ένα μικρό σχόλια επί προσωπικού αν μου επιτρέπεις: εγκατέστησε αν θέλεις έναν αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο γιατί είναι δύσκολο να σε παρακολουθήσουμε.
Για τα ενισχυτικά - βελτιωτικά - αντιπαγωτικά πετρελαίου έχεις μείνει λίγο πίσω, αυτά μπορεί να ίσχυαν στην δεκαετία του 80 έστω και του 90 αλλά και η ποιότητα του πετρελαίου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και οι κινητήρες έχουν γίνει πολύ υψηλής τεχνολογίας και δεν σηκώνουν τέτοιες αλχημίες ή και άλλες που κάνανε παλιότερα όπως το να βάζουν και λίγο βενζίνη. Τέλος θα σε ρωτήσω το εξής: Θεωρείς δηλαδή ότι αν βάζεις το Vpower Diesel ή τα ματζούνια που περιγράφεις θα κρατήσει πιο πολύ η αντλία ή τα μπεκ από 280,000 km; Εγώ πιστεύω ή θα έχεις την ίδια φθορά ή θα πας για επισκευή πιο γρήγορα. Μια χαρά κράτησε τόσα χιλιόμετρα του ανθρώπου.
ακομη περιμενω απο μελος του forum να μου στειλει ling απο εναν αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο .Αν εσυ ξερεις να μου προτινεις κατι πολυ ευχαριστος να τον εφαρμοσω ( ουτε και σε εμενα αρεσει αλλα πρεπει να γραψω )
Για τα ενισχυτικά - βελτιωτικά - αντιπαγωτικά πετρελαίου έχεις μείνει λίγο πίσω
δεν θα το ελεγα ιδιετερα μπορει ΝΑι αλλα μπορει και ΟΧΙ
ΠΧ αν ειναι καποιος σε ορεινη περοχη σε βορεια Ελλαδα που η θεμοκρασια πεφτει πολες φορες τα ξημεροματα κατω απο -10 με -15 βαθμους και του κανει κρυσταλους μεσα το πετρελεο ξερεις σε τι περιπετια μπενει;;;;
Ενω με ενα καλης ποιοτητας αντιπαγωτηκο θα τον κρατισει απροβληματιστο μεχρι -30 για να παει το πρωι στη δουλεια του και οχι να τρεχει σε συνεργεια
κατα μεσο ορο η ζωη μιας τρομπας πετρελαιου ειναι τα 250,000 (τιποτα δεν ειναι αθανατο )
επιδη ο καθενας μας βαζει καυσιμο οτι νομηζει αυτος οτι ειναι καλητερο και οτι τον βολευει καλητερα
Η τρομπες πετρελαιου οσο συνχρονες και να ειναι (τα κινητα τους μερη ειναι το ιδιο και ακομη περισοτερο ευεσθιτα στις υγρασιες σε σχεση με τις παλαιοτερες) δεν εχουν χειμικο αναλυτη για να μπερδευτει και να μην στελνει καυσιμο η διαλητοτητα του πετρελεου ειναι πολυ μεγαλη και το 0,5lit 10αρι προτογεννη ορυκτελεο (**οχι λαδια με προσθετα χειμικα ** αλλα απλο λαδακι ) ή το ετιμο ιδικο προϊον θα διαλιθει μεσα στα 50 lit πετραιλεο δεινοντας επιπλεων λιπανση στα κινητα μερη της τρομπας τα οπια ειναι ευπαθη σε υγρασιες και νερα
προσοπικη μου αποψη ειναι και μπορει να ειναι και λανθασμενη αλλα δεν νομηζω να ειναι παραλογη και επιδη η ζημιες κοστηζουν και τα ευροπουλα πλεων δεν περισευουν , δεν βλεπω ποιο ειναι το κακο να παρατηνει κανεις την επισκεβη της για καποιες δεκαδες χλμ ποιο μετα .