-
Άγγελος έχει ανοίξει και στην ταχυδρομείου, σχεδόν απέναντι απ'το σεφ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Ελιξήριο είναι στην τρίγωνη. Και ακριβώς απέναντι είναι ένα σάπιο φαστφουντάδικο απ' όπου τις έπαιρνα 2-2 τις μερίδες κοτομπουκιές με τη σούπερ σως! Μου διαφεύγει το όνομα ρε γμτ!stamys
btw αγγελος στη Νομαρχια,καμια σχεση με Αγγελο ταυχυδρομειου.Ο pure ειναι στην ταχυδρομειου.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το Ελιξήριο είναι στην τρίγωνη. Και ακριβώς απέναντι είναι ένα σάπιο φαστφουντάδικο απ' όπου τις έπαιρνα 2-2 τις μερίδες κοτομπουκιές με τη σούπερ σως! Μου διαφεύγει το όνομα ρε γμτ!
stamys
btw αγγελος στη Νομαρχια,καμια σχεση με Αγγελο ταυχυδρομειου.Ο pure ειναι στην ταχυδρομειου.
Ρε συ ο ίδιος δεν είναι? εν τω μεταξύ και αυτός και ο Μαλιώρας είναι από το χωριό του πατέρα μου, δεν το ήξερα μέχρι που το είδα πάνω σε απόδειξη
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Το Ελιξήριο είναι στην τρίγωνη. Και ακριβώς απέναντι είναι ένα σάπιο φαστφουντάδικο απ' όπου τις έπαιρνα 2-2 τις μερίδες κοτομπουκιές με τη σούπερ σως! Μου διαφεύγει το όνομα ρε γμτ!
stamys
Ρε συ ο ίδιος δεν είναι? εν τω μεταξύ και αυτός και ο Μαλιώρας είναι από το χωριό του πατέρα μου, δεν το ήξερα μέχρι που το είδα πάνω σε απόδειξη
Hταν ο ιδιος,αλλα στην πορεια αλλαξαν ορισμενα πραγματα και πια ο ''πυρηνας'' ειναι στην ταχυδρομειου.Το εχουν διευκρινησει και στην εφημεριδα
Βtw αφου ο Μαλλιωρας ειναι απο το χωριο του πατερα σου κ ο Αγγελος συγχωριανος σου ειναι -
stamys
Hταν ο ιδιος,αλλα στην πορεια αλλαξαν ορισμενα πραγματα και πια ο ''πυρηνας'' ειναι στην ταχυδρομειου.Το εχουν διευκρινησει και στην εφημεριδα
Βtw αφου ο Μαλλιωρας ειναι απο το χωριο του πατερα σου κ ο Αγγελος συγχωριανος σου ειναιΔεν ήξερα ότι τα τσούγκρισαν.
Για το χωριό το γράφω στο προηγούμενο ποστ 'και αυτός και ο Μαλιώρας':lol:
Τουλάχιστον έχουμε Mikel στην Λεμεσό, έχω κάνει τους Κύπριους να αποκηρύξουν τα Starbucks, μου φαίνεται θα πάρω κι ένα franchise Άγγελο να τους μάθω να τρώνε, γιατί μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει κάτι Αλβανοί ένα υποτιθέμενο 'Λιβαδιώτικο Σουβλάκι' και κόβουν νόμισμα
-
Συγγνωμη,δε το προσεξα
Για Αγγελο οποτε θες,σφυρα,μπορω να κινησω νηματα -
stamys
Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
stamys
Ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!
K απεναντι απο το stamys --> ''Ποδαρατο'' Μαρτυριες φιλων μιλουν για τον πιο μερακλιδικο γυρο στην πολη.Ποτε δε το ρισκαρα
-
επειδη θελω να κανω σουβλακι στο μαγαζι τι βαζουμε στο καλαμακι σουβλακι , καλαμακι κοτοπουλο , κεμπαπ σουβλακι ?
-
Σε θελω πρωτότυπο ...
-
Μπορεις να κανεις ενα mixed.!
Ενα κοματι χοιρινο,ενα κοτοπουλο,ενα κεμπαμπ. Με μια ωραια σως !!!Και πατατουλες...Και πιτουλες!! Και μια χωριατικη..!!!
-
οι σως είναι για τα άγευστα κρέατα...
-
Δεν ειναι αναγκη να ειναι αγευστο κατι για να βαλεις σως. Βαζεις και για να γλυστραει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης speedman_27 έγραψε:
επειδη θελω να κανω σουβλακι στο μαγαζι τι βαζουμε στο καλαμακι σουβλακι , καλαμακι κοτοπουλο , κεμπαπ σουβλακι ?Πρώτον και κύριο μαθαίνουμε τις σωστές ορολογίες.
-
πατατες, κρεας σαλτσα μουσταρδα βαλε και τζατζικι με κρεμιδυ και καυτερα! ολα αυτα σε πιτα αλλα οχι πολυ λαδερη, ψημενη στα καρβουνα/ θα γλυφουν τα δαχτυλα τους!
τιπ, δωσε και ενα χυμο κουτακι με καλαμακι να σβησουν τη διψα τους με τιμη προσφορας!
-
Η σωστή πίτα έχει πέρα από το κρέας μόνο κρεμμύδι, ντομάτα, λίγη κέτσαπ και μουστάρδα για να γλιστράει. Στο τσακιρ κέφι ή τον χειμώνα παίζει και μπούκοβο και τέλος. Προυπόθεση η ποσότητα του κρέατος να είναι παραπάνω από αρκετή.
Πατάτες, τζατζίκια κλπ είναι για να κρύβεται η ποιότητα του κρέατος και της πίτας, αν θα μπορούσε να μπει κάτι θα ήταν γιαούρτι με πάπρικα αντί κέτσαπ-μουστάρδα.
-
Και να μας πεις που ειναι το μαγαζι να ερθουμε για γευστικη δοκιμη!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειναι αναγκη να ειναι αγευστο κατι για να βαλεις σως. Βαζεις και για να γλυστραει.Sent from my Neo V using Tapatalk.
όπως έλεγε και ένας πρασινομπερές λοχαγός που είχα στο πεύκο ... Η σως είναι για να γλυστράνε οι αδερφές και να θολώνουν οι κοιλιακοί ...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Η σωστή πίτα έχει πέρα από το κρέας μόνο κρεμμύδι, ντομάτα, λίγη κέτσαπ και μουστάρδα για να γλιστράει. Στο τσακιρ κέφι ή τον χειμώνα παίζει και μπούκοβο και τέλος. Προυπόθεση η ποσότητα του κρέατος να είναι παραπάνω από αρκετή.Πατάτες, τζατζίκια κλπ είναι για να κρύβεται η ποιότητα του κρέατος και της πίτας, αν θα μπορούσε να μπει κάτι θα ήταν γιαούρτι με πάπρικα αντί κέτσαπ-μουστάρδα.
Ολικής-κοτόπουλο-μαρούλι-ντομάτα-γιαούρτι
-
πσσσσσσσ εχουμε και μαχιμια αναμεσα μας βλεπω
Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>