-
Άραγε σε αυτό το μοίρασμα ποιος θα μας πάρει εμάς;
Πάλι θα μας αφήσουν απ' οξω οι Ρώσοι όπως την τελευταία φορά που μας πρόδωσε ο Στάλιν και παρέδωσαν οι άλλοι οι Καραγκιόζηδες τα όπλα και άφησαν το λαό ξεβρακωτο στους Ναζί και τους ταγματασφαλίτες από τη μια και τους Άγγλους που κατέσφαξαν τον κόσμο στα Δεκεμβριανά....
-
Τελικά ο Κυργιάκος μας βάζει τη χώρα πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, απ την αναγνώριση Γκουαϊδό και μετά, παίζει παντα στις διεθνείς σκακιέρες ως μεγάλος σιμουλτανε παίχτης με σημαντικα κέρδη για τη χώρα.
Και διαμαρτυρηθηκαν όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι στον Μακρόν που άφησε τον Κυργιάκο εκτός της πρώτης συνδιάσκεψης, αλλά τους είπε δεν γινόταν αλλιώς γιατί ο Μητσοτάκης ήταν ο εφιάλτης του Πούτιν, ήταν αυτός που πόνεσε πιο πολύ απ όλους τους Ρώσους στον πόλεμο, ο μόνος που φοβούνται και έλειπε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... -
-
Ωραίος ο Στέφεν και έχω δει την ταινία ... ανατριχιαστική!
Η προφητεία που θα κάνω όμως τώρα έχει αντικείμενο τον J D Vance που είναι το πραγματικό υπερ - όπλο.
Ο Τραμπ θα προεδρεύσει ακριβώς 2 χρόνια και μερικές εβδομάδες.Θα εξοντωθεί -δολοφονηθεί σε μια απο τις απρόσεκτες εμφανίσεις του στα πλήθη (τελικοί αμερικάνικου ποδοσφαίρου - nascar - MMA ).
H 22η τροπολογία λέει οτι πρόεδρος μπορεί να είσαι μέχρι 10 χρόνια, 2 χρόνια παρα κάτι το υπόλοιπο + δυο πλήρεις θητείες
ο πραγματικός δικτάτωρ θα είναι ο Τζει Ντί ... που του αρέσουν πολύ οι ιδέες του...
Κέρτις Γιάρβιν (Curtis Yarvin)!
σύνδεσμο δεν βάζω δεν θέλω να μπω σε λίστα υπόπτων... -
Έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό το παραπάνω σενάριο.
-
Πάντως έχω βαρεθεί να ανεβάζουν βίντεο ηττημένων στις εκλογές, που ο Τράμπ έκανε ομάδα που κέρδιζε και τους διαιτητές, που έλεγε και ο γαυροπρόεδρος...
Προεδρία, Βουλή και Γερουσία τους πήρε και ακόμα βγάζουν τον κάθε καημένο χαμένο να μας σπάει τα ούμπαλα...
Ελεος με το κλάμα ρε χαμένοι. Καθίστε και απολαύστε το, μην γελοιοποιήστε περισσότερο...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]