-
Καλησπέρα παιδια.Θα ηθελα να ρωτήσω άν στα καινουργια αυτοκίνητα βάζουν ακομα συναγερμό.Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ΓΚΟΛΦ και ο τοπικός αντιπρόσωπος μου είπε οτι ''Εργοστασιακά δεν μπαίνει,μόνο όταν έρθει'' και οτι δεν χρειάζεται γιατί διαθέτει immobilaizer.Και ρωτάω,αν σε τρακάρουν το immo τι θα κανει??Πώς θα ειδοποιηθείς??Ποια η γνώμη σας????
-
Καλησπέρα παιδια.Θα ηθελα να ρωτήσω άν στα καινουργια αυτοκίνητα βάζουν ακομα συναγερμό.Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ΓΚΟΛΦ και ο τοπικός αντιπρόσωπος μου είπε οτι ''Εργοστασιακά δεν μπαίνει,μόνο όταν έρθει'' και οτι δεν χρειάζεται γιατί διαθέτει immobilaizer.Και ρωτάω,αν σε τρακάρουν το immo τι θα κανει??Πώς θα ειδοποιηθείς??Ποια η γνώμη σας????
-
-
Ο χρήστης TASOS23 έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.Θα ηθελα να ρωτήσω άν στα καινουργια αυτοκίνητα βάζουν ακομα συναγερμό.Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ΓΚΟΛΦ και ο τοπικός αντιπρόσωπος μου είπε οτι ''Εργοστασιακά δεν μπαίνει,μόνο όταν έρθει'' και οτι δεν χρειάζεται γιατί διαθέτει immobilaizer.Και ρωτάω,αν σε τρακάρουν το immo τι θα κανει??Πώς θα ειδοποιηθείς??Ποια η γνώμη σας????σημερα ο συναγερμος συνηθως περιλαμβανεται στον στανταρ εξοπλισμο του αυτοκινητου σε ολες τις μαρκες. με αυτο που σου ειπε ο αντιπρωσοπος τι εννοει οτι μολις ερθει το αμαξι απο το εξωτερικο θα τοποθετηθει εδω ο συναγερμος σε τοπικη αντιπρωσοπεια? αν ναι πες οκ δεν εγινε κατι. Εμενα το δικο μου golf που ειναι του 2002 εχει συναγερμο απλα τοτε τοποθετουταν απο αλλη μαρκα εξαρτηματων που συνεργαζοταν η vw και οχι απο την ιδια.
επισεις μην τα μπερδευουμε, το immobilizer δεν ειναι συναγερμος δεν σε ειδοποιει για κατι, απλος αν καποιος δοκιμασει να ξεκινησει το αμαξι χωρις το αυθεντικο κλειδι δεν ξεκιναει τη μιζα.
-
Η μίζα ξεκινάει, απλά δεν γίνεται ανάφλεξη, δεν πέρνει μπρος η μηχανή.
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
σημερα ο συναγερμος συνηθως περιλαμβανεται στον στανταρ εξοπλισμο του αυτοκινητου σε ολες τις μαρκες.
-
Στο golf vii δεν έχω δει τον κατάλογο με τα έξτρα αλλά δε μπορεί να μην υπάρχει εργοστασιακός συναγερμός, στα παλαιότερα υπήρχε σίγουρα (τον έχουμε βάλει σε vw passat). Πολλοί πωλητές λένε ότι θέλουν, ρώτησε και αλλού.
-
Ο εργοστασιακός συναγερμός περιλαμβάνεται στον επιπλέον εξοπλισμό στα VW (και όχι μόνο φυσικά).
Οι τοπικοί αντιπρόσωποι προτείνουν συναγερμό aftermarket (ως επί το πλείστον της META), τον οποίο συνήθως κάνουν δώρο στον πελάτη μαζί με τα πατάκια και λοιπές μαλακίες.
Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιον εξοπλισμό και να περιμένεις 2-3 μήνες για να έρθει το αυτοκίνητο τότε βάλε και τον εργοστασιακό συναγερμό. Σε διαφορετική περίπτωση εγώ θα ζητούσα μια έκπτωση στην τιμή και θα έβαζα συναγερμό της επιλογής μου έξω. -
μόνο εγώ θεωρώ τον συναγερμό πεταμένα λεφτά?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μόνο εγώ θεωρώ τον συναγερμό πεταμένα λεφτά?Παίζει. Η έστω να είσαι στη σχετική μειοψηφία.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
μόνο εγώ θεωρώ τον συναγερμό πεταμένα λεφτά?Κι εγώ
-
μόνο εγώ θεωρώ τον συναγερμό πεταμένα λεφτά?Ανάλογα που παρκάρεις.
Επίσης, ο συναγερμός πρέπει να έχει τηλεειδοποίηση.Πάντως και για μπάνιο σε ερημικές παραλίες στη Χαλκιδική να παρκάρεις, αν δεν βάλεις συναγερμό θα γυρίσεις και το αμάξι θα είναι άδειο.
Παλιά μπορεί να μην έκλεβαν, τώρα κλέβουν και τσιγάρα. -
O συναγερμός δεν σε προστατεύει από το άδειασμα, σπάνε τζάμι παίρνουν ό,τι φαίνεται και έχουν φύγει προτού προλάβεις να πας να δεις τι γίνεται (αν υποθέσουμε ότι τον άκουσες...).
Νομίζω ότι αν όχι όλες οι περισσότερες μάρκες προσφέρουν συναγερμό. Σε μερικές περιπτώσεις μπαίνει στο εργοστάσιο σε άλλες θεωρείται έξτρα μετά την κατασκευή και μπαίνει στον τοπικό αντιπρόσωπο (ο γνήσιος του εργοστασίου) και σε άλλες ο τοπικός σου βάζει ό,τι θέλει και αν είσαι τυχερός δεν σου βάζει ότι θέλει ενώ στον χρεώνει για εργοστασιακό....
-
ενταξει ρε παιδια τσαμπα το συζηταμε αν οπως λεει το μελος μας ο συναγερμος θα τοποθετηθει εδω δεν υπαρχει θεμα σιγα. τι στο εργοστασιο τι εδω, σιγα την διαδικασια Δε τον νοιαζει που το αμαξι παιζει να εχει συναρμολογηθει σε οποιαδηποτε χωρα περαν τις Γερμανιας και τον νοιαζει που θα μπει εδω ο συναγερμος? λεπτομερειες...
-
α και να σας θυμισω οτι κραδασμικο δεν εχουν σημερα η συναγερμοι αυτοκινητων
-
Έχω την εντύπωση οτί σε κατοικημένες περιοχές, με συναγερμό θα γλυτώσεις κάποιο άνοιγμα πχ, για αστείες κλοπές. Θα 'προτιμήσουν' τον δίπλα.
Αν τώρα αφήσεις λάπτοπ μέσα .. άστα. -
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
α και να σας θυμισω οτι κραδασμικο δεν εχουν σημερα η συναγερμοι αυτοκινητωνSays who?
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GEMINI KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 862 ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ; ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ; ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ; Η ΕΜΒΕΛΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΧΡΙ 10 ΜΕΤΡΑ;
-
Καλησπέρα σε όλους.
Νομίζω ότι ο συναγερμός τα έχει παίξει ελαφρώς...
- Κάποιες φορές ο συναγερμός ενεργοποιείται αλλά οι πόρτες δεν κλειδώνουν!
- Ακόμα και με συναγερμό ενεργοποιημένο, δεν χτυπάει αν ανοίξουν οι πόρτες. Δηλαδή δουλεύει μόνο μέσω του ογκομετρικού συστήματος
- 1 φορά την εβδομάδα θα αρχίσει να βαράει από μόνος του...
(τελικά νομίζω ότι δεν έχω καθόλου συναγερμό )
Δεν είμαι και πολύ υπέρ αλλά λόγω της φύσης του αυτοκινήτου (μχ5) ίσως το χρειάζομαι παραπάνω.
Πρόκειται για ένα GT μάλλον δεκαετίας (το αγόρασα προσφατα μτχ)
Πήγα στην GT στην Αθήνα και μου είπαν ότι πρέπει να πάει για σέρβις στα κεντρικά στη Θεσσαλονίκη με κόστος τουλάχιστον 50 €, εκτός αν πάρουν πίσω αυτό που έχω και βάλουν νέο μοντέλο GT με 150 € (ουσιαστικά θα το πάρουν πίσω με 30€)
τι προτείνετε ;
- επισκευή αυτού που έχω ;
- αλλαγή σε καινούργιο ; η τιμή των 150 € πως σας φαίνεται ;
- να κοιτάξω σε άλλη εταιρία ;
-
@SirGus
Τα 50€ μίνιμουμ είναι λιγάκι ρίσκο (χρόνος επισκευής ,ρύθμιση, **εγγύηση **συμφωνημένα;)
Δες πχ. ένα επώνυμο συναγερμό τον Viper 3100 στα 99€ (για μην τρέχεις μετά και παρακαλάς!)
http://www.ixokinisi.gr/index.php?page= ... t&Itemid=9
Συναγερμός