-
Δεν ισχυει αυτο που λες ειδικα περι Suberb. Ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτικο αυτοκινητο. Το Rapid το ειδα προσφατα και παροτι δεν με ενθουσιασε, για τον σκοπο του (φθηνο οικογενειακο, με μεγαλους χωρους και καλες επιδοσεις το 1.4 με στανταρ 7 ταχυτο dsg) και στην τιμη που το δινουν (γυρω στα 17.000 η μεσαια εκδοση) ειναι τρελο VFM.
Τωρα για τα υπολοιπα σου προτεινω πρωτα να βρεις καποιον να στο παρει στα χρηματα που θες και μετα να ψαξεις τι μπορεις να παρεις. Καλως η κακως αλλιως διαπραγματευεσαι οταν πουλας και αλλιως οταν εχεις μετρητα και αγοραζεις.
Για μαντρα προφανως θα παθεις σοκ ενω για ιδιωτη θελει υπομονη. Πριν απο χρονια και λιγο πριν την κριση πουλουσα το Astra Twintop μου με 1.6T, 180 αλογα, φουλ εξτρα κτλ και σε 2 μηνες ειχα μονο 1 τηλεφωνο ενω η προσφορα της αντιπροσωπειας ηταν αστεια!
Αλλωστε οι ιδιοι λογοι που σε κανουν να το πουλησεις θα αποτρεψουν αρκετους να το αγορασουν. Σε καθε περιπτωση σου ευχομαι καλη τυχη και εχοντας περασει αυτο το λουκι με το CX7 σου προτεινω να αφησεις την Alfa και να προτιμησεις καποιο οικογενειακο με την ευκολοτερη μεταπωληση.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Δεν ισχυει αυτο που λες ειδικα περι Suberb. Ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτικο αυτοκινητο.Kαι πανέμορφο!!!>Το Rapid το ειδα προσφατα και παροτι δεν με ενθουσιασε, για τον σκοπο του (φθηνο οικογενειακο, με μεγαλους χωρους και καλες επιδοσεις το 1.4 με στανταρ 7 ταχυτο dsg) και στην τιμη που το δινουν (γυρω στα 17.000 η μεσαια εκδοση) ειναι τρελο VFM.
Το Λάντα Γκράντα να δείς τι τρελό VFM έχει.
-
Ο χρήστης pankalos έγραψε:
Δεν ισχυει αυτο που λες ειδικα περι Suberb. Ειναι παρα πολυ καλο και ποιοτικο αυτοκινητο.
Kαι πανέμορφο!!!>Το Rapid το ειδα προσφατα και παροτι δεν με ενθουσιασε, για τον σκοπο του (φθηνο οικογενειακο, με μεγαλους χωρους και καλες επιδοσεις το 1.4 με στανταρ 7 ταχυτο dsg) και στην τιμη που το δινουν (γυρω στα 17.000 η μεσαια εκδοση) ειναι τρελο VFM.
Το Λάντα Γκράντα να δείς τι τρελό VFM έχει.
-
Ο χρήστης pankalos έγραψε:
Kαι πανέμορφο!!!Αυτό είναι υποκειμενικό...το θέμα γούστου!!Η αισθητική όμως δεν είναι.......
-
Τελικά φίλε Ace τί αποφάσισες;
-
Ο χρήστης ggeo έγραψε:
Τελικά φίλε Ace τί αποφάσισες;Για την ώρα είμαι σε αναμονή, καθώς αυτό το μήνα -τελικά- πληρωθήκαμε με τις κλίμακες του Δεκεμβρίου 2012, αλλά ήδη μας είπαν ότι θα γίνουν αναπροσαρμογές -και προφανώς αναδρομικές κρατήσεις. Άρα δεν ξέρω καν τι θα πάρω π.χ. στο τέλος του μήνα (ή αν τα πάρω...). Το σίγουρο είναι ότι σε ανταλλαγή δεν παίζει καν το ποσό που είχα στο μυαλό μου (για μετρητά δεν μιλάμε καν προφανώς), ενώ για εξωτερικό υπάρχει πιθανότητα και δυνατότητα, απλώς δεν το έχω διερευνήσει ακόμα εις βάθος...
