-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σαν τι να ψάξει δηλαδή για τον κινητήρα του C5?ενα καρο θεματα εχει ο THP......
-
Α οκ ... πες έτσι να καταλάβω.
Στο τσουβάλι όλα. .. Σου πάνε παραπάνω ότι τα θέματα του φτιαχτηκανε πριν να φορεθεί στο C5 ...εκει εσυ.... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Α οκ ... πες έτσι να καταλάβω.
Στο τσουβάλι όλα. .. Σου πάνε παραπάνω ότι τα θέματα του φτιαχτηκανε πριν να φορεθεί στο C5 ...εκει εσυ....και εσυ το πιστεψες;;;;;;;;
-
Καλά μην επιμένω. .. Μπορεί εσύ να ξέρεις καλυτερα ( απο μένα που έχω όντως C5 με THP)
-
και το φτιαξανε μονο για την 5 και ολοι οι αλλοι εχουν ακομη τα ιδια;;;;;
αληθεια πως λυθηκε το θεμα του χρονισμου;;; -
Βρε ανθρωπα το έκανε στα πρώτα thp, εκτοτε ανεξαρτήτως μοντέλου δεν το ξανά εμφάνισε το θέμα. Απλά το c5 φόρεσε τον κινητήρα αυτο αργά και δεν πρόλαβε να φορέσει τους αρχικους
-
Ρε Ηλια μην ασχολεισαι.. Γραμμενα του τα χω στο αλλο θεμα..απο τη μερα που γραφτηκε μια μονιμη πηγη γκρινιας,ημιμαθειας και παραπληροφορησης.Hyundai atos και αγιος ο θεος..
Απο το 2007 που μπηκε στα 'προβληματικα' 207 εχει δεχτει ενα σωρο βελτιωσεις..Ds3,Ds4,C5,νεα C4 δεν εχουν θεματα..Δεν εχει εμφανιστει καποιο citroen απο αυτα στο gcc με θεμα.Κι αν το αγνοω καποιος παρακαλω να μου το υποδειξει. c4 mk1 fl ναι.Οχι ομως με συνδυασμενα προβληματα,αλυτα και επαναλαμβανομενα.ολα εντος εγγυησης δε. Εχει βγει νεο μουαγιε της τροχαλιας στροφαλου,νεα τροχαλια,γραναζακι και σκληρος τεντωτηρας.Σε ορισμενα ανταλλακτικα του thp εχουν βγει μεχρι και 5 κωδικοι. Υπαρχει κιτ-βαλιτσακι επισης που πρεπει να εχει ενα σωστο συνεργειο ωστε να γινει σωστα η επισκευη και να ακινητοποιηθουν στα σωστα σημεια εκκεντροφοροι-στροφαλος. Αμα θεωρει καποιος τη c5 αναξιοπιστη τον προκαλω για μια βολτα απο το insigniaclub... Και δε το κατηγορω, εχει πουλησει τον πατο του, στατιστικα θα χαλασουν περισσοτερα.. Τα ιδια και τα scirocco.. και παει λεγοντας..ΟΛΑ χαλανε.
-
Τώρα σοβαρά, ασχολείστε με τον ggab και τέτοια θέματα;
-
Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το CX7 και για οικονομία καυσίμου, τότε καλύτερα να μή πάς σε βενζίνη αλλά σε πετρέλαιο και καινούριο για να το κρατήσεις. Μάθε όμως τιμές ανταλλαγής και μετά καταλήγεις, γιατί πολύ φοβάμαι οτι θα ακούσεις τρέλες και θα είναι καλύτερα να το κρατήσεις.
-
Διαβάζετε πρώτα ή απαντάτε ότι σας κατέβει; Ο άνθρωπος είπε 100 φορές ότι δεν τον ενδιαφέρει η βενζίνη αλλά τα πάγια και το τεκμήριο!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Διαβάζετε πρώτα ή απαντάτε ότι σας κατέβει; Ο άνθρωπος είπε 100 φορές ότι δεν τον ενδιαφέρει η βενζίνη αλλά τα πάγια και το τεκμήριο!!!Οτι μας κατέβει γράφουμε. Μπορείς να γεμίσεις spam το θέμα κάνοντας υποδείξεις.
Λίγο πιο πάνω όμως ο άνθρωπος ήταν ενθουσιασμένος με τη κατανάλωση στο ταξίδι που ήτανε γύρω στο 10, και με την άνεση και ασφάλεια που του προσφέρει. Αν υπολογίσει λοιπόν τη τιμή πώλησης, το πόσα χρήματα θα χάσει και το τί θα μπορέσει να πάρει, καθώς επίσης και τη 'μουρμούρα' της γυναίκας, μπορεί να τον συμφέρει να μή το πουλήσει.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Διαβάζετε πρώτα ή απαντάτε ότι σας κατέβει; Ο άνθρωπος είπε 100 φορές ότι δεν τον ενδιαφέρει η βενζίνη αλλά τα πάγια και το τεκμήριο!!!
Οτι μας κατέβει γράφουμε. Μπορείς να γεμίσεις spam το θέμα κάνοντας υποδείξεις.
Λίγο πιο πάνω όμως ο άνθρωπος ήταν ενθουσιασμένος με τη κατανάλωση στο ταξίδι που ήτανε γύρω στο 10, και με την άνεση και ασφάλεια που του προσφέρει. Αν υπολογίσει λοιπόν τη τιμή πώλησης, το πόσα χρήματα θα χάσει και το τί θα μπορέσει να πάρει, καθώς επίσης και τη 'μουρμούρα' της γυναίκας, μπορεί να τον συμφέρει να μή το πουλήσει.
Όντως με το πετρέλαιο έχω ένα θέμα, τα έχω ζήσει τα diesel στο Βέλγιο και ποτέ δεν μου έκατσαν καλά (ούτε από ήχο ούτε από απόδοση ούτε από αίσθηση). Και επειδή το αυτοκίνητο αυτό δεν κάνει πολλά χλμ, δεν είναι απαραίτητη η τόοοοοσο μεγάλη οικονομία. Το βασικό πρόβλημα -όπως υπενθυμίζει ο Δίας- είναι τα πάγια έξοδα, ακόμα και αν το έχω στο garage να το κοιτάω. Παρόλο που λογίζεται ως 2λιτρο (τα 2261κε είναι στο range των 2.000 κυβικών), όλα τα διάφορα έξοδα μαζεμένα είναι πολλά...και ο μισθός θα μειωθεί
Αλλά όντως, μια μικρή έρευνα που έκανα μου έδειξε ότι κοιτάω για max 10K, και αυτό για ανταλλαγή. Είτε σε Mazda -λόγω γνωριμίας- είτε σε άσχετο μαντρά. Θα κάνω μια βόλτα μάλλον ΣΚ για να δω ανταλλαγή με τα μοντέλα που έχουμε αναφέρει ήδη (που παίζουν από 11 εώς 15Κ) και θα δω τι θα ακούσω...
....μάλλον ξέρω τι θα ακούσω, απλώς δεν το παίρνω απόφαση....
-
Υποκειμενική άποψη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3477074/ -
Ο χρήστης -TIGER- έγραψε:
Υποκειμενική άποψη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3477074/To έχω ήδη σκεφτεί, και μάλιστα έχω μιλήσει με Καλογρίτσα για ανταλλαγή (με καινούριο ή μεταχειρισμένο)...και πάλι -δυστυχώς- η τιμή ανταλλαγής (και μιλάμε για 'φιλική' τιμή) είναι πολύ απογοητευτική, σε σημείο που να μην το σκέφτομαι καν...εδώ βέβαια να μου πεις δίνουν MPS6 στα ίδια περίπου λεφτά , αυτοκίνητα δηλαδή που έκαναν 40Κ και 45Κ καινούρια...
Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, το 'παρκάρισμα' και κατάθεση πινακίδων φαίνονται πιο πιθανό ενδεχόμενο, και ίσως ανταλλαγή του 206 με κάτι μεγαλύτερο και πιο άνετο/δυνατό, ώστε να παίξει το ρόλο του ενός και μοναδικού αυτοκινήτου...
@#$@#$%^ τα μνημόνιά μου @#$%$%&^@$#%
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Υποκειμενική άποψη..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3477074/To έχω ήδη σκεφτεί, και μάλιστα έχω μιλήσει με Καλογρίτσα για ανταλλαγή (με καινούριο ή μεταχειρισμένο)...και πάλι -δυστυχώς- η τιμή ανταλλαγής (και μιλάμε για 'φιλική' τιμή) είναι πολύ απογοητευτική, σε σημείο που να μην το σκέφτομαι καν...εδώ βέβαια να μου πεις δίνουν MPS6 στα ίδια περίπου λεφτά , αυτοκίνητα δηλαδή που έκαναν 40Κ και 45Κ καινούρια...
Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, το 'παρκάρισμα' και κατάθεση πινακίδων φαίνονται πιο πιθανό ενδεχόμενο, και ίσως ανταλλαγή του 206 με κάτι μεγαλύτερο και πιο άνετο/δυνατό, ώστε να παίξει το ρόλο του ενός και μοναδικού αυτοκινήτου...
@#$@#$%^ τα μνημόνιά μου @#$%$%&^@$#%
Kαι εμείς το παραπάνω mazda6 το παρκάραμε[υπάρχει μικρότερο] αλλα μην βλέποντας φως στο τούνελ και θεωρώντας ότι κάθε μέρα χάνουμε θα δοθεί έστω και πολύ κάτω από την..πραγματική του αξία.
Τα δικά σου δεδομένα είναι ίσως λίγο ποιο περίπλοκα. -
Απο το να τα σκοτωνετε,βαλτε κατω τα δεδομενα να δειτε αν σας συμφερει.Κριμα να φευγουν ακριβα αυτοκινητα για μικρα ποσα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Απο το να τα σκοτωνετε,βαλτε κατω τα δεδομενα να δειτε αν σας συμφερει.Κριμα να φευγουν ακριβα αυτοκινητα για μικρα ποσαΕχεις ένα δίκιο. Να δίνεις ενα σχεδόν καινούργιο για τόσα λίγα αναλογικά. think again
-
Ο χρήστης -TIGER- έγραψε:
Απο το να τα σκοτωνετε,βαλτε κατω τα δεδομενα να δειτε αν σας συμφερει.Κριμα να φευγουν ακριβα αυτοκινητα για μικρα ποσα
Εχεις ένα δίκιο. Να δίνεις ενα σχεδόν καινούργιο για τόσα λίγα αναλογικά. think again
-
Τα ιδια εγραψα στο αλλο θεμα με το Scout τα ιδια γραφω και εδω. Αξιζει να το δωσεις για μονο 10.000 ευρω για να γλυτωσεις καποια παγια εξοδα; Ενα αμαξι που το πηρες καινουργιο, το πληρωσες ακριβα και κακα τα ψεμματα ειναι αμαξαρα; Για να παρεις ενα υποδεεστερο μεταχειρισμενο;
Προφανως αν δεν βγαινεις δωστο. Επιλογες υπαρχουν και τα παιδια σου ειπαν πολλες. Απλα σκεψου ηρεμα, βαλε κατω τα επιπλεον εξοδα σε σχεση με ενα μεταχειρισμενο και ρωτα τον εαυτο σου αν αξιζει η οχι.
ΥΓ1. Δεν μπορω να καταλαβω την εμπαθεια καποιων με τα Skoda. Τα θεωρω ισως απο τις πιο εξυπνες και VFM επιλογες για οικογενειαρχες.
ΥΓ2. Η 159 ειναι πολυ καλο αμαξι αλλα σιγουρα οχι καταλληλο για την περιπτωση. Η καταναλωση της αν και μικροτερη απο το το CX7 παραμενει σχετικα υψηλη (και το στησιμο της σε προδιαθετει να την πιεζεις) ενω απο χωρους δεν ειναι οτι καλυτερο. -
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καν τόσο άσχημα όσο τα λες...είναι χειρότερα:
-
Υπάρχει αγγελία στο car.gr όπου έμπορος αγοράζει CX7 ΤΟ ΠΟΛΥ 6.000€ 'αναλόγως κατάστασης και εξοπλισμού'...κοινώς τα τζιτζικωτά GT-S/R τα αγοράζει τόσο (αυτοκίνητα των 45Κ), ενώ τα πιο απλά μπορεί να τα παίρνει και 5Κ... . Για ανταλλαγές ή άλλους εμπόρους, όπως θα είδες και εδώ, τα 10,12,15Κ είναι 'υπερβολικά' (πάλι θυμίζω για αυτοκίνητο 5ετίας των 45Κ), και ξέρω 1-2 παιδιά που τα 'σκότωσαν' για 8,5Κ λόγω εφορίας/αναγκών...
-
Όταν ο μισθός σου πλέον αγγίζει τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου , τι άλλο μπορείς να κάνεις ? Γαμώ τα πτυχία και τα διδακτορικά και τις γλώσσες και την προϋπηρεσία (δεν είμαι μικρό παιδάκι...)
-
Σε κάθε περίπτωση κοιτάω να απαλλαγώ από το CX7 παίρνοντας κάτι που με βολεύει με -στη χειρότερη- μηδέν κόστος ανταλλαγής (ή και θετικό για μένα). Όπερ μεθερμηνευόμενο, πολύ συγκεκριμένα μοντέλα με πολύ συγκεκριμένες τιμές, αυτά που περιγράφω και εδώ λίγο-πολύ...
-
Τα Skoda είναι όπως το είπες, vfm από τα λίγα...ΑΛΛΑ, αν βάλεις δίπλα-δίπλα ένα Superb (για να πάμε στο πιο χλίδα) και ένα απλό ταπεινό Mazda3 ή ένα Golf ή ένα Astra, υπάρχουν διαφορές. Προφανώς στην χαμηλή τιμή του αυτοκινήτου αυτά πρέπει να τα περιμένεις, απλώς κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν αυτό το συμβιβασμό. Εγώ όπως είπα, έχω φτάσει να το σκέφτομαι -ίσως αναγκαστικά....
-
Να σου πω την αλήθεια, αν τελικά έρθει το νέο τσουνάμι, τα 1600κε είναι πλέον ταβάνι, οπότε τα μοντέλα περιορίζονται πάρα πολύ...οπότε νομίζω ότι ατμοσφαιρικά ή/και δυνατά turbo 1800 ίσως βγουν από την εξίσωση (ακούγοντας και τις τελευταίες ανακοινώσεις περί του φόρου πολυτελείας και που θα 'επεκταθεί')
-
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?