-
Ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί το φορουμς (αν δει κανείς άλλα τόπικ), νομίζω του αξίζει ο δικός του χώρος. Παράκληση να κρατήσωμε ένα κόσμιο επίπεδο.
Τι πιστεύετε? Υπάρχουν κανόνες? Τρύκ που έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία (ή χωρίς!!). Φυσικά και γυναικείες απόψεις ευπρόσδεκτές!!
-
Ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί το φορουμς (αν δει κανείς άλλα τόπικ), νομίζω του αξίζει ο δικός του χώρος. Παράκληση να κρατήσωμε ένα κόσμιο επίπεδο.
Τι πιστεύετε? Υπάρχουν κανόνες? Τρύκ που έχετε χρησιμοποιήσει με επιτυχία (ή χωρίς!!). Φυσικά και γυναικείες απόψεις ευπρόσδεκτές!!
-
-
γκριζό μαλλί και στυλ αλα σακης ρουβάς στα 45... στοπ... έρχονται μόνες τους
-
-
-
Kυκλοφορεις με ενα τετοιο
Kαι μαζευεις ολα αυτα
-
fatal ζεις το 2013?
-
Τουλαχιστον αυτο γινοταν , τωρα τα πραματα εχουν γινει λιγο πιο ομαλα
Βλεπεις civicaki με μπουρι κομμενο απο σομπα, και μεσα ξανθια με κολαν.
-
φλιρτ , τι ειναι αυτο ?
δε θυμαμαι πώς ειναι
στα νιατα μου παντως πηγαινα και τις εκανα τρακα τσιγαρο για να τους πιασω τη κουβεντα συνηθως επιανε
-
ερχονται αυτες σε σενα πια.
-
και να μου ερθουν δε θα το παρω χαμπαρι
-
O καλύτερος τρόπος νομίζω για να προσεγγίσεις κάποια, είναι η στυγνή απευθείας κατα μέτωπο επίθεση. Πας στην ψύχρα και την ρωτάς το όνομά της. Από τη σύγχυσή της, τι άλλο να σου απαντήσει?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ερχονται αυτες σε σενα πια.Τον coupeas τι τον έχεις;
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
O καλύτερος τρόπος νομίζω για να προσεγγίσεις κάποια, είναι η στυγνή απευθείας κατα μέτωπο επίθεση. Πας στην ψύχρα και την ρωτάς το όνομά της. Από τη σύγχυσή της, τι άλλο να σου απαντήσει?λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους , αν η γκομενα σε γουσταρει μεσα σε μιλισεκοντ εχει ηδη κανει τους πολυπλοκους υπολογισμους στο μυαλο της και εχει καταληξει οπου ειναι να καταληξει
οποτε αν πας και της μιλησεις , ο,τι μαλακιες και να πεις οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου ΕΚΤΟΣ και αν πεις ή κανεις καμια χοντραδα και φας μονος σου το κεφαλι σου
το 'ψηστηρι' το θεωρω μεν τεχνη , αλλα τεχνη για μερικους που δεν πιανει μαλιστα σε ολες τις περιπτωσεις
συνηθως απο τα πρωτα δευτερολεπτα εχει κριθει το αν ψηνεται ή οχι και απο την ενεργεια που εκμπεμπει φαινεται αν γουσταρει ή οχι , τα υπολοιπα ειναι απλα διαδικαστικα
αυτο για τις προσωπο με προσωπο φασεις, εσεις οι νεοι που χρησιμοποιειτε το facebook ισως το ριχνετε λιγο παραπανω στο φλιρτ και στο μπλα μπλα
(κουπεας mode off παω να κατουρησω και λιγο ) -
2 επικά θέματα την ίδια μέρα!!! Λίγο απογοήτευση που το παρόν δεν έχει ήδη 6-7 σελίδες αλλά δεν πειράζει.
Το σωστό φλέρτ λοιπόν. Θυμήθηκα μια ιστορία αληθινή. Έγινε τη δεκαετία του 80 απο ένα σημερινό πολύ καλό μου φίλο και συνάδελφο, σε κάποιο μπαρ στη Χερσόνησο. Πιτσιρικάς αυτός τότε, greel kamaki που λέμε. Μόνο που δυστυχώς τα αγγλικά του ήταν σχεδόν ανύπαρκτα. Ήξερε κάποιες ελάχιστες λέξεις.
Πλησίασε λοιπόν μια τουρίστρια και τη ρώτησε:'Dance' ?
'NO'
'Άντε γ@μήσου' -
εγω με τελειως αλλοδαπη ειχα την εξης μια απογοητευση τα '00s
με πλησιαζει μια 30αρα αμερικανιδα πρεπει να ηταν σε γνωστο club της τοτε εποχης και μου λεει:
do you have any cocaine?
no but I can do other things
really ? how old are you ?
19 , do you want to see how a 19-year old kisses?
you're so sweet , but you're too young
ε αντε γ@μησου! -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
O καλύτερος τρόπος νομίζω για να προσεγγίσεις κάποια, είναι η στυγνή απευθείας κατα μέτωπο επίθεση. Πας στην ψύχρα και την ρωτάς το όνομά της. Από τη σύγχυσή της, τι άλλο να σου απαντήσει?λαθος
η γκομενα οταν νιωθει πεσιμο δε γουσταρει,γιατι νιωθει αβολα.
αν ομως πας απλα να πιασεις συζητηση για κατι ασχετο,και στο τελος της κουβεντας ερθει το πεσιμο ειναι καλυτερα -
μα αν πας και της πιασεις κουβεντα στο ακυρο σημαινει οτι τη γουσταρεις και αυτη δεν ειναι χαζη να μη το καταλαβει
το οτι θελει πρωτα να παιξεις σωστα το ρολο σου και να μη φερεσαι χονδροειδως ειναι αλλο θεμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γκριζό μαλλί και στυλ αλα σακης ρουβάς στα 45... στοπ... έρχονται μόνες τους...απο μικρος ονειρευοσουν να μοιασεις στον Richard Geere?
Το σωστό φλερτ