτε περιμενεις...Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Έχω φίλο αδερφικό με μάντρα, οπότε στην χειρότερη του το 'παρκάρω' για στήσιμο (+πινακίδες βέβαια) και τσιμπάω κάποιο -από αυτά που έχω ποστάρει- που μπορεί να βρει στο 'δίκτυο' γνωστών του μαντράδων. Απλώς σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να συμβιβαστώ με ότι καταφέρει να βρει, δηλαδή δεν θα πάρω αυτό που τελικά αποφασίσω. αλλά ότι μου βρει. Και σε αναμονή πάντα του αν θα καταφέρει να το σπρώξει και σε τι τιμή...
Αυτή εδώ πού τα βρήκε τα 240 άλογα; Σύμφωνα με τα specs έχει 200. Κάνω λάθος;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3356182/
Από μαντρά, άρα κατά 99% γυρισμένα χλμ, αλλά Τι ζημιές βγάζουν συνήθως;
ΥΓ: ελπίζω να μην χαλάω το τόπικ, ψάχνω για κάτι παρόμοιο με το φίλο που το 'άνοιξε', με τη διαφορά ότι έχω να δώσω ένα Golf V GTI. Η οικογένεια μεγαλώνει και οι 2 πόρτες δεν βολεύουν.
To πιο πιθανό είναι να φοράει πρόγραμμα, αναλόγως τον βελτιωτή φτάνει 230-240 άλογα χωρίς κάποια άλλη αλλαγή...
Από ζημιές δεν ξέρω, γι'αυτό την προσέθεσα στο αρχικό μου post μήπως και ξέρει κάποιος φίλος εδώ μέσα....
-
Μαλακίες των μαντράδων. Όπως και η αστεία τιμή. Το λινκ μπήκε μόνο και μόνο γιατί ήταν όμορφα εξοπλισμένο το αμάξι και όχι γιατί αποτελεί ευκαιρία. Γενικά για τις TBi δεν έχει ακουστεί τίποτα μιας και το μοτέρ βγήκε αξιόπιστο ενώ φορέθηκε σε μια καρότσα που ήταν ήδη χρόνια στην αγορά και είχε λύσει τις όποιες παιδικές ασθένειες. Μια βόλτα απ' το alfisti ή το theitalianjob θα ήταν πιο κατατοπιστική βέβαια.
Επίσης ως αναφορά το CX7 θεωρώ εντελώς απίθανο να πωληθεί με περισσότερα από 9.000€. Και αν...
-
Κι εγώ εξεπλάγην από την 'οδηγοκεντρική' κατάταξη των οχημάτων..... αλλά γούστα είναι αυτά....
Συμφωνώ για την πιθανή δυσκολία να απαλλαγείς από το CX7 αλλά προτού καν το δοκιμάσεις, είσαι σίγουρος ότι θέλεις/πρέπει να απαλλαγείς από αυτό;; Δηλαδή τα έβαλες κάτω και δεν γίνεται τίποτα. Και αν ναι μήπως να κοιτάξεις μισή ή και μιάμιση κατηγορία κάτω; Μικρότερο αυτοκίνητο και έξοδα αλλά πάλι μπορείς να το έχεις οικογενειακό.
Και υπάρχει πάντα και το RX8..... μπορεί να μην ρίξεις την κατανάλωσή σου αλλά κατά τα άλλα και επιδόσεις θα έχεις και οδηγοκεντρικό και στυλάτο και 1300 κυβικά και θα το πάρεις τζάμπα. Αυτά που θα σου περισσέψουν μπορείς να τα θεωρήσεις δωρεάν βενζίνη για χρόνια! -
Φίλε Άσε θα συμφωνήσω με τον ψψπ
Κοίτα να καταφέρεις πρώτα να το ρευστοποιήσεις, μετά βλέπεις και κάνεις.
στη θέση σου θα το έβγαζα αβλεπί στη Γερμανία. κουτσά στραβά θα τη βρεις την άκρη και θα πιάσεις 12... 13...
αν ήταν ντιζελάκι πάντως θα το σκεφτόμουν
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?