-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Γιάνναρε δεν μας τα λες καλά, ακόμα και στην αντιγραφή έχεις θέμα...
από τα 8 μέχρι τώρα δεν είχαμε καμία εξέλιξη ?
το animation με την σκέψη ( ) δεν σου ταιριάζει
Γιάνναρε γίνεσαι κακός
-
Εγώ που ενώ είχα μιτσου, μάλλον πάω για C4.
Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι άσπρο-μαύρο. Προφανώς τα μιτσου είναι πιο αξιόπιστα στη συνείδηση του μέσου καταναλωτή. Είτε αυτό είναι πραγματικότητα, είτε μύθος. Αλλά επειδή η αξιοπιστία ΔΕΝ είναι μοναδικός λόγος αγοράς, πουλάνε και άλλες εταιρείες.
ΑΝ το C4 ήταν μιτσουμπίσι πόσο θα έκανε; Και αν είχε την ίδια τιμή, τότε θα πουλούσε μόνο του.Όπως λέει και παναγιότατος στην υπογραφή του. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ
-
http://www.youtube.com/watch?v=DvelwBDvvKI
το bird τσιου -
το bird τσιουκαι κάγκουρας και αιθεροβάμων ...
τι σχέση έχει πασά μου το έβο με το δικό σου παπάκι ?
-
-
το bird τσιουΠείστηκα μια που ψάχνω αμάξι πάω για lancer .
-
Δεν το έβαλα για κάποια σύγκριση με το δικο μου το evo...ετσι γούσταρα και το έβαλα.
Ελατε πειτε το... υποστηρικτές της πατατο citroen έχετε συνεργεία αυτοκινήτων και φοβάστε μην σας διώξω τους πελάτες.
Με αυτα που γράφω χάνετε πελάτες..το ξέρω θα σταματήσω...sory fanboys του λοχιοσημου... αν συνεχίσω να κατηγορώ δεν θα πάρει κανείς τα υπεραυτοκινητα τις citroen για να φαν ψωμάκι τα μαστόρια στο Ελλάδα.
ΕιλικρινάΥ.Γ:red monster...εισαι πραγματικά για το γαϊδ...ο καβάλα
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Παρε c4, προσεξε μόνο μην τραβήξεις το πόμολο της πόρτας δυνατά διότι θα σου μείνει στο χέρι.
-
Δεν το έβαλα για κάποια σύγκριση με το δικο μου το evo...ετσι γούσταρα και το έβαλα.Ελατε πειτε το... υποστηρικτές της πατατο citroen έχετε συνεργεία αυτοκινήτων και φοβάστε μην σας διώξω τους πελάτες.
Με αυτα που γράφω χάνετε πελάτες..το ξέρω θα σταματήσω...sory fanboys του λοχιοσημου... αν συνεχίσω δεν θα πάρει κανείς τα υπεραυτοκινητα τις cintroen για να φαν ψωμάκι και τα μαστάρια στο Ελλάδα.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΆπόσο γατόπαρδος είσαι ρε φούστη
-
Παρε c4, προσεξε μόνο μην τραβήξεις το πόμολο της πόρτας δυνατά διότι θα σου μείνει στο χέρι.
Εσείς οι κάτοχοι μησουσβήσει είστε πολύ μπροστά
αδυνατώ να μπω σε διαμάχη -
Tελικά είχα δίκιο που σε είπα εμπαθή . Το απέδειξες μόνος σου . Μάλλον έχεις ένα τραύμα με την σιτροέν . Ηθελες να αγοράσεις και δεν σου βγήκε .
Οσο γιά την αξιοπιστία , προφανώς αυτοί που τα έχουν ξέρουν καλύτερα . Κάτι άλλα μαστόρια που ρύθμιζαν αβάνς με βαριοπούλα , όταν πρωτοείδαν ds , gs και υδροπνευματικές , έπαθαν πολιτισμικό σοκ και όπως κάθε αγράμματος , ότι δεν καταλαβαίνει , το απαξιώνει .
-
Ρε πστη μου έλεος.
Μια χαρά αμάξια είναι και τα Mitsubishi (αν εξαιρέσουμε το λεβιέ του colt) και τα Citroen.Το θέμα που έθιξε το αρχικό ποστ είναι πολύ σοβαρό και είναι δουλειά των αρχών να το εξακριβώσουν και όχι δική μας εκτίμηση (σιγά μην κάνει 15.000 το C3).
Η πλάκα είναι πάντως ότι τα fanboys της citroen (πλην nonos) δεν έγραψαν μισό ποστ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε πστη μου έλεος.
Μια χαρά αμάξια είναι και τα Mitsubishi (αν εξαιρέσουμε το λεβιέ του colt) και τα Citroen.Το θέμα που έθιξε το αρχικό ποστ είναι πολύ σοβαρό και είναι δουλειά των αρχών να το εξακριβώσουν και όχι δική μας εκτίμηση (σιγά μην κάνει 15.000 το C3).
Η πλάκα είναι πάντως ότι τα fanboys της citroen (πλην nonos) δεν έγραψαν μισό ποστ...
και τα μιτσουμπίσι και τα σιτροέν είναι μια χαρά 4τροχα, το καθένα για τους δικούς τους λόγους... προσωπικά δεν θα αγόραζα καμία από τις 2 φίρμες, πάλι για τους δικούς μου λόγους... αλλά εδώ δεν κάνουμε αντίλογο ,αλλά πόλεμο με τη βλακεία
-
Η βλακεία είναι ανίκητη... Έχει άπειρα credits...
-
Καλά εννοείτε πως δεν έχω πρόβλημα με τα Μίτσου , ενα cz3 το έπαιρνα τώρα και το σκέφτομαι αλλά προσωπικά έκανα καζούρα στον φίλο Γιάννη που τα παίρνει στο κρανίο με το παραμικρό
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το θέμα που έθιξε το αρχικό ποστ είναι πολύ σοβαρό και είναι δουλειά των αρχών να το εξακριβώσουν και όχι δική μας εκτίμηση (σιγά μην κάνει 15.000 το C3).
Το θεμα περι απατης και τα σχετικα εχει απαντηθει απο πολλους στις πρωτες σελιδες στο θεμα.Δε ξερω τι σας κανει εντυπωση.Και δεν εχει σχεση με citroen,mitsubishi ,bmw κτλπ.
Απατη ειναι να το διαφημιζει 11,12 ,13 χιλιαρικα και οταν πας εκει να ζηταει παραπανω.. Το ιδιο πραγμα κανει η pizzafun (κορυφαια πιτσα ) με τα εκπτωτικα κουπονια 50% και την παραλαβη απο το καταστημα..Προφανως και δε κανουν τα 8 κομματια 12e ! και σου ρχεται 6e π.χ. ,τοσο κανει κανονικα..Δε βλεπω καμια απατη οταν στο ταμειο πληρωνεις 6e.Fanboy-φανατιλα οπως θες πες το θα μουν αν εμπαινα σε επι της ουσιας κουβεντα. Τι να γραψουν ρε eddie..σιγα την αμαξαρα το c4 ,απλα ειναι καλυτερο απ το lancer.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Καλά εννοείτε πως δεν έχω πρόβλημα με τα Μίτσου , ένα cz3 το έπαιρνα τώρα και το σκέφτομαι αλλά προσωπικά έκανα καζούρα στον φίλο Γιάννη που τα παίρνει στο κρανίο με το παραμικρόΕγώ πάντως ξέρω που θα έβαζα τις κοτούλες μου αν έπαιρνα το c4, στο c4 φυσικά
Ηρεμία λεμέέέ κ οχι κακίες
Πάντως το c5 αν το πούλαγαν από 15500 έως 16000ευρω (βενζίνη) μπορεί να το κοίταγα, κατ εμέ το μόνο που βλέπετε -
Tη c5 είναι ιεροσυλία να την συγκρίνεις με άλλα κουτάκια .
Ασε να την χαίρονται οι λίγοι που γνωρίζουν .
-
σιγά το τοτεμ της αυτοκίνησης.
-
Μόνο για γνωστές και μερακληδες...
Μόνο εγώ αισθάνομαι ότι δουλευόμαστε; (diesel now)