-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Φιλος μου, εχει το sc, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ανετο ή οχι, πισω.. (κι αυτο επειδη ειμαι λιγο ογκωδης και φροντιζω να κανω παντα ρεζερβε τη θεση του συνοδηγου! )Δε μπαινεις, να μου πεις?
-
Ο χρήστης corsagls έγραψε:
Φιλος μου, εχει το sc, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ανετο ή οχι, πισω.. (κι αυτο επειδη ειμαι λιγο ογκωδης και φροντιζω να κανω παντα ρεζερβε τη θεση του συνοδηγου! )
Δε μπαινεις, να μου πεις?
Δυστυχως σπουδαζω σ'αλλη πολη απο κει που μενει ο φιλος μου με το sc, οποτε δεν μπορω να σου πω ακριβως. Απο μερικες φορες που καθομουν πισω, θυμαμαι οτι ηταν σχετικα ανετο.. Το κεφαλι εβρισκε λιγο αλλα ηταν υποφερτη η κατασταση. Το Φιεστα πισω ειναι πιο κλειστοφοβικο..
-
Φιλος μου, εχει το sc, αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι ανετο ή οχι, πισω.. (κι αυτο επειδη ειμαι λιγο ογκωδης και φροντιζω να κανω παντα ρεζερβε τη θεση του συνοδηγου! )
Δυστυχως σπουδαζω σ'αλλη πολη απο κει που μενει ο φιλος μου με το sc, οποτε δεν μπορω να σου πω ακριβως. Απο μερικες φορες που καθομουν πισω, θυμαμαι οτι ηταν σχετικα ανετο.. Το κεφαλι εβρισκε λιγο αλλα ηταν υποφερτη η κατασταση. Το Φιεστα πισω ειναι πιο κλειστοφοβικο..
Η αληθεια ειναι οτι στο φιεστα δεν μπηκα..τι υψος εχεις?
-
Τι ύψος έχεις; κάτω απο 1,70 για να λες υποφερτή στο sc. Εγώ 1,80 ο αδερφός 1,85 και η κοπέλα 1,75, όποιος κι αν κάθισε το βρήκε άθλιο.
Ο πατέρας μου που μπήκε για πλάκα (1,70 περίπου) μου λέει πάρε το 5θυρο γιατί ούτε εγω δεν κάθομαι.
Απο τα χειρότερα που έχω κάτσει. -
Ο χρήστης corsagls έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι στο φιεστα δεν μπηκα..τι υψος εχεις?
1,85.. Μωρε λετε να μην θυμαμαι καλα? Μπορει! Με συγχωρειτε!!
Τα ποδια μου παντως, βρισκουν μπροστα στο καθισμα. Αυτο το θυμαμαι! -
Θα σου δώσω και εγώ κάποιες πληροφορίες για το Opel Corsa 1.3 Diesel μιας που βλέπω το έχεις στη λίστα σου. To corsaki το έχω κάτι παραπάνω απο 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.
Αρχικά να σου πώ ότι βρισκόμουν σε παρόμοια θέση με σένα και είμουν ανάμεσα στα: 1) Toyota Yaris, 2) Opel Corsa, 3) Ford Fiesta, 4) Peugeot 208. Το fiesta απορρίφθηκε εξαρχής γιατί απλά δε μου άρεσε καθόλου το εξωτερικό του. To 208 έχασε τη μάχη γρήγορα γιατί υστερούσε πολύ σε άλογα(68)/ροπή(16,3) σε σχέση με τα άλλα και δεν ήθελα να πληρώσω extra για τη γνωστή αναβάθμιση που προσφέρει η Lion Hellas στα 82 άλογα. To Yaris δυστυχώς πολύ ακριβό και πληρώνει και τέλη...
Από μεριά κατανάλωσης το corsaki καίει περίπου 4.0-4.1λ εκτός και 5.0-5.2λ εντός πόλης (με αρκετή κίνηση), δηλαδή υπολόγισε μικτή 4.5-4.6λ/100χλμ. Για μένα η επιλογή του corsa μέχρι τα 1300cc είναι μάλλον μονόδρομος (μιλάμε πάντα για diesel).
Είναι αρκετά άνετο και πίσω όσους έχω βάλει δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με το χώρο. Θα σου έλεγα να πας να το δείς απο κοντά καλύτερα και να κρίνεις και μόνος σου. Φυσικά να κάνεις και ένα test drive.
Και κάτι ακόμα, αν κάνεις αρκετά χλμ εκτός πόλης μην πας για βενζινοκίνητο, αλλιώς αν θα είσαι αποκλειστικά στη πόλη (με π.χ μόνο 1-2 ταξίδια το χρόνο) είναι καλύτερη επιλογή η βενζίνη γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχεις προβλήματα με το dpf.
Αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε..
-
Το corsa ήτανε η Νο 1 επιλογή μέχρι που ανακοινώθηκε η αλλαγή στο μοντέλο. Μή ξεχνάτε οτι τα έχει τα χρονάκια του. Απο εκεί και πέρα έχει καλή έκπτωση και κορυφαίο diesel κινητήρα.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Το corsa ήτανε η Νο 1 επιλογή μέχρι που ανακοινώθηκε η αλλαγή στο μοντέλο. Μή ξεχνάτε οτι τα έχει τα χρονάκια του. Απο εκεί και πέρα έχει καλή έκπτωση και κορυφαίο diesel κινητήρα.Κορυφαίο από άποψη οικονομίας, ίσως. Το έχεις οδηγήσει να ακούσεις πόσο 'κορυφαίος' είναι από άποψη **θορύβου **και ηχομόνωσης καμπίνας;; Το χειρότερο απ' όσα ντίζελ έχω τεστάρει το τελευταίο δίμηνο (από supermini, hatchback, premium)...
Αγορα αυτοκινητου