-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Σωστα. 300 ποντοι οχι 250. Διπλασιοι με το καλο.πετρελαιο.
Με 150 λιτρα δλδ 3 γεμισματα 50λ εχεις εκπτωση 3 ευρωλεπτομέρειες, αλλά σίγουρα 300 και όχι 250; Γιατί και εδώ
https://www.avinkerdizo.gr/
και εδώ
http://www.avinoil.gr/gr/drastiriotites/programma-avin-kerdizoλέει 250. Το άλλαξαν;
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Σωστα. 300 ποντοι οχι 250. Διπλασιοι με το καλο.πετρελαιο.
Με 150 λιτρα δλδ 3 γεμισματα 50λ εχεις εκπτωση 3 ευρωλεπτομέρειες, αλλά σίγουρα 300 και όχι 250; Γιατί και εδώ
https://www.avinkerdizo.gr/
και εδώ
http://www.avinoil.gr/gr/drastiriotites/programma-avin-kerdizoλέει 250. Το άλλαξαν;
Το.μειωσαν? Ακομα πιο καλα
-
250 ήταν πάντα .
-
Ναι 250,την προηγούμενη βδομάδα τους συμπλήρωσα και μου έκαναν την έκπτωση
-
Τελεια. Λαθος μου
-
δηλαδή, με σημερινές τιμές, η έκπτωση στο best action ειναι περιπου 6,5 λεπτα και στο 'απλό' 5 λεπτα.
δεν το λες κι ασχημα, ειδικα για κάποιον που καταναλώνει ποσότητες...
-
Lemouz, δοκίμασε λίγο και Ρέτσο ρε συ. Έχω μια βδομάδα και μέσα στην πόλη γράφει 4,5 και 4,8, ενώ με άλλα φεύγει 5,5+. Αν δεν κλέβει κάποιος, σίγουρα είναι ο Ρέτσος μιας και τα κονομάει από τα πλυντήρια, οπότε δεν τον νοιάζει.
Τρίτη με Πέμπτη έχει προσφορά diesel plus 1,24 ευρώ, τη στιγμή που άλλοι το ανέβασαν 1,35
Νομίζουν δεν ξέρουμε ότι όλα βγαίνουν από το ίδιο καζάνι και αλλάζουν τα πρόσθετα μόνο(αν θυμηθεί ο υπάλληλος να ρίξει) -
να ρωτήσω ποια εταιρεία ή ποιο καύσιμο δεν περιέχει βιοντίζελ;
ποια μάρκα προτείνετε ως την πιο καλή στην καύση και ασφαλή για τον κινητήρα;
θεωρητικές κ πολύ γενικές οι ερωτήσεις μου αλλά δώστε μου ένα στίγμαεπίσης διαβάζω ολοένα και περισσότεροι χρήστες έχουν σε μεγάλη προτίμηση το ντίζελ της αβιν. ισχύει;
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
να ρωτήσω ποια εταιρεία ή ποιο καύσιμο δεν περιέχει βιοντίζελ;Καμία και κανένα, όλα έχουν υποχρεωτικά ένα ποσοστό bio, με την παραγωγή και διάθεση ανά εταιρεία να γίνεται υποχρεωτικά και μέσω σχετικής ΚΥΑ από τα συναρμόδια Υπουργεία, με επισπεύδον το Ανάπτυξης και την Δ/νση Πετρελαιοειδών (αν θυμάμαι καλά).
-
Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος του mech_eng, ελάχιστοι από εσάς βάζετε BP Diesel Ultimate ή είναι ιδέα μου;
-
@AMarinos
ευχαριστω για την αμεση απαντηση. θεωρητικα η εταιρεια με το μικροτερο ποσοστο;
αν εχω καταλαβει καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον κινητηρα (δυσκολοτερη καυση; μεγαλυτερη περισσεια; )
-
Ο χρήστης PERIKLIS1 έγραψε:
Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος του mech_eng, ελάχιστοι από εσάς βάζετε BP Diesel Ultimate ή είναι ιδέα μου;Ελαχιστοι
-
@AMarinosευχαριστω για την αμεση απαντηση. θεωρητικα η εταιρεια με το μικροτερο ποσοστο;
αν εχω καταλαβει καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον κινητηρα (δυσκολοτερη καυση; μεγαλυτερη περισσεια; )
Το ποσοστό είναι ίδιο για όλες τις εταιρείες, κατ'ελάχιστον 7% κατ'όγκο. Οι ποσότητες βγαίνουν και μοιράζονται βάσει της δηλωμένης ποσότητας diesel που πουλάνε οι εταιρείες.
Βρήκα πρόχειρα την σχετική ΚΥΑ του 2016, δείτε το πινακάκι για τις εταιρείες και τις ποσότητες
http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=7C1ZcYKhf4s%3D&tabid=292
-
thanks
EKO & AVIN βλεπω στις προτιμήσεις....
-
Παιδιά εχω ένα θεματακι...
Σήμερα το πρωι με την θερμακρασια του κινητήρα περίπου στην μέση από το φυσιολογικό (σχετικά κρυο μοτέρ δηλαδή), είχα σταματήσει σε φανάρι και βλέπω δίπλα μου έρχεται καπνός. Πολύ πολύ άσχημος σε μυρωδιά. Δεν είναι σαν Καμμένο λάδι. Ουτε και πετρέλαιο ομως. Σταματάω λιγο παραδίπλα και βλέπω ότι βγαίνει από το αυτοκίνητο μου. Γκρι χρώμα θα έλεγα.Έκανα μια βολτα μέχρι να ζεσταθεί και έστρωσε. Αλλά γενικά μυρίζει παρα πολύ οταν είναι κρυο. Τι μπορεί να είναι;
Κινητήρας είναι ο 1.3 mtj με 15000 χλμ. Euro 6
-
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Σήμερα το πρωι με την θερμακρασια του κινητήρα περίπου στην μέση από το φυσιολογικό (σχετικά κρυο μοτέρ δηλαδή), είχα σταματήσει σε φανάρι και βλέπω δίπλα μου έρχεται καπνός. Πολύ πολύ άσχημος σε μυρωδιά. Δεν είναι σαν Καμμένο λάδι. Ουτε και πετρέλαιο ομως. Σταματάω λιγο παραδίπλα και βλέπω ότι βγαίνει από το αυτοκίνητο μου. Γκρι χρώμα θα έλεγα.Έκανα μια βολτα μέχρι να ζεσταθεί και έστρωσε. Αλλά γενικά μυρίζει παρα πολύ οταν είναι κρυο. Τι μπορεί να είναι;
Τα multijet κρύα συνήθως καπνίζουν λίγο δεν είναι τιποτα. Επίσης ο κινητήρας έχω παρατηρήσει ότι αν το πηγαίνεις χαλαρά για αρκετό καιρό θέλει το ξεκαπνισμα του απαραιτήτως. Το έχω παρατηρήσει οταν το παίρνω από την αδερφή μου, στο ανοιγμα δευτέρας και Τρίτης ταχύτητα ντουμανιαζει ο τόπος, ειδικά αν έχω ταρίφα πίσω, του δίνω και καταλαβαινει χαχα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
επίσης διαβάζω ολοένα και περισσότεροι χρήστες έχουν σε μεγάλη προτίμηση το ντίζελ της αβιν. ισχύει;
Σε συνέχεια του παραπάνω ερωτήματος του mech_eng, ελάχιστοι από εσάς βάζετε BP Diesel Ultimate ή είναι ιδέα μου;
Ελαχιστοι
thanks
EKO & AVIN βλεπω στις προτιμήσεις....
πόσοι γράφουμε εδω πέρα για μάρκες;
10;
15;το δείγμα είναι ελάχιστο και καθόλου αντιπροσωπευτικό.
Προσωπικά βλέποντας την κίνηση σε βενζινάδικα αλλά και την επαφή που εχω με κατόχους πετρελαιοκίνητου, πιστεύω οτι πρώτο σε κατανάλωση απο τα 'premium' είναι το Vpower tis Shell λόγω διαφήμισης και χαμηλής τιμής.
Ωσπου να καταλάβουν οι αλλες εταιρίες και να βγάλουν τα 'premium' προϊοντα τους η Shell ήταν μονοπωλιο -
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Τα multijet κρύα συνήθως καπνίζουν λίγο δεν είναι τιποτα. Επίσης ο κινητήρας έχω παρατηρήσει ότι αν το πηγαίνεις χαλαρά για αρκετό καιρό θέλει το ξεκαπνισμα του απαραιτήτως. Το έχω παρατηρήσει οταν το παίρνω από την αδερφή μου, στο ανοιγμα δευτέρας και Τρίτης ταχύτητα ντουμανιαζει ο τόπος, ειδικά αν έχω ταρίφα πίσω, του δίνω και καταλαβαινει χαχα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ. Ξεκάπνισμα κάνω με υψηλές ταχύτητες για λίγη ώρα όπου το επιτρέπει ο δρόμος.
Αν κάποιος ακόμα έχει εμπειρία στο θέμα ας απαντήσει. [emoji4]Σε ότι αφορά τα πριμιουμ καύσιμα, εδώ και 15000χιλ χιλιόμετρα έβαζα ЕlinCrystal. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος τόσο με κατανάλωση όσο και με απόδοση.
Δελεασμένος από την προσφορά της σελλ δοκίμασα και το v-power diesel. Αποτέλεσμα αυξημένη κατανάλωση και λιγο χειρότερες επιδόσεις. Η μυρωδιά στην κρύα εκκίνηση ίδια.Επέστρεψα στο ελιν και θα δώσω και μια ευκαιρία στο ΕΚΟ.
-
Εγω βλεπω ότι παίζει εξισου δυνατά και η Elin με το Crystal. Συνεπως κορυφή ΕΚΟ ΑVIO και μετά ΑVIN, SHELL, ELIN. Αυτό το συμπερασματα εβγαλα διαβαζοντας ολες της σελιδες του forum.
Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι το θέμα προσφοράς. Όταν υπάρχει σε κάποιο καύσιμο ο καταναλωτής το βλέπει πιο θετικά. Νομίζω πως δεν θα είχαμε την ίδια άποψη για το v power εάν τη Πέμπτη δεν ήταν στην τιμή του απλού. Και το avin Best action δε θα ανέβαινε τόσο εάν δεν υπήρχε η κάρτα avin κερδίζω.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;