-
ισως ειναι και καλυτερα ετσι, μη το σκοτωσεις αδικα.
-
Το ποστάρω εδώ για να μην χαλάω άλλα threads και να μην φτιάχνω άσκοπα νέα. Όπως τελικά φάνηκε το να κρατήσω το CX7 ήταν -και οικονομικός- μονόδρομος, καθώς οι εξελίξεις δεν επιτρέπουν άλλες κινήσεις (αλλά συνεχίζω να παίρνω σχεδόν το βασικό μισθό στη δουλειά, οπότε...το σκατό παξιμάδι που λέγανε οι παλιότεροι).
Επειδή μας έρχεται το νέο μέλος της οικογένειας (από το νέο έτος) έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω τα απαραίτητα. Ένα εκ των οποίων θα είναι η αύξηση της αποθηκευτικής χωρητικότητας του CX7, καθότι πρέπει να κουβαλάμε 2 κυβικά μέτρα πράγματα κάθε φορά που πάμε κάπου Η πιο προφανής και μάλλον επιθυμητή λύση είναι η μπαγκαζιέρα οροφής. Εδώ λοιπόν έχουμε διάφορα θεματάκια:
-
Η Mazda δίνει και ράγες και μπαγκαζιέρα (Thule από ότι έχω δει στο κατάλογο). Ξέρει κανείς τιμές και λεπτομέρειες για αυτά ? Έχω δει τις τιμές από ΗΠΑ και Japan, περίπου 200$ για ράγες και περίπου 500$ για την μεγάλη μπαγκαζιέρα, αλλά Ελλάδα δεν το έχω ψάξει καθόλου.
-
Αξίζουν οι 'καλές' επώνυμες μπάρες (π.χ. οι 'λεπίδες' της Thule), ή αρκούν π.χ. οι ελληνικές Hermes ?
-
To ίδιο και για τη μπαγκαζιέρα. Αξίζουν οι πατέντες και το όνομα της Thule, ή και τα πακέτα της Hermes (στο 1/3 των χρημάτων για Thule) κάνουν τη δουλειά τους (μιλάμε για τα πάντα, δηλαδή άνεση, ασφάλεια, θόρυβο ταξιδιού, features κλπ) ? Ή τίποτα από τα δύο και να κοιτάξω σε 'ενδιάμεσες' λύσεις, π.χ. ιταλικές ?
-
Τέλος, έχει κάποιος εδώ μέσα εμπειρία ή/και γνωστούς για αυτή την αγορά για να πάμε κάπου συστημένοι και με καλές τιμές ?
-
-
Τί χώρο έχει όπως είναι τώρα;
Sent from mYphone
-
455 λίτρα χώρου αποσκευών έχει το αυτοκίνητο...
Για λύσεις με μπάρες, μπαγκαζιέρες κλπ. ψαχνόμουν στο Clio, έχοντας ...255 λίτρα και δύο παιδιά...
Μήπως τελικά θα χωράτε άνετα χωρίς να επιβαρυνθείς με μερικές εκατοντάδες €€€ ; -
Και εγώ για αυτό ρωτάω. Προσωπικά πιστεύω ότι με τόσο χώρο δεν χρειάζεται κάτι άλλο, απλά κανείς καλή διαχείριση και δεν κουβαλάς άχρηστα πράγματα. Η μόνη περίπτωση που ξέρω απο άνθρωπο με οικογένεια που δικαιολογείται η μπαγκαζιερα είναι ενός που κουβαλάει ηλεκτρικό καροτσάκι για ΑΜΕΑ πέραν όλων των άλλων.
Εδώ έχω βάλει πράγματα δύο παιδιών για πολυήμερες διακοπές σε Getz.. στριμωχτα, δε λέω, αλλά όλα γίνονται.
Sent from mYphone
-
Με 455 lt χώρου είσαι άρχοντας
-
Ποτέ δεν επαρκούν οι χώροι. Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μπέμπης vs Grand Vitara = 1 !
-
Νομιζω εισαι μια χαρα δεν χρειάζεται μπαγκαζιερα,εγω με 3 παιδια και τα βολευα στο sportback(380lt),μονο το καροτσακι ηταν προβλημα τοβαζα επανω...
Υ.γ παντως θα πληρωσεις αρκετα σε τελη,φορο,τεκμηρια για το τρεχων ετος,εγω παρεδωσα πινακιδες πλεον...
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
οπως προειπωθηκε απο ολους..............ας ερθει με το καλο το μικρουλι σου και αφου δεις οτι εχεις πραγματι θεμα χωρων βλεπεις τις λυσεις σου,μην προτρεχεις σε πιθανα ασκοπα εξοδα...
-
Για να σας δώσω ένα μέτρο σύγκρισης, αυτά είναι τα πράγματα που κουβαλάμε στις διακοπές μας σήμερα...
Πιάνουν port-baggage, κάθισμα συνοδηγού συν ότι χώρο περισσεύει στο πίσω κάθισμα...
Εγώ λέω για να παίρνουμε μόνο τα απαραίτητα, αλλά εγώ τα λέω, εγώ τα ακούω...Άρα δυστυχώς η λύση της μπαγκαζιέρας θα αποδειχθεί αναγκαστική, ένεκα και των isofix καθισμάτων (έχω ένα κόλλημα με τα isofix) τα οποία δεν αφήνουν και πολύ κενό χώρο. Άρα χάνεται ο χώρος του συνοδηγού (πρέπει να πάρω και τη γυναίκα μαζί ), χάνεται και ο χώρος πίσω, άρα ήδη είμαστε μείον από τον χώρο που έχουμε σήμερα....
-
Εχω κανει μετακομιση με λιγοτερα πραγματα... Μαλλον πρεπει να επιβαλεις κανονες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
googlαρα τον αποθηκευτικο σου χωρο
ειναι κατι τετοιο, σωστα;
ειναι δυνατον να μην μπορεις να χωρεσεις τα πραγματα που δειχνεις εδω μεσα?
οκ αν ζωρισουνε τα πραγματα, βαζεις το πτυσσομενο κρεβατακι , αυτο που φαινεται στη φωτο ενα μακροστενο παραλληλογραμο, στα ποδια πισω επιβατων, τα παιδικα ποδαρακια εξαλλου δεν φτανουνε εκει.
Ειδικα με την εταζερα τραβηγμενη και δυνατοτητα να φορτωσεις αρκετα και μεχρι το τζαμι πισω (ισα ισα να βλεπεις) πραγματικα δε μπορω να φανταστω που ειναι το προβλημα.Επισης εχε υποψην οτι σε 2 χρονακια τα ογκωδη πραματα (καροτσι, κρεβατακι) δεν θα σου χρειαζονται
-
Καρότσι-παρκοκρέβατο, τι μου θυμίζεις τώρα ...
Κοίτα, μια χαρά σε βλέπω, περίπου τα ίδια παίρναμε κι εμείς .
Είχα πάρει λοιπόν την Kamei Delphin
των 380 λίτρων και ειλικρινώς μπορώ να σου πω, πως μόνο δύο καλοκαίρια την φόρτωσα πραγματικά ΤΕΡΜΑ!
Από τότε που αφήσαμε καρότσια και παρκοκρέβατα στην άκρη, την έχω και την κοιτάω.
Στην περίπτωσή σου βέβαια, έχεις εξ' αρχής περισσότερο χώρο: φαντάζομαι παίρνει το πορτ-μπαγκάζ το καρότσι και το παρκοκρέβατο κάθετα (κατά μήκος) και την εταζέρα την βγάζεις. -
Δεν έχει καν εταζέρα, ακόμα καλύτερα ...
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?