Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Καλαμάκι ή Σουβλάκι <<Father of all topics>>
    • 1
    • 2
    • 32
    • 33
    • 34
    • 35
    • 36
    • 34 / 36
    Αντίλογος
    90
    704
    1028
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dstou last edited by

      Ο Ευριπίδης της Φιλοθέης είναι ο γνωστός της Ν. Ιωνίας και δε έχει σχέση με το σουβλάκι ον λίνε που ήταν εκεί παλιά, παρόλο που βρήκε έτοιμο το μαγαζί. Το έχει ξεφτιλίσει και αυτός εσχάτως, παρέα με Σάββα, Μπαιρακτάρη, Θανάση και Σία. Στα συν του ότι έχει και γύρο ντονέρ. Πηγαίνω εκεί τα ξαδέλφια μου όταν έρχονται από την συμπρωτεύουσα, και πλακώνουν με κέτσαπ τα ντονέρια τρία τρία.
      Για την περιοχή προτείνω ανεπιφύλακτα τον 'καυτερό', Αγρινίου 5 στο Χαλάνδρι, σε ένα κωλοστενό πίσω από Γκλάξο, Πάχυλα και τη νέα Πεζώ Κηφισίας, 600 μέτρα από Ευριπίδη και σουβλάκια Φιλοθέης δηλαδής. Πολύ καλό σουβλάκι, μπορεί και να τα πετάξει στα μούτρα βέβαια, είναι ένα γκάου που απλώς ψήνει καλά.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dimik last edited by

        Πιο pure πεθαίνεις..............

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • T
          tiger last edited by

          Ποδόγυρος

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • D
            dstou last edited by

            Mη φάει καμιά γλίστρα από εκεί πάνω και του μπει το σουβλί δε λες καλύτερα.

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • G
              g8777 last edited by

              Την επομενη φορα που το πιτογυρο θα κανει κρακ κρακ στο στομα σας, δεν ειναι επειδη ειναι καλοψημενο.

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • K
                kingstonian last edited by

                Ο χρήστης bujinkan έγραψε:

                μα τι γεύση μπορεί να έχει ωμό κρέας με ωμό αυγό από πάνω
                και το σούσι και το σεβίτσε είναι μεν αμαγείρευτα αλλά έχουν 'ψηθεί' λίγο μέσα στα οξέα απ το εκάστοτε λεμόνι/σόγια. Αλλά αλεσμένο μοσχάρι με πιπέρι και αυγό όλα ωμά;

                Προφανώς και δεν είναι έτσι. Υπαρχουν μπαχαρικά μέσα ξύδι κλπ. Ενα καλό tartare κομμένο με μαχαίρι και όχι κιμά είναι εξαιρετικό έδεσμα.

                Sent from Corsair's brick

                υπαρχουν πολλες συνταγες παραλλαγης για ταρταρ
                Μια πολυ καλη και ενδιαφερουσα ειναι η κατωθι

                Youtube Video

                Youtube Video

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • K
                  kostas-tsikos last edited by

                  ακουστε τον ηχο που κανει στο 6.26 την στιγμη που σικωνει τον κιμα με τα πηρουνια.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • J
                    jtblaster last edited by

                    Το καλό ταρτάρ θέλει σωστά σιτεμένο μπον φιλέ ψιλοκομμένο με μαχαίρι και είναι φανταστικό !!!!

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • D
                      dimik last edited by

                      Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
                      Το καλό ταρτάρ θέλει σωστά σιτεμένο μπον φιλέ ψιλοκομμένο με μαχαίρι και είναι φανταστικό !!!!

                      Επικίνδυνο δεν είναι? κάπου διάβαζα ότι π.χ το ψημένο rare μοσχάρι δεν πειράζει γιατί όλα τα βακτήρια βρίσκονται στην επιφάνεια, ενώ αντίθετα το burger πρέπει να είναι πάντα καλοψημένο.

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • J
                        jtblaster last edited by

                        Δεν είναι αν όπως προείπα είναι σωστά σιτεμένο !!!

                        Και πρέπει να έχει κοπεί την ώρα που θα το φας επίσης

                        Διαβάστε σχετικά εδω:http://www.pandespani.com/syntages/mystika-syntages/sitemeno-fileto-kreas-mystika/

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • ?
                          A Former User last edited by

                          Μην χαλάτε το θέμα με τις γκουρμεδιές σας

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • J
                            jtblaster last edited by

                            Με εκείνη την γουρουνοπούλα που λέγαμε τι θα γίνει θα μου στείλει κανένας πακέτο ;

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • ?
                              A Former User last edited by

                              Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
                              Με εκείνη την γουρουνοπούλα που λέγαμε τι θα γίνει θα μου στείλει κανένας πακέτο ;

                              Γουρνοπούλα λέμε!!!

                              Ζημια μας έκανες τώρα!!!!
                              Πάω να φάω τα μπιφτέκια μου!!

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • D
                                dimik last edited by

                                Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
                                Μην χαλάτε το θέμα με τις γκουρμεδιές σας

                                επανορθώνω....

                                αναμένονται σήμερα το βράδυ.....

                                με κέτσαπ+μουστάρδα pure απόλαυση

                                και μετά κάτι μεταμοντέρνο

                                BTW κι εγώ μπιφτέκια θα φάω στην δουλειά.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • M
                                  mjacob last edited by

                                  Ο χρήστης dimik έγραψε:
                                  ενώ αντίθετα το burger πρέπει να είναι πάντα καλοψημένο.

                                  αν ήταν έτσι, οι ΗΠΑμερικάνοι θα είχαν εξαφανιστεί ως πληθυσμός

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • J
                                    j-marr last edited by

                                    Να επαναλάβουμε για το φιλοθεάμον κοινό οτι απο 55 C (για ανάλογο χρόνο) και πάνω, σε ολα τα κρέατα, μπορείς να είσαι απόλυτα ασφαλής.

                                    medium burgers και σουβλάκια γαμούν

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • J
                                      jtblaster last edited by

                                      Nough said!

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • C
                                        cabala10 last edited by

                                        Ο χρήστης dimik έγραψε:
                                        Πιο pure πεθαίνεις..............

                                        special flavour?

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • R
                                          red_monster last edited by

                                          Ο χρήστης dimik έγραψε:

                                          Το καλό ταρτάρ θέλει σωστά σιτεμένο μπον φιλέ ψιλοκομμένο με μαχαίρι και είναι φανταστικό !!!!

                                          Επικίνδυνο δεν είναι? κάπου διάβαζα ότι π.χ το ψημένο rare μοσχάρι δεν πειράζει γιατί όλα τα βακτήρια βρίσκονται στην επιφάνεια, ενώ αντίθετα το burger πρέπει να είναι πάντα καλοψημένο.

                                          αν το μπεργκερ είναι από μοσχαρίσιο κιμά μπορείς να το ψήσεις όσο θέλεις, αν όχι, συνίσταται να είναι καλά ψημένο

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • D
                                            dimik last edited by

                                            Ο χρήστης mjacob έγραψε:

                                            ενώ αντίθετα το burger πρέπει να είναι πάντα καλοψημένο.

                                            αν ήταν έτσι, οι ΗΠΑμερικάνοι θα είχαν εξαφανιστεί ως πληθυσμός

                                            Δεν είπαμε οτι πεθαίνεις από το E-coli έτσι και φας ωμό κιμά αλλά είναι ριψοκίνδυνο για τουλάχιστον mayday

                                            Last summer, North Carolina became the latest state to ban any piece of ground beef cooked to less than 155 degrees Fahrenheit (68.3 degrees Celsius). Similar laws were already on the books in South Carolina and Wyoming, although South Carolinians can order a medium-rare patty if they are over the age of 18.

                                            http://news.nationalpost.com/2012/03/02 ... s-thought/

                                            κάτι σαν φάτε αλλά με δική σας ευθύνη

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 34 / 36
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr