-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδιά επειδή είμαι νέος στο χώρο του dieselΑπο καύσιμο τι diesel πρέπει να βάζουμε ; Μόνο v power ? αν δε βάλουμε shell κ βάλουμε απλό απο άλλη εταιρεία υπάρχει πρόβλημα;
Οι πιο έμπειροι τι προτείνουν εκτός v power?
Απλό πετρέλαιο δεν κάνει;
Πετρέλαιο κίνησης!!
Δεν ανακάλυψε η σελ το πετρέλαιο!!!Γιατί τόσος προβληματισμός ρε παιδιά;Λες και είναι καμιά διαστημική τεχνολογία!!!
-
Το Shell V-Power Diesel είναι το πρώτο και το μοναδικό καύσιμο που ενσωματώνει την επαναστατική** τεχνολογία GTL (Gas to Liquid)**. Παρασκευασμένο από φυσικό αέριο, χαρακτηρίζεται από υψηλό αριθμό κετανίων και καθαρότητα που εξασφαλίζουν καλύτερη ανάφλεξη και καύση.
Το θειο ειναι που προκαλει ζημια στους κινητηρες πετρελαιου,επηρεαζει το συστημα ψεκασμου ως και το λιπαντικο.
Η κυρια διαφορα του κινησης με το θερμανσης βρισκεται στο ποσοστο περιεκτικοτητας σε θειο ,
Δελτιο δεδομενω της εταιριας Ελιν- Κινησης MAX 10PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/diesel_prodiagrafes.pdf
2)Θερμανσης MAX 1000PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/thermansi.pdf
η λιστα με τα νοθευμενα πρατηρια http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BvgXHHr5u0I%3D&tabid=479&language=el-GR με No1 στο πετρελαιο κινησης,οποτε τι να κανουν τα αμαξακια μας οταν εχουν υπερβαση σε θειο 400%
- Κινησης MAX 10PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/diesel_prodiagrafes.pdf
-
Ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία. Diesel κυκλοφορούν χιλιάδες ανάμεσα μας. Ταξί, φορτηγά, λεωφορεία. Βλέπει κανείς να κάνουν ουρές να βάλουν Vpower diesel ¨η οτιδήποτε άλλο super Μοναδικό, ανεπανάληπτο καύσιμο; Τα οχήματα αυτά γράφουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, αν χαλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι όπως κάποιοι λένε δεν θα βλέπαμε ουρές για το καταπληκτικό πετρέλαιο; και σκεφτείτε ότι πλέον πολλά από τα καινούργια φορτηγά που βέβαια τα χρησιμοποιούν για διεθνείς μεταφορές είναι Euro 6. Sτην Ελλάδα τα διυλιστήρια έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας πετρέλαιο. Το πρόβλημα είναι στο πρατήρια και παλιότερα είχαν κίνητρο να το νοθεύσουν με την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής θερμανσης κ κίνησης, πλέον έχει κλείσει η ψαλίδα. Σαν καταναλωτές μπορούμε να είμαστε προσεκτικοί που βάζουμε καύσιμα. Αν αλλάζουμε βενζινάδικα κάθε φορά και κοιτάμε μόνο και αποκλειστικά την τιμή υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να την φάμε. Στο κάτω κάτω αν κάνει ο άλλος νοθεία στο πετρέλαιο, θα κολλήσει να το κάνει στο πιο ακριβό πετρέλαιο;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία. Diesel κυκλοφορούν χιλιάδες ανάμεσα μας. Ταξί, φορτηγά, λεωφορεία. Βλέπει κανείς να κάνουν ουρές να βάλουν Vpower diesel ¨η οτιδήποτε άλλο super Μοναδικό, ανεπανάληπτο καύσιμο; Τα οχήματα αυτά γράφουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, αν χαλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι όπως κάποιοι λένε δεν θα βλέπαμε ουρές για το καταπληκτικό πετρέλαιο; και σκεφτείτε ότι πλέον πολλά από τα καινούργια φορτηγά που βέβαια τα χρησιμοποιούν για διεθνείς μεταφορές είναι Euro 6. Sτην** Ελλάδα τα διυλιστήρια έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας πετρέλαιο.** Το πρόβλημα είναι στο πρατήρια και παλιότερα είχαν κίνητρο να το νοθεύσουν με την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής θερμανσης κ κίνησης, πλέον έχει κλείσει η ψαλίδα. Σαν καταναλωτές μπορούμε να είμαστε προσεκτικοί που βάζουμε καύσιμα. Αν αλλάζουμε βενζινάδικα κάθε φορά και κοιτάμε μόνο και αποκλειστικά την τιμή υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να την φάμε. Στο κάτω κάτω αν κάνει ο άλλος νοθεία στο πετρέλαιο, θα κολλήσει να το κάνει στο πιο ακριβό πετρέλαιο;Για αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος!Ειδικά για μια εταιρία που μαθαίνω ότι χρησημοποιεί μεγάλες ποσότητς βιοντίζελ με αποτέλεσμα την δημιουργία μυκητολάσπης στο αυτοκίνητο!Την έχω πάθει με την ενλόγω εταιρία και για αυτό σταμάτησα να βάζω πετρέλαιο από εκεί!Ο ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που σταμάτησα ήταν γιατί πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη νομίζοντας ότι υπάρχει μηχανικό πρόβλημα(ευτυχώς το πρόλαβα πριν δημιουργηθεί).Απο την άλλη όσον αφορά το ενισχυμένο της shell που είναι και πιο ακριβό αν είχε πιο χαμηλή τιμή σίγουρα θα το προτειμούσαν οι επαγγελματίες.Είσαι σίγουρος όμως για το αν τους προκαλούνται προβλήματα από κακή χρήση?Πόσα ταξί έχω πετύχει σε διάφορα συνεργεια γνωστών..όσον αφορά το θέμα νοθείας,είμαι σίγουρος κατά ένα μεγάλο ποσοστό ότι πολλές φορές πληρώνουμε και δεν πέρνουμε το αντίστοιχο προιόν!Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που βάζοντας vpower diesel έχω παραηρήσει καλύτερη λειτουργία του κινητήρα.
-
Aυτό περι ακριβού v-power diesel,αν το ψάχνατε λίγο παρα πάνω,θα ξέρατε οτι μια ημέρα την εβδομάδα το έχουν στην ίδια τιμή με το απλό Επίσης αν ρωτήσεις σοβαρό επαγγελματία θα σου πει την διαφορά με το απλό.Οσο για το αν βάζουν οι επαγγελματίες,οπως έχω γράψει και παλιότερα,ήμουν μπροστά σε σκηνικό οπου ο ιδιοκτήτης τράκτορα scania και λεωφορείου,προσπαθούσαν να μοιράσουν τα τελευταία λίτρα που είχε το βενζινάδικο σε v-power.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Aυτό περι ακριβού v-power diesel,αν το ψάχνατε λίγο παρα πάνω,θα ξέρατε οτι μια ημέρα την εβδομάδα το έχουν στην ίδια τιμή με το απλόΣωστός!!Για αυτό μην λέτε τίποτα για την τιμή...
Shell v power dieser ftw -
συμφωνώ αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται τον τελευταίο καιρό.όταν πετυχαίνω την τιμή και εγώ βάζω
-
οι αντλιες πετρελεου ητε συνχρονες ητε μιας 10 ετιας πρην λειτουργουν με τον ιδιο τροπο νομηζω (διορθοστεμε αν κανω λαθος)
και εχουν την ιδια αναγγη σε λιπαντικο που εχουν τα Diesel καυσιμα για την καλη λειτουργια των αντλιων .καυσιμα με μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιοντιζελ θα διμιουργισουν προβληματα στην αντλια ( διμιουργιται μια κολοδη ουσια )
για το V-Power Diesel μου ειπε υπαληλος της Shel οτι ειναι το ιδιο με το απλο αλλα εχει μεσα προσθετα βελτιωτηκα (αντιπαγωτικο-καθαριστικο)
Αν τα καθαριστικα που εχουν μεσα εξουδετερωνει μερος του λιπαντικου του (με συνεπια την φθορα της αντλιας σε βαθος χρονου ) δεν το ξερω αν ισχυει και κατα ποσο ειναι αληθεια
καυσιμο βαζω απλο diesel απο ενα συγκεκριμενο πρατηριο σε βαθμο 95%
ΥΓ Σορυ για τυχων ορθογραφικα λαθη (ακομη περιμενω τον αναθεματισμενο διορθοτη )
-
Δείτε το εξής ενδιαφέρον βιντεάκι από το 28:20 και μετά!!
-
Ο χρήστης LifeStealer έγραψε:
Δείτε το εξής ενδιαφέρον βιντεάκι από το 28:20 και μετά!!Γαμάτο φίλε!!!
Ειδικα εκεί που δείχνει της λαμπες που καίνει πετρέλαιο!! -
πολύ καλό το βιντεάκι!Βέβαια εγώ σαν πηγή αντίλογου έχω τις αμφιβολίες μου για την αλήθεια που μπορεί να βγει από το όλο εγχείρημα.Σκέφτομαι πόσο τέλειος θα ήταν ο κόσμος αν όντως χρησημοποιόταν κατά 100% αυτό το καύσιμο!
-
Ο χρήστης LifeStealer έγραψε:
Δείτε το εξής ενδιαφέρον βιντεάκι από το 28:20 και μετά!!Η σελ ειναι χορηγος της εκπομπης
-
Μόλις φουλάρισα 40 λίτρα v-power diesel στο golf.Κατανάλωση ενα ξερό 5/100 ,με χρήση εθνικής επαρχιακού και πολύ σταμάτα ξεκίνα εντός,λόγω δουλειάς.Με το απλό θα ήμουν κοντά στο 6.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η σελ ειναι χορηγος της εκπομπης
Και τι σημαίνει αυτό?
Μια φορά τη βδομάδα είναι η τιμή v power είναι ίδια με του απλού...
Τη διαφορά την νιώθει ο οδηγός... -
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Η σελ ειναι χορηγος της εκπομπης
Και τι σημαίνει αυτό?
Μαλλον τιποτα.
-
Απορία εκφράζω...δεν το λέω ειρωνικά...
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Απορία εκφράζω...δεν το λέω ειρωνικά... -
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Ρε παιδιά λίγο ψυχραιμία. Diesel κυκλοφορούν χιλιάδες ανάμεσα μας. Ταξί, φορτηγά, λεωφορεία. Βλέπει κανείς να κάνουν ουρές να βάλουν Vpower diesel ¨η οτιδήποτε άλλο super Μοναδικό, ανεπανάληπτο καύσιμο; Τα οχήματα αυτά γράφουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, αν χαλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι όπως κάποιοι λένε δεν θα βλέπαμε ουρές για το καταπληκτικό πετρέλαιο; και σκεφτείτε ότι πλέον πολλά από τα καινούργια φορτηγά που βέβαια τα χρησιμοποιούν για διεθνείς μεταφορές είναι Euro 6. Sτην** Ελλάδα τα διυλιστήρια έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και παράγουν εξαιρετικής ποιότητας πετρέλαιο.** Το πρόβλημα είναι στο πρατήρια και παλιότερα είχαν κίνητρο να το νοθεύσουν με την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής θερμανσης κ κίνησης, πλέον έχει κλείσει η ψαλίδα. Σαν καταναλωτές μπορούμε να είμαστε προσεκτικοί που βάζουμε καύσιμα. Αν αλλάζουμε βενζινάδικα κάθε φορά και κοιτάμε μόνο και αποκλειστικά την τιμή υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να την φάμε. Στο κάτω κάτω αν κάνει ο άλλος νοθεία στο πετρέλαιο, θα κολλήσει να το κάνει στο πιο ακριβό πετρέλαιο;
Για αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος!Ειδικά για μια εταιρία που μαθαίνω ότι χρησημοποιεί μεγάλες ποσότητς βιοντίζελ με αποτέλεσμα την δημιουργία μυκητολάσπης στο αυτοκίνητο!Την έχω πάθει με την ενλόγω εταιρία και για αυτό σταμάτησα να βάζω πετρέλαιο από εκεί!Ο ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που σταμάτησα ήταν γιατί πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη νομίζοντας ότι υπάρχει μηχανικό πρόβλημα(ευτυχώς το πρόλαβα πριν δημιουργηθεί).Απο την άλλη όσον αφορά το ενισχυμένο της shell που είναι και πιο ακριβό αν είχε πιο χαμηλή τιμή σίγουρα θα το προτειμούσαν οι επαγγελματίες.Είσαι σίγουρος όμως για το αν τους προκαλούνται προβλήματα από κακή χρήση?Πόσα ταξί έχω πετύχει σε διάφορα συνεργεια γνωστών..όσον αφορά το θέμα νοθείας,είμαι σίγουρος κατά ένα μεγάλο ποσοστό ότι πολλές φορές πληρώνουμε και δεν πέρνουμε το αντίστοιχο προιόν!Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που βάζοντας vpower diesel έχω παραηρήσει καλύτερη λειτουργία του κινητήρα.
Ποια ειναι αυτη?
-
Ο χρήστης Nikos204 έγραψε:
Το Shell V-Power Diesel είναι το πρώτο και το μοναδικό καύσιμο που ενσωματώνει την επαναστατική** τεχνολογία GTL (Gas to Liquid)**. Παρασκευασμένο από φυσικό αέριο, χαρακτηρίζεται από υψηλό αριθμό κετανίων και καθαρότητα που εξασφαλίζουν καλύτερη ανάφλεξη και καύση.
Το θειο ειναι που προκαλει ζημια στους κινητηρες πετρελαιου,επηρεαζει το συστημα ψεκασμου ως και το λιπαντικο.
Η κυρια διαφορα του κινησης με το θερμανσης βρισκεται στο ποσοστο περιεκτικοτητας σε θειο ,
Δελτιο δεδομενω της εταιριας Ελιν- Κινησης MAX 10PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/diesel_prodiagrafes.pdf
2)Θερμανσης MAX 1000PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/thermansi.pdf
η λιστα με τα νοθευμενα πρατηρια http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=BvgXHHr5u0I%3D&tabid=479&language=el-GR με No1 στο πετρελαιο κινησης,οποτε τι να κανουν τα αμαξακια μας οταν εχουν υπερβαση σε θειο 400%
Στη λιστα, σχεδον ολα ειναι απο αττικη. Στην υπολοιπη ελλαδα τα πρατηρια ειναι ενταξει ή δεν γινονται ελεγχοι...?
- Κινησης MAX 10PPM http://www.elin.gr/images/stories/pdf/prodiagrafes/diesel_prodiagrafes.pdf
-
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;