-
Στο ίδιο εταιρικό shell βάζω τα τελευταία 12.000 χιλιόμετρα v-power diesel, δεν κλέβει καθόλου και από ποιότητα μια χαρά. Θα δοκιμάσω και το νέο bp ultimate diesel, πόσο παίζει το λίτρο?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί να κάνουν νοθεία τα εταιρικά;Ποιος θα κερδίσει κάτι;
εκτος εαν εχει γινει απο τον ελευθερο βυτιοφορεα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eνα περιστατικο εχω με εταιρικο shell στους αγιους αναργυρους οπου εβαλε σε 35αρα δεξαμενη, πριν αναψει λαμπακι ρεζερβας, 41 λιτρα vpower97. Και ερωτω, γιατι στο εταιρικο? Ποιος εχει να κερδισει κατι?o υπαλληλος εχει να κερδισει μονο αν η βενζινη δεν μπηκε ολη στο ρεζεβουαρ σου (πχ να εβαλε λιγη σε ενα μπετονακι και μετα να αρχισε να βαζει στο αυτοκινητο)
Ειναι συνηθισμενη τακτικη σε καποια βενζιναδικα, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται στις συγχρονες αντλιες.
Το εχουμε συζητησει ξανα εδω στο φορουμ.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eνα περιστατικο εχω με εταιρικο shell στους αγιους αναργυρους οπου εβαλε σε 35αρα δεξαμενη, πριν αναψει λαμπακι ρεζερβας, 41 λιτρα vpower97. Και ερωτω, γιατι στο εταιρικο? Ποιος εχει να κερδισει κατι?Απο όσο ξέρω στα εταιρικά πρατήρια είναι συνδεδεμένες οι αντλίες με την κεντρική διοίκηση οπώτε δέν μπορεί να κάνει πονηριά ο υπάλληλος ελέγχεται!Εγώ έχω 11500 χλμ. κ βάζω συνέχεια απο ίδιο βενζινάδικο της shell στήν καβάλα κ δέν έχω κανένα παράπονο.
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Eνα περιστατικο εχω με εταιρικο shell στους αγιους αναργυρους οπου εβαλε σε 35αρα δεξαμενη, πριν αναψει λαμπακι ρεζερβας, 41 λιτρα vpower97. Και ερωτω, γιατι στο εταιρικο? Ποιος εχει να κερδισει κατι?
Απο όσο ξέρω στα εταιρικά πρατήρια είναι συνδεδεμένες οι αντλίες με την κεντρική διοίκηση οπώτε δέν μπορεί να κάνει πονηριά ο υπάλληλος ελέγχεται!Εγώ έχω 11500 χλμ. κ βάζω συνέχεια απο ίδιο βενζινάδικο της shell στήν καβάλα κ δέν έχω κανένα παράπονο.
Oυτε γω ποτε κανενα παραπονο απο εταιρικα, εχω βαλει απειρες φορες και τα εμπιστευομαι για τον λογο που λες. Μετα απο αυτο που ειδα, αστο. Παιζει το ενδεχομενο να μην ειχε μηδενισει πριν την αντλια ο υπαλληλος.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eνα περιστατικο εχω με εταιρικο shell στους αγιους αναργυρους οπου εβαλε σε 35αρα δεξαμενη, πριν αναψει λαμπακι ρεζερβας, 41 λιτρα vpower97. Και ερωτω, γιατι στο εταιρικο? Ποιος εχει να κερδισει κατι?Εκανες καταγγελία;
Γνώμη μου είναι ότι σε έκλεψε ο υπάλληλος,είτε έβαλε αλλού κάποια λίτρα και τελείωσε σε εσένα είτε σου έδειξε άλλη αντλία αντι για εκείνη που σου έβαλε.Παρακολουθούσες όλη την ώρα την διαδικασία; -
Ρε παιδιά είναι τόσο εύκολο να γεμίσει ο υπάλληλος ένα μπιτόνι, να βγάλει την αντλία και να την βάλει στο αμάξι σου και να μην πάρεις μυρωδιά? Δεν μιλάμε για αφέλεια αλλά για κάτι χειρότερο. Πάντα βγαίνω από το αυτοκίνητο και βλέπω από ποια αντλία μου βάζει ο υπάλληλος (γιατί υπάρχει και ο φόβος αντί για diesel να βάλει βενζίνη).
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ρε παιδιά είναι τόσο εύκολο να γεμίσει ο υπάλληλος ένα μπιτόνι, να βγάλει την αντλία και να την βάλει στο αμάξι σου και να μην πάρεις μυρωδιά? Δεν μιλάμε για αφέλεια αλλά για κάτι χειρότερο. Πάντα βγαίνω από το αυτοκίνητο και βλέπω από ποια αντλία μου βάζει ο υπάλληλος (γιατί υπάρχει και ο φόβος αντί για diesel να βάλει βενζίνη).Μερικοί δεν ξέρουν απο ποια μεριά είναι η τάπα και εσύ λες μπιτόνι;
Και αν το έριξε στο παγούρι του νερού; Δίπλα στις αντλίες είναι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eνα περιστατικο εχω με εταιρικο shell στους αγιους αναργυρους οπου εβαλε σε 35αρα δεξαμενη, πριν αναψει λαμπακι ρεζερβας, 41 λιτρα vpower97. Και ερωτω, γιατι στο εταιρικο? Ποιος εχει να κερδισει κατι?
Εκανες καταγγελία;
Γνώμη μου είναι ότι σε έκλεψε ο υπάλληλος,είτε έβαλε αλλού κάποια λίτρα και τελείωσε σε εσένα είτε σου έδειξε άλλη αντλία αντι για εκείνη που σου έβαλε.Παρακολουθούσες όλη την ώρα την διαδικασία;Οχι, δεν εκανα καταγγελια, και επισης μεχρι να βγω ειχε ηδη αρχιζει να βαζει. Η αντλια πριν ηταν στη θεση της ομως οπου μηδενιζει αυτοματα. Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα για να κατηγορησω, το θεμα ειναι οτι μου φαγε αερα καπου 15+ ευρω, ταχυδακτυλουργικα το εταιρικο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εκανες καταγγελία;
Γνώμη μου είναι ότι σε έκλεψε ο υπάλληλος,είτε έβαλε αλλού κάποια λίτρα και τελείωσε σε εσένα είτε σου έδειξε άλλη αντλία αντι για εκείνη που σου έβαλε.Παρακολουθούσες όλη την ώρα την διαδικασία;Οχι, δεν εκανα καταγγελια, και επισης μεχρι να βγω ειχε ηδη αρχιζει να βαζει. Η αντλια πριν ηταν στη θεση της ομως οπου μηδενιζει αυτοματα. Δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα για να κατηγορησω, το θεμα ειναι οτι μου φαγε αερα καπου 15+ ευρω, ταχυδακτυλουργικα το εταιρικο.
οπως εγραψα και παραπανω, το πιστολι ειναι στη θεση του, δεν σε περιμενει ο υπαλληλος με τη μανικα στο χερι
Απλα (αφου βαλουν στο μπετονακι λιγα λιτρα) το στερεωνουν καπως στη θεση του χωρις η αντλια να σταματησει τη λειτουργια της.
Αν δεν παρακολουθησεις τη διαδικασια απο την αρχη ξεκιναει το γεμισμα σου με +5€ πχΕιχα ακουσει παλαιοτερα απο τα παιδια που μου ειπαν το 'κολπο', οτι σε αλυσιδα φτηνων βενζιναδικων ο ιδιοκτητης δεν πληρωνε τους υπαλληλους, απλα τους αφηνε να παρουν 'οσα μπορουσαν'
-
Καλησπέρα σας φίλοι μιας και νέος κάτοχος diesel θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ισχύει με τα πρόσθετα ... Δλδ... Ρίχνουμε αντιβακτηριακο ; Βάζουμε σντιπαγωτικο ; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ;
-
Αν και υπαρχει ηδη θεμα αναλυτικο (εκανες αναζητηση?) δεν χρειαζεται τιποτα απο τα παραπανω. Αν ειναι νεας τεχνολογιας ντιζελ διαβασε στο βιβλιο του αμαξιου σου για την αναγγενηση του φιλτρο μικροσωματιδιων πως γινεται.
-
Ο χρήστης oasisAthens έγραψε:
Καλησπέρα σας φίλοι μιας και νέος κάτοχος diesel θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ισχύει με τα πρόσθετα ... Δλδ... Ρίχνουμε αντιβακτηριακο ; Βάζουμε σντιπαγωτικο ; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ;Ιούνιος μήνας και θες να βάλεις αντιπαγωτικό;
-
Γενικά ρωτάω ρε παιδιά δεν είπα να βάλω σντιπαγωτικο τώρα. Πχ βλέπω κάτι καθαριστικά για protec ή top mag και αναρωτιέμαι εάν είναι απαραίτητα
-
Γνώμη μου:μην ασχολείσαι .Βρες βενζινάδικο που έχει καυσιμα καλής ποιότητας και βάζει απο εκεί.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γνώμη μου:μην ασχολείσαι .Βρες βενζινάδικο που έχει καυσιμα καλής ποιότητας και βάζει απο εκεί.Η καλυτερη λυση.
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος το νέο **Jet Ultimate Diesel **;(αν θα γινόταν αναφορά σε σχέση με τα BP Ultimate και Shell V-Power θα ήταν χρήσιμη).
Κάποια γνώμη από τους φίλτατους επαγγελματίες; -
Αποτελέσματα ελέγχων και νέος πίνακας με πρόστιμα. (Τελευταία ενημέρωση 4/6)
Αν ψάξετε την λίστα υπάρχουν και εταιρικά ..... -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αποτελέσματα ελέγχων και νέος πίνακας με πρόστιμα. (Τελευταία ενημέρωση 4/6)
Αν ψάξετε την λίστα υπάρχουν και εταιρικά .....Μήπως είναι η ίδια λίστα που κυκλοφορεί χρόνια τώρα πάντα ως επίκαιρη;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπέρα σας φίλοι μιας και νέος κάτοχος diesel θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ισχύει με τα πρόσθετα ... Δλδ... Ρίχνουμε αντιβακτηριακο ; Βάζουμε σντιπαγωτικο ; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ;
Ιούνιος μήνας και θες να βάλεις αντιπαγωτικό;
Mην σε παραξενεύει!Κάνει και άλλη δουλειά εκτός από το μη πάγωμα..δεν θυμάμαι τι με είχε πει ο μηχανικός μου.
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